Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bilmiyorumki canım olmaz herhalde,bendeki humananin anne cayı gibi suda eriyor,olmazsa yıkayın belki öyle rahatlar uyur

İnşallah şimdi sanırım uyudu. Yavrum ya
Oluyordu fakat bu seferki çok uzun sürdü. Tam 24 saatir huzursuzdu. O uyumadıkça ben gerildim ben gerildikçe o uyumadı. Hala içerden sesi geliyor. Çıktım artık odadan. Bir saat kadar önce babası ona neden uyumadın sen dedikçe gülücük atıyordu yatağından.
Benimde gazın var atamadım yine makattaki çatlağım nüksetti.
Sanırım yavrumu o rahatsız etti. Bir portakal bir bardakta ayran içtim hün içinde onlar yaptı gazı sanırım.

Ondanda olabilir,armut ye,birde rezane cayı bulundur evde bizimkide huzursuz oldug zaman veriyoruz daha içerken bayilip uyuyor

Yok arkadaş bu oğlan bugün uyumuyor. Gece 2 den beri 1 saat deği yarım saat uykusu yok. Emiyor biboroncalıyor gaz atıyor kaka yapıyor AMA UYUMUYOr............

Biz seninle uykusuz bebişler doğurmuşuz ne yapalım :)))))

Biraz rezene cayi denesen belki rahatlar uyur
Evet bende kimyonlu Rezene aldım arada veriyorum ama işe yatıyor mu hala anlamadım kafasına eserse 2-3 saat uyku yapıyor .))))

Bazen böyle krizler bizde de oluyor , mesela dün gece :))) sonunda gene eşimle papaz olduk :)))) çok gerginsin diye bana kızıyor bende ona senin beni eleştirmeye halkın yok bütün gün bu bebeye ben bakıyorum diye trip atıyorum,
Kızın burnu hala nanemolla, ememiyor tıkanıklıktan, serum yapıyorum ama çekmeme izin vermiyor, daha doğrusu çok genizde çekilmiyor çok ağlıyor

Sorma dün anamı ağlattı bu sabah 9:30 dan beri mıkır mıkır uyuyor hemde popoda kaka da var.
Dedim ıyandırmayacağım ne zaman uyanırsa. Pişer se artık ilaçlarım.

Canım sanada Allah kolaylık versin. Gerçekten insan arada birine bırakıp oh demek istiyor. Eşim eve gelinceye kadar ben de kendimi istem dışı sıkıyorum. O gelince bi oh diyorum. Adam bişey yapmasa da en azından Wc ye rahat giriyorum.
Şimdi kara kara düşünüyorum 10 yok oğlanın dersleri okuldan alımı şa bana kalacak. Ya açılıp kendime güvenim gelecek yasanı gelinceye kadar hergün ağlayıp kafayı yiyeceğim v
Kendimi tanıyorsam 1. Nin olma ihtimali çok zayıf.

Neyse ki komşudan buldum da içirdim
Felaket ağlıyor sanki kolunu bacağını koparıyorlar, saatlerdir meme de emme di, kucağıma yatırır yatırmaz ağlıyor . Kızlar sanırım benim bızdık emmeyi erken bırakacak (( resmen boğuşuyorum emzirmek için, mama da almıyor, iyice zayıfladı sanki (((

Hidennisko canım dönem dönem memeyi reddedebilirlermiş. İnşallah tez atlatır. Büyük oğlumu 2 yaşına dek emzirdim ama Ardada sütüm azaldı. Haftaya da akıllı tahta kursu çıkmış bana. Herkes almış okuldan. İlk hafta 18.30 sonra 20.00 a dek. Ulaşım da sıkıntılı ne yapayım ben sağayım mı okulda?(

Memeyi bırakmaz canım seninki biberonda almıyor simdi hastalığından huyzuzlaniyordu,emir 1 hafta hiç emmedi biberona alıştı memeyi bırakıyor diye dusundum ama pes etmedim baktım guzellikle olmuyor ağlaya ağlaya tekrar alıştırdım,ama sabır istiyor

