- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.081
Deli olacam ya ikiside ishal olmuş bence antibiotikten ne yapim kızlar antibiotiyi keseyim mi öksürükleri geçti burun akıntısıda yok şaşırdım napcam kuzularım yoruldular tuvalete gitmekten bir akıl verin bana olmazsa yarın dr çağırırım
Hidennisko yarın sabah bakarım artık bugün sadece sabah verdim antibiotik ve biraz azaldı ishalleri peki virüs olsa ateşde olur mu ateşleri yok şükür geçen defa da kullandığımızda kızlardan biri öyle oldu olmazsa dr ararım aslında hiç hasta değil gibiler oynuyorlar neşeliler her zaman ki gibi kavgalarını ediyorlar
Allahım hepimize güç versin bende bugünlerde hiç iyi değilim çok bunaldım sıkıldım yarın kızlar okula giderse çıkıp gezecem ev iş falan düşünmicem kafamı dağıtmam lazım
Tam 4,5 sene önce ellerim titreyerek açmıştım rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı adlı topiği, şimdi iki harika evlat sahibiyim! Bu topik sayesinde de bir sürü dostum var artık, kimileri bebeklerine kavustu, kimileri de hala bekliyor meleklerini! bizler birbirimize o topik de destek olmaya devam edeceğiz. Fakat bu topikte de bebeklerimizin gelişimlerini ve hamişlerimizin heyecanlarını , bebeğine kavuşma aşamasında olanların umutlarını paylaşacağız... Hepimize hayırlı uğurlu olsun!!!!
Sancıların önemsizde olabilir çok ciddi bi sorunda olabilir benım 16 haftalık kaybım gaz sancısıyla başlamıştı bence doktoruna gıtÖncelikler evlatlarınız uzun ömürlü olsunlar. Benim sorum 24 haftalık hamileyim ve karnımın alt tarafında şiddetli ağrılarım oluyor. Gaz sancısımı bilemiyorum. Rahim ağzı yetmezliğinde veya erken doğum riskindeki ağrılar nasıl oluyor? Teşekkürler.
Canlar günaydın
Bizim ev hafta sonu çoluk çocuk doluydu annem tüm torunlarını yanına çağırdı tam çümbüştük.
Herkes yavruları iyleşmiştir inşallah
Hasan Basri doğduğundan beri soluna yarbayı seviyor ne yapsam bi şekilde kafasını sola çeviriyor resmen sol tarafı düzleşti. Zaten 28 haftada başı rahim kanalına dayandığı için sanki bakılma çekilmiş gibi sivriyi. Kafası garip bi şekil alacak bu gidişle. Acaba boyun kaslarındamı bi sorun varki diyorum birkaç gündür. Sol tarafına engel olarak sert yastık koyuyorum kendi gövdesini kımıl kımıl hareket ettirerek başını sola çevirecek kadar yer açıyor. Bu seferde yüzü koyduğum engelle dayanıyor. O yüzden gece yapamıyorum. Nefes alamaz diye. Ne çalınanı tavsiye edersiniz kızlar. 22 Mayıs da aile hekimliğinde aşı günü. Canan Hanım'a onda sonra 25-26 gibi gideriz herhalde. 4 aylık olacağız kafası yamuk şekillenecek diye çok korkuyorum. ( zaten yamulduda öyle kalacak diye korkuyorum.
Öncelikler evlatlarınız uzun ömürlü olsunlar. Benim sorum 24 haftalık hamileyim ve karnımın alt tarafında şiddetli ağrılarım oluyor. Gaz sancısımı bilemiyorum. Rahim ağzı yetmezliğinde veya erken doğum riskindeki ağrılar nasıl oluyor? Teşekkürler.
Canlar günaydın
Bizim ev hafta sonu çoluk çocuk doluydu annem tüm torunlarını yanına çağırdı tam çümbüştük.
Herkes yavruları iyleşmiştir inşallah
Hasan Basri doğduğundan beri soluna yarbayı seviyor ne yapsam bi şekilde kafasını sola çeviriyor resmen sol tarafı düzleşti. Zaten 28 haftada başı rahim kanalına dayandığı için sanki bakılma çekilmiş gibi sivriyi. Kafası garip bi şekil alacak bu gidişle. Acaba boyun kaslarındamı bi sorun varki diyorum birkaç gündür. Sol tarafına engel olarak sert yastık koyuyorum kendi gövdesini kımıl kımıl hareket ettirerek başını sola çevirecek kadar yer açıyor. Bu seferde yüzü koyduğum engelle dayanıyor. O yüzden gece yapamıyorum. Nefes alamaz diye. Ne çalınanı tavsiye edersiniz kızlar. 22 Mayıs da aile hekimliğinde aşı günü. Canan Hanım'a onda sonra 25-26 gibi gideriz herhalde. 4 aylık olacağız kafası yamuk şekillenecek diye çok korkuyorum. ( zaten yamulduda öyle kalacak diye korkuyorum.
Aslında o kadar doluyum ki insanlar kolay zannediyorlar üç çocuğa bakmayı kavgaları çekişmeleri hiç bitmiyor sanki ben çok hevesliyim kızlarımı okula bırakmayı ama bende canım ya yoruldum bende
En yakınlarım bile kızları okula verdin hasta oldular derse içim acıyor
Ailem bile beni anlamiyor okula gönderme diyorlar ama cuma günü bırakıp gidiyorlar beni yanlız üç çocukla
Allahım güç ver bana
canım sen biraz pinpiriklisin ama öyle olmak bazen iyi oluyor,Hidennisco Girl85
Sağolsun kızlar biraz olsun için rahatladı
Eşim bi gelse hergün bileğini kafama takıyorum. İki gündür yine nefes alış verişini taktım. Uyanıkkken hep heyecanlı bizimki eli atağı hiç durmuyor. O yüzden sık nefes alıyor. Beni emerkwnde iki emiyor sonra hızlı hızlı 2-3 kere nefes alıyor. Yeni doğsa yoruluyor diyeceğim. Acaba genizi mi tıkalı diyorum.
