- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.101
Hidennisko maşallah bade kızımıza hep iyi olsun inşallah
Amin canım inşallah birdaha olmaz aslında bende inat ettim ama etrafdakilerin sözleri beni daha çok üzüyor akıl veren çok ama gelipde kızım sen yoruldun sıkıldın biraz dinlen yada çık biraz hava al diyen yok
Allahım kimseye muhtaç etmesin bizi rabbim güç versin sabır versinde kendimiz yanlız bakabilelim kuzularımıza
Arda'nın gozleri degismiyecegi belliydi:) bizimki değişti ama ne renk daha çözemedim bazen siyaha yakı kahve bazen koyü yeşil daha tam dönemedi,Kızlar merhaba okuldan yazıyorum maşallah ufak tefek rahatsızılıklar dışında sorun yok.
Bizim oğlanda sırt üstü yatıyor düz kafasının arkası:))
Bugün 6 aylık olduk şükür. Dr ye gittik. Kilosu 8700 gram maşallah boy 72 cm. Gelişimde iyi dedi. Bıngıldak açık hala 2 yaşına dek takip dedi.
Sonra göz dr sine gittik eşim miyop. Miyop genetikmiş diye. Sorun yok dedi şimdilik. Göz rengini sordum değişmez mavi kalacak dedi. Çok sevindim:)9
Metal, Hidenisko değişti mi sizinkiler? Eylülgülü seninklinin?
Arda'nın gozleri degismiyecegi belliydi:) bizimki değişti ama ne renk daha çözemedim bazen siyaha yakı kahve bazen koyü yeşil daha tam dönemedi,
Metal ben gündüzleri bı tarafa geceleri diger tarafa yatırdım bı ara 1 hafta kadar hep aynı yere yatırdım annem kızmıştı kafası yamuldi diye yine eski düzene çevirdim kafada hafif yamukluk var gecer insallah simdi sırt üstü yatırıyorum ve horlamaya başladı aile hekimine sordum burun tıkanıklığından dedi ama bence et var burnunda bu hafta asisi var doktora götürcem bakalım o ne
diyecek
Bende cumadan beri annemdeydim dün aksam geldim dışarı ciktim annemletin zoruyla üstüme basima bişeyler baktım ama tam bı fiyasko morelim bozuldu hiç bisey olmuyor olanda yakışmıyor kollarım nasil kalinlasmis onu farkettim bu arada bizimkiler ayaklarımın sis oldugnu fark etti ben kilodan diye dusunuyorum üstelik her sabah kalktığımda ilk adımları zor atıyorum hamileliğin son haftalarında başladı hala devam ediyor,sizde de oluyormu ne zaman gecer bu sislik?
Arda'nın gozleri degismiyecegi belliydi:) bizimki değişti ama ne renk daha çözemedim bazen siyaha yakı kahve bazen koyü yeşil daha tam dönemedi,
Metal ben gündüzleri bı tarafa geceleri diger tarafa yatırdım bı ara 1 hafta kadar hep aynı yere yatırdım annem kızmıştı kafası yamuldi diye yine eski düzene çevirdim kafada hafif yamukluk var gecer insallah simdi sırt üstü yatırıyorum ve horlamaya başladı aile hekimine sordum burun tıkanıklığından dedi ama bence et var burnunda bu hafta asisi var doktora götürcem bakalım o ne
diyecek
Bende cumadan beri annemdeydim dün aksam geldim dışarı ciktim annemletin zoruyla üstüme basima bişeyler baktım ama tam bı fiyasko morelim bozuldu hiç bisey olmuyor olanda yakışmıyor kollarım nasil kalinlasmis onu farkettim bu arada bizimkiler ayaklarımın sis oldugnu fark etti ben kilodan diye dusunuyorum üstelik her sabah kalktığımda ilk adımları zor atıyorum hamileliğin son haftalarında başladı hala devam ediyor,sizde de oluyormu ne zaman gecer bu sislik?
Herkeseselam
Uzun zaman oldu iki topiğe de bakamaz oldum,galiba sizler kadar hamarat değilim tek bi çocuk mahvetti beni,wc ye zor yetişiyorum
Bilmiyorum her bebek böyle mi ama ayın 19 unda 3 aylık olucaz benim oğlan hala saat başı emmek istiyor,gündüzleri hiç uyumuyor uyursa da memede yatım saat kadar tilki uykusundaşuanda da meriç ayağımda sallanarak uyuyor da öyle yazıyorum,sallanmaya alışmasın dedik ama koliği sebebiyle çok ağlıyor ve göbeğimiz fıtık olma yolunda iletlediği için ağlamasın diye yapmadığımız maymunluk kalmadı
Dışarı da çıkamıyoruz metiç bebek arabasında avazı çıktığı kadar ağlıyor,kucağa da bel dayanmıyor sıpa 6,5 kilo oldu maşallah
Face de olan arkadaşları oradan takip edebiliyorum
Bu arada en son oğlumun pişiğini yazmıştım,hiçbir ilaç hatta dermatolog da kar etmedi,aklınızda bulunsun ben oğlumun pişiğini mısır nişastasıyla geçirdim,doktorumuzda iyi geliyorsa sakınca yok kullanabilirsin dedi,hatta geçende bi internet sitesi nde mısır nişastalı %100 doğal bebek pudrası gördüm demekki yeni bişey değilmiş
Vakit buldukça okumaya çalışıyorum sizleri seviyorum,ilk oğlumu kaybettiğimde,dinlenme sürecinde ve gebeliğimde bana vermiş olduğunuz destekleri unutamam,sakın vefasız demeyin bana vallahi kan şekerlerimi bile ölçemez oldum kendimi unuttum hakikaten annelik biraz da hastalık galiba :) yine de çok güzel,inşallah biraz daha kolaylar da aranıza geti dönerim hepinizi öperim (mektup gibi oldu) :))))))))
