- Konu Sahibi hidennisko
-
Hidennisko bebişin saçlarını zeytinyağı sür sonrada ince bir tarakla tara geçer konaktır benim cadıların birinde olmuştu annem öyle yapmıştı
Hidennisko bebişin saçlarını zeytinyağı sür sonrada ince bir tarakla tara geçer konaktır benim cadıların birinde olmuştu annem öyle yapmıştı
Cnm pul pul değil tabaka gibi , onları kabartırsam , ya temizleyemezsem sonra(
Genelde yanlız yıkıyorum ya tam temizleyemedim herhalde çocuğun saçını
Cnm pul pul değil tabaka gibi , onları kabartırsam , ya temizleyemezsem sonra(
Genelde yanlız yıkıyorum ya tam temizleyemedim herhalde çocuğun saçını
merhaba kızlar umarım siz ve bebişleriniz iyidir.
ben 30.haftadayım inş. ve yavaş yavaş acil ihtiyaçlı şeyleri almak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var
yenidoğan için pişik kremi,bebek bezi hangi marka alayım
unibaby ıslak pamuk kullanan var mı? memnun kaldınız mı?
biberon,göğüs pompası almalımıyım yoksa sonra ihtiyaç olduğunda mı alayım
aslında alışverişi gezerek dokunarak yapmak istiyorum onun için bebeğin ilk ay kullanacağı aciliyetli şeyleri alacağım ne dersiniz?
merhaba kızlar umarım siz ve bebişleriniz iyidir.
ben 30.haftadayım inş. ve yavaş yavaş acil ihtiyaçlı şeyleri almak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var
aslında alışverişi gezerek dokunarak yapmak istiyorum onun için bebeğin ilk ay kullanacağı aciliyetli şeyleri alacağım ne dersiniz?
Canım bende bubchen in bakım setini kullAniyorum özellikle pisik kreminden cok memnunum,ıslak mendili unibaby kullanıyorum ama dışarda evde evde saf suyla siliyorum en doğalı o,ben göğüs pompasını oğlum sarılık olunca aldım geç kaldım,bence şimdiden al hem sen çalışıyorsun ilk gunler kullanmasan bile sonra kullanacaksın şimdiden al,bebegin ilk gunler ememesse sagarak verirsin ,beslenmesine dikkat et sarlig cabuk atlatsın en önemlisi bu bence, dolaysiyla biberon gerekiyor ben avent kullaniyorm memeye en yakın bu biberon öyle duymuştun birde gaz yapmıyor,bol bol penye battaniye al ya isiyor ya kusuyor simdi birde terlemeye başladı sık sık değiştiriyorum eğer burun aspiratoru alacaksanda ortibebe tavsiye ederim süper çekiyor,bizim iki 10 lu iki 5 li hastane çıkışı iki tulumu vardi gerisi yeğenlerinden kalanları kullandım yetti,ayag patikli tulum fazla alma cabuk uzuyorlar fazla giyemiyor,bez olarak basından beri prima kullanıyorum takip et unnado,limango gibi sitelerde indirime giriyor,seninki yaz bebgi port bente ihtayic olmayabilir onun yerine bebek arabası alacaksan portbebeye donusenlerden alabilirsin sonradan alacaksan bile ikinci cocukta kullanırsın,göğüs pedi olarak unnibaby kullanıyorum memnunun krem olaraktan garmastan kullanıyorum bu ikisini hastane çantana koy şimdiden benim aklıma gelenler bunlarmerhaba kızlar umarım siz ve bebişleriniz iyidir.
merra arkadaşlar cok guzel oluşturmuşlar ihtiyac listesini,eklemek istedigim cok az şey var:
-bebegin yaz bebegi olacagı icin ihtiyacın olacak kıyafetler sadece body,penye yelek ve ayaklı pantolon olacak,yazın daha fazla terleyeceklerinden kesinlikle herseyin yuzde yuz pamuk olmasına dikkat et
-corap ve pantolon alırken lastiklerin bol olmasına dikkat et ve kazara sıkı bir urun aldıysan asla giydirme-Allah muhafaza sıkı bir corap yuzunden ayagı kangren olan bir bebe anlatır durur annem( Allah´ım korusun yavrucuklarımızı
-dogum yapar yapmaz emzirmeye başla ve hemen ilk emzirmeden sonra garmastanı kullanmaya başla(daha once hep lansinoh tavsiye ederdim ama garmastanı denedigimden beri fikrim degişti).Eger herhangi bir sıkıntı olursa mama vermekten cekinme-en onemlisi bebegin gıdasını alabilmesi ve hayata sıkı bir merhaba diyebilmesidir-o yuzden 2-3 adet cam biberonu sterilize edip cantana koy(tabii mumkun oldugu kadar doguma yakın yap bu işi)bebedorun 60 cc lik cam biberonları var ufacık cok kullanışlı oluyor ben hastaneye onlardan goturmuştum.
-lansinoh gogus pedleri cok ince ve kullanışlı geldi bana
-bebe banyosu icin sebamedin sabununu kullanıyorum,cildi icin de zeytinyagı
-bebenin emme gudusu kuvvetli olursa nukun rose and blue modeli emzigini tavsiye ederim-hastaneye goturmeden once sterilize etmeyi unutma
kızlar size bişey sormak istiyorum meyvelarin suyunu sıktığınız zamna hepsini veriyormusunuz ben bi havucu veriyorum bikerede 30cc falan çıkıyor çok gelirmi meyve sıkacağında sıkmıyorum çünkü çok köpürtüyor benimki... birde gün içinde 8de kahvaltı öğlen çorba ara öğün olark meyve püresi veya meyve suyu ikindi de yoğurt gece muhallebi başka değişik ne verebilirim biberon maması hiç istemiyorlar....
chicco kullanıyorum,ilk kızımda da onu kullanmıştım,gayet memnunumbiberonu sterilize et demişsin,strerilizatör olarak ne kullanıyorsun
arkadaşlar buraya yazma gereği duydum , emzirme konusunda sofikanın söyledikleri ve desteği için tekrar tekrar teşekkürler
keşke oğlumda da onu tanımış olsaydım
eminim ona daha çok süt verme imkanım olurdu
asla pes etmemek sık emzirmek gerekir, olumlu düşüncelerini diğer arkadaşlardan da eksik etme lütfen sofikacım
Kizlar emir ellerini kemirmeye başladı bunu daha incelerler yapıyordu ben aciktigni düşünüyordum,simdi tok karmada yapıyor emzigni çıkartıp ellerini emıyor,dış kasiyici versem erken mı?10 gün sonra 3 ayımız bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?