- Konu Sahibi hidennisko
-
Canım apartman hep yaşlı bi aile var bir yaş büyük kızları ve 3,5 yaşında oğlu var. Bu yaşta olur ya kızlarla oynamıyor beyefendi. Oğlanında doğduğundan beri hep kıskandı nedense. Zaten bizimki evde geçimsiz oluyor. Yaz gelsin gideceğim annemin oradaki prafabk eve oynadın Dursun bahçede her sene niyetlenirim sağolsun eşim e yol zor gelir işi uzak diye ben ve oğlum aynı yolu o okula giderken ben işe giderken evden hep teperiz şikayet yok. Düzeni bozuluyor Muş. Ama bu sene yaz tatilinde ben bu oğlanı evde zaptedememem.Canım olmazsa süt sağ bırak arada çık. Depresyona giriyor insan zaten evde yattık aylardır.
Canım dediğin doğru tekken eğlendiremiyor yeni nesil. Arkadaş yok mu? Bizim apartmanda var Allahtan ama milletin yarım gün okul ödevi bititriyorlar geliyorlar bize ama bizim tam gün ödevimiz oluyor. Bazen gönderiyorum geleni bazen bekliyorlar evde...
Geçmiş olsun canım şimdi tam dönemi...
Öksürük de zor dr ye götürmüşsündür antibiyotik verdi mi?
Canım ben pazara erteledim cumartesi kahvaltıya bilet almıştım:))
Sanki bana çok katı gelmedi etkiler mi bilmem zaten çok da yok sütüm...Günde 3 kere emiyor ciddi manada... Yeter inşallah...
test yapmadım ama diyorki 10 kilo vermek isteyen 5 gün atak yapmalı:)) Dün migrasa gidip yulaf kepeğüialdım 400 gram 6.500 tl ne pahalı. minicik ligt yoğurt 3 tl:))
Bu diyet masraflı süt de pahalı:))
Ama öğrencilerden de diyen oluyor geçen sene zayıftınız diye... Vermek istiyorum:))
moda da girdim yazlık kıyafete geçince hiçbir şey yakıştıramam sonra(
hamile ve emziren için de dukan varmış bakmaklazım. Regrete sağ olsun bilgilendiriyor beni...
ben de okuldayım kursu bekliyorum...
Chnb bencede diyet yapmak çok masraflı burda da çok pahalı diyet ürünleri birde benim diyetim protein diyet et balık tavuk yumurta ama insan zayıfladığını görünce masraflara deydi diyorum
Eylülgülü
Geçmiş olsun emir oğlana.
Chnb hıdenisco
Evet kızlar artık çıkmam gerek fakat Canan hanım ev gezmelerini Haziran'a kadar yok dedi. Hava güzel olunca koy puseti 5-10 dak. Dışarı çıkar. Fazlası bu havalarda çarpar dedi. Kilo alımının ve kendini kısa sürede toplamasının en büyük sebebi bu süreçte hasta olmamasaydı bu şekilde devam dedi. Hamd olsun Rabb'ime ben hapis oldum ama mecburduk erken doğum olunca böyle oluyor. Gerçi ben kendini hazırlamıştım ama arada bunaldığım kendimi dışarı atasım oluyor.
Dün İbrahim Ethem de evdeydim. Hiç otarîtem kalmamış. Ne söylesem hayır diyor. Sanki ergenlik de. Sınırlarını ölçüp tartıyor zorluyor. Kızıp bağırmaya istemiyorum kardeşini kıskanır diye. Ana dün resmen davul oldum. Bugün babasıyla dükkana gitti. Çocuk evde sıkılıyo ya tv veya bilğisayar dışında kendini eğlendirmiyor zamanın çocukları.
Canım olmazsa süt sağ bırak arada çık. Depresyona giriyor insan zaten evde yattık aylardır.
Canım dediğin doğru tekken eğlendiremiyor yeni nesil. Arkadaş yok mu? Bizim apartmanda var Allahtan ama milletin yarım gün okul ödevi bititriyorlar geliyorlar bize ama bizim tam gün ödevimiz oluyor. Bazen gönderiyorum geleni bazen bekliyorlar evde...
Geçmiş olsun canım şimdi tam dönemi...
Öksürük de zor dr ye götürmüşsündür antibiyotik verdi mi?
Canım ben pazara erteledim cumartesi kahvaltıya bilet almıştım:))
Sanki bana çok katı gelmedi etkiler mi bilmem zaten çok da yok sütüm...Günde 3 kere emiyor ciddi manada... Yeter inşallah...
test yapmadım ama diyorki 10 kilo vermek isteyen 5 gün atak yapmalı:)) Dün migrasa gidip yulaf kepeğüialdım 400 gram 6.500 tl ne pahalı. minicik ligt yoğurt 3 tl:))
Bu diyet masraflı süt de pahalı:))
Ama öğrencilerden de diyen oluyor geçen sene zayıftınız diye... Vermek istiyorum:))
moda da girdim yazlık kıyafete geçince hiçbir şey yakıştıramam sonra(
hamile ve emziren için de dukan varmış bakmaklazım. Regrete sağ olsun bilgilendiriyor beni...
ben de okuldayım kursu bekliyorum...
