Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Nasılsınız kızlar ben çok yorgunum artık bacaklarımı ayaklarımı his etmiyorum
Hastalıklar beni çok yordu ishalimiz kusmamı düzeldi şükür şimdide birinin burnu akmaya başladı bugün yine hastalık göründü yani
Türkiyeye gelmeden önce kontrolleri var dr da grip aşısını soracam
Yarın benimde diyetisyende randevum var sonra da allahın izniyle alışverişe giderim

İnşallah banada bu tarafa geçmek nasip olur :)) şimdi rahim ağzı yetmezliği topiğindeyim (

İnşallah sağlıkla bebegini kucağına al biz herzaman bekleriz , :)))

Basın sagolsun, eylulgulu sana link vermiş ve bence de riskli gebelik uzmanına takip olursan daha iyi olur
Serklaj atılan bir haftadasın kafan karısıksa istersen baska bir dr görüşü al geç olmadan

Aynen bende karbonhidrat yiye yşye poğaça gibi oldum
Artık dikkat ediyorum
Bni ve badeyi de grip asısı 3 ay korudu, inşallah sende toparlarsın
Dut bulursan ye şimdi tan zamanı faranjite iyi gelir

Meryemcim bir tr ye atsanız kendinizi kızlara da sanad a iyi gelir

Hidennisko inşallah iyi gelir canım bende dört gözle tr yi bekliyorum gerçi orda daha çok yoruluyorum gelen giden oluyor ama en azından değişiklik olacak hepimize hava güzel olacak hiç olmazsa kızlar parka gidebilir burası hep yağmurlu kızlar evde birbirleriyle didişip duruyorlar bende artık yapmayın demekten sesim kısıldı yorgunluktan sezeryan yerim ağrıyor bugün kime desem inanmaz ağustosta 3 sene olacak doğum yapalı
yine dinlenemicem ama olsun güzel olur inşallah hastalıksız gider geliriz
Allah hepimize güç kuvvet versin

Cok gecmis olsun canım,insallah geçmez oğullarına

Ay canım Allah kolaylık versin.
Neden inanmasınlar canım benim ilk sezeryandan sonra hiç ağır birşeyi sirkeleyemedşm yada çekmedim ne zaman temizlik yapsan hep ağrır idi. Şimdi nasıl olacak göreceğiz. Ben hep derim sezeryan dan sonra yarım oldum diye.
Hiç canım yemek istemiyor hep kuru şeyler yiyorum. Bugün Dr kendine konposta kaynat dedi evde kuru üzüm birazda naturel kayısı vardı ikide hurma attım içine şekersşz iyi geldi sıcak sıcak da içtim rahatlattı boğazımı.
Rabbim kuzularına tez şifa versin. Ne zaman tr yolculuk.

Metalcim aynen bende sanki yarım oldum sezeryandan sonra zaten bütün gebelik yatarak geçti kaslarım zayıfladı sonrada üç bebek bakımı birden bire kaslarımı zorladım daha dikişlerim alınmadan araba sürdüm kızların yanına hastane gittim hergün şimdi kendimi yaşlı kadınlar gibi his ediyorum hemen yoruluyorum avm gittiğimde iki üç mağazaya giriyorum yorulup dönüyorum eve temizlik yaptığım zaman iki gün resmen heryerim ağrıyor

Allahım beterinden korusun yavrularımız sağlıklılar daha ne isterim ki allahtan

Allahım bizlere güç kuvvet sabır ver ya rabbim yavrularımızın bakımında kolaylık ver onları hastAlıklardan koru Amin

Allah izin verirse haziranın 22 sinde antalyaya iniyoruz 26 sına kadar tatilimizi yapacağız sonra da memelekete konyaya evimize gidecez inşallah

Metal, Meryem siz yattığınız için şimdi cok zorlanıyorsunuz bence
Benimde sezeryan ama ben iki cocuğumda da dikişle ilgili hiç sıkıntı yasamadım . Hatta 4 ay olmasına rağmen bu sefer ki bile cok iyi , eğer cok cok zorlarsam sadece biraz sızlıyor

Meryem Allah icine sindirsin cnm
Güle güle git Güle güle don evine inşallah

Sofika nerelerdesin?

Hidennisko amin canım inşallah herşey istediğim gibi olur
Bencede yattığımız için sonrada birden ayaklanınca böyle oldu
Benim kızlardan biri sabah ateşlendi onu babasıyla bıraktım diğerlerini okula bıraktım şimdi evde olan ağlıyor bende okula gidecem diyor benimde diyetisyende rqndevum var inşallah biraz daha zayıflamışımdır sonrada kızlara ayakkabı bakmaya gidecem alışveriş işlerimi bir an önce bitirmeliyim kızlar sık hastalanıyorlar son 10 gün göndermicem okula evde toparlarsınlar hasta gelmeyelim türkiyeye inşallah

Hay Allah yine mi ateş
Vitamin destegi falan versen , seneye de bence grip aşısı yaptır kızlara

kızlar merhaba uzun zaman oldu yAZMAYALI UMARIM BEBİŞLER İYİDİR BİZ İYİZ ÇOK ŞÜKÜR BİKAÇ GÜN İSHAL OLDUK YİNE AMA ÇABUK ATLATTIK HEP AKLIM BURDA AMA HİÇ FIRSATIM OLMUYOR BEREN BANA ÇOK DÜŞKÜN OLDU BAŞKA HİÇKİMSEDE DURMUYOR ÇOK AĞLIYOR ARDAYLA BİLE ÇOK İLGİLENEMİYORUM sizi çok özledim hepinizi kocaman öpüYORUM.... BUARADA KİLOMUZ ARDA 7 BEREN 6.600 BUNADA ŞÜKÜR.....

