Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım ben o kadar uzun süre sağmıyorum vallahi ne yalan söyleyeyim , badede o kadar uzun emmiyor

Ayrıca tüm gün uyumayan çocuk şu saat oldu hala cin gibi (( az önce sinirden oturdum ağladım, Allah'ım uyku versin kızıma artık lütfeeeeeeeeennnnnnnn

Gecmis olsun badeye hastalığından emmiyordur insallah iyilerinde emer,emirdede sabahları emerdi sonra onuda kesti günlerce emmedi ama ben pes etmedim memyi dayadim ağzına cok ağladı baslarda olamadı ama sonra ben kazandım emmeye başladım artık sağmıyorum,sende pes etme ısrarcı ol meme konuusnda belkide sofikaninda dedig gibi büyüme atagda geçiriyor olabilir

Maşallah Hasan Basri'ye zaten fotolarda gayet iyi görünüyordu kilosu,İbrahim etmemede gecmis olsun insallah tez zamanda gecer

canım İnci´nin genizde akıntısı oldugu zaman emmesi cok kotu oluyor,emmek istemiyor emse de 30-40 sn emip hırsla başını donduruyor sonra ac oldugu icin yine emmek istiyor ama ememmiyor ...bizde bile balgam oldugunda nasıl rahatsız oluruz yutkunurken tıkanır gibi olur bogazımız bebelerin de oyle oluyor emerken o yuzden de uzun uzun rahat rahat ememiyorlar.İcin rahat olsun,3 ay boyunca gece gunduz emen bir cocuk memeyi bırakmaz,birkac gun hic emmese bile bırakmaz.Genizi rahatlayınca emecektir,bir suredir emme sıkıntısı var diyorsun ama belki o surenin başından beri geniz akıntısı var ve yeni fark ediyorsundur.Emerken yada uyurken balgamın hırıltısı oluyor mu?
Ihlamur ver sabah akşam şekerle hafif tadlandır ihmal etme

bak bu senin memende birikmiş olan ve aslında fazlalık olan süt,en az bu kadar da bade emmiş olsaydı refleks olarak beynin ürettigi süt olacaktı nerden baksan 200 e yakın sut oluyor emzirmiş olsan,sagarak bu kadar cıkması sutunun bol oldugunu gösterir.Bazı yerlerde okursun kadınlar bir defada 200-300 cc sagıyor diye,o kadınlar bir grup şanslı kadın ki bebe de emse makine de sagsa elle de sagsa beyin uyarılıyor ve sütün inme refleksi oluşuyor.ben o kadınlardan degilim mesela,benim sütüm anca bebem emerse geliyor e bir de uzun süre emzirmediysem ve bebegim aklıma gelirse indigini hissediyorum.Sütün de iyi kızın da maşallah

evet benim kıslarda da oyle beyazımtırak kabuksu oldu ama ben sizin iltihaplı diye düşündüm,tutmuş olmasına sevindim ysvrucaklar o kadar acı cekiyor boşa olmasın

bebek arabamız var ama yalnızken iki kızla cıkamıyorum filiz de yoruluyor evim yokuşta kucagına al diyor demez mi,başıma da gelmedi degil birini arabada birini kucagımda totom çatlıyor annem annem bir tek onunla rahatım ben

metalcim senin oglan nasıl oldu,kurdeşenin sebebi ne acaba cnm
geçmiş olsun kuzuna inşallah

metalcim senin oglan nasıl oldu,kurdeşenin sebebi ne acaba cnm
geçmiş olsun kuzuna inşallah

Sağ ol canım. Dermetolog birçok terst yapılıyor fakat bazen sonuçsuz da olabîlit diyor. Genelde ilaç etkiler veya vücudun bir yerinde efeksiyon ateş varsa dedi. Bizde hamd olsun yok. Zırtek şurup bir doz dün gece verdim bu gün kaşınmıyor. Fakat nöroloji Dr bu gün aradık. Bir hafta çok. Bu ilaçlar herhangi bir nörolojik sorunu olmayanlarda bile nöbet yapabiliyor 2-3 gün kullanın zaten söner dedi. Bende korktum açıkcası vermeyi düşünmüyorum. İnşallah devamı gelmez. Bilirim bî tür ilaçların bi dozu üç gün etkiliyor.

