- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.001
hoşgeldin canım,burda sana her konuda destek olabilecek guzel insanlar var,lutfen cekinmeden durumunu hikayeni paylaş sormak istediklerini sor.Aşagıda halen bu sorunla mucadele eden ve bebeklerini kucaklarına almayı bekleyen rahim agzı yetmezligi topiginin linkini de veriyorumilutfen tıkla ve yaz.
canım beni dikkate aldığın için çok teşekkür ederim.Linki göremedim
Sağol metalcim Şükür allaha canım rabbim hep dualarımı kabul etti bu zor sürecide rabbimin izniyle attlatık çok yorucu zamanlarım oldu ama rabbim kuvvet verdi şükürMaşallah BarekAllah okulada alışmışlar. Tebrik ederim canım seni bi zor sürecinde başardın. Hemde tek başına. Beyler götürse girmesin bu ağlıyor derlerdi.
Gece yatınca geniz akıntısı oluyor o yüzden öksürükleri artıyordum canım. Ayrıca burun tukanınca ağızdan nefes alıyorlar oda kuruluş yapıyor bu da öksürük e neden oluyor olabilir. Rabbim tez şifa versin.
Geçmişler olsun. Hastalıklar gece azar derler. Alerjik ya bünyesi. Peluşlu bir obje yok değilmi yattığı yerde. Eltinin oğlu yatağın başındaki dönengeçteki oyuncaklar bile aksırık yaptırıyordu. Bu gü öylesine bi tv baktım ilk nefeste Dr alerjil bünyeli bebeklerde Konak daha cok olur diye. Hafif hafif bizde de başladı.
Benimki sag tarafı emıyor,eltim ogluda tek tarafı emiyormuş
İnsallah canım tez zamanda sizlerde o.ursunuz ne zor bisey olmamak,ama benim azar azar oluyor bügünde öyle devam ediyor
hideniskocum bebeler gece daha rahatsız oluyor,yavrunun geniz akıntısı zorluyordur,hoş hic bir sıkıntı olmasa da gece uyanıp sabahlara kadar uyanık kalabiliyorlar,İnci de bir suredir sabaha karsı 3-4 gibi uyanıp oyun istiyor en az 2 saat uyanık kalıp uyuyor sonra yine uyanıyor,memede tabii butun bu uyumalar.
badeye dikkat et canım akıntı cigere inmesin,doktorun dedigi dogru aslında gribe karşı verilebilecek pek bir ilac yok ama benim kuzuların geniz akıntısı sekrol,bricanyl,muconex vb akıntıyı yumuşatıcı bir şurup vermeden atlatamıyorlar,artık doktora bile gotürmeden azcık hırıltı oldu mu 3 gun gunde 3 defa yarımşar olcek bunlardan ve genelde de sekrolden veriyorum.doktora gotursem nebulizator pulmicort ve ventolin fixşimdi de ablamın oglu bronşit hemde hic bir belirti gostermeden cigerleri dolmuş son salgın atakları Allah´ım korusun acil şifalar versin butun hastalara inşallah amin!
sık sık serum fizyolojik ver hic cekinme boca et
ıhlamura da devam-ek gıdaya gecince de havuc suyu verebilirsin
eylulgulunun dedigi gibi peditus da rahatlatabilir,cok sıkıntı olursa doktoruna danışarak verebilirsin kötüleşmesinden yegdir.
