Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hidennisko inşallah pes etmem bende çok duygusalım bu konuda benimkiler hiç dinlemiyolar canım konuşuyorum gelip alacağım sizi anlatıyorum ama nafile papağan gibi anne sen gitme tekrarlayıp duruyorlar aslında beraberler çabuk alışmaları gerek ama yok bana çok bağlılar hiç kimseye bırakıp gitmedim ki
Bizde okula fotoğrafımızı götürdük yanlız his etmesinler diye
Bakalım ne zamana kadar devam edecekler ağlamaya içim acıyor ama pes etmicem inşallah
Demiştim ya tetikte bekliyorum hastalığı ve dediğim çıktı kızlardan birinin ateşi çıkmaya başladı hafiften inşallah çabuk geçecek birşeydir allah kuzularımızı korusun hastalıklardan şifa versin yavrularımıza

Hidennisko inşallah iyi olurlar canım
Bu sene çok grip oldular zaten evde oldukları halde inşallah okulda çok olmazlar

Hay Allah sizin ki çabuk kapmış, biz çok hastalanmamıştık ilk sene, çünkü okula başlamadan önce baya hastalanmış bağışıklık kazanmıştı :)))

Hay Allah sizin ki çabuk kapmış, biz çok hastalanmamıştık ilk sene, çünkü okula başlamadan önce baya hastalanmış bağışıklık kazanmıştı :)))

Evet canım çok çabuk oldu ateşi yükseldi gece 39 oldu antibiotik başlicaz galiba birde kustu balgamdı hep inşallah çabuk toparlar
Aslında benimkilerde çok hasta oldular bu kış inşallah son olur
Okulda dışarı çıkarıyorlar oynamak için üşüttü herhalde havalar soğuk hala burda

Geçmiş olsun canım. Allah tez şifa versin.

Ay çok geçmiş olsun
İnşallah diğerlerine geçmez ((

hidenisko canım cok gecmiş olsun,nasıl ilaclar verdiler size şimdi,teşhis grip sanırım
serum fizyolojigi doktorunun yaptıgı gibi yıkarcasına sıkacaksın canım,her seferinde nerdeyse bir tüpü boşaltacaksın.
ben artık yarım litrelik şişede serum fizyolojik alıyorum ve her seferinde 4-5 ml enjektorun ıgnesiz ucuyla sıkıyorum İncinin burnuna.İcerik olarak aynı biliyorsun kullanımı da pratik.
geçmiş olsun kuzuna,cok zor oldugunu biliyorum canım,sık dişini az kaldı bu hastalık sezonu da yakında bitecek ama sizi de gider ayak yakaladı demek

bu arada eylulgulunun buyuk kulak yorumuna bende cok güldüm ayol alemsin

meryem kuzuna geçmiş olsun canım,senin işin daha da zor Allah hepimizin de yardımcısı olsun,amin.Ateşini kontrol altında tut ve antibiyotigini de duzenli kullan canım-

meryem canım geçmiş olsun... Ateş korkutuyor insanı...

kızlar biz otribebeyle çekiyoruz yok mu kullanan...

bugün Ardanın aşısı dikkatimi çekti kolu sanki çiban gibi hafif şişip beyazlaşmış ne yapayım kızlar?

Metal hidennisko sofika chnb sağolun kızlar ateşi gece 39 du şimdi 38 antibiotiye başladık inşallah çabuk atlatır
Hidennisko biz hasta olduğumuz zaman maalesef sırayla hepimiz oluyoruz
Chnb bizim kızlarda öyle olmuştu aşıdan sonra annem kolonyalı pamukla ovalardı canım

Canım inanır mısın bugün toparladı bade, çabuk atlattık, sanırım grip değil de nezle gibi bizimki daha çok
Doktor ilaç vermedi zaten, çok ters bir adamdı , bol bol emzir , el kadar bebeğe ne vereyim ben falan dedi :))))
Senin uyguladığın yöntemi hastanede badeye doğduğunda yapmışlardı
Amniyo sıvısı kurumuştu burnunda
İşe yaradığını biliyorum yani

Cnm benim Dr komşumun kızına olmuş, genelde aşının yanlış uygulanmasından kaynaklanıyor demişti, apse oluyormuş, onlar da yüksek ateş de yapmış, kendileri sivilce sıkar gibi sıkıp boşaltmışlar apseyi , istersen bir Dr sor

Otribebe güzel birşeye benziyor, eczaneden mi alınıyor ?
Canım bende kullanıyorum markası aynı değil ama buna benzer birşey hala nezle olduklarında kullanırım rahat ediyor kızlar birde aşağı inmeyince bronşit olmuyorlar sadece nezleyle geçiriyorlar doğduklarından beri kullanırım ne kulak iltabı oldular nede bronşit günde en az üç kere yaparım hasta olduklarında benimkiler öğrenemedi sümkür diyorum onlar geri içine çekiyorlar
Burda eczanede satılıyor

Son düzenleme:

Sağ ol canım. 3 tane olunca bulaşması da kolay olur(

Sorayım madem pazartesi günü(

Allahtan geçmiş. Bize de geçen ay bricaly şurup vermişti.
Bir de demire ne zaman geçeceksin ben korkuma geçmedim. aralık annelerinde de sağlık ocağında verilenler sorunlu yazmışlar (

Evet eczaneden aldık. Burnuna yerleştirip nefesle çekiyorsun gerçi biraz iğrenç görünüyor:)) Eşim yapıyor bunu. Büyük oğlanda burun aspiratörü kullandık ondan iyi ama bu...

