- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.161
Topigimiz gerilerde kalmış((
Oğlum dün ateslendi, Allah'tan 38,6 yi geçmedi fazla , şimdi korkuyla badeye geçer mi diye bekliyorum , kızın burnu zaten 3-4 gündür gene tıkalı
Bir de dün arkadas evde sacımı boyadı dipleri baya çıkmıştı sarıya boyadık kendimiz , cok güzel oldu kendimi iyi hissettim baya)))
Gelelim asıl güzel habere :)) 2 kilo vermişim :)))
Devamı gelir inşallah
Kızlar bende emiri kontrole götürdüm hiriltiisi bı haftada gecer demişti doktor ama geçmedi doktmir tekrar baktı ciğerleri temiz,bazı bebeklerin girtlag geç gelişirmiş bunu anlamak icin kulakburun boğaza gönderdi orda narkoz verip boğazına bakıyorlarmış öyleyse bosuna reflu ilacı vermeyelim dedi,k.b.b doktoru baktı bisey yok gibi görünüyor bir kaç aya gecer ama iciniz rahat etcekse çapaya Cerrahpaşa götürün orda baksınlar dedi ama ben narkoz alsın istemiyorum öyle bisey varsa bile ilaç tedavisi yok mecbur beklencek 1 yasına kadar gecermiş,doktir reflu ilacı vermeyelim diye yaptırmak istiyor,ama ben narkoz alcag icin yaptırmak istemiyorum,siz olsaniz ne yapardınız ?
En cok korktuğum sey ates,gecmis olsun tekrarlamaz insallah,ufak degisiklikler mutlu ediyor insanı bende topuklu ayakkabı giyimde mutlu oldum 1 senedir giymiyordum:)
Cok iyi canım kısa sürede 2 kilo vermissin devamı gelir insallah ben 2 ayda 1.5 kilo verebildim anca
Kızlar bende emiri kontrole götürdüm hiriltiisi bı haftada gecer demişti doktor ama geçmedi doktmir tekrar baktı ciğerleri temiz,bazı bebeklerin girtlag geç gelişirmiş bunu anlamak icin kulakburun boğaza gönderdi orda narkoz verip boğazına bakıyorlarmış öyleyse bosuna reflu ilacı vermeyelim dedi,k.b.b doktoru baktı bisey yok gibi görünüyor bir kaç aya gecer ama iciniz rahat etcekse çapaya Cerrahpaşa götürün orda baksınlar dedi ama ben narkoz alsın istemiyorum öyle bisey varsa bile ilaç tedavisi yok mecbur beklencek 1 yasına kadar gecermiş,doktir reflu ilacı vermeyelim diye yaptırmak istiyor,ama ben narkoz alcag icin yaptırmak istemiyorum,siz olsaniz ne yapardınız ?
Geçmiş olsun canım iNşallah çabuk atlatır ah bu hastalıklar bitmedi gitti allah beterinden saklasın bu gece hiç uyumadım kızlar öksürük krizlerine giriyor 2 dakkikaya bir ayaktaydım allah tez zamanda şifa versin kuzularımıza bize güç versin
Maşallah canım 2 kilo vermişsin devamıda gelir başladın ya vermeye daha da hırslanıp verirsin bence
Benimde 75 e 1 kilom kaldı devam ederim yine ne kadar daha verirsem türkiyede dikkat edemem bence ama az yicem o kadar eziyet ettim kendime kilo vercem diye geçen yıl hiç kilo almadan geldim havasından herhalde biz alışkın değiliz sıcak havaya burası hala kış gibi
Dün dışarı çıktık ailecek hamile kalmadan önceden aldığım pantolonun içine girdim çok mutlu oldum
Oğlum dün ateslendi, Allah'tan 38,6 yi geçmedi fazla , şimdi korkuyla badeye geçer mi diye bekliyorum , kızın burnu zaten 3-4 gündür gene tıkalı
Bir de dün arkadas evde sacımı boyadı dipleri baya çıkmıştı sarıya boyadık kendimiz , cok güzel oldu kendimi iyi hissettim baya)))
Devamı gelir inşallah
Canım esım Acıbadem'in önünden bile geçirmez bizi kendisinin o hastaneyle ilgili kotu anıları var,güveni yok o hastaneye,burda özelde yaptıralım dedi ama bende her hastaneye guvenemiyirum,zaten gereksiz yere narkoz istemiyorum 1 ay kullancam ilacı reflunun kusma dısında başka belirtisi var mı?Ben 3 yasına kadar reflü ile buyuttum egeyi
Uyutup mide filmi cekmek 24 saat hortuma baglı tutmak istediler kabul etmedim
Biz reflü ilaçları kullandık, reflülü bebeklerde dikkat edişmesi gereken seyler var, onlara uyulursa atlatılabiliyor reflü
Eger gidebilirsen bizim cocuk dr cok iyi anadolu yakasında acıbadem kadıköyde ona bir göster derim
Oh ne güzel vermişssin en azından
Meryem bende öksürük sesini duydum mu tuylerim diken dike oluyor 2.5 aydır öksuruyor sıpa(
Yok canım hiriltinin emmesine mama almasını engellemiyor,keyfi yerinde ooldugunu düşünürsek rahatsizda olmuyorcanım ilaç kullanmadan idare edilebilirse ve bu hırıltı çocuğun emmesi vs engel değilse bekle bence...
