- Konu Sahibi hidennisko
-
Kızlar varya herşey boş :)) kuzularımız sağ salim bizimle ya,
Bade bir türlü iyileşmiyor, bugun geniz akıntısından kusarak uyandı , hıkır hıkır kuzum, üstü başı her yeri kusmuk oldu gene de gülücükler saçıyor kuzum, bunun için herşeye değmez mi :)))
Canan Hanım'a mesaj attım, umarım döner de ilaç kullanmamız gerekli mi diye sorarım
Hergün yürüyüşe çıkarıyorum ondan mı geçmiyor tıkanıklık acaba?hava çok güzel aslında
Bugün sıcak buhar banyosuna sokacağım, bari o iyi gelse
metalcim gördüm oğluşunla resimlerini
canan hanım hemen size yazdıktan sonra aradı, uzun uzun sorular sordu
tipik gribal enfeksiyon dedi
yapacak fazla birşey yok ilaç önermiyorum, bebeklerin biraz daha uzun sürer dedi
ne yapıyorsanız aynen devam edin dedi
dışarı çıkarıyorum hergün ondan olabilir mi dedim, iyi bile gelir fazla tutmayın yeter dedi
bu kadından duyduklarım beni hep rahatlatıyor nedense
hayırlısı ile haftaya gidip şu beslenme ve kilo işini de konuşssak çok rahatlayacağım
kızlar benim gögüslerim 3-4 saat geçse bile dolmuyor artık(
ben emzirmekten bunalıyorum, her nekadr uzun süre emzirmek istesemde şakır şakır sütüm olmadığı için bu süreç beni yıpratıyor ve biraz önce kurtulmak isteme düşüncesi var bilinçaltımda bence bu benim sütümü tetikliyor
sanki şimdi kessem memeden sütüm geri gidiverecek hiç naz yapmadan
iyice azaldı
herkes dolmuş. benim eşim de eskiden yardım ederdi ev işlerine. haftasonu olunca annem kaçıyor babamla gezmeye eşim ders çalışıyor ben de temizlik yapıyorum kimse demiyor azıcık ucundan tutayım...( eŞİM OĞLANA BAKIYOR EVDEYSE. ŞU AN HALA OKULDA HER GECE 11 DE GELİYOR ( Ben de komşularla yürümesem çıldıracağım (
Arda da uyumadı gece.( artık ne zaman ağlasa kabız mı diyorum:))
sofika dün aldım bugün demire başladım 5 damla...
bugün armuttan sonra ilk kez taze kayısı rendeledim...
bilgisayar kursuna da gidiyorum...
Tüm kuzulara geçmiş olsun. Metal biz de yıprandık canım hele sen hep evdesin(
gribe karşı en iyi ilac bol oksijendir der bulgarlar,cok da haklılar,dışarı cıkararak iyi yapıyorsun aynen devamKızlar varya herşey boş :)) kuzularımız sağ salim bizimle ya,
Bade bir türlü iyileşmiyor, bugun geniz akıntısından kusarak uyandı , hıkır hıkır kuzum, üstü başı her yeri kusmuk oldu gene de gülücükler saçıyor kuzum, bunun için herşeye değmez mi :)))
Canan Hanım'a mesaj attım, umarım döner de ilaç kullanmamız gerekli mi diye sorarım
Hergün yürüyüşe çıkarıyorum ondan mı geçmiyor tıkanıklık acaba?hava çok güzel aslında
Bugün sıcak buhar banyosuna sokacağım, bari o iyi gelse
metalcim gördüm oğluşunla resimlerini
canan hanım hemen size yazdıktan sonra aradı, uzun uzun sorular sordu
tipik gribal enfeksiyon dedi
yapacak fazla birşey yok ilaç önermiyorum, bebeklerin biraz daha uzun sürer dedi
ne yapıyorsanız aynen devam edin dedi
dışarı çıkarıyorum hergün ondan olabilir mi dedim, iyi bile gelir fazla tutmayın yeter dedi
bu kadından duyduklarım beni hep rahatlatıyor nedense
hayırlısı ile haftaya gidip şu beslenme ve kilo işini de konuşssak çok rahatlayacağım