Metal bana Dr emziriyorum diye ilaç verememişti ama bir krem verdi hem kızarıklıklsrı söndürdü hem kaşıntıyı yanmayı dindirdi istersen sor doktora ismi ovadril losyon

Sofika malesef badenin emme sorunu 1 aydır var, bugun çok ağlattım Eylülgülü demişti pes ediyorlar diye, hakikaten 5 dakika ağladı almayacağım diye sonunda ben kan ter içinde kaldım ama aldı :)))

Bu arada bizim aşımız ufak bir kırmızılık şeklinde , bize de Dr öyle olması gerekiyor zaten dedi anlamadım şu aşı işini
Bir de ben 2. Ay aşılarından sonra badenin değiştiğini uykusuzluk ve huysuzlupunun arttığını düşünüyorum
Doğru mudur?

Kızlar yarın spora başlıyorum , Amerikan egzersizi diye bir program , 45 dk boyunca ful sana gösterilen jimnastik hareketlerini bazen aletler eşliğinde bazen aletsiz yapıyorsun, kilo verme garantisi veriyorlar
Bakalım sütüm etkişenmez inşallah

Slm kızlar şükür benim kızlar daha iyiler biraz burun akması var ama çok az okula gittiler bugun ve sabah bırakırken kızlardan biri hiç ağlamadı ikisi ağladı ama susmuşlar hemen
Hidennisko hadi bakalım inşallah zayıflarsın kolay gelsin
Benimde bugün diyetisyende randevum vardı çok mutluyum 3 haftada 8 kilo vermişim şükür inşallah türkiyeye gelinceye kadar dvam edeceğim hedefim önce 75 sonrada 70 olmak

Belki bı kaç gun daha aglayarak emer sonra ağlamayı bırakır,ben 2. Ay aşılarından cok korkuyordum huzursuz olacak diye ama hiç bisey olmadı,belki bebekten bebege değişir

Evde var canım o ilaçtan olmadı sürerim. Fakat bu cins ürtikerde önce kaşınıyor sonra kaşınan yer kabarıyor. Bazen popo veya kol bacak yüz boyun sırt heryer olabiliyor

Sporun da hayırlı olsun canım. Tez zamanda fit olasın. Darısı benim de başıma. Ama ne zaman başlayabilirim Allah Kerim.
Bugün havalı güzeldi bende bol bol çamaşır yıkayııp balkonna astım bu şekilde dışarı çıkmış oldum.
Tez zaman da sosyalleşmem lazım :

Son düzenleme:
Canım acele etme dışarı çıkmak icin biz bugün dışarı çıktık bebek arabasıyla 2-3 saat diasarda kaldık aksam eve geldik bisey yoktu yıkadık daha giyinirken burnunda tikanlik hissettik temizledik baya dolmuş simdi petudus verdim uyuyor canım cok sikkin keske cikmasaydim diyorum yarında saglik ocağında randevum var herhalde kilo kontrolü icin 3.doldururken ası yok degil mı?Ben hemşireye sormayı unuttum

Oh o bile iyi gelmiş belli. Ama artık bebek arabasıyla çık bence insan depresyona giriyor...

Canım bizim bebeler uykusuz dün gece uyumadı Arda bugün uyudu o yüzden bakalım gece ne olacak?

Bugün yıkadık yine çiban gibi geldi bana anlamadım ben bu aşıyı.
Annen en iyisi gerçekten...Sofika bana adresini özelden atar mısın?

Oh oh ne güzel. Biz açık havada yürüyoruz:)) Yarın da dukan diyetine başlıyorum regrete hocam:))
sen de paylaş nasıl spormuş ama link açılmadı...

Kararlı olduğun için tebrikler:)) Ağladı diye almak en büyük yanlışlık alışacaklar öyle böyle:)

Canım annem su veriyor kayısı suyu kaynatıp veriyoruz.
Oğluna da Rabbim şifa versin...

