- Konu Sahibi hidennisko
-
Belki Meriç den fırsat bulamiyordur,yada hala anneleri evde,onlar varken nete girmeye çekiniyorum demiştiDuyaydın yazmıyor artık değil mi ? Nasıl meriçle hayat acaba
Ben emir uyurken yaptım canım her gün fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum,ama cok iyi hissettim bugün kendimioofff benim spor yapacak halim kalmıyor ki
bugun bade mahvetti beni gene, ya aslında ağlamıyor, mızıldamıyor pek, ama uyumuyorda
bugun çok yorgun hissettim kendimi sürekli uyutmaya çalıştım, ben çalıştıkça o uyumadı
her bir yerim ağrıyor, şu halde 10 dakika bile yürüyemem
kızlar bizim tatlı cadıyı her kaka yaptığında yıkamak zorunda kalıyoruz
sırtından kafasına kadar çıkıyor
soyarken kafasına vücuduna her yerine bulaşıyor
bez 4-9 kg kullanıyorum, arkasını çıkarabildiğim kadar yukarıda bağlıyorum, ucunu kıvır dediler kıvırıyorum yok
gene sırtlarından taşıyor, tüm badilerinin sırtı sapsarı
oofff benim spor yapacak halim kalmıyor ki
bugun bade mahvetti beni gene, ya aslında ağlamıyor, mızıldamıyor pek, ama uyumuyorda
bugun çok yorgun hissettim kendimi sürekli uyutmaya çalıştım, ben çalıştıkça o uyumadı
bez 4-9 kg kullanıyorum, arkasını çıkarabildiğim kadar yukarıda bağlıyorum, ucunu kıvır dediler kıvırıyorum yok
canım saf zeytinyağı bulabilirsen ondan sürebilirsin
hatta papix ile hafif poposunun içne doğru sürebilirsin tabi tahriş etmeden ve çok abartmadan
bende bugun spora başlayacağım sanırım, yakınımda bir spor salonu var oraya gidip görüşeceğim
fakat arkadaşlarım laktik asit(spor esnasında kasların ürettiği asit) üretiminin süt üretimine olumsuz etkisi olduğunu söyledi
çok yorucu sporlar yapmamalısın dedi
ben bosu yapmayı düşünüyorum
sizin fikriniz ve bilginiz var mı bu konu ile ilgili
canım birde bizde 1 çay kaşığı zeytinyağı içir derler yumuşatır bağırsaklarını
birde sık mı kaka yapıyor, o da tahriş edebilir
kullandığın ıslak mendili değiştirebilirsin birde
tavsiyem şimdilik bunlar
Canım belki dişten huzursuz ben mi kabız sanıyorum bir gün yapmasa akşama fitil koyurorum korkudan(
canım sanırım biraz okulla beslenmemi bozdum. okulda düzgün yiyecek yok( bana göre...
verirsin canım ben çabuk alır çabuk veririm...
saf zeytinyağı var süreyim madem genelde prima hassas kullanıyorum komili hassas aldım ama sadece popo deliği kırmızı(
yağ da içiriyorum...
canım belki doğrudur benim cidden azaldı sütüm( 20 artı 20 okula gidiş geliş 1 saatte komşularla yürüyorum...
sağ olun kızlar...
sıvı içiyorum sayılır ama çoğaltayım en iyisi...
kızlar ben hala adet olmadım,İnci nerdeyse 8 aylık olacak ve ben ablamın da 6.ayda adet odlugunu ogrenince solugu doktorda aldım.Esentepe tıp merkezinde İbrahim beye gittim,dedim durum bu ben kokuyorum arkadaşımın kardeşinin prolaktinin aşırı salgılanmaısna baglı beyninde tümör oluşmuş,yok dedi telaş etme olabilr gercekten ama nadir görülür ve sende şu anda telaş edecek bir durum yok dedi.gitmişken smear aldırdım 2 hafta sonra sonucumu alıcam.yumurtalıklarımda hic bir aktivite yok henuz yumurtlamıyorum,bu emzirdigin icin boyle dedi,ama solda daha ilk gebeligimden once var olan 4,5 cm lik kist sapasaglam yerinde duruyor,onu takip edecez dedi,dedim edelim ama 2 doguma ragmen o kist yok olmadı hic de yerşnden oynayacak gibi durmuyor,sorun yaratacak bir kist degi zaten dedi,arada gel bakalım dedi.
