- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.061
Güzel anneler günaydın.
Birkaç gündür okuyorum yazacak şeyinde var fakat kafamı tıplayıp yazamadım.
Hasan Basri çok beyaz bi bebek. Elleri süt gibi.
Arada elleri dahada beyaz oluyor. Avuç içleri resmen kanı çekiliyor. Beyaz mor arası birşey oluyor. Geçen gittiğinde Canan Hanım'a bazen eli dudağı beyaz oluyor acaba kandımı demiştim yok demişti.
Cumartesi günü eşimi geçirmek için araçla bende oğlanında alıp gittim. Arabadan idik arkadaşının arabasına binip vedakaşırjen Hasan Basri ağlamış havada sıcakdı bi baktım boncuk boncuk terlemiş. Hemen 3 dak eve geldin hiç pusetinden çıkarmadan. Odada çıkarıp yatağa koydum. Ellerini yıkayıp hemen üstünü değiştirmeye bi geldin. Eller bembeyaz mor. Soydun giydirdim düzelme Di. Sonra rengi kendine geldi. Acaba üşüyünce mi oluyorki.
Doğduğunda iki kere morarmıştı ya. Bide anne karnında kalp de çift atım yaşamıştık. Gerçi doğduktan sonra çocuk kalp Dr muayene etti. Hamd oksun sorun yok dedi. Yinede ben merak ediyorum.
Bahsetmiştin karnım ağrıyor diye. Pazartesi Dr gittim. Dün test ve ultrason girdim. Bide benim troid varya onunda boynumda nodülllerin vardı. En son 1,5 sene önce ultrasonlar bakılmıştı. Gebeliğin başında endokrinim yine bakmak istemişti randevuya gidememiştim yattığım için. Onada bakıldı. Çekim öncesi Dr gelmeden içim bi garip oldum nedense. okudum üfledim. Rabb'ine sığındım. Radyolog bayan Dr karşında birşey gözükmüyor. Bağırsakları zaten göremiyoruz dedi. Bende ta troid dedim o kötü dedi ve çıktı. Bende nesi kötü demedim. Dünden beri kurup yasıyorum. Raporu dün mail istedim tabi bile anlamadım. Bugün Dr göstereceğim. Rabbim hayırlısını versin.
canım facete de dedigim gibi aile boyu grip olduk,kocaman kadın ben bile iki gün ateşlendim.Kuzularımın ikisinin de ateşi inatcı çıktı 3 gün inmediBen 7 gündür antibiyotik kullanıyorum bugun ilacım bitti ama hastalıgım tam iyileşmedi,Filiz de daha bugun kullanacak bitecek inşallah!Allah´ım beterinden korusun,dermansız dert vermesin amin.
sen de izmire gittin okudum canım,cok guzel bir tatil yapmanızı diliyorum,keyfini cıkar enerji depola oralarda.annen mi oralı ona mı gidiyorusunuz
metalcim sana da gecmiş olsun ihmal etme tiroid işini cnm
Benim ağrım olmadı azar azar oldum sınır oldum yaa soyle doya doya olamadımbu arada dün regl oldum inanılmaz kanamam var, sizde de öyle mi oldu
heryerim ağrıyor ve çoook gerginim
Gecmis olsun bı eve grip girdimi zor çıkıyor,son olsun insallah yaz geliyor bence bı dahaki seneye aile boyu ası olun,ben fusunuyorumcanım facete de dedigim gibi aile boyu grip olduk,kocaman kadın ben bile iki gün ateşlendim.Kuzularımın ikisinin de ateşi inatcı çıktı 3 gün inmediBen 7 gündür antibiyotik kullanıyorum bugun ilacım bitti ama hastalıgım tam iyileşmedi,Filiz de daha bugun kullanacak bitecek inşallah!Allah´ım beterinden korusun,dermansız dert vermesin amin.
sen de izmire gittin okudum canım,cok guzel bir tatil yapmanızı diliyorum,keyfini cıkar enerji depola oralarda.annen mi oralı ona mı gidiyorusunuz
metalcim sana da gecmiş olsun ihmal etme tiroid işini cnm
Gecmis olsun canım insallah koyü bisey değildirGüzel anneler günaydın.
Birkaç gündür okuyorum yazacak şeyinde var fakat kafamı tıplayıp yazamadım.
Hasan Basri çok beyaz bi bebek. Elleri süt gibi.
Arada elleri dahada beyaz oluyor. Avuç içleri resmen kanı çekiliyor. Beyaz mor arası birşey oluyor. Geçen gittiğinde Canan Hanım'a bazen eli dudağı beyaz oluyor acaba kandımı demiştim yok demişti.