maşallah canım kilo verince seviniyor insan...
bu gece çoğumuz ayaktaydık demek...
geçmiş olsun canım. Neden ateşlendi ki?
Kızlar biz de 2 gecedir ateşliyiz çok değil 37.8 e çıktı o zamndan beri sürekli kontrolle düşürüyoruz. dün dr yi aradık. 4 saatte bir fitil ve şurupla kontrelde tutun dedi başka şikayeti yok. gece huzursuz çok...
Devamı gelir inşallah
Geçmiş olsun canım iNşallah çabuk atlatır ah bu hastalıklar bitmedi gitti allah beterinden saklasın bu gece hiç uyumadım kızlar öksürük krizlerine giriyor 2 dakkikaya bir ayaktaydım allah tez zamanda şifa versin kuzularımıza bize güç versin
Maşallah canım 2 kilo vermişsin devamıda gelir başladın ya vermeye daha da hırslanıp verirsin bence
Benimde 75 e 1 kilom kaldı devam ederim yine ne kadar daha verirsem türkiyede dikkat edemem bence ama az yicem o kadar eziyet ettim kendime kilo vercem diye geçen yıl hiç kilo almadan geldim havasından herhalde biz alışkın değiliz sıcak havaya burası hala kış gibi
Dün dışarı çıktık ailecek hamile kalmadan önceden aldığım pantolonun içine girdim çok mutlu oldum
canım ilaç kullanmadan idare edilebilirse ve bu hırıltı çocuğun emmesi vs engel değilse bekle bence...
Kızlar biz de 2 gecedir ateşliyiz çok değil 37.8 e çıktı o zamndan beri sürekli kontrolle düşürüyoruz. dün dr yi aradık. 4 saatte bir fitil ve şurupla kontrelde tutun dedi başka şikayeti yok. gece huzursuz çok...
Saol canım sanada gecmis olsun cocuklar kısa veda hastalig geçiriyorlar galiba Rabbim tez zamanda şifa versin,Geçmiş olsun canım.
İçine ne siniyorsa onu yap canım. Ciğerleri iyi ise korkma. Allah'ın izniyle geçer reflüsü.
canım ilaç kullanmadan idare edilebilirse ve bu hırıltı çocuğun emmesi vs engel değilse bekle bence...
Canım esım Acıbadem'in önünden bile geçirmez bizi kendisinin o hastaneyle ilgili kotu anıları var,güveni yok o hastaneye,burda özelde yaptıralım dedi ama bende her hastaneye guvenemiyirum,zaten gereksiz yere narkoz istemiyorum 1 ay kullancam ilacı reflunun kusma dısında başka belirtisi var mı?
Geçmiş olsun ege kuzuya. Rabbim tez şifa versin.
Maşallah canım kilolar gitmiş. Darısı başıma.
Dün oğlumun okuma bayramı vardı. Değişik duygular yaşadım. Önce oğlumla gurur duydum.
Fakat her gören seni tanıyanadık çok kilo almışsın dedikce. Omuzların düştü. Kendimi kötü hissettim.
Zaten her evden çıkışda dolap önünde bi göz yaşı döküyorum. Şimdi be giyeceğim diye. Zaten sıkı şeyler giyemem
Almayacaktım fakat olmayacak üç dört parça bişe almalıyım. Ben kendimi aynada iyi görmesem dışarı çıkmayı istemiyorum.
Metalcim benim hayatımda çamaşırla geçiyor aynı senin gibi bende diyordum sadece ben böyleyim herhalde allahtan kızlar erken yatıyorlar akşam da ütümü yapıyorum aynen dediğin gibi herkes bir kat çıkardımı al sana bir makina doldu gün aşırı ütü yapıyorum biriktirmiyorum hiç yoksa içinden çıkamıyorum
Allaha şükürