- Konu Sahibi hidennisko
-
Bol bulgur tuket b enimde sutum çoğalıyor derken şimdide emir emmiyorkaç gündü sadece sabahları alıyor günde 1 kere nasil alıştırsam bilmiyirum
Bana da doktor mama yerine sütünü sağ emzirdikten sonra onu ver dedi :s
E gelmez ki zaten çocuk gelse Emer dedim :))) 15-20 dakika sonra gelir dedi
Bu sabah dediği gibi yaptım emdi 20 dakika sonra iki göğüsten anca 50 cc çıktı biberonla verdim 1 saattir uyuyor
hidenisko maşallah badeyebence herseyi gayet iyi,ustelik gelişim konusunda boy daha onemli biliyorsun,e onda da maşallah :)
ek gıdaya gecince de sırf kilo alsın diye besleme sakın,bebene faydası olacak zeka gelişimine faydası olacak gıdalara agırlık ver
eylulgulu arada boyle memeyi reddetme donemleri olabilr buyume atagı da geciriyor olabilir,sinir harbine donüştürmeden ama ısrarla teklif etmeye devam et
iki turlu de dene,once meme sonra mama,tersini de-once mama sonra meme
inci ilk zamanalr cok ac olunca memeden gelsin diye sabredeemzdi,bende onden 30 cc mama verirdim,ardından da yarım saat usul usul emerdi,bazen de once meme veriridim doymadıgını düşünürsem mama takviyesi
benim oğlan da bazen önce mama sonra meme emiyor.
bu arada poposu kızardı umarım çatlak yoktur dün duphalac verdim ne süreyim bem şimdi?(
Güle güle kullan canım
Bende arzum yoğurtçu aldım, süt ve maya sipariş verdim ipekhanımçiftliğinden deneyeceğim
Chnb bu arada face de hamilelik öncesi kilona ulaştığını okudumçok kıskandım :)))))) maşallah darısı başıma
canım hala kabız mı oglancatlak olsa ic kısımda olur surdugun bir sey fayda eder mi ki,bu kabızın sebebini bulun canım yoksa olmaz
sen de güle güle kullan canım...
Canım evet 40 günde 9 kilo verdim:))
Umarım yanlış yapmamışımdır süt kalitem bozulmamıştır(
Canım dün fitil koydum ağladı. sonra yaptı yalnız popo kısmı kırmızı. verdiklerim şunlar yarım armut, kavaonoz mamanın çeyreği yoğurt, 250 cc kadar milupa aptamil. Anne sütü, su. bir de duphalac verdim...
benim oğlan da bazen önce mama sonra meme emiyor.
bu arada poposu kızardı umarım çatlak yoktur dün duphalac verdim ne süreyim bem şimdi?(
sen de güle güle kullan canım...
Canım evet 40 günde 9 kilo verdim:))
Umarım yanlış yapmamışımdır süt kalitem bozulmamıştır(
Canım dün fitil koydum ağladı. sonra yaptı yalnız popo kısmı kırmızı. verdiklerim şunlar yarım armut, kavaonoz mamanın çeyreği yoğurt, 250 cc kadar milupa aptamil. Anne sütü, su. bir de duphalac verdim...
chnb sadece yürüyüş ile mi verdin yoksa beslenmene dikkat ettin mi??
İbrahim Ethem den sonra ben sormuştum buradaki spor salonuna sezeryan la doğum yapanları 11 aydan sonra kabul ediyoruz demiştiler.
Hastanede bana sadece 2. aydan sonra yürüyüş yapmayı önerdiler.
meraba canım.bilmem hatırlarmısın ama bende camilide otouryorum.
ipek hanımın çiftliğinden maya filan sipariş vermişin okudum da.
bende kızıma organik yedirmeye çalışıyorum hep.yoğurdumu kefirimi kendim mayalıyorum.yumurta ve sütümü çok güvendiğimiz komşumuzun tavsiyesi ile onların köyünden (kazımpaşa) bi amcadan alııyorum.
ben senin açtığın topik ten çok yararlandım moral kaynağımdı hamilellik boyunca bu yüzden elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
yoğurt ve kefir mayası verebilirim.sütçü ilede konuşabilrim istersen tabi.
istersen ayrıntıları konışuruz.
hay Allah hic de kabız yapacak bir şey vermiyorsun aslında neden oyle oluyor ki geçmiş olsun kuzuyaelma vermiyorsun degil mi kabız yapar o da
Chnb
Geçmiş olsun Arda oğlumuza. Anne süründen gaz geçiyor ya senin yediklerinde etkileyebilir. Eğer biraz kuru yiyorsan suyuda azalttıysan oda yapar sanırım.