Cumartesi günü eşimi geçirmek için araçla bende oğlanında alıp gittim. Arabadan idik arkadaşının arabasına binip vedakaşırjen
Hasan Basri ağlamış havada sıcakdı bi baktım boncuk boncuk terlemiş. Hemen 3 dak eve geldin hiç pusetinden çıkarmadan. Odada çıkarıp yatağa koydum. Ellerini yıkayıp hemen üstünü değiştirmeye bi geldin. Eller bembeyaz mor. Soydun giydirdim düzelme Di. Sonra rengi kendine geldi. Acaba üşüyünce mi oluyorki.
Doğduğunda iki kere morarmıştı ya. Bide anne karnında kalp de çift atım yaşamıştık. Gerçi doğduktan sonra çocuk kalp Dr muayene etti. Hamd oksun sorun yok dedi. Yinede ben merak ediyorum.
Bahsetmiştin karnım ağrıyor diye. Pazartesi Dr gittim. Dün test ve ultrason girdim. Bide benim troid varya onunda boynumda
nodülllerin vardı. En son 1,5 sene önce ultrasonlar bakılmıştı. Gebeliğin başında endokrinim yine bakmak istemişti randevuya gidememiştim yattığım için. Onada bakıldı. Çekim öncesi Dr gelmeden içim bi garip oldum nedense. okudum üfledim. Rabb'ine sığındım. Radyolog bayan Dr karşında birşey gözükmüyor. Bağırsakları zaten göremiyoruz dedi. Bende ta troid dedim o kötü dedi ve çıktı. Bende nesi kötü demedim. Dünden beri kurup yasıyorum. Raporu dün mail istedim tabi bile anlamadım. Bugün Dr göstereceğim. Rabbim hayırlısını versin.
maşallah ardayasofika canım çok geçmiş olsunnnn...
hidennisko canım iyi geçmiş demek ne güzel.... oğlun konusunda ne desem ki. ben de ödev yaparkan feci oluyorum...
meryem yorma kendini.
metal canım haklı hidenisko sor bencede
eylülgülü nasılsın emir nasıl?
Arda da ilk 1 mayısta dönmüştü. şimdi yanımda sırt üstünden yüzüstü dönüyor geri dönemiyor sinirleniyor:))
Hidennisko hepimiz bazen öyle oluyoruz bende senin gibiyim çok bunaldım artık bende çok bağırıyorum kızlara ne yapacağımı şaşırdım okula gittiklerinden beri daha az bağırıyorum ama bazen elimde olmadan yine kızıyorum allahım hepimize sabır versin hep dua ediyorum sabır istiyorum rabbimden
Chnb maşallah ardaya dönmeye de başladı demek
Sofika geçmiş olsun allahım beterinden korusun
Benim ağrım olmadı azar azar oldum sınır oldum yaa soyle doya doya olamadım
Gecmis olsun bı eve grip girdimi zor çıkıyor,son olsun insallah yaz geliyor bence bı dahaki seneye aile boyu ası olun,ben fusunuyorum
Gecmis olsun canım insallah koyü bisey değildir
Hasan Basri'ye dokyorum bisey yok demiş zannetmem kalp olsun ama icin rahat etmediyse tekrar götür doktora,dudaklar mirasınca kalp olmuyormuydu ben eli ilk defa duydum
maşallah ardaya
İyiyiz canım her sabah birlikte yürüyüşe çıkıyoruz 2 saat yürüyorum parklarda spor aletleri koymuşlar biraz orda spor yapıyorum,bir kaç gundur sesli uyuyor horluyor resmen galiba burnunda et var,bu hafta sonuda annemlere gitcem bı kaç gun orda kalicam ve benimde ilk anneler gunüm
Sen nasılsın?
Kızlar sütüm iyice azaldı
Sanırım bade büyüme atağında :)) inanılmaz obur 2 gündür günde 2 kez 90 cc mama içiyor bu sabah 90 cc sağdığım sütü verdim üstüne 90cc mama içti :)))) sonra hep kustu cadı :)))
Çemen tozu aldım süt arttırsın diye, sizin başka tavsiyeniz var mı?
Metal cnm sonuclar nasıl yazmadın
Chnb kursu vermişsin hayırlısı olsun
Arda nasıl? Yazmıyorsun buraya
Merhaba canlar
Koşturmadayım. Okuyorum yazmamıyorum. On gündür karın sorusuyla da uğraşıyorum
Hidennisco canım ne güzel adet olmuşsun. Bende hep ona yorgun karın ağrımı fakat olmadım.
Hamd olsun bu günümüze. Sonuçlarım çıktı. Tabi kan Tah temiz idrarda hafif efeksiyon var onun için ilaç vermeyeceğim dedi.