Bence sağ, çünkü zaten azaldı diyorsun, uzun süre emzirmeyince iyice azalır

Chnb metal aramışsınız ama ben saat 5 gibi ağlaya ağlaya eşimi aradım gel bu çocukta bir sorun var diye ((

Oda gelirken yolda komşu Dr aramış , adam eşimden önce geldi
Salya sümük ağladım, sakin ol önce dedi, sen o kadar gerilmişsin ki çocuk etkilenmiş diyo (( burnunu açtı resmen iki tüp boşalttı burnuna , kollarına bacaklarına baktı
En son kulağına dokununca daha da ağladı
Kulak büyük ihtimal dedi
Yanımda alet yok bakamam dedi
Acile götürdük
Sağ kulakta hafif başlangıç var
Bol bol emecek ve serum fizyolojik yapılacak dedi
Şimdi uyudu şükür
Rabbim şifa versin iki kuzum da hasta (((
Yarın ararım kızlar sizi olur mu?

Uzun sürecekse sağsan iyi olur,sütun dahada azalmasın

cok gecmis olsun canım anla,anlamadım kulagmi büyükmüş ?

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzular hasta olmasında yorgunluğa alışıyor insan ama hasta olunca bende geriliyorum
Benimkiler de kreşe başladılar bu hafta her an beklemedeyim hasta olacaklar diye inşallah olmazlar
Kreşdeki ilk haftamız çok kötüydü hep ağladılar arkamdan inşallah çabuk alışırlar bitanesi rüyasında bile anne gitme diyor kuzum içim acıyor onlar ağlayınca alıp gelesim var eve ama şimdi ağlayarak dediklerini yaptırırlarsa bidaha gönderemem
İnşallah çabuk alışırlar öğretmen sen çıkınca beş dakkika sonra susuyorlar ve çok güzel oynuyorlar gün içinde ağlamıyorlarmış ama anne yüreğim işte aklım hep onlarda

cok gecmis olsun canım anla,anlamadım kulagmi büyükmüş ?

Ay eylülgülü güldürdün beni gece gece
Allah senden razı olsun :)))
Orta kulak iltihabı başlangıcı varmış, genelde grip olan bebelerde olurmuş

Canım sakın pes etme, ben o hatayı bir kez yaptım hala bana nazlanır oğlan
Okulun pedegogu bana "gözleriniz resmen seni bırakmak istemiyorum" diyor demişti.
Ne zaman kararlı oldum duygusallığı bıraktım o zaman herşey daha kolay oldu

Bu arada ben kendimden ufak tefek şeyler bırakıyordum oğluma, seni almaya geldiğimd bunu geri alacağım diyordum , küpe yüzük vs....
O zaman çocuk anneden bir parça yanında olduğu için güvende hissedermiş ve geri döneceğini daha iyi idrak edermiş
Bende çok işe yaramıştı

Son düzenleme:

Büyük geçmiş olsun canım her iki kuzunanda Allah tez şifa versin.
Sanada güç kuvvet sabır ve sağlık versin.

Canım bade nin burnunu serum fizyolojik tüpü ile mi açtı Dr. Bide serum fizyolojiyi baş yan kenmi sıkıyor gerideyken mi.
Olsun canın tahmin ettim dedim kızla uğraşıyor. Facebook da mesajını görünce arayıp bi sesini duymak istedim canım.

Allah'ın iziyle hasta olmazlar annesi. Kızlarda demiş sakı. Pes etme. Alışıyorlar. Bide geden dilimiz gözlerimiz mimiklerimiz kararlı olmazsa hemen anlıyorlar. Şimdi senin ikisini ikna etsen diğeri onlarıda caydırır v
Allah yardımcın olsun b

Ben yan sıkıyordum ama Dr bugun düz yatarken sıktı
Bütün tüpü boşalttı :))))) ama açıldı kuzunun burnu

Meryemcim bebişler küçükken bağışıklık kazanıyorlar hastalıklara, merak etme Allah'ın izni ile iyi olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…