sonra feryal rica etmişti sor bakalım gebelik oncesi rahim agzı olcumu yapıyor mu bu doktor diye,sordum yaparız ama gerekli degil ve hic bir anlamı yok dedi,e dedim doguştan kısaysa atıyorum 25 mm se bunu bilmek faydalı olmaz mı,bu cok olası degil zaten dedi ama arkadaşın isterse gelsin olceriz dedi.beni de ultrasonda muayene ederken rahim agzınız bakın cerrahi mudahale olmasına ragmen 4 cm dedi,ama bu gebelikte kısalmaayack demek degil dedi,yani bende konizasyona ragmen 4 cm se demek orjinal boyu 4,5-5 cm arası oluyr-badeye osamn hoca 5 cm rahim agzı boyle sarkar demişti,neye gore bunu dedi anlamış degilim,kimse bana şimdiye kadar rahim agzını sarkık demedi,osman hocayı anlayamıyorum bazen-bildigim kadarıyla normal rahim agzı boyu 4-5 cm arası
durum bu,kadınların yuzde 50 si dogumdan sonraki ilk 6 ayda geri kalanı da 6 ay 1 yıl icinde yeniden adet gormeye başlar dedi,3 ay sonra gel bir daha bakalım dedi
kızlar merhaba ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden zorluklar acılar çekmiş olanlardan yardım istiyorum.bende de aynı problem var ve 7 defa aynı acıyı çektim. çeşitli doktorlara gittim dikiş yapıldı kiminde zamanı geçtikten sonra kimisi zamanında ama olmadı.lütfen bana yardım edin(
Sofikacım dün arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim.Özel mesaj atayım dedim mesaj kutun dolu.Buraya yazacağını tahmin ettim.Çok şükür önemli bir problem yok sanırım.Rahim ağzını ölçtürdün demek.Valla osman hoca aynen öyle söyledi canım.Ama burada kızlardan biri demişti arda bey normali 4 cmdir demiş.Acaba konizasyonda 3-4mm mi alıyorlar..Gerçi hastaya göre değişiyordur mutlaka.İbrahim bey oradaki diğer doktorlara göre daha bilgili.Demet hanıma kıyasla süper hatta..Smear testini ne kadara yapıyorlar..
Şu an kendime çok sinir olmaktayım(
Dün kızımla gezmeye gittik, bir ara çok ağladı bade orda, bir sürü yorum geldi işte pişik olmasın, aç olmasın, gazı var, aslında bal gibi biliyorum sebebini uyuyamadı ondan sinir oluyor
Ama herkes bayılıyor karışmaya , sonra biri dedi ki bu çocuk üşüyor sardı sarmaladı yüzünü örttü uyuttu , 15 dakika sonra bizim uykusuz cadı uyandı tabi, ter içinde
Ve üstünü değiştirirken sanırım ter soğudu çünkü ev serindi(
Ve sonuç tamamen tıkalı bir burunla uyanan ve burnu tıkalı olduğu için öksüren bade hanımlar((
Sen niye başkasının aklına uyarsında çocuğunu o kadar sarıp sarmalatırsın((
Serum fizyolojik yaptım şimdi daha iyi gibi sanki ama doktora götürmeye gerek yok şimdilik diye düşünüyorum
Chnb sen neler yapmıştın burnu tıkandığında?