Ah metalcim hem böyleler hemde laf sokmaları yok mu deli oluyorum ama elimden birşey gelmiyor canları sağolsun rabbim başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi haklarını ödeyemem çok ilgilendiler kızlarımla
Geçen annem diyo baban diyoki kızlar zayıflamış söyle okula götürmesin bende anneme dedim sende söyle gelsin benimle 24 saat otursun baksın kızlara bende götürmiyim hiç birşey diyemedi annemde
Rabbim hepimize kolaylık güç versin
canım sen biraz pinpiriklisin ama öyle olmak bazen iyi oluyor,
benim oğlumun 2 yaşındayken iki elinin baş parmakları kıvrık halde kitlenip kalmıştı, açılmıyordu, ben farkettim, bana yok kendi sıkıyordur elini pinpirik yapma falan dediler
gece uykusunda kalkıp açmaya çalıştım açılmıyorçocuk uykusunda da mı yapacak
ertesi gün doktora götürdük, tetik parmak dedi ve iki elinden de ameliyat oldu
doktorumuz şaşırmıştı ben nasıl farketmedim diye
bazen anneler kadar iyi gözlemleyemiyor kimse bebeleri
yarın dönüyorum, bir yandan eşimi çok özledim ona kavuşacağım diye seviniyorum, bir yandan hüngür hüngür ağlayasım geliyorben izmiri çok ama çok seviyorum burda çoook mutluyum, dönesim yok yani
bade burda mama almaya başladı, günde 2 kez 90+90 ya da 90+60 kesin içiyor bu yüzden kilosu 10 günde farketti
izmir kızıma yaradı
gözü de tamamen geçti kızlar, inanılmaz sihir gibi geldi izmir
bende meyveleri baaya baya tattırmaya başladım, yumurta sarısı verdim bir lokmacık
seviyor gibi yalanıp duruyor cadı
canım ben sana demiştim virüstendir antibiyotik değildir diye
inşallah tekrarlamaz,
ama sen bu kadar üzme kendini, benim oğlana bu sene 2 kez ishal ve kusmadan serum takıldı,
okuldan almasa alışveriş merkezlerinden kalabalıktan bir şekilde alacaklar
Allah dermansız hastalık vermesintabiki hastalanacaklar, yıpratıcı ama bu sene alsan seneye de yaşayacaksın aynı şeyleri
benimde kayınvalidemler çok üzdüler beni okul konusunda, hüngür hüngür ağladım bozmayın düzenimizi diye
şimdi ses yok, ben inatçıyımdır bu konularda
ahmet ardaya
bizim göz rendi daha da mavileşti, cam gibi 5 metre öteden aaa gözlere bak diyor herkes
chnb ben iştahıma hakim olamıyorumher gece pişmanlıkla yatıyorum ama ertesi gün gene durduramıyorum kendimi
nasıl yapacağım nasıl edecegim 1.5 ayda 10 kg verebilir miyim sence
bana yardım ettt
canım benim siz iyi olun yeter,
arada yaz ama özletme kendini
Bende kilodan diye dusundum,ama doktor öyle bisey demedi kan verdimEylülgülü benim şişlik değil de ağrı var ayaklarımda(( o da kilodan (
Bende kilodan diye dusundum,ama doktor öyle bisey demedi kan verdim
Chnb maşallah sana cok imreniyorum ben okadar harekete spora kilo veremiyorum kolların kalinlasmasi modelimi cok bozdu birde surekli emzirme süryani takiyorum göğüslerimde fenalarda toparlasın diye hemen bı sütten aldım
Bugün emiri götürdüm doktora asisi icin gitmiştim hava verdiler emire horlamasini ve kustuğun söyledim reflu varmış 1 ay ilaç tedavisi kusmug ciğerlerine kaçıyormuş filim çekildi temiz çıktı havadan sonra tekrar muayene etti açılmış ciğerleri ama yarın tekrar hava verilcek insallah su reflusude gecer hemen
Metalcim gözün Aydin tontis iyiymis , maşallah
Kuruntu yapmana gerek kalmadı bak iyi ki gittin
Halil beyi beğendin demek , ayse benim icime sinmedi olmazsa biz de ona gideriz
Dün bade hanımı gösterdik aşıları yapıldı
Kızım hep ortalarda bas cevresi, boy , kilo :))) anne sütüne devam ihtiyac duydukca mama verebilirsin dedi
Ek gıdaya erken gecmek istiyorum dedim önermedi(( en az 1 ay daha bekle dedi, dönme , basını tutma vs.. Seylerini cok beğendi
3 ası olduk
Demir ilacını sormayı unuttum
Kaçıncı ayda veriliyordu
Geçmiş olsun canım. Hallettinmi peki rapor işini
Maşallah bade kızımıza. Demir ilacını Canan Hanım demişti ki. Normal zamanında Doğan'larda 6. Ayda başlatıyoruz. Seninki erken doğduğu için 4. Aydan sonra başlarız dedi. Sağlık ocakları 4. Aydan sonra başlatıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-4591.html#post30448500Merhaba arkadaşlar 2011 agustosun da 23+4 haftalık oğlumu doğumda kaybettimşuanda hamileyim tekrar allah nasip ederse erkek olucak cuma günü randevumda doktorum ahım agzımın 5 cm oldugunu ahim agzı yetmezliği bulunmadıgını söyledi . dogumuma giren doktor bana rahim agzı yetmezliğimin oldugunu söylemişti şimdi hangisine inanacagımı bilmiyorum çok zor durumdayım darmadagın hersey sanki mutlu olmaya calısıyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu beni benden alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?