Güle güle kullan canım. Benimde ütüm philips çok memnunum. Katı meyve ben kullanamadım. Bizimkiler meyveyi meyve olarak sevdiler. Hele karışımları ne babası ne oğlum tüketti. Dolapta dürüyor.
Bende okudum Facebook da hatta bende istiyorum dedim eşime. Resmen doğum kilondan fazlamın şuan.
İnşallah verebilirim. Benim metabolizman çok yavaş çalışıyor.
canım saf zeytinyağı bulabilirsen ondan sürebilirsin
hatta papix ile hafif poposunun içne doğru sürebilirsin tabi tahriş etmeden ve çok abartmadan
bende bugun spora başlayacağım sanırım, yakınımda bir spor salonu var oraya gidip görüşeceğim
fakat arkadaşlarım laktik asit(spor esnasında kasların ürettiği asit) üretiminin süt üretimine olumsuz etkisi olduğunu söyledi
çok yorucu sporlar yapmamalısın dedi
ben bosu yapmayı düşünüyorum
sizin fikriniz ve bilginiz var mı bu konu ile ilgili
canım birde bizde 1 çay kaşığı zeytinyağı içir derler yumuşatır bağırsaklarını
birde sık mı kaka yapıyor, o da tahriş edebilir
kullandığın ıslak mendili değiştirebilirsin birde
tavsiyem şimdilik bunlar
chnb sadece yürüyüş ile mi verdin yoksa beslenmene dikkat ettin mi??
İnsallah ondandir saydığım sutu verdikden sonra hemen memyi veriyorum,alıyor bı kere çekip irkiliyor fark edince ağlıyor almıyor,ben ısrarla veriyorum cok agalyinca pes ediyorum ama denemelr devamhidenisko maşallah badeyebence herseyi gayet iyi,ustelik gelişim konusunda boy daha onemli biliyorsun,e onda da maşallah :)
ek gıdaya gecince de sırf kilo alsın diye besleme sakın,bebene faydası olacak zeka gelişimine faydası olacak gıdalara agırlık ver
eylulgulu arada boyle memeyi reddetme donemleri olabilr buyume atagı da geciriyor olabilir,sinir harbine donüştürmeden ama ısrarla teklif etmeye devam et
iki turlu de dene,once meme sonra mama,tersini de-once mama sonra meme
inci ilk zamanalr cok ac olunca memeden gelsin diye sabredeemzdi,bende onden 30 cc mama verirdim,ardından da yarım saat usul usul emerdi,bazen de once meme veriridim doymadıgını düşünürsem mama takviyesi
Olabilir,3 delikli biberon ucu almıştım değiştirmeyin bari,dahada kolaya alışmasınCanım muhtemelen biberon akışı fazla olduğu için onu tercih ediyor, her zaman önce emzir arkasından mama ver eğer doymadığını düşünüyorsan
Pisikmi oldu ardacik poposunu saf suyla silsen daha iyi gelir belkibenim oğlan da bazen önce mama sonra meme emiyor.
Güle güle kullanbu arada katı meyve sıkacağı aldık çok dolaşmadık simens aldık ama küçük değil( brown küçüktü o da çok küçüktü neredeyse minik doğraman lazım meyveleri..
ütü de philips aldık. günlük ütü için...
İbrahim Ethem den sonra ben sormuştum buradaki spor salonuna sezeryan la doğum yapanları 11 aydan sonra kabul ediyoruz demiştiler.
Hastanede bana sadece 2. aydan sonra yürüyüş yapmayı önerdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?