- Konu Sahibi hidennisko
-
Yok kızlar ateşi yine yükseldi evde kalmamız daha iyi olacak toparlansın iyice
Diğerlerine bulaştı galiba ateşleri çıkıyor onlarında
maşallah canım,atlatsın tamamen inşallah,onunki viral degil o zaman dedigin gibi gecen gun teri üstünde kuruyunca üşütmüş besbelli
otribebe biz de kullanıyoruz,cok memnunum diger aspiratorlerin hic bir işe yaramadıgını boylece gormuş olduk
canım nasıl oldu aşı yeri,iltihaplı gibi mi acabasen onu ihmal etme bir goster istersen
ben demir şurubunu saglık ocagından almıyorum,daha dogrusu burda oyle bir uygulama zaten yok,aile hekimi recete ediyor biz de eczaneden alıyoruz,genelde ferro sanol yazıyor ama ben ozellikle ferrum yazıdıryorum onu seviyor kızlar,kabızlık sorunu da hic yaşamadık onunla alakalı çok şukur,sen kabızın demir ilacından oldugundan emin misin,yani boyle bir yan etkisi var mı,ben hic dikkat etmedim bu duruma şimdiye kadar
oy kuzum gecmiş olsun,hassas bunyesi var sanırım,çikolatadan olma ihtimali cok yuksek,hemen gecer inşallah
kızlar İncim tam bir annekolik oldu,bana bagımlı resmen,odada oynarken bile illa benim de yanında olmam lazım,wc ye bile bırakmıyor beraberce seramoni halinde gidiyoruz :) kimsenin kucagında durmuyor,cok yabancı seciyor fazla gormedigi biri alırsa cıglıgı basıyor,benden sonra en alışkın oldugu ananede bile 5 dk durmuyor,emzirmek guzel olmasına cok guzel ama boyle bagımlı yapan bir tarafı da var gercekten,bunun zorlugunu da yeni yeni yaşayacagız sanırım.Gece gunduz evde parkta dışarda avm de nerde olursa olsun ara ara meme emip resmen yoklama cekiyor,oyle doyumluk da degil illa ki degecek iki fırt cekecek yoksa ortalık inliyor,cok nazlanıyor bana cok.Sag olsun saglıklı olsun kuzularım şikayet etmiyorum ama bu ara ekstra yoruldum sanırım azcık kafa dinlemeye ihtiyacım var,pazartesi annemi ayarlayabilirsem feryalle doktora gitmek istiyorum cok zaman oldu onunla da buluşup sohbet edemedik,iyi gelecek ikimize de
maşallah canım,atlatsın tamamen inşallah,onunki viral degil o zaman dedigin gibi gecen gun teri üstünde kuruyunca üşütmüş besbelli
otribebe biz de kullanıyoruz,cok memnunum diger aspiratorlerin hic bir işe yaramadıgını boylece gormuş olduk
canım nasıl oldu aşı yeri,iltihaplı gibi mi acabasen onu ihmal etme bir goster istersen
ben demir şurubunu saglık ocagından almıyorum,daha dogrusu burda oyle bir uygulama zaten yok,aile hekimi recete ediyor biz de eczaneden alıyoruz,genelde ferro sanol yazıyor ama ben ozellikle ferrum yazıdıryorum onu seviyor kızlar,kabızlık sorunu da hic yaşamadık onunla alakalı çok şukur,sen kabızın demir ilacından oldugundan emin misin,yani boyle bir yan etkisi var mı,ben hic dikkat etmedim bu duruma şimdiye kadar
oy kuzum gecmiş olsun,hassas bunyesi var sanırım,çikolatadan olma ihtimali cok yuksek,hemen gecer inşallah
kızlar İncim tam bir annekolik oldu,bana bagımlı resmen,odada oynarken bile illa benim de yanında olmam lazım,wc ye bile bırakmıyor beraberce seramoni halinde gidiyoruz :) kimsenin kucagında durmuyor,cok yabancı seciyor fazla gormedigi biri alırsa cıglıgı basıyor,benden sonra en alışkın oldugu ananede bile 5 dk durmuyor,emzirmek guzel olmasına cok guzel ama boyle bagımlı yapan bir tarafı da var gercekten,bunun zorlugunu da yeni yeni yaşayacagız sanırım.Gece gunduz evde parkta dışarda avm de nerde olursa olsun ara ara meme emip resmen yoklama cekiyor,oyle doyumluk da degil illa ki degecek iki fırt cekecek yoksa ortalık inliyor,cok nazlanıyor bana cok.Sag olsun saglıklı olsun kuzularım şikayet etmiyorum ama bu ara ekstra yoruldum sanırım azcık kafa dinlemeye ihtiyacım var,pazartesi annemi ayarlayabilirsem feryalle doktora gitmek istiyorum cok zaman oldu onunla da buluşup sohbet edemedik,iyi gelecek ikimize de
Sofika benimkiler aynı seninkiler gibi çok bağlılar ben çok emzirmedim ama hep benimleler onun için bence kaç yaşına geldiler daha bir gün bırakıp gitmedim ama arada insan bunalıyor gerçekten şikayet değil kesinlikle benimkiler kreşe başlayınca kendime geldim bir haftada dinleniyorum ama hasta olunca çok yoruluyor gerçekten insan aman hasta olmasınlar yorgunluğa razıyım ben
Kızlar kuzum bugün daha iyi ateşi düştü şimdi napayım yarın okula götüreyim mi yada biraz daha toparlasın mı öksürük burun akıntısı falan hiç birşey yok şükür size daışmak istedim
Chnb normalde 1-2 gün kaka yapmaması sorun değil diye biliyorumHidennisko götür bence daha küçük tedbir olsun...