Tsh hayatında gördüğüm en yüksek seviye çıkmış. 8 küsür. Gebelik sonrası çok düzenli ilaç kullanmamıştım ondan olsa gerek. Artık tam bi troid hastasının. Kelebek şeklinde büyümüş. Hamd olsun Nodül yok dedi.
Fakat ilacımı 150 mg çıkardı ve o beni çık kötü yaptı. Bağırsakların 3 gündür mülayim. Hasan Basri'de yeşil kaka yapıyor. Sanırım yavrunuda etkiledi. Dün çok da yapmıştı. Buğün üç düşünce biraz rahatladım. Dün Dr arayıp sordum sorum olmaz dedi.
Neyse. Hasan Basri de artık biboronu günde iki kere veriyorum. Memeyide ne zaman huzursuzlaşırsa veriyorum. Bakalım bu ay nasıl kilo alacakmı.
Artık sapmalarda iki ye düşünce sürse az geliyor. İnşallah emdiğinde geliyordur.
Ha bu arada eşim aradı. Bugün Mekke geçmişlerdi. Listedeki herkese tek tek isim isim Nik Nik dua ettim dedi.
Merhaba canlar
Koşturmadayım. Okuyorum yazmamıyorum. On gündür karın sorusuyla da uğraşıyorum
Hidennisco canım ne güzel adet olmuşsun. Bende hep ona yorgun karın ağrımı fakat olmadım.
Hamd olsun bu günümüze. Sonuçlarım çıktı. Tabi kan Tah temiz idrarda hafif efeksiyon var onun için ilaç vermeyeceğim dedi.
Tsh hayatında gördüğüm en yüksek seviye çıkmış. 8 küsür. Gebelik sonrası çok düzenli ilaç kullanmamıştım ondan olsa gerek. Artık tam bi troid hastasının. Kelebek şeklinde büyümüş. Hamd olsun Nodül yok dedi.
Fakat ilacımı 150 mg çıkardı ve o beni çık kötü yaptı. Bağırsakların 3 gündür mülayim. Hasan Basri'de yeşil kaka yapıyor. Sanırım yavrunuda etkiledi. Dün çok da yapmıştı. Buğün üç düşünce biraz rahatladım. Dün Dr arayıp sordum sorum olmaz dedi.
Neyse. Hasan Basri de artık biboronu günde iki kere veriyorum. Memeyide ne zaman huzursuzlaşırsa veriyorum. Bakalım bu ay nasıl kilo alacakmı.
Artık sapmalarda iki ye düşünce sürse az geliyor. İnşallah emdiğinde geliyordur.
Ha bu arada eşim aradı. Bugün Mekke geçmişlerdi. Listedeki herkese tek tek isim isim Nik Nik dua ettim dedi.
Sağ ol canım dönüyor geri dönemeyince huysuzlanıyor. Gece uykumuz çok kötü çığlık çığlık ağlıyor...(
Bebeyle mi yürüyorsunuz:)) İnsana iyi geliyor...
İlk anneler günü eşin düşünse süper olur:))
Eti de göster dr ye...
Çok şükür yorgunluk dışında iyiyiz...
Canım biz iyice mamaya dayandık 500 cc içiyordur( Meyve püresi, sebze çorbası ve beni de emiyor ama benim de az. Hele kurs nedeniyle 9 saat ayrıyız okulda sağamıyorum üşengeçlik hiç sert olmuyor memeler ( Canım tavsiyem yok malesef (
Çok şükür canım. Okulda 12. sınıflar gelmiyor bakıyorum ama yazamıyorum millet görüyor. faceye herkes baktığı için okulda ben de bakabiliyorum:))
Allah razı olsun eşinden... Alır kilo merak etme. Arda da maşallah beslenmeyi seviyor ama yine de süzüldü(
Nodül bende var ama önemsemiyorum önemsemeli miyim?(
Metalcim geçmiş olsun kuzuna rabbim şifa versin
Biraz sıkılmışsın rabbim ferahlık versin canım
Bizde de hastalıklar bitmiyor kızlar yoruldum artık biri iyi oluyor diğeri başlıyor şimdide ishalle uğraşıyorum rabbim beterinden korusun ama bıktım bu sene hastalıklardan
Türkiyeye gelmeden bir hafta önce kızları okula götürmicem toparlansınlar hasta getirmek istemiyorum birde önce tatile gidecez burnumdan gelmesin tatil hastalıkla uğraşmiyim benim için daha yorucu olacak hem hazırlık hem kızlarla uğraşmak ama olsun rabbim güç verir inşallah
Allahım hepimize güç kuvvet versin
Çok şükür , iyi olmana sevindim
İlaçlarını da düzenli kullan cnm, şifa olur inşallah
Eşinden Allah razı olsun ne güzel düşünmüş
Ben arda gibi 6 ayı bir geçse rahatlatacağım , günde 2-3 kez emse razıyım gene ama ilk 5 ay anne sütü alsın istiyorum
Nasip kısmet umarım 1 ay daha dayanır sütüm , benimde Aynen 9-10 saat emmiyor bazen ozaman bile çok dolmuyor
Canlar günaydın
Hasan Basri de nezle oldu. Malesef akşam annemle ikinci kez yıkadık. Bu sefer su sanırım serin geldî. Ben sıcak sevdiğim îçin nasıl dedîm anneme iyi dedi. Yavrum burnu tıkalı arada hapşuruyoe. Sabah otri ile temizledim Rabbim tüm yavrularımıza şifa versin.