ben hala regl olmadımsanırım 1 yılı dolduracagız bu emme temposuyla
aslında olmamak bende herhangi bir sıkıntı yaratmıyor ama sivilcelerim cıktı sanki ergenlikteki gibi ben de hemen adet olamamaya baglıyorum,ara ara kasıklarım agrıyor dogumdan sonraki son agrı gibi bu sefer de anlıyorum ki daha regle cok var
meryem kızların okula alışması bir sure alır,sabır gostermen gerek,en azından onlar 3 tane ve birbirlierine destek olacaklar tamamen terkedilmiş hissetmeyecekler,yavruların bziden bagımsız olmaya calışmaları sancılı oluyor dogal olarak.sen gonlunu ferah tut,onlar icin kotu bir sey degil bu,aksıne birey olarak varlıklarına alışabilmeleri ve sorumluluk alabilmeleri icin onemli adımlar,hem onlar okuldayken azcık enerji depolar geldiklerinde daha verimli olursun onlar icin.hastalık durumlarında da Allah acil şifalar versin,3ü birden zor gercekten
eylülgülü hangi memenden daha sık emziriyorsan daha dogrusu sana hangisinden emzirmek daha kolay geiyorsa istemsiz olarak ondan veriyorsundur haliyle de o memede daha cok süt olur bebe de onu ister,tutarkenki konforu da cabası.sen istemedigi memeyi de tut ısrarla ama unutma ki tek memeden emse bile sıkıntı yok aynı miktarda sut alacaktır hic canını sıkma.kayınvalidem 2 aylıktan sonra 8 aya kadar sadece tek memeden emzirmiş kaynımı,digerinin ucu cıkmadı diyor,yada ikizleri düşün onlar da hep tek memeden karınlarını doyuruyor.Sen zaten cok buyuk başarı gosterdin bugunue kadar yılamdan emzirdin,cevrey,i boşver nasıl uygunsa oyle yap,huzurunu kacırma
chnb kuzum sen nasılsın,okul,ev coluk cocuk bir de bilgisayar kursu demişsin Allah yardımcın olsun,annen hep sende mi kalıyor,normalde nerde yaşıyor aynı şehirde miydi unuttum.
cihan bugra nasıl okul sorunları cozuldu mu
Sağol metalcim Şükür allaha canım rabbim hep dualarımı kabul etti bu zor sürecide rabbimin izniyle attlatık çok yorucu zamanlarım oldu ama rabbim kuvvet verdi şükür
Sofikacım evet canım ev işlerini yapıp hemen uzanıyorum dinleniyorum canım onlar gelince enerjim daha yüksek oluyor hastalık çok zor oluyor maalesef bizde hep beraber oluyoruz allahım birdaha hastalık vermesin inşallah kuzularımıza onları korusun rabbim
Sofikacım, o kadar belli ki balgamın genizde olduğu , burnunun dolu olduğu , bizimki emerken açılıyor burnundan nefes alamadığı için ilk bir iki sefer bırakıyor emmeyi ama sonra eli mahkum çekince açılıyor burnu
Fokur fokur, ıslık gibi değil, bana ciğerde birşey yok gibi geliyor ama bilemezsin tabi
Bizim de 10 günü geçti((
kızlar acilden geldik şimdi inci ateş kaldırdısabah 5 te uyandı gülücükler sacıyor oyun istiyor zar zor actım gozlerimi azcık oynadık bi ara emzirdim sıcak geldi cocuk bana ama başka da hic bir şikayet olmayınca ateşi yoktur dedim,sonra ne olur ne olmaz diye olceyim dedim 38 fitil yaptım düşmedi,ıslak carşafa sardım 5 dk indi şükür.Doktor bogazı şişmiş dedi,kanda da enfeksiyon cıktı zaten antibiyotik başladık.Öksürük yok,burun akıntısı yok,sadece bogazında.Sezonu hastalıkla actık oyle de kapatıyoruz Allah´ım acil şifa versin bütün şifa bekleyenlere inşallah amin!
Cok gecmis olsun en cok korktuğum sey ates iyiki fark edip olcmussun,tekrarlamaz insallahkızlar acilden geldik şimdi inci ateş kaldırdısabah 5 te uyandı gülücükler sacıyor oyun istiyor zar zor actım gozlerimi azcık oynadık bi ara emzirdim sıcak geldi cocuk bana ama başka da hic bir şikayet olmayınca ateşi yoktur dedim,sonra ne olur ne olmaz diye olceyim dedim 38 fitil yaptım düşmedi,ıslak carşafa sardım 5 dk indi şükür.Doktor bogazı şişmiş dedi,kanda da enfeksiyon cıktı zaten antibiyotik başladık.Öksürük yok,burun akıntısı yok,sadece bogazında.Sezonu hastalıkla actık oyle de kapatıyoruz Allah´ım acil şifa versin bütün şifa bekleyenlere inşallah amin!
kızlar acilden geldik şimdi inci ateş kaldırdısabah 5 te uyandı gülücükler sacıyor oyun istiyor zar zor actım gozlerimi azcık oynadık bi ara emzirdim sıcak geldi cocuk bana ama başka da hic bir şikayet olmayınca ateşi yoktur dedim,sonra ne olur ne olmaz diye olceyim dedim 38 fitil yaptım düşmedi,ıslak carşafa sardım 5 dk indi şükür.Doktor bogazı şişmiş dedi,kanda da enfeksiyon cıktı zaten antibiyotik başladık.Öksürük yok,burun akıntısı yok,sadece bogazında.Sezonu hastalıkla actık oyle de kapatıyoruz Allah´ım acil şifa versin bütün şifa bekleyenlere inşallah amin!
Geçmiş olsun canım allah şifa versin
Cok gecmis olsun en cok korktuğum sey ates iyiki fark edip olcmussun,tekrarlamaz insallah
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin inci kızımıza.
Sofika canım emirin emdig meme surekli yara olan dolayısı ile sagarak verdigim memeydi tam tersi olsa alıştı derdim ama basından beri bu mememe hep dolgun emmek istemedig hep sonuktu emsin diye zorluyorum bir iki çekiyor gelmeyince sinirleniyor bende digerini emdig icin cok zorlamıyorum şimdilik dediğin gibi digeri cabuk geliyor o rahatlığa alıştı
Regli olmamak bende asabiyet yapıyor bir ara patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyordum evde,menopoza girince ne yapcam bilmiyorum
Sağol metalcim Şükür allaha canım rabbim hep dualarımı kabul etti bu zor sürecide rabbimin izniyle attlatık çok yorucu zamanlarım oldu ama rabbim kuvvet verdi şükür
Sofikacım evet canım ev işlerini yapıp hemen uzanıyorum dinleniyorum canım onlar gelince enerjim daha yüksek oluyor hastalık çok zor oluyor maalesef bizde hep beraber oluyoruz allahım birdaha hastalık vermesin inşallah kuzularımıza onları korusun rabbim
kızlar acilden geldik şimdi inci ateş kaldırdısabah 5 te uyandı gülücükler sacıyor oyun istiyor zar zor actım gozlerimi azcık oynadık bi ara emzirdim sıcak geldi cocuk bana ama başka da hic bir şikayet olmayınca ateşi yoktur dedim,sonra ne olur ne olmaz diye olceyim dedim 38 fitil yaptım düşmedi,ıslak carşafa sardım 5 dk indi şükür.Doktor bogazı şişmiş dedi,kanda da enfeksiyon cıktı zaten antibiyotik başladık.Öksürük yok,burun akıntısı yok,sadece bogazında.Sezonu hastalıkla actı
k oyle de kapatıyoruzAllah´ım acil şifa versin bütün şifa bekleyenlere inşallah amin!
hideniskocum bebeler gece daha rahatsız oluyor,yavrunun geniz akıntısı zorluyordur,hoş hic bir sıkıntı olmasa da gece uyanıp sabahlara kadar uyanık kalabiliyorlar,İnci de bir suredir sabaha karsı 3-4 gibi uyanıp oyun istiyor en az 2 saat uyanık kalıp uyuyor sonra yine uyanıyor,memede tabii butun bu uyumalar.
badeye dikkat et canım akıntı cigere inmesin,doktorun dedigi dogru aslında gribe karşı verilebilecek pek bir ilac yok ama benim kuzuların geniz akıntısı sekrol,bricanyl,muconex vb akıntıyı yumuşatıcı bir şurup vermeden atlatamıyorlar,artık doktora bile gotürmeden azcık hırıltı oldu mu 3 gun gunde 3 defa yarımşar olcek bunlardan ve genelde de sekrolden veriyorum.doktora gotursem nebulizator pulmicort ve ventolin fixşimdi de ablamın oglu bronşit hemde hic bir belirti gostermeden cigerleri dolmuş son salgın atakları Allah´ım korusun acil şifalar versin butun hastalara inşallah amin!
sık sık serum fizyolojik ver hic cekinme boca et
ıhlamura da devam-ek gıdaya gecince de havuc suyu verebilirsin
eylulgulunun dedigi gibi peditus da rahatlatabilir,cok sıkıntı olursa doktoruna danışarak verebilirsin kötüleşmesinden yegdir.
