Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Devam cnm :) ama yemeğe de devam

Kızlar bade artık gece sadece bir kere kalkıyor bu uyanınca da bir göğsümü emip tekrar uyuyor dolayısı ile bir göğsümü 9 saate yakın diğer göğsümü 12 saat emmemiş oluyor , dolayısı ile gece az emdiği için gündüz süt üretimim az oluyor (
İlk başlarda sağdım ama şimdi uykumdan uyanıp sağmak çok zor geliyor (((

Chnb maşallah canım gebelik öncesi kilona gelmişsin bende dikkat ediyorum canım bir ay oldu diyete başlayalı 10 kilo verdim inşallah daha 9 kilo vermek istiyorum inşallah türkiyeye gelmeden verebilirim birde denize gitcez zayıf olmak istiyorum haziran 22 ye kadar hedefim 9 kilo
Ama çok yorgunum dr a gidince sorarım belki birşeyler verir yorgunluk için

Benim kızlardan biri gece çok huzursuzdu sabah kalktı anne kulağım ağrıyor dedi dr aradım geldi kulağı biraz kızarmış ama çok değil antibiyotik yazdı iki gün içinde geçmezse ve ateşi çıkarsa hemen başla dedi ağrı kesici ve sık burun temizlemeyle geçer belki dedi
Ne kötü bir kış geçirdik hep hastalıklarla allahım beterinden korusun
Burda havalar hala ısınmadı gitti ve hastalıklarda bitmiyor güneş olmayınca allah kuzularımızı korusun hastalıklardan

İnşallah cnm inşallah
Zaten bundan sonra hep böyle , biri hasta olacak diğerine geçirecek ((

Chnb azmine hayranım, meryemcim brawo sende çok güzel kilo vermişsin özel bir diyet uyguluyor musun ?
Chnb dukana başladın sen değil mi?

Meryemcim uzun süren hastalıklardan ve üst solunum yollarından sonra otit oluyor hep geçmiş olsun

Bizim de Cumartesi günü Canan hanım kongreye. Gidiyormuş muayene yattı yani (( başka Dr a götüreceğiz, oğlum kötü baya, kızda hala öksürüyor ;(( gözü de çok kötü hep akıyor küçücük kaldı kuzunun ((

Geçmiş olsun kuzulara canım

Evet canım maalesef otit oldu çok uzun sürdü öksürükleri burun akmaları ama ateş yok çok şükür okula gittikleri için de uzun sürüyor herhalde hastalıkları inşallah bu son olur bağışıklıkları cabuk güçlenir

Canım diyete gelince protein ağırlıklı besleniyorum et balık tavuk yumurta yağ ve şeker kesinlikle yok en onemlisi bu
Birde katı peynirler kaşar beyaz peynir bütün süt ürünlerim light ve peynirimde süzme zaten bir sabah kahvaltı yapıyorum bir sabah k flaks bir kase yağsız süte kariştırıyorum
Meyvelerden üZüm muz yasak daha çok yeşil elma yiyorum tok tutuyor birde
Etler de hep ızgara yada fırın poşetinde yapıyorum yağsız

Son düzenleme:

Ateş düşmüş çok şükür. Filiz ablaya da geçmişler olsun. Ay küçük abla. :)))))

Rabbim şifalar versin kızlarına canım. Sanada güç kuvvet.

Hay Allah bi nasip olması canan Dr görünmek. Bade ninni gözü akıyor. Hayırdır inşallah. Ege yede geçmiş olsun. Bu kış oda çok hasta oldu. İnşallah seneye bağışıklığı gelişmiş olaeak başlatacak okula.

Ne zaman İzmir e yolculuk canım.

Maşallah iyi vermişsin sen de. Benim göbek var biraz veririm umarım... Ben de 60 sonra 57 istiyorum becerebilirsem...

Geçmiş olsun canım ... Başla bence diğerlerine de geçmeden...

Çok sevindim inşallah çabuk atlatırlar...

Sağ ol canım ama bugün oğlanın sınıf pikniği vardı oraya gittik 2 aydır ilk defa karnım doydu...
Evet dukan ama 65.3 tü ertesi gün 65 olmuşum daha fazla bekledim olmadı( Bugün almışımdır(

Geçmiş olsun canım ya Ardanın da akıyor burnu. Bugün çok sıcaktı ilk kez kolsuzla durdu şortla bir de...