kızlar benim gögüslerim 3-4 saat geçse bile dolmuyor artık(
ben emzirmekten bunalıyorum, her nekadr uzun süre emzirmek istesemde şakır şakır sütüm olmadığı için bu süreç beni yıpratıyor ve biraz önce kurtulmak isteme düşüncesi var bilinçaltımda bence bu benim sütümü tetikliyor
sanki şimdi kessem memeden sütüm geri gidiverecek hiç naz yapmadan
iyice azaldı
Sofika ben yutma sesinden anlıyorum ne kadar içtiğini ve 2-3 saatte bile 10-15 sn yutma sesi var sonrası yok
Canlar
Garmastan pomat kullanınca her seferinde göğüs ucunu emme öncesinde siliyormusunuz ben medela purelan kullanıyordum bitti evde garmastan var kızarınca kullanmıştım. Şimdi herhangi bi tahriş yok. Onuda önlem amaçlı kullanabilirmiyim acaba. Zaten hale uçları veriyorum. Çok hassa cildim ya ona rağmen sıksık emince ve arada purelan sürmezsem hemen kızarıp hassaslaşıyor.
Peditus şurup versenKızlar 4 de bi uyandık, bu saat oldu hala uyumadı((burnu çok tıkalı ( açılmıyor, otrivine yapsam?
metal garmastanı sadece pecete ile siliyorum ben o da kalıntı varsa yoksa dogrudan veriyorum
Ben bir göğsüme kullanıyorum sık sık yara oldug icin ama hiç silmiyorum hemen hemen her gun dusa giriyorum silmeye gerek duymuyorum
Benimde diger göğsüm cok sonuk emir iki gundur onu hiç emmiyor ama sonuk oldug halde uuzn süre emmeyince süt akıyor emir akan sutu bile çekmiyor diger yaralı olan göğsümü emıyor hep insallah sütten kesilmez bugün dayanamadım sağdım
Kızlar be. Dün galiba regli oldum bütün gun yavaş yavaş kanama oldu ama bugün pek bisey yok anlamadım
Dr verme dedi(
Normal böyle olması sadece burnunu aç dedi
Gündüz birşey yok zaten gece oluyor ne oluyorsa((
Hidennisko inşallah en kısa zamanda iyi olur kaç gündür benimde burnum tıkalı ben bile uyuyamıyorum kuzun nasıl rahatsız oluyordur sık sık temizle ben gece bile bakıyorum tıkalı burnu uyandırıyorum temizleyince daha güzel uyorlar
Maalesef hastalıklar hep gece başlar zaten benim kızlar gündüz çok öksürmuyorlar ama gece uyuyunca bir başlıyorlar sabaha kadar bu gece daha az öksürdüler inşallah tamamen geçer
Cuma günü okulda hiç biri ağlamadı kuzularım beni öptüler ve el salladılar alıştılar artık bende içim rahat bir şekilde döndüm eve şükür allaha
Benimki sag tarafı emıyor,eltim ogluda tek tarafı emiyormuşBırakmaz Allah'ın izniyle annesi. Sağ mı sol mu reddettiği meme bunudaçok duyar oldum bu sıralar. Eltinin oğlumda hep sol isterdi annesinin kalp atışını duymak istiyor demişti Dr.
Ay maşallah bizlerde olalım Regli artık. Zamanıdır değilmi. İlk gebeliğimde 40 haftadan sonra ben hemen olmuştum. Bunda daha yok.
Evet doktorlar pek verme taraftarı degil banada aile hekimi 3 aydan once hastaneye acıle gittigmizde ordaki doktirda 1 hasdan once vermeyin demişti ama emir in 10 gun gecmeyince vermek zorunda kaldık,simdi esım nezle oldu emire geçecek diye korkuyorumDr verme dedi(
Normal böyle olması sadece burnunu aç dedi
Gündüz birşey yok zaten gece oluyor ne oluyorsa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?