Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merak etmeyin kızlar zayıflayınca ayaklarınızda küçülür dün diyetisyenden çıktım avm gittim yolda yürürken ayakkabım çıktı ayağımdan zayıflayınca küçülmüş ayağım hiç aklıma gelmezdi ayağımında küçülceğini
Ve tabi ki bütün kıyafetlerim yerlerde sürünüyor türkiyeye gelince alışveriş yapmam lazım kapalıyım burda çok bana göre mağaza yok sınırlı çeşit var
Nisanın 2 sinde diyete başlarken 89 kiloydum ve dün dr da 77 kiloydum inşallah tr ye gelinceye kadar biraz daha veririm zorlanıyorum artık ama kilo verince değiyor dr vitamin yazdı bana inşallah iyi gelir yorgunluk için
Metalcim sana ismini veririm istersen içeriğinide yazarım aynı isimden bulamazsan başka marka alırsın canım dr iyi gelir dedi şöyle 1 hafta içerim sonucunu söylerim sana

Maşallah canım 1,5 ayda 12 kilo nasıl verdin ne diyeti verdi Dr bide bu vitamini emziren anneler kullanabiliyor mu?

kızlar merhaba
hidenniskocum sagol tatlım ilgine
yogunum ben de,bir posta soguk algınlıgı aile boyu bir posta da ishal atlattık su son 15 günde şimdi iyi sayılırız şükür
ustumde bir halsizlik yorgunluk var kıştan kalma acilen yaz moduna girmem gerek.
bu arada ben de 64 de sabit kaldımgitmiyor gerisi,hoş diyetin uzaktan bile yanına yaklaşmıyorum ama metabolizmam iyiydi eskiden daha kolay verirdim diyet yapmasam bile,buna şükür diyelim
öpüyorum hepinizi de

Canlarım ben de yazamadım yoğunluktan. okul malum yazılı dönemi...
iyisiniz şükür.
sofika ben de 62.5 ta kaldım gerçi bir haftadır bozuyorum diyeti...

Sporda fayda etmiyor bana gram oynamadı
Sanırım diyetisyene gitmek farz oldu bana ((
6 aydan önce kabul ederler mi acabA?

Sporda fayda etmiyor bana gram oynamadı
Sanırım diyetisyene gitmek farz oldu bana ((
6 aydan önce kabul ederler mi acabA?

canım buradaki dr beni kabul etmemişti ben kendim yaptım netteki hızlı incelme diyetini kolay diyet dukandan kolay...

Maşallah canım 1,5 ayda 12 kilo nasıl verdin ne diyeti verdi Dr bide bu vitamini emziren anneler kullanabiliyor mu?

Canım protein diyeti yapıyorum et balık tavuk yumurta ağırlıklı
Şeker ve yağ kesinlikle yok yoğurdu light alıyorum kalıp peynirler yasak yani kaşar falan ben diyet sürme peynir alıyorum onu yiyorum haftada bir kez makarna birkezde patates veya pirinç hakkım var ama yine yağsız gün içinde ne yediğimi yazayım sana fikir olur
Sabah 1 kase mısır gevreği yağsız sütle
Veya 2 dilim kepek ekmeği zeytin sürme peynir salatalık domates yeşillik

Öğle 2 yumurta omlet melemen yada katı yumurtayla salata yapıyorum kendime

Saat 3 e doğru 1 elma 1 kivi
Yada 1 elma çilek

Akşam 6 dan önce ızgara da veya teflon tavada veya fırında et tavuk balık hangisini istersen yanında salata yogurt
Yatmadan önce çok acıktıysam mısır gevreği yiyorum sütle

Ay tam bana göre. Ben sebze diyetlerinde çok mutsuz ve gergin oluyorum. Peki porsiyon ne kadar bide öğle ve akşam ekmek yok sanırım.

Ay tam bana göre. Ben sebze diyetlerinde çok mutsuz ve gergin oluyorum. Peki porsiyon ne kadar bide öğle ve akşam ekmek yok sanırım.

