- Konu Sahibi hidennisko
-
Biraz rezene cayi denesen belki rahatlar uyurYok arkadaş bu oğlan bugün uyumuyor. Gece 2 den beri 1 saat deği yarım saat uykusu yok. Emiyor biboroncalıyor gaz atıyor kaka yapıyor AMA UYUMUYOr............
Biraz rezene cayi denesen belki rahatlar uyur
Bilmiyorumki canım olmaz herhalde,bendeki humananin anne cayı gibi suda eriyor,olmazsa yıkayın belki öyle rahatlar uyurBu saat oldu daha 15 dak geçen uykusu yok.
Dr bize vermemişti ev de yok Rezene çayı.
Pardon benim içtiğim poşet çay şeklinde Rezene var oda olmaz sanırım.
Bilmiyorumki canım olmaz herhalde,bendeki humananin anne cayı gibi suda eriyor,olmazsa yıkayın belki öyle rahatlar uyur
Ondanda olabilir,armut ye,birde rezane cayı bulundur evde bizimkide huzursuz oldug zaman veriyoruz daha içerken bayilip uyuyorİnşallah şimdi sanırım uyudu. Yavrum ya
Oluyordu fakat bu seferki çok uzun sürdü. Tam 24 saatir huzursuzdu. O uyumadıkça ben gerildim ben gerildikçe o uyumadı. Hala içerden sesi geliyor. Çıktım artık odadan. Bir saat kadar önce babası ona neden uyumadın sen dedikçe gülücük atıyordu yatağından.
Benimde gazın var atamadım yine makattaki çatlağım nüksetti.
Sanırım yavrumu o rahatsız etti. Bir portakal bir bardakta ayran içtim hün içinde onlar yaptı gazı sanırım.
Yok arkadaş bu oğlan bugün uyumuyor. Gece 2 den beri 1 saat deği yarım saat uykusu yok. Emiyor biboroncalıyor gaz atıyor kaka yapıyor AMA UYUMUYOr............
Evet bende kimyonlu Rezene aldım arada veriyorum ama işe yatıyor mu hala anlamadım kafasına eserse 2-3 saat uyku yapıyor .))))Biraz rezene cayi denesen belki rahatlar uyur
İnşallah şimdi sanırım uyudu. Yavrum ya
Oluyordu fakat bu seferki çok uzun sürdü. Tam 24 saatir huzursuzdu. O uyumadıkça ben gerildim ben gerildikçe o uyumadı. Hala içerden sesi geliyor. Çıktım artık odadan. Bir saat kadar önce babası ona neden uyumadın sen dedikçe gülücük atıyordu yatağından.
Benimde gazın var atamadım yine makattaki çatlağım nüksetti.
Sanırım yavrumu o rahatsız etti. Bir portakal bir bardakta ayran içtim hün içinde onlar yaptı gazı sanırım.
Kızlar ayvalı ıhlamur çayı var brnde sallama, tazesinden kalmamış ondan versem olur mu?
Biz seninle uykusuz bebişler doğurmuşuz ne yapalım :)))))
Evet bende kimyonlu Rezene aldım arada veriyorum ama işe yatıyor mu hala anlamadım kafasına eserse 2-3 saat uyku yapıyor .))))