evet cnm sizin erken doğumdan ötürü dikkat etmen gerek demekki
ben bugun baktım gene uyumuyor cadı, koydum arabasına, üstüne de rüzgar almasın diye battaniyeyi çadır gbi yaptım, 2.5 saat uyudu, bizde çay demledik komşlularla içtik bahçede, sonra da spora gittik
o kadar keyif aldım ki, eve geldim yüzmde güller açıyor, oğlum 20.30 da uyudu kızım 21.00 de
demekki pozitif olmak işe yarıyor
şimdi kara kara düşündüğüm tek nokta, badenin beslenmesi, günde 5-6 düzgün emme anca yapıyor
biberon da almıyor, tahminen sütüm de azaldı, bu durumda ek gıdaya biran önce geçmem gerek, kafam karıştı, canan hanımla görüşmem lazım
metalcim bugün ben de egeye çok bağırdım, babası işten gelince bahçeye çağırmaya çıktı, bir bakmış sitenin dışında demir kapıdan çıkmış :18:
dedim seni kaçırırlar kolunu bacağını keserler, gözünü de çıkarırlar, dilenci yaparlar seni
yemek vermezler su vermezler
o kadar korktu ki ağlamaya başladı, eşimde keşke güzel güzel anlatsaydın hemen tepki verdin dedi
dedim ben her bahçeye çıkışında tembihliyorum, oğlum bu kapılardan dışarı çıkma, sakın yabancılarla konuşma, o beni dinlememiş demekki diye
hmm bende bakayım şu emziren anne için dukana
sen ahmet ardaya ek gıdaya ne zaman başlamıştın?
Arkadaşlar karşınızdaki insanları tanıyorsunuz artık, onlar aman karım yorgun çıksın biraz onu gezdireyim, yükünü alayım demiyor
Bende çok bekledim eşimden
Ama yapmıyor, aklına gelmiyor(
Bende şimdi sen şu saatlerde şunu yapacaksın, ben dışarı çıkıyorum sen çocuklara bakıyorsun diyorum, eğer mırın kırın ederse koz kullanıyorum :))) yemek yapmıyorum, kahve çay koyup önüne getirmiyorum, geceleri başım ağrıyor :))))))
Ama ben mutluysam yüzüm gülüyor , sohbet ediyoruz, çocuklar bile daha keyifli oluyor
Eşimin de bir hayatı olduğunu unutmadan kendi isteklerimi yapmak mecburiyetinde bırakıyorum , ağlamam çözüm değil anladım
Meryem bugün oğlum uyandı, gözlerinin altı mosmor, ayaklarım ağrıyor dedi, çok öksürüyor zaten( sürüne sürüne gitti okula ( ben de vicdan azabı çektim
Ama evde kalsa dur oğlum sus oğlum, tv izleyecek hep( syalleşiyorlar okulda birşeyler öğreniyor , böyle düşünmek lazım
ah kızlar ahh :) hepimizde de birer öküz var işte
benim halamın bir lafı var-adamın iyisi yoktur kızım der,idare edeceksiniz der.Bazen eşimden şikayet ettigimde soyler bunu,sanıyorsun ki elin adamı daha mı iyi,yoook hepsi aynı,bazen iyi bazen kötü,bazen sevecen bazen zalim
topikteki kuzucuklar hasta bu ara ard arda,Allah´ım hepsine de şifa versin tez zamanda inşallah amin!meryem senin işin 3 kat daha zor kuzum Allah yardımcımız olsun hepimizin de.
Benim tek soluklandıgım zaman Filiz´i tamamen anneme teslim ettigim zamanlar,İnci beni tek başına o kadar yoramıyor :)
o kadar yogunuz ki cogunlukla oglen 2 den once kahvaltı etmeye vaktim olmuyor koşturarak yaşıyorum tüm günümü,tuvalete bile gideceksem bütün güvenlik onlemlerini alıp filizi yalnız tv karşısında bırakıp inciyle giriyorum,agucuk bugucuk diye diye ihtiyac gideriyorum,İnci uyku düşmanı ne gece ne gündüz uykusu uyumuyor memede degilse.Dün kayınvalidem kendi bğyğttügü eltimin kızını almış gelmiş ingilizce ders çalıştırsana azcık diyordedim anne halime baksana,sorsana bakalım ben bugun daha yemek yedim mi,aylardır uyku uyudum mu,sacımı en son ne zaman yıkadım,en son ne zaman İncicsiz wcye girdim e ben azcık bakayım ona da sen calıştır diyor,dedim eger azcık bakabileceksen kızlara ben yarım saat uyumak isterim,gel bak,o zaman ses etmiyor ama.benim de canım istiyor degisşiklik olsun ders calısştırmak bana agır gelmez ama ayıp degil mi bir gun bile gelip sen işini rahat yap ben kızlara bakayım demiyorsun da şimdi diyorsun o da sadece ders calıştırdıgım surece inciyi oyalayacak e filiz ne olacak onun yemegi uykusu vs ben ne ara yapacam,zaten kızlar da onu cok yabancı biliyor ikisi de cıglık cıglıga tanımıyorlar ki kadını dogru dürüst cok üzülüyorum aslında,Filiz babaannem beni sevmiyor diyor,gercekten de sevmiyor cocuga hic tahammulu bile yok,alıp kucagına başını bile okşamıyor gecen gün de Filiz diyor anne sorsana ben dedemi sevebilir miyim,sen sor diyorum hayır sen sor,onlarla konuşmaya bile cesareti yok,oysa gayet sosyal acık bir cocuk eşimin babası da soguk,cocuk besbelli buyuk bir erkek sevgisine hasret,elimden de bir sey gelmiyor zorla benim cocugumu sev kucagına al diyemem ya
günün sonunda saglık olsun diyorum,yavrularım saglıklı mutlu olsun gerisi boş diyorum
Allah´ım korusun hepsini de amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?