ben hala regl olmadımsanırım 1 yılı dolduracagız bu emme temposuyla
aslında olmamak bende herhangi bir sıkıntı yaratmıyor ama sivilcelerim cıktı sanki ergenlikteki gibi ben de hemen adet olamamaya baglıyorum,ara ara kasıklarım agrıyor dogumdan sonraki son agrı gibi bu sefer de anlıyorum ki daha regle cok var
meryem kızların okula alışması bir sure alır,sabır gostermen gerek,en azından onlar 3 tane ve birbirlierine destek olacaklar tamamen terkedilmiş hissetmeyecekler,yavruların bziden bagımsız olmaya calışmaları sancılı oluyor dogal olarak.sen gonlunu ferah tut,onlar icin kotu bir sey degil bu,aksıne birey olarak varlıklarına alışabilmeleri ve sorumluluk alabilmeleri icin onemli adımlar,hem onlar okuldayken azcık enerji depolar geldiklerinde daha verimli olursun onlar icin.hastalık durumlarında da Allah acil şifalar versin,3ü birden zor gercekten
eylülgülü hangi memenden daha sık emziriyorsan daha dogrusu sana hangisinden emzirmek daha kolay geiyorsa istemsiz olarak ondan veriyorsundur haliyle de o memede daha cok süt olur bebe de onu ister,tutarkenki konforu da cabası.sen istemedigi memeyi de tut ısrarla ama unutma ki tek memeden emse bile sıkıntı yok aynı miktarda sut alacaktır hic canını sıkma.kayınvalidem 2 aylıktan sonra 8 aya kadar sadece tek memeden emzirmiş kaynımı,digerinin ucu cıkmadı diyor,yada ikizleri düşün onlar da hep tek memeden karınlarını doyuruyor.Sen zaten cok buyuk başarı gosterdin bugunue kadar yılamdan emzirdin,cevrey,i boşver nasıl uygunsa oyle yap,huzurunu kacırma
chnb kuzum sen nasılsın,okul,ev coluk cocuk bir de bilgisayar kursu demişsin Allah yardımcın olsun,annen hep sende mi kalıyor,normalde nerde yaşıyor aynı şehirde miydi unuttum.
cihan bugra nasıl okul sorunları cozuldu mu
canım korkma benim kızlar hic kabız olmadı demire baglı cok şukur,inşallah sizde de olmayacak
artık yaz meyveleri yavaş yavaş cıkıyor çilek haric hemen hepsinden az az verebilirsin,ozellikle kayısı şeftali armut erik
gribe karşı en iyi ilac bol oksijendir der bulgarlar,cok da haklılar,dışarı cıkararak iyi yapıyorsun aynen devam
benim de göguslerim dolmuyor aslında ama 2-3 saat emzirmesem sütüm geliyor camaşırım ıslanıyor.zaten bu aylarda gogusleriniz oyle dolup taşmaz,normali budur,düşünsenize o agrılı beze beze süt dolu memelerle 2 yıl nasıl gezeriz :) ilk 2 ay oyle olur sonra normale doner,sonuk sonuk durduklarına bakmayın,memede biriken sutten ziyade bebeniz emerken uretilen sut onemli,o doyuryor bebelerimiziemzirmek bence cok guzel,şu anda yoruculugunu da yaşamıyor degilim ama bir daha bebek sahibi olmayı duzunmuyorum ve bunun tadını cıkarmaya calışıyorum.Koskoca ömrümde bebemi emzirebildigim 1,5- 2 yıl ne büyük nimettir,İnci cok şukur cok sevdi memeyi hatta beslenmemizi etkileyecek kadar düşkün oldu.Ayarı tutturamıyoruz birtürlü
Canlar
Garmastan pomat kullanınca her seferinde göğüs ucunu emme öncesinde siliyormusunuz ben medela purelan kullanıyordum bitti evde garmastan var kızarınca kullanmıştım. Şimdi herhangi bi tahriş yok. Onuda önlem amaçlı kullanabilirmiyim acaba. Zaten hale uçları veriyorum. Çok hassa cildim ya ona rağmen sıksık emince ve arada purelan sürmezsem hemen kızarıp hassaslaşıyor.