Bez olarak primi aktif bebek kullanmaya başladım daha geniş ve yan bantları esnek. Mavi paket olan. Sende bi dene istersen beyaz paketten daha kullanışlı geldi bana. Onu yazın kullanımaya devam ederim artık. Zaten 2006 yılındaki bu paketi kullanıyorduk. Çokça memnundum. Eşim geçen yanlışlıkla almış artık buna devam edeceğim. 4-9 kg 2 numara
Cok gecmis olsun emirde 40 çıkarken olmustu doktor bol bol emzir atlati demişti ama benim sutum az oldug icin surap almadan geçmedi,doktora değilde bı saglik ocagna götür istersen ciğerlerine baksınlar,ciğerlerine inmediyse emerek atlatirŞu an kendime çok sinir olmaktayım(
Dün kızımla gezmeye gittik, bir ara çok ağladı bade orda, bir sürü yorum geldi işte pişik olmasın, aç olmasın, gazı var, aslında bal gibi biliyorum sebebini uyuyamadı ondan sinir oluyor
Ama herkes bayılıyor karışmaya , sonra biri dedi ki bu çocuk üşüyor sardı sarmaladı yüzünü örttü uyuttu , 15 dakika sonra bizim uykusuz cadı uyandı tabi, ter içinde
Ve sonuç tamamen tıkalı bir burunla uyanan ve burnu tıkalı olduğu için öksüren bade hanımlar((
Serum fizyolojik yaptım şimdi daha iyi gibi sanki ama doktora götürmeye gerek yok şimdilik diye düşünüyorum
Ay İnanmıyorum bu kadar mı olur..,,,..
Az önce eylülgülü okudum çıktım sabahtan beti bütün vücudum ağrıyor bacaklarına basamıyorum kollarım kefil kesik.
Dur yazayım kızlar ddizi bu enerjiyi nerden buluyorsunuz ben değil koşmak ev içinde yürümeye gezinmeye Halim yok yazacaktım bi baktım sen beni tarif ermişsin.
Yürüyüş bandı önümde açık eşim ümreye gidecek Allah nasip ederse onun için kondisyon olsun diye hergün yürüyor ve koşuyor.
ben akşam o gelince zaten bacaklarının üstüne basamıyorum değil yürüyüş yapayım.
Bir haftadır dışarıda çıkmıyordum dün kuzenim geldi eşim gelince oğlanı ona bırakıp aşağı indik 500 mt gittim eve zor geldin. Biraz evimin hafif yokuşu var. Yaşlı teyzeler gibi inildiye inildiye eve geldim.
Zaten merdiven inerken yüksek basamaktan inerken aynı yaşlılar gibi yan iniyorum. Dışarıdan gören ne diyordum kimbilir.
Kilo ve kaslarımın zayıflaması. Nasıl kazanacağım gücümü ben.
Sırf devamlı kadın istemedim İbrahim Ethem'den sonra kadın vardı geç vücudum açıldı diye. Bu seferde ev deki basit işler bile beni çok yoruyor. Enerjim kalmıyor.
