- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.121
İnşallah banada bu tarafa geçmek nasip olur :)) şimdi rahim ağzı yetmezliği topiğindeyim(
Merhaba arkadaşlar 2011 agustosun da 23+4 haftalık oğlumu doğumda kaybettimşuanda hamileyim tekrar allah nasip ederse erkek olucak cuma günü randevumda doktorum ahım agzımın 5 cm oldugunu ahim agzı yetmezliği bulunmadıgını söyledi . dogumuma giren doktor bana rahim agzı yetmezliğimin oldugunu söylemişti şimdi hangisine inanacagımı bilmiyorum çok zor durumdayım darmadagın hersey sanki mutlu olmaya calısıyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu beni benden alıyor
İyi haftalar canlar.
Gebelikte vurulduğum grip aşısının süresi doldu etkiside bitti sanırım. İkş gündür müthiş geniz akıntım var vücudum kırılıyor. Bu sabah aile hekime gittim antibiyotik başlattı gargarada verdi. Ben sık faranjit olurum fakat bu daha aşağıda ağrıyor boğazım. Evde maske yakıyorum inşallah oğlanlara geçmez. Eşim geçen hafta gelince olmuştu çabuk toplandı. Sanırım benim uykusuzluk ve yorgunluktan vücut direncim düştü. Artık hiç meyve yiyemiyorum. Gebeyken nasıl güzel besleniyorum. Şimdi karbonhidrat ağırlıklı besleniyoru. Yemek yapmamışsa canım istemiyor. Olanıda yemek istemiyorum. Rabbim şifalar versin.
Yarım iki yavrunuda Dr kontrolleri var. Tüm gün istanbul dayım. Allah işlerimizi rast getirsin.
Cok gecmis olsun canım,insallah geçmez oğullarınaİyi haftalar canlar.
Gebelikte vurulduğum grip aşısının süresi doldu etkiside bitti sanırım. İkş gündür müthiş geniz akıntım var vücudum kırılıyor. Bu sabah aile hekime gittim antibiyotik başlattı gargarada verdi. Ben sık faranjit olurum fakat bu daha aşağıda ağrıyor boğazım. Evde maske yakıyorum inşallah oğlanlara geçmez. Eşim geçen hafta gelince olmuştu çabuk toplandı. Sanırım benim uykusuzluk ve yorgunluktan vücut direncim düştü. Artık hiç meyve yiyemiyorum. Gebeyken nasıl güzel besleniyorum. Şimdi karbonhidrat ağırlıklı besleniyoru. Yemek yapmamışsa canım istemiyor. Olanıda yemek istemiyorum. Rabbim şifalar versin.
Yarım iki yavrunuda Dr kontrolleri var. Tüm gün istanbul dayım. Allah işlerimizi rast getirsin.
Hidennisko inşallah iyi gelir canım bende dört gözle tr yi bekliyorum gerçi orda daha çok yoruluyorum gelen giden oluyor ama en azından değişiklik olacak hepimize hava güzel olacak hiç olmazsa kızlar parka gidebilir burası hep yağmurlu kızlar evde birbirleriyle didişip duruyorlar bende artık yapmayın demekten sesim kısıldı yorgunluktan sezeryan yerim ağrıyor bugün kime desem inanmaz ağustosta 3 sene olacak doğum yapalı
yine dinlenemicem ama olsun güzel olur inşallah hastalıksız gider geliriz
Allah hepimize güç kuvvet versin
Hidennisko amin canım inşallah herşey istediğim gibi olur
Bencede yattığımız için sonrada birden ayaklanınca böyle oldu
Benim kızlardan biri sabah ateşlendi onu babasıyla bıraktım diğerlerini okula bıraktım şimdi evde olan ağlıyor bende okula gidecem diyor benimde diyetisyende rqndevum var inşallah biraz daha zayıflamışımdır sonrada kızlara ayakkabı bakmaya gidecem alışveriş işlerimi bir an önce bitirmeliyim kızlar sık hastalanıyorlar son 10 gün göndermicem okula evde toparlarsınlar hasta gelmeyelim türkiyeye inşallah
Kızlar emirinde dün asisi vardi gündüz fazla uyumadi ama gece uyudu cok sukur yavrum igne olurken o aciyla birden kalktı yattig yerden,bu arada su sling kangurular cok rahatmis son bı kaç gundur kullanıyorum,tahlil sonuclarımida aldım hiç bisey yok birazcık demir eksiklig var ama ilaç almayacak şiştim zaten bu arada 1. 5 aydır deli gibi spor ve yürüyüş yapiyirum sonuc 1 kilo vermisim insallah bu bir baslangictir haftaya düğünümüz var hiç bir topuklu ayakkabım olmuyor zaten büyüktu ayaklarım 40 giyordum dün kendime ayakkabı aldım 43 numara kızlar bu ayaklar eski haline donermi yoksa her hamilelikte biraz dahamı büyüyecekmi?maf oldum yaa
Kızlar emirinde dün asisi vardi gündüz fazla uyumadi ama gece uyudu cok sukur yavrum igne olurken o aciyla birden kalktı yattig yerden,bu arada su sling kangurular cok rahatmis son bı kaç gundur kullanıyorum,tahlil sonuclarımida aldım hiç bisey yok birazcık demir eksiklig var ama ilaç almayacak şiştim zaten bu arada 1. 5 aydır deli gibi spor ve yürüyüş yapiyirum sonuc 1 kilo vermisim insallah bu bir baslangictir haftaya düğünümüz var hiç bir topuklu ayakkabım olmuyor zaten büyüktu ayaklarım 40 giyordum dün kendime ayakkabı aldım 43 numara kızlar bu ayaklar eski haline donermi yoksa her hamilelikte biraz dahamı büyüyecekmi?maf oldum yaa
Geçmişle olsun canım.
Küçülür merak etme:))))) ilk gebelikte 38 çıkmıştım sonra 36 düştüm yine.
Spor ayakkabılarım sandelet,er oluyor giyiyorum sanırım bunlar rahat ayakkabı oldug icin oluyor,topuklulatin hiç biri olmuyor43 mü((
Benim 1 numara büyüdü ama ben gene zorluyorum eski numaramı giymek için çünkü genişe alıştı mi küçülmüyor(
Benim kız kucağı sevmiyor dolayısı ile aldığım kanguru sanırım ise yaramayacak( icine soktuğum an bas bas bağırıyor
Metalcim gitmissiniz doktora hersey yolunda şükür , aşılar bizde ateş yapmıyor ama hep mızırtı yapıyor uyumuyor kız(
Oyun halısı aldım , onda baya oyalanıyor , eskiden kendi kendine uyurdu şimdi uyumuyor , bugun ayağımda salladım. Hiç alıştırmak istemiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?