Ben tam bi barut fıçısı oldum. Zaten on gündür karnım ağrıyor bide dört gündür ishalim. Yoruldum da. Büyük oğlum sonuna kadar zorluyor. Ders çalışırken yok çok iş yok zamanı gidiyormuş. Bilğisayar oynatacak vakti kalmıyormuş. Eşine okalar kızıyorumki ona bu oyunları yüklediği için. Dünyası onlar oldu.
Annem sap olsun yanımızda. Ben çocukluğumdan veri anneme kendimi ispat etmekle uğraşmışımdır. sürekli beni eleştirir kıyaslar. Hep kendinin bizler için neler çektiğini ve babamın onu nasıl uıprattığını anlatır. Artık bu hün oğlumda böyle hasta olunca İbrahim Ethem de sanki dersi ben vermiştim gibi sürat aşıp bana radar yapınca bebeğin söndü bağırdın. Annem şimdi başlar yine sen şöylesin böylesin diye. Demezlermiş bî kız on aydır evde ruhu sıkıldı vücudu kasları zayıfladı. Artık üç ay geçmiş açıkmalıymışım görümcem öyle dedi. Dün. İbsanların beni verdikleri süre bitti. Artık normal hayatıma dönmeliyim.
En çok ben istiyorum. Sağlıklı olmayı. Dışarı çık diyorlar. Ben market gidip gelinceye kadar yarım günlük enerjin gidiyor. O azab Dr git diyorlar. Ağlayınca psikoloğa git. Git de vaktim olunca en çok ben istiyorum.
Artık tolerans gösterme süreleri doldu. Şimdi annem içerde ya sabır deyip dürüyor. Ben içerde bunları yazıyor ta. Yakındır bu da gözlerine batar. Ben ne yapsam be etsem kendini parçalamanda 36 yıldır yaranmadım anneme. Yoruldum gerildim 7 gündür. Rabbim sağlık versin başınızdan eksik etmesin ama eşim gelse de oda evine gidip rahatlasa. Ne o rahat ne ben.
Metalcim sanada kuzunada geçmiş olsun
Hidennisko önerim yok maalesef canım benim sütüm de çok azdı kızlar vitamin niyetine içtiler her sağmamda 40 cc anca çıkardı iki göğsümden
Chnb sende çok yoruluyorsun benim gibi ben yine çalışmıyorum sen birde çalışıyorsun hele birde uykusuzluk allahım giç kuvvet versin canım
Bizde bugün dr a gittik kızların burun akıntısı öksürüğü 3 haftadır geçmedi şükür ciğerlerde birşey yok okula yeni başladılar dedim onun için geçmiyordur dedi alışacaklar dedi antibiotik burun damlası ve öksürük şurubu verdi
Eczacı tanıdığıma sordum çok hasta oluyorlar dedim bağışıklık için şurup verdi inşallah iyi gelir cadılarıma iştahlarıda hiç yok napcaz bilmiyorum allah kuzularımızı hastalıktan korusun
Geçmiş olsun canım kızlarına. Biri olunca diğerinde geçiyordur. Canım bide diyet yapınca da vücut dengesizlwşiyor. Sinirler geriliyor. Sen şimdi tatil de Allah'ın izniyle ararsın tün stresini yorgunluklarını.
Allah yavrukarına şifa sanada kolaylık versin.
Chnb evet canım bulaştırıyorlar maalesef birde galiba antibiotikten de ishal oldular ama mecburum vermeye
Zaten eczacıya dedim ki son antibiotik bu bidaha vermicem o da verme bence dedi bağışıklıklarının alışması gerek ateş olmadıkca vermicem bu defa ateş vardı yine ama çabuk etki etti çok sürmedi ateş ama antibiotikleri bitircez mecbur
Allahım hepimize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?