Hidennisko yine ateş canım sabah 6 da uyandı bir baktim yanaklar kıp kırmızı ateşine bir baktım 39,5 hemen soydum ellerini ayaklarını soğuk suya tuttum fitil koydum sonra 38,5 oldu şimdi iyi şükür ateşi yok ama burun akıntısı öksürük var
Türkiyeye gelmeden kontrolleri var canım grip aşısını soracam doktora baklım inşallah seneye yaptıracam

Sinemcim maşallah ikisine de

Meryemcim inşallah toparlar kuzucuk, digerlerine de geçmez inşallah

Benim de kız cok huzursuz iki gündür
Aşıdan sonra 15-20 gün hep huysuz oluyor (

Hidennisko sağol canım inşallah geçmez canım havalarda soğuk burda hep yağmur var tam hastalık havası var rabbim bütün hasta kuzulara şifa versin inşallah

Senin kuzunun da keyfi yerine gelir inşallah hemen benimkiler çok huzursuz olurdu aşıdan sonra
Rabbim kuzularımıza huzurlu uykular versin inşallah

Kızlar gittik geldik Dr kontrollerimiz hamd olsun iyi geçti.

Çok yorulduk hava da sıcak hepimiz turşu gibi olduk. Ben zaten hastaydım. sabah İbrahim Ethem de boğazım acıyor dedi. Tüm gün oda huysuzdu yavrumunn diline vurdu tüm gün hiç susmadı o konuştuk ca biz yorulduk oğlum yeter diyoruz yok:))))

Hasan Basri bugün rota aşısını oldu yarında sağlık ocağında karma ve premokok aşılarımız olacak.
Hidennisco canım 2. Ay aşılarında biZde çok huzursuz olmuştuk. İnşallah bu sefer daha kolay atlatırır.

Rabbim kuzularınıza tez şifalar versin.

Kızlar emirinde dün asisi vardi gündüz fazla uyumadi ama gece uyudu cok sukur yavrum igne olurken o aciyla birden kalktı yattig yerden,bu arada su sling kangurular cok rahatmis son bı kaç gundur kullanıyorum,tahlil sonuclarımida aldım hiç bisey yok birazcık demir eksiklig var ama ilaç almayacak şiştim zaten bu arada 1. 5 aydır deli gibi spor ve yürüyüş yapiyirum sonuc 1 kilo vermisim insallah bu bir baslangictir haftaya düğünümüz var hiç bir topuklu ayakkabım olmuyor zaten büyüktu ayaklarım 40 giyordum dün kendime ayakkabı aldım 43 numara kızlar bu ayaklar eski haline donermi yoksa her hamilelikte biraz dahamı büyüyecekmi?maf oldum yaa

Geçmişle olsun canım.
Küçülür merak etme:))))) ilk gebelikte 38 çıkmıştım sonra 36 düştüm yine.

43 mü ((
Benim 1 numara büyüdü ama ben gene zorluyorum eski numaramı giymek için çünkü genişe alıştı mi küçülmüyor (

Benim kız kucağı sevmiyor dolayısı ile aldığım kanguru sanırım ise yaramayacak ( icine soktuğum an bas bas bağırıyor

Metalcim gitmissiniz doktora hersey yolunda şükür , aşılar bizde ateş yapmıyor ama hep mızırtı yapıyor uyumuyor kız (

Oyun halısı aldım , onda baya oyalanıyor , eskiden kendi kendine uyurdu şimdi uyumuyor , bugun ayağımda salladım. Hiç alıştırmak istemiyorum aslında

Geçmişle olsun canım.
Küçülür merak etme:))))) ilk gebelikte 38 çıkmıştım sonra 36 düştüm yine.

Spor ayakkabılarım sandelet,er oluyor giyiyorum sanırım bunlar rahat ayakkabı oldug icin oluyor,topuklulatin hiç biri olmuyor
İnsallah küçülür
Emir arabadan daha cok sevdi herhalde hamak gibi surekli uyuyor,arabada o kadar cok uyumuyor

Metalcim kontrolünüz iyi geçmiş şükür
Bizde iyiyiz ateşimiz ilk gün oldu sadece ama sabah kuzum gözlerini açamadı gözleri akmiş kurumuş akıntıda sarıydı eşimi eczaneye yolladım damla alacak galiba göz nezlesi oldu dra götürmedim ama inşallah geçer damlayla geçen yılda olmuştu dr da damla yazmıştı geçti onun için götürmedim
Allahım şifa versin tüm hasta kuzulara tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…