Canım burnu tıkanıyor diye çımamazlık etme, böyle böyle alışacaklar, İnan benim kızda çok nanemolla , öksürük tıksırık devam ama çıktım bugun gene, duramıyorum evde delirdecek gibi oluyorum

Chnb dukanı bende yapacağım kısmetse
Ama emzirirken yapmak istemiyorum
Seni olumsuz etkilemeyecek mi?
Dukan Testi yaptın mı? İdeal kilo için kaç gün verdi

Meryem gözün Aydın, inşallah daha iyi olacaklar

Metal kız, salma bakayım kendini :)) çocuğu da çıkar azıcık,bu hafta hava güzel hem sende rahatla azıcık

Eylülgülü rota 2. Ayda yapıldıysa 3 te yok aşı
Birde hemen peditus vermeseydin keşke
Serum yapıp açsaydım
Bence ıhlamur da çok işe yarıyor

Eylülgülü rota 2. Ayda yapıldıysa 3 te yok aşı
Birde hemen peditus vermeseydin keşke
Serum yapıp açsaydım
Bence ıhlamur da çok işe yarıyor
Evet canım rota yapıldı ikinci dozda 14 mayisda,emir kısında hiriltisi vardi doktor emerek gecer bol bol temizle demişti ama 10 gun hiç gecmeyince şurup verdim gecti,o kadar beklemeyim diye verdim dün örtü bebeyele çektik 2 tane ucu full doldurdu dahada vardır uç bitti bugün alcam bugün ıhlamur vereyim bakalım nasil olcak

Hidennisko chnb sağolun kızlar inşalla daha iyi olacaklar birde hastalıklar olmazsa daha rahat edecem ama onada alışacaklar inşallah dün gecede öksürük vardı biraz inş çabuk geçer

Eylülgülü
Geçmiş olsun emir oğlana.
Chnb hıdenisco
Evet kızlar artık çıkmam gerek fakat Canan hanım ev gezmelerini Haziran'a kadar yok dedi. Hava güzel olunca koy puseti 5-10 dak. Dışarı çıkar. Fazlası bu havalarda çarpar dedi. Kilo alımının ve kendini kısa sürede toplamasının en büyük sebebi bu süreçte hasta olmamasaydı bu şekilde devam dedi. Hamd olsun Rabb'ime ben hapis oldum ama mecburduk erken doğum olunca böyle oluyor. Gerçi ben kendini hazırlamıştım ama arada bunaldığım kendimi dışarı atasım oluyor.
Dün İbrahim Ethem de evdeydim. Hiç otarîtem kalmamış. Ne söylesem hayır diyor. Sanki ergenlik de. Sınırlarını ölçüp tartıyor zorluyor. Kızıp bağırmaya istemiyorum kardeşini kıskanır diye. Ana dün resmen davul oldum. Bugün babasıyla dükkana gitti. Çocuk evde sıkılıyo ya tv veya bilğisayar dışında kendini eğlendirmiyor zamanın çocukları.

Nerdeyse herkesin kuzuları hasta rabbim şifa versin hepimizin kuzularına
Benimkiler şimdi öksürüyorlar bende kaptım galiba onlarda boğazım çok kötü sabah okulda sadece biri ağladı diğerleri el salladılar bana bende çıktım hemen
Şimdi öksürüyolar ya teredütteyim okula götermekte tam alıştılar diyodum bende yarın götürmicem galiba hayırlısı olsun

Canım olmazsa süt sağ bırak arada çık. Depresyona giriyor insan zaten evde yattık aylardır.
Canım dediğin doğru tekken eğlendiremiyor yeni nesil. Arkadaş yok mu? Bizim apartmanda var Allahtan ama milletin yarım gün okul ödevi bititriyorlar geliyorlar bize ama bizim tam gün ödevimiz oluyor. Bazen gönderiyorum geleni bazen bekliyorlar evde...

Geçmiş olsun canım şimdi tam dönemi...
Öksürük de zor dr ye götürmüşsündür antibiyotik verdi mi?

Canım ben pazara erteledim cumartesi kahvaltıya bilet almıştım:))
Sanki bana çok katı gelmedi etkiler mi bilmem zaten çok da yok sütüm...Günde 3 kere emiyor ciddi manada... Yeter inşallah...
test yapmadım ama diyorki 10 kilo vermek isteyen 5 gün atak yapmalı:)) Dün migrasa gidip yulaf kepeğüialdım 400 gram 6.500 tl ne pahalı. minicik ligt yoğurt 3 tl:))
Bu diyet masraflı süt de pahalı:))
Ama öğrencilerden de diyen oluyor geçen sene zayıftınız diye... Vermek istiyorum:))
moda da girdim yazlık kıyafete geçince hiçbir şey yakıştıramam sonra(

hamile ve emziren için de dukan varmış bakmaklazım. Regrete sağ olsun bilgilendiriyor beni...

ben de okuldayım kursu bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…