Kızlar bizde dün saglik ocagna gittik 1 ay da 1 kilo almış 3cm uzamış bana boyu az gibi geldi ama doktor cok iyi oldugnu söyledi ek gıda icin 5-5,5 ayda başlayabilirsin dedi su ek gıdaya gecsekte oğluma mama yerine zehir veriyorsun muammlesinden kurtulsam,gerçi bu seferde sen bu cocug mamayla büyüttün diyeceklerbu arad hiriltiis gecti şurup cabuk etkisini gösterdi
Metal hepimizde aynı sorunlar var galiba eve hapis kalınca hepimiz bunalıyoruz valla markete aliverise çıkmak bile cok mutlu ediyor beni,bende ev islerini yapmak icin haftasonunu bekliyorum esım emirle ilgilensin diye gecen cumartesi ben bunaldım diye çekti gitti kala kaldım ama artık sinirlerimi bozmuyorum ama ilk gunler lohusaligin etkisiyle sanırım çıldırıyordum simdi boş verdim dün aksamda diyorki biz anne baba olmak icin geç kalmisiz cok yorucu diyor
Chnb bencede diyet yapmak çok masraflı burda da çok pahalı diyet ürünleri birde benim diyetim protein diyet et balık tavuk yumurta ama insan zayıfladığını görünce masraflara deydi diyorum
İyi gidiyor canım 2 haftadır her gun 40 dk evde yapıyorum 2 gundur de sabahları yürüyüşe çıkıyorum 1-1.5 saat sanki yürüyüşler daha cok ter atıyorum kendiminhafifkemis gibi hissediyorum ama hala kiyefetlerim olmuyor,haftaya anne,kere gitcem kosu bandını getireyim mı tam karar veremedim böyle kilo verebilmeliyim acababen de hemen olurum regl doğum sonrası. gerçi geçen ay 4 gün geçti stres yaptım...
3 taneyle dinlenmek gerek vücut da iflas eder...
Canım geçmiş olsun. neden oldu birinden mi geçti,*
canım şu an Arda ağlıyor kucağımda kaç sattir yazamadım. Emzirdim mama verdim anca uyuttum.
Annemler İstanbulda yaşıyor ama şu ana babmla bendeler. Cihan Buğraya da bakmışlardı Edirneye gelip.
Kurs da sıkıcı ve zor(
Bir de cihan buğra yoruyor başında beklemeden bir soru çözmüyor( Eşimin de benim de sinirlerimiz yıprandı. Disleksi çok zor bir durum ( Bir gün ne güzel iyi okuyor diyoruz bakıyorsun resetlemiş sanki. Yine okuma sıkıntımız oluyor. Çok yıprandık....
Bbebk de geceleri huysuz epeydir...
1 mayıta sınıf kahvaltısı var belki az dinlenirim...
sen de yoruluyorsun...
Canım başladık bakalım demire olmaz inşallh...
Maşallah canım sütüne. Benim bazen 9 sati buluyor okulda. Hafif sertleşiyor epeydir ped de kullanmıyorum
Canım Arda bey bana garmastanı silmeye gerek yok demişti...
Canım maşallah güzel almış Emir... Sen takma... Spor nasıl gidiyor...
Evet canım masraflı.
Ben 76 dan 67 ye inmiştim. 66.7 ye .hızlı incelme diyetiyle 40 günde. 2 hafta sonra hiç vermedim hem yürüdüğüm halde.
regrete arkadaş dukan diyeti yapıyor ben de başladım. ilk devre hızlı verilirmiş. 5- 7 gün arası sırf protein diyeti. dün 600 gram vermişim:)) hem protein nedeniyle sütüm de daha iyi sanki:)
metal bu arada oğluşun aydaşlarını yakalamış sevindim...
Chnb çok güzel vermişsin maşallah benim diyetimde protein diyeti ilk hafta 4 kilo verdim bende ama sonra yavaşlıyor canım
Keşke bende yürüyebilsem ama vaktim yok sabah kızları okula bırakıyorum eve gelince hemen evi toparlıyorum sonra ütü yapıyorum kesin haftanın üç günü ütüm oluyor sonra yemek bir saat oturuyorum bakıyorum kızların okul çıkışı saati gelmiş onları alıyorum bu ara kendimi çok yorgun his ediyorum yürüyecek halim yok
Allahım hepimizi güç kuvvet versin
İyi gidiyor canım 2 haftadır her gun 40 dk evde yapıyorum 2 gundur de sabahları yürüyüşe çıkıyorum 1-1.5 saat sanki yürüyüşler daha cok ter atıyorum kendiminhafifkemis gibi hissediyorum ama hala kiyefetlerim olmuyor,haftaya anne,kere gitcem kosu bandını getireyim mı tam karar veremedim böyle kilo verebilmeliyim acaba
9 saat cok uzun senin makina pilli gündüzleri en azından bı kere sağsan
Chnb aynen benimde öyle, 8-9 saatte bile gögüsler anca biraz sertleşiyor(
Fakat ben beslenmeme hiç dikkat etmiyorum genelde karbonhidrat besleniyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?