Arda da kabız oldu 2. gün bugün çok ağladı gliserin kansuk koyduk yine çok zorlandı çok bağırdı dr yi aradık yaptıklarımızı tavsiye etti( zaten yaptık batikonlu suda oturttuk. Büyük oğlandan çok çektik korkuyorum çok (
Hidennisko götür canım çok küçük daha allah korusun ilerlemesin ya neden şurup vermedi dr burda küçük bebekler için de var şuruplar
hideniskocum tıkanıklık genizde anladıgım kadarıyla,bizim de hep oyle oluyor kızlarda bu durumda da yine bol bol serum fizyolojik sıkacaksın genizdeki ödemi insin diye,oksurugunun artması balgamı atmaya calışmasından ama biliyorsun ki orda balgam var oldukca cigerlere inme riski hep var.Oksurugu kuru kuru kesik kesik ve tıkanırcasına olursa,nefes alış verişi dakikada 40 ı gecerse,emerken surekli huzursuz oluyorsa ve ememedigini dusunuyorsan doktora mutlaka gotur.Bebklerde hastalık farklı seyrediyor 12 saatte bile tablo cok degişebiliyor o yuzden ateşini de sık sık kontrol et kuzunun,gecmiş olsun canım.
Chnb
Arda oğlum canım geçmiş olsun. Neden kabız oluyor acaba. Sıvı tüketimi nasıl. Artık ek gıdaya geçtiğinize göre su veriyormusun.
Bizde bu gün kontrolümüz vardı.
Tüm gün Dr idik. Önce Hasan Basri istanbul a götürdük.
Dr böyle devam dedi. Kilo ve boyu olarak 40 hafta doğanları yakalamış hamd olsun. İstersen artık sadece meme verebilirsin. Sana bırakıyorum dedi.
İbrahim Ethem de götürdüm teşhisim doğru kurdeşen yani ürtiker. Zirtek şurup verdi. Yarın nöroloji Dr arayıp soracağız artık. Bir hafta kullanın geçmezse bazı hormon tesleri yapıyoruz fakat herzaman bi sonuç çıkmaya bilir bazen nedensizde olur dedi. Kardeşi oldu kıskançlıktan olurmu dedim yok olmaz dedi. Bakalım. Biraz pehriz yapacağız. Çikolata hazır gıda abur cuburu tamamen keseceğiz. Eskiden hiç yemediğinden Son bir aydır isteyince hayır demedik.
Rabbim evlatlarımıza şifalar versin
Canım maşallahHasan Basriye annişi iyi bakıyor
İbrahim ethemde iyi olacak inşallah annesi, ilk çocuklar nedense hep nazlı oluyor
Bizede dr geldi baktı, çok şükür ciğerleri tertemiz, çok fazla geniz akıntısı varmış, muhtemelen abiden geçmiş çünkü aynı durum onda d var
Kızlar ben çok korkuyorum, bade emmeyi bırakacak sanırım
Süt mü az geliyor ne olıyor anlamıyorum, o kadar az ki memeyi verdiğimde anında alması, genelde kaskayı kesiliyor ve ağlamakrizine giriyor
Oğlanda sütüm yoktu emziremedim bunda sütüm var emziremiyorum
Hay Allah ya. Geçmiş olsun her iki kuzuna da canım.
Bi de göğüs ucu ile denesen mesela dikilin uç veya chicco kauçcuk uç var. Belki alır. Denemekte fayda var.
Dikkat ettim Hasan Basri uç ile alırken uçta süt kalıyor onuda ikincide emiyor. Yani meme deki gibi direk ağzına dolmuyor. Benim oğlum tazikli gelince ve yutamayınca sinirleniyor. Bide gazı varken almıyor memeyi. Sinirlenip sık sık alıp bırakıyor.
Ayrıca Canan hanına mesaj yazsan belki bi öneride bulunur. İzmit deki Dr geçen hafta girmiştiniz değimi canım konturol süreniz yok mu tekrar götürseydinşz.
Hidennisko daha iyiler canım ateşleri yok şükür biraz burun akıntısı vardı onun da damla ile azalttık şükür şimdi uyudular yine de derece baş ucumda hep kontrol ediyorum geceleri
Yarın okula götürcem inşallah zaten bir sürü hasta çocuk var burunları akıyor falan yani yine hasta olacaklar ama alışacaklar inşallah bağışıklıklar hemen güçlenirde fazla hasta olmazlar
Metalcim geçmiş olsun büyük kuzuya inşallah çabuk atlatır küçük kuzuyada maşallah sübhanallah
Canan hanımla yüzyüze görüşmeyi çok istiyorum onun ne diyeceği çok önemli benim için
Ama ayın 4 ünde gidebileceğim((
İzmitteki Dr gelişimini iyi buldu, kilosuna takılma dedi, mama da verme dedi , bu hafta sonu kilosunu tartmak için çağırdı zaten, bir gidelim bakalım 2 haftadabirşey değişmiş mi ?
Bana almıyor gibi geliyor(((
3 saattir emzirmiyorum ve iki göğsümden toplam 80 Süt çıktı(((
Şimdi kara kara düşünüyorum bunu badeye yarın nasıl vereceğim diye(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?