Badenin doğduğundan beri sağ gözü akıyor ve çapaklanıyor , göz yaşı kanal tıkanıklığı var, masaj ve bol temizlik yapmadığımız sürece baya kötü oluyor hatta kapanıyor ((
Bu aralar ufaldı gibi sanki

Ay chnb ben hala çocuğu yeleklerle gezdiriyorum, aldığım mini mini elbiseleri askılı badileri hiç giydirememekten korkuyorum :))))))

Evt cnm oğlan kurtulmadı hastalıktan , gecen Sene bu kadar olmamıştı
Ama akşam yatmadan alerji şurubu verdim inanır mısın hiç öksürmedi gece ( sanırım tamamen alerjik (
1.5 aydır niye vermemişim şu şurubu ((

Ay bende oğlanı nasıl giydireceğimi şaşırdım. Bazen ince geliyor gazı oluyor bu seferde. Havalarda dengesiz. Bide canım senin evin hemen dışarı açılıyor. Annemin de öyle.sık sık kapı açılınca evde bi hava sirkilasyonu oluyor. Bence Yelek giydirmeye devam et. Sanırım Antakya buralardan daha sıcaklık.

Bademin neyi ufaldııı canım anlamadım?

Alerji ilaçlarında çok masum değil ki. Zaten bi dozu 3 gün etkili oluyor. Kendinden biliyorum. İbrahim Ethem kurdeşen dökünce Dr verindiği zaman bi doz kullandık. Nöroloji Dr aradık bir hafta çok uzun zaten söner. Nörojik sorunu olmayanlarda bile nöbet yapabiliyor bu ilaçlar demişti.

Geçmişler olsunkuzuna. Arda oğlan yazı getirdi demek.

Maşallah kilolarda gidiyor ne güzel. Darısı bana. Ben gebelikte9 kilo aldım Doğumda 4 gitti. Şimdi doğum kilonun üstüne 4 kilo daha almışım. Tabi hep evde olunca paso yiyorum. Zaten protein amayınca süt az oluyor.

Canım eşin Cumartesi gidecek. Şu İzmir'deki arkadaşının adını söyler misin? Dua için.

Son düzenleme:

şimdi valiz hazırlıyorum yarın istanbul, pazarda izmire gideceğiz
badeye ne koyacağımı şaşırdım, şunu koyayım bunu da koyayım derken bir baktım dolap boşalmış :))))
benim de mevsimlik giyecek hiçbirşeyim yok, ya uzun kollu ya askılı, askılılarda kilom olduğu için çok abes duruyor
benim kesin psikolojim bozulacak izmirde

badenin gözü küçüldü cnm, sürekli akıyor, kızarıyor ya, minicik kalıyor bazen

alerji ilacını canan hanım vermişti bize, öksürüğü çok uzun sürerse bundan verin bir zararı yok demişti
gerçekten işe yarıyor bizde
bugun 2. gün olmasına rağmen öksürük %50 azaldı

Hidenisko canım istanbula geldin mi?
Bu arada adet oldun mu hiç? Kızlar siz oldunuz mu? Ben dün akşam 4. adetimi oldum.

Kızlar bebeler nasıl kurtuldular mı hastalıktan?

Bu arada adet oldun mu hiç? Kızlar siz oldunuz mu? Ben dün akşam 4. adetimi oldum.

Benimkiler daha hasta burun akıntısı ve öksürük bir türlü geçmiyor kafayı yicem kaç gün oldu şükür ki ateş yok dr okula başlayınca hastalıklar daha uzun sürer dedi bakalım ne zaman geçecek inşallah bir an önce bağışıklıkları kuvvetlenir

Kızlar pazartesi günü lazere başlicam daha önce yaptırdınız mı hiç memnun musunuz

Arda nasıl oldu canım

Geldik cnm dün gece , kız yerini yadırgadı herhalde zor bir gece geçirdik
Bizim kızda oğlanda daha iyi ama iyileşemediler bir türlü ((
Ahmet Arda huzursuz yazmışsın face a, sorun yoktur inşallah
Bu arada kafasını tutması, basması nasıl oldu

Ben adet olmadım hala :))) işime geliyor henüz olmamak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…