Anneme sordum ı da iki gündür nezle gibi oğlanın Odasına girmiyordu. Bilmem anlamıyorum 38 geçti bebek bakmayalı dedi. Sırf bu yüzden görünmemi çağırayım bi baksın onu oğlu 2 yaşında. Oda soğuk algınlığı varmış. Bu gün kadın geldi eve oba sordum. Normal abla dedi. Burda bi Dr götüreyim diyorum tek cesarette edemiyorum. Aslında aile hekimliği bana çok yakın fakat Dr çok huysuz ve dengesiz hemen bağırıyor. Eşimki herkesle çok iyi anlaşır. Menopoz teyze bu Dr gidip sinirini bozma diyor.
Biz artık süt sağımızı iyice azalttık 2 kee en fazla veriyorum biboronu. Anne memesini 15 gündür en fazla 2 saat arayla istiyor bende veriyorum. Fakat 4 Mayıs'ta evde önce ven sonra onunla ben şekline tartdığımdan beri 100 gr almış. Acaba sadece anne memesi ağırlık verince kilo almıyormu ki.
Neyse hamd olsun bu günümüze.
Hidennisco canım sen ne zaman dönüyorsun. Facebook da bade resmini gördüm maşallah BarekAllah kocaman olmuş.
Metal korkma canim benimkiler hastaneden çıktıgında kafaları aynı senin dediğin gibiydi eve gelince havluyla destek yaptık ve önür tarafa yatırınca düzeldi
Bizde sabah hazırlandık arabaya bindik okulun sokağına geldık kızlardan biri karnım ağrıyor dedi ve saniyesinde hemen kustu ama ne kusma kendi üstü arabanın içi berbat oldu geri döndük eve üstünü değiştirdim dünde diğeri okuldan gelince karnım dedi durdu o da aynı şekilde kustu sabah hemen dr u aradım ishalde vardı biraz ilaç yazdı 4 gün sonra geçmezse tahlil yaparız dedi ateşleri yok korkma dedi
İnşallah çabuk atlatırlar sanki zayıfladılarda
Kızlar bu gidişle okula götürmicem herhalde annem babam söylenip duruyorlar okula götürdün hasta ettin kızları diye ne yapacağımı şaşırdım annemler cuma günü TR ye geliyorlar bakıcımız memleketinde bu saatten sonra da kime güvenip evime sokayım allahım bana güç versin kuvvet versin
Kızlar merhaba okuldan yazıyorum maşallah ufak tefek rahatsızılıklar dışında sorun yok.
Bizim oğlanda sırt üstü yatıyor düz kafasının arkası:))
Bugün 6 aylık olduk şükür. Dr ye gittik. Kilosu 8700 gram maşallah boy 72 cm. Gelişimde iyi dedi. Bıngıldak açık hala 2 yaşına dek takip dedi.
Sonra göz dr sine gittik eşim miyop. Miyop genetikmiş diye. Sorun yok dedi şimdilik. Göz rengini sordum değişmez mavi kalacak dedi. Çok sevindim:)9
Metal, Hidenisko değişti mi sizinkiler? Eylülgülü seninklinin?
Herkeseselam
Uzun zaman oldu iki topiğe de bakamaz oldum,galiba sizler kadar hamarat değilim tek bi çocuk mahvetti beni,wc ye zor yetişiyorum
Bilmiyorum her bebek böyle mi ama ayın 19 unda 3 aylık olucaz benim oğlan hala saat başı emmek istiyor,gündüzleri hiç uyumuyor uyursa da memede yatım saat kadar tilki uykusundaşuanda da meriç ayağımda sallanarak uyuyor da öyle yazıyorum,sallanmaya alışmasın dedik ama koliği sebebiyle çok ağlıyor ve göbeğimiz fıtık olma yolunda iletlediği için ağlamasın diye yapmadığımız maymunluk kalmadı
Dışarı da çıkamıyoruz metiç bebek arabasında avazı çıktığı kadar ağlıyor,kucağa da bel dayanmıyor sıpa 6,5 kilo oldu maşallah
Face de olan arkadaşları oradan takip edebiliyorum
Bu arada en son oğlumun pişiğini yazmıştım,hiçbir ilaç hatta dermatolog da kar etmedi,aklınızda bulunsun ben oğlumun pişiğini mısır nişastasıyla geçirdim,doktorumuzda iyi geliyorsa sakınca yok kullanabilirsin dedi,hatta geçende bi internet sitesi nde mısır nişastalı %100 doğal bebek pudrası gördüm demekki yeni bişey değilmiş
Vakit buldukça okumaya çalışıyorum sizleri seviyorum,ilk oğlumu kaybettiğimde,dinlenme sürecinde ve gebeliğimde bana vermiş olduğunuz destekleri unutamam,sakın vefasız demeyin bana vallahi kan şekerlerimi bile ölçemez oldum kendimi unuttum hakikaten annelik biraz da hastalık galiba :) yine de çok güzel,inşallah biraz daha kolaylar da aranıza geti dönerim hepinizi öperim (mektup gibi oldu) :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?