Kızlar İbrahim Ethem dün akşamdan beri kaşınıyor ve aynı benim kurdelenin gibi kabarıyor. Şimdi yatmadan vücudunu inceledim bacaklarında para para döküntüde var. Kurdeşen döküyor sanırım.
Bu ara çikolata her gün yedi. Ayrıca okulda çimenlerde yuvarlanıyormuş. Yada en korktuğum stres. Ya baba dan çekindiği için yada kardeşini kıskanıyor.
Dr bu hün erken çıkmış götüremedim pazarteside 17 ye aldım. İnşallah artmaz.
Yada inşallah beşka birşey değildir
Yavrum alerji ilacıda kullanması yasak. Zirtek ve benzeri ilaçlar.

Ah canım geçmiş olsun hiç bilgim yok önemli değildir inşallah...

sorma babaları. bizmkiler ödev yaptı tüm apartman duymuştur bağırtıları.
babalar da sabır yok. çocuk onlar.
gerçi ben de çok yıpranıyorum ders yaptırırken(

Metalcim rabbim şifa versin inşallah çabuk geçecek birşeydir kuzunada güç versin nasıl kaşınıyordur o şimdi tatlı tatlı

kuzular hasta olmasın valla yorgunluğa uykusuzluğa razıyım ben
Allahım hepimize kolaylık versin

maşallah canım,atlatsın tamamen inşallah,onunki viral degil o zaman dedigin gibi gecen gun teri üstünde kuruyunca üşütmüş besbelli

otribebe biz de kullanıyoruz,cok memnunum diger aspiratorlerin hic bir işe yaramadıgını boylece gormuş olduk

canım nasıl oldu aşı yeri,iltihaplı gibi mi acaba sen onu ihmal etme bir goster istersen
ben demir şurubunu saglık ocagından almıyorum,daha dogrusu burda oyle bir uygulama zaten yok,aile hekimi recete ediyor biz de eczaneden alıyoruz,genelde ferro sanol yazıyor ama ben ozellikle ferrum yazıdıryorum onu seviyor kızlar,kabızlık sorunu da hic yaşamadık onunla alakalı çok şukur,sen kabızın demir ilacından oldugundan emin misin,yani boyle bir yan etkisi var mı,ben hic dikkat etmedim bu duruma şimdiye kadar

oy kuzum gecmiş olsun,hassas bunyesi var sanırım,çikolatadan olma ihtimali cok yuksek,hemen gecer inşallah

kızlar İncim tam bir annekolik oldu,bana bagımlı resmen,odada oynarken bile illa benim de yanında olmam lazım,wc ye bile bırakmıyor beraberce seramoni halinde gidiyoruz :) kimsenin kucagında durmuyor,cok yabancı seciyor fazla gormedigi biri alırsa cıglıgı basıyor,benden sonra en alışkın oldugu ananede bile 5 dk durmuyor,emzirmek guzel olmasına cok guzel ama boyle bagımlı yapan bir tarafı da var gercekten,bunun zorlugunu da yeni yeni yaşayacagız sanırım.Gece gunduz evde parkta dışarda avm de nerde olursa olsun ara ara meme emip resmen yoklama cekiyor,oyle doyumluk da degil illa ki degecek iki fırt cekecek yoksa ortalık inliyor,cok nazlanıyor bana cok.Sag olsun saglıklı olsun kuzularım şikayet etmiyorum ama bu ara ekstra yoruldum sanırım azcık kafa dinlemeye ihtiyacım var,pazartesi annemi ayarlayabilirsem feryalle doktora gitmek istiyorum cok zaman oldu onunla da buluşup sohbet edemedik,iyi gelecek ikimize de

Sofika benimkiler aynı seninkiler gibi çok bağlılar ben çok emzirmedim ama hep benimleler onun için bence kaç yaşına geldiler daha bir gün bırakıp gitmedim ama arada insan bunalıyor gerçekten şikayet değil kesinlikle benimkiler kreşe başlayınca kendime geldim bir haftada dinleniyorum ama hasta olunca çok yoruluyor gerçekten insan aman hasta olmasınlar yorgunluğa razıyım ben
Kızlar kuzum bugün daha iyi ateşi düştü şimdi napayım yarın okula götüreyim mi yada biraz daha toparlasın mı öksürük burun akıntısı falan hiç birşey yok şükür size daışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…