- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.141
Merak etmeyin kızlar zayıflayınca ayaklarınızda küçülür dün diyetisyenden çıktım avm gittim yolda yürürken ayakkabım çıktı ayağımdan zayıflayınca küçülmüş ayağım hiç aklıma gelmezdi ayağımında küçülceğini
Ve tabi ki bütün kıyafetlerim yerlerde sürünüyor türkiyeye gelince alışveriş yapmam lazım kapalıyım burda çok bana göre mağaza yok sınırlı çeşit var
Nisanın 2 sinde diyete başlarken 89 kiloydum ve dün dr da 77 kiloydum inşallah tr ye gelinceye kadar biraz daha veririm zorlanıyorum artık ama kilo verince değiyor dr vitamin yazdı bana inşallah iyi gelir yorgunluk için
Metalcim sana ismini veririm istersen içeriğinide yazarım aynı isimden bulamazsan başka marka alırsın canım dr iyi gelir dedi şöyle 1 hafta içerim sonucunu söylerim sana
Sporda fayda etmiyor bana gram oynamadı
Sanırım diyetisyene gitmek farz oldu bana((
6 aydan önce kabul ederler mi acabA?
Maşallah canım 1,5 ayda 12 kilo nasıl verdin ne diyeti verdi Dr bide bu vitamini emziren anneler kullanabiliyor mu?
Ay tam bana göre. Ben sebze diyetlerinde çok mutsuz ve gergin oluyorum. Peki porsiyon ne kadar bide öğle ve akşam ekmek yok sanırım.Canım protein diyeti yapıyorum et balık tavuk yumurta ağırlıklı
Şeker ve yağ kesinlikle yok yoğurdu light alıyorum kalıp peynirler yasak yani kaşar falan ben diyet sürme peynir alıyorum onu yiyorum haftada bir kez makarna birkezde patates veya pirinç hakkım var ama yine yağsız gün içinde ne yediğimi yazayım sana fikir olur
Sabah 1 kase mısır gevreği yağsız sütle
Veya 2 dilim kepek ekmeği zeytin sürme peynir salatalık domates yeşillik
Öğle 2 yumurta omlet melemen yada katı yumurtayla salata yapıyorum kendime
Saat 3 e doğru 1 elma 1 kivi
Yada 1 elma çilek
Akşam 6 dan önce ızgara da veya teflon tavada veya fırında et tavuk balık hangisini istersen yanında salata yogurt
Yatmadan önce çok acıktıysam mısır gevreği yiyorum sütle
Ay tam bana göre. Ben sebze diyetlerinde çok mutsuz ve gergin oluyorum. Peki porsiyon ne kadar bide öğle ve akşam ekmek yok sanırım.
canım buradaki dr beni kabul etmemişti ben kendim yaptım netteki hızlı incelme diyetini kolay diyet dukandan kolay...
Canım protein diyeti yapıyorum et balık tavuk yumurta ağırlıklı
Şeker ve yağ kesinlikle yok yoğurdu light alıyorum kalıp peynirler yasak yani kaşar falan ben diyet sürme peynir alıyorum onu yiyorum haftada bir kez makarna birkezde patates veya pirinç hakkım var ama yine yağsız gün içinde ne yediğimi yazayım sana fikir olur
Sabah 1 kase mısır gevreği yağsız sütle
Veya 2 dilim kepek ekmeği zeytin sürme peynir salatalık domates yeşillik
Öğle 2 yumurta omlet melemen yada katı yumurtayla salata yapıyorum kendime
Saat 3 e doğru 1 elma 1 kivi
Yada 1 elma çilek
Akşam 6 dan önce ızgara da veya teflon tavada veya fırında et tavuk balık hangisini istersen yanında salata yogurt
Yatmadan önce çok acıktıysam mısır gevreği yiyorum sütle
Topigimiz gerilerde kalmış((
Oğlum dün ateslendi, Allah'tan 38,6 yi geçmedi fazla , şimdi korkuyla badeye geçer mi diye bekliyorum , kızın burnu zaten 3-4 gündür gene tıkalı
Bir de dün arkadas evde sacımı boyadı dipleri baya çıkmıştı sarıya boyadık kendimiz , cok güzel oldu kendimi iyi hissettim baya)))
Gelelim asıl güzel habere :)) 2 kilo vermişim :)))
Devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?