Bazen böyle krizler bizde de oluyor , mesela dün gece :))) sonunda gene eşimle papaz olduk :)))) çok gerginsin diye bana kızıyor bende ona senin beni eleştirmeye halkın yok bütün gün bu bebeye ben bakıyorum diye trip atıyorum,
Kızın burnu hala nanemolla, ememiyor tıkanıklıktan, serum yapıyorum ama çekmeme izin vermiyor, daha doğrusu çok genizde çekilmiyor çok ağlıyor
Memeyi bırakmaz canım seninki biberonda almıyor simdi hastalığından huyzuzlaniyordu,emir 1 hafta hiç emmedi biberona alıştı memeyi bırakıyor diye dusundum ama pes etmedim baktım guzellikle olmuyor ağlaya ağlaya tekrar alıştırdım,ama sabır istiyorNeyse ki komşudan buldum da içirdim
Felaket ağlıyor sanki kolunu bacağını koparıyorlar, saatlerdir meme de emme di, kucağıma yatırır yatırmaz ağlıyor . Kızlar sanırım benim bızdık emmeyi erken bırakacak(( resmen boğuşuyorum emzirmek için, mama da almıyor, iyice zayıfladı sanki (((
Uzun sürecekse sağsan iyi olur,sütun dahada azalmasınHidennisko canım dönem dönem memeyi reddedebilirlermiş. İnşallah tez atlatır. Büyük oğlumu 2 yaşına dek emzirdim ama Ardada sütüm azaldı. Haftaya da akıllı tahta kursu çıkmış bana. Herkes almış okuldan. İlk hafta 18.30 sonra 20.00 a dek. Ulaşım da sıkıntılı ne yapayım ben sağayım mı okulda?(
cok gecmis olsun canım anla,anlamadım kulagmi büyükmüş ?Bence sağ, çünkü zaten azaldı diyorsun, uzun süre emzirmeyince iyice azalır
Chnb metal aramışsınız ama ben saat 5 gibi ağlaya ağlaya eşimi aradım gel bu çocukta bir sorun var diye((
Oda gelirken yolda komşu Dr aramış , adam eşimden önce geldi
Salya sümük ağladım, sakin ol önce dedi, sen o kadar gerilmişsin ki çocuk etkilenmiş diyo(( burnunu açtı resmen iki tüp boşalttı burnuna , kollarına bacaklarına baktı
En son kulağına dokununca daha da ağladı
Kulak büyük ihtimal dedi
Yanımda alet yok bakamam dedi
Acile götürdük
Sağ kulakta hafif başlangıç var
Bol bol emecek ve serum fizyolojik yapılacak dedi
Şimdi uyudu şükür
Rabbim şifa versin iki kuzum da hasta(((
Yarın ararım kızlar sizi olur mu?
Bence sağ, çünkü zaten azaldı diyorsun, uzun süre emzirmeyince iyice azalır
Chnb metal aramışsınız ama ben saat 5 gibi ağlaya ağlaya eşimi aradım gel bu çocukta bir sorun var diye((
Salya sümük ağladım, sakin ol önce dedi, sen o kadar gerilmişsin ki çocuk etkilenmiş diyo(( burnunu açtı resmen iki tüp boşalttı burnuna , kollarına bacaklarına baktı
Kulak büyük ihtimal dedi
Acile götürdük
Şimdi uyudu şükür
cok gecmis olsun canım anla,anlamadım kulagmi büyükmüş ?
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzular hasta olmasında yorgunluğa alışıyor insan ama hasta olunca bende geriliyorum
Benimkiler de kreşe başladılar bu hafta her an beklemedeyim hasta olacaklar diye inşallah olmazlar
Kreşdeki ilk haftamız çok kötüydü hep ağladılar arkamdan inşallah çabuk alışırlar bitanesi rüyasında bile anne gitme diyor kuzum içim acıyor onlar ağlayınca alıp gelesim var eve ama şimdi ağlayarak dediklerini yaptırırlarsa bidaha gönderemem
İnşallah çabuk alışırlar öğretmen sen çıkınca beş dakkika sonra susuyorlar ve çok güzel oynuyorlar gün içinde ağlamıyorlarmış ama anne yüreğim işte aklım hep onlarda
Bence sağ, çünkü zaten azaldı diyorsun, uzun süre emzirmeyince iyice azalır
Kulak büyük ihtimal dedi
Acile götürdük
Şimdi uyudu şükür
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzular hasta olmasında yorgunluğa alışıyor insan ama hasta olunca bende geriliyorum
Benimkiler de kreşe başladılar bu hafta her an beklemedeyim hasta olacaklar diye inşallah olmazlar
Kreşdeki ilk haftamız çok kötüydü hep ağladılar arkamdan inşallah çabuk alışırlar bitanesi rüyasında bile anne gitme diyor kuzum içim acıyor onlar ağlayınca alıp gelesim var eve ama şimdi ağlayarak dediklerini yaptırırlarsa bidaha gönderemem
İnşallah çabuk alışırlar öğretmen sen çıkınca beş dakkika sonra susuyorlar ve çok güzel oynuyorlar gün içinde ağlamıyorlarmış ama anne yüreğim işte aklım hep onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?