Porsiyon hesabı yok canım ne kadar istersen tabi abartmamak şartıyla mesela tavuk yediğimde iki tane küçük but yada yarim göğüs yiyorum köfte yiceksem 8 tane falan yiyorum yanında haşlama veya buharda sebzede yiyebilirsin hayır canım ekmek sadece sabah en önemli kural bu diyette birde yağ ve şeker yok çayı ben şekersiz içemiyorum tatlandırıcı kullanabilirsin dedi
Vitaminin içine bakayım canım emzirenler kullana biliyor mu

Metalcim vitamine baktım canım magnezyum ve b vitaminleri var içinde ama emzirenler hakkında birşey yazmamışlar hamilelere kullana biliyormuş burda yapılıyomuş tr de zor bulursun ama başka marka alabilirsin yada bence eczane den yorgunluk için vitamin sor vardır başka marka
Ben yarın başlicam kullanmaya sonucu söylerim sana inşallah rabbimin izniyle şifa buluruz çok yorgunum ütü yapacaktım kızlar öksürmekten uyuyamadı ben de yorgunum kaldı
Yarında kızların sınıfı gezi düzenlemiş çiftlik gezİsi ama ben götürmicem okula zaten hastalar havalarda soğuk birde dışarda olurlarsa bütün gün daha beter olurlar
Allahım tüm hasta kuzulara şifa versin annelerinede güç versin

Sofikacım geçmiş olsun canım bizde de hep hastalık var bizde ishal geçti şimdide öksürük başladı rabbim beterinden korusun
Allahım şifa versin kuzularımıza

canım buradaki dr beni kabul etmemişti ben kendim yaptım netteki hızlı incelme diyetini kolay diyet dukandan kolay...

Ya beni kontrol eden birileri olmalı , mahcup olmamak için vermeliyim kilo, diyetisyen o rolü üstlenecek sanki

Hidennisko haklısın canım bende aynı senin gibi düşündüm diyetisyene giderken
Bence git canım birinin takibinde olunca insan daha çok istiyo zayıflamayı senin dediğin gibi mahçup olmamak için
Allah kolaylık versin canım

yok yok ben karar verdim benim çocuklarımın yaşamak ve büyümek için uykuya ihtiyacı yok, ne zaman okıula başlıyorlar erkenden kalkması gerekiyor o zaman anlıyorlar uyumaları gerektiğini , bebekken uyutmak ızdırap iken büyüyünce kaldırmak ızdırap haline geliyor
şuan bir huni bulsam kafama takıp gezecek kadar delirmiş durumdayım
hayır 4 aylık bebeğin karnı tok, kakasını yapmış, evi sıcak ise sabah 6 dan bu zamana kadar uyumamasının nasıl bir sebebi olabilir??
meme almıyor mama almıyor zorla doyuruyorum, kakası kafasına kadar çııyor yıkıyorum paklıyorum, ee bari sende uyu be badecik!!!!!

Hidennisko canım rabbim güç versin canım seni çok iyi anlıyorum bende aynısından 3 tane var bebekken de aynıydı şimdi nerdeyse 3 yaşına girecekler gece kesin 3-4 kere kalkarlar bende anlamiyorum neden
Bazi anneler vardir benim bebeğim bir kalkıyor emmiyor sabaha kadar uyuyor derlerdi sinir olurdum 3 yaşındalar daha hiç görmedim sabaha kadar deliksiz uyuduklarını 4-5 kere kalktıkları zaman sabah ben ne çok uyumuşum diyorum
Allah sabır versin canım uykusuzluk çok zor birde bana derlerdi gündüz uyudukları zaman hemen sende yat daha ben karnımı doyurmadan uyanırlardı ki ne yatması karnımı doyurduysam sevinirdim
Gündüz de mi uyumuyor bade

kızlar topikte diyet günlüklerine katılın.bana çok faydası oldu.yavaş yavaş verdim ama 10 kg gitti.
emziriyorum veya diyete harfiyen uyamıyorum topiğindeyim tavsiye edrim.oradaki hemem memen herkes emziriyor

Topigimiz gerilerde kalmış ((

Oğlum dün ateslendi, Allah'tan 38,6 yi geçmedi fazla , şimdi korkuyla badeye geçer mi diye bekliyorum , kızın burnu zaten 3-4 gündür gene tıkalı

Bir de dün arkadas evde sacımı boyadı dipleri baya çıkmıştı sarıya boyadık kendimiz , cok güzel oldu kendimi iyi hissettim baya )))

Gelelim asıl güzel habere :)) 2 kilo vermişim :)))
Devamı gelir inşallah

En cok korktuğum sey ates,gecmis olsun tekrarlamaz insallah,ufak degisiklikler mutlu ediyor insanı bende topuklu ayakkabı giyimde mutlu oldum 1 senedir giymiyordum:)
Cok iyi canım kısa sürede 2 kilo vermissin devamı gelir insallah ben 2 ayda 1.5 kilo verebildim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…