canım bir uyku düşmanı da bende var :) annem bile bugun dedi,bu cocuk uykusuz nasıl dayanıyor şaşıyorum diye,oyle bebekler gibi gunduz iki defa uzun uzun uyuma hic olmadı bizde,bazen hic bir iş yapamadıgımda amaaan bebek uyurken yapıver canım diyenler oluyor cildiracak gibi oluyorum,uyumuyor bebem diyorum uyur uyur bebek o nasıl uyumaz diyorlar,kayınvalidem de diyor e bende nasıl uyudugecen gunama ben uyutmaya calışmıyorum çunku başarılı olamıyorum,daha cok stres oluyorum
kaka konusunda da benzer durumdayız :) bazen şaşırıyorum sanırsın sırtına dogru fışkırtmış ama yıkayamıyorum her seferinde filizi yalnız bırakıp bebeyle banyoya gidemiyorum
bak bu laktik asit durumunu bilmiyrdum,hoş benim spor yapacak mecalim kalmıyor,inan bazen wcye gitmeye üşeniyorum o tarafta işim olursa giderim diyorum :)) ama dogumdan beri cok yogunum zaten,uykusuzluk da kilo verdiriyor.birden bir cok kilo verdim şimdi durdu 64 kiloyum gebelik oncesi kilo icin 4,komple gebelikler oncesi kilom icin ise 10-12 kilo vermem gerek ama hic acele etmiyorum artık,isteyince ve azcık diyeti sporla birleştirince cabucak vücüt tepki veriyor,şu anda kolumu kaldırasım yokama yaza denize gidersek koca göbüşümle canım sıkılacak biliyorum.bende bayag bi göbek kaldı yani
canım belki yavru kabız degildir,İncinin de yapmadıgı gun oluyor ama ben kabızı onleyici meyve suyunu verdiysem o gun hic telaş etmiyorum eninde osnunda yapacaktır diyorum ama sen buyuk oglandan sabıkalısın o yuzden telaş ediyorsun haklı olarakbu arada bebeklerin anus ici daha canlı kırmızı renk oluyor,yani normali bu bildigim kadarıyla ama bir dahaki doktor kontrolunde doktora sor bakalım ne diyecek.
bu arada yürüyüşün sütünü azaltacagını sanmam cnm,aşırı spor ve kas hareketleri sıkıntı olabilir kanımca
kızlar ben hala adet olmadım,İnci nerdeyse 8 aylık olacak ve ben ablamın da 6.ayda adet odlugunu ogrenince solugu doktorda aldım.Esentepe tıp merkezinde İbrahim beye gittim,dedim durum bu ben kokuyorum arkadaşımın kardeşinin prolaktinin aşırı salgılanmaısna baglı beyninde tümör oluşmuş,yok dedi telaş etme olabilr gercekten ama nadir görülür ve sende şu anda telaş edecek bir durum yok dedi.gitmişken smear aldırdım 2 hafta sonra sonucumu alıcam.yumurtalıklarımda hic bir aktivite yok henuz yumurtlamıyorum,bu emzirdigin icin boyle dedi,ama solda daha ilk gebeligimden once var olan 4,5 cm lik kist sapasaglam yerinde duruyor,onu takip edecez dedi,dedim edelim ama 2 doguma ragmen o kist yok olmadı hic de yerşnden oynayacak gibi durmuyor,sorun yaratacak bir kist degi zaten dedi,arada gel bakalım dedi.
sonra feryal rica etmişti sor bakalım gebelik oncesi rahim agzı olcumu yapıyor mu bu doktor diye,sordum yaparız ama gerekli degil ve hic bir anlamı yok dedi,e dedim doguştan kısaysa atıyorum 25 mm se bunu bilmek faydalı olmaz mı,bu cok olası degil zaten dedi ama arkadaşın isterse gelsin olceriz dedi.beni de ultrasonda muayene ederken rahim agzınız bakın cerrahi mudahale olmasına ragmen 4 cm dedi,ama bu gebelikte kısalmaayack demek degil dedi,yani bende konizasyona ragmen 4 cm se demek orjinal boyu 4,5-5 cm arası oluyr-badeye osamn hoca 5 cm rahim agzı boyle sarkar demişti,neye gore bunu dedi anlamış degilim,kimse bana şimdiye kadar rahim agzını sarkık demedi,osman hocayı anlayamıyorum bazen-bildigim kadarıyla normal rahim agzı boyu 4-5 cm arası
durum bu,kadınların yuzde 50 si dogumdan sonraki ilk 6 ayda geri kalanı da 6 ay 1 yıl icinde yeniden adet gormeye başlar dedi,3 ay sonra gel bir daha bakalım dedi
kızlar merhaba ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden zorluklar acılar çekmiş olanlardan yardım istiyorum.bende de aynı problem var ve 7 defa aynı acıyı çektim. çeşitli doktorlara gittim dikiş yapıldı kiminde zamanı geçtikten sonra kimisi zamanında ama olmadı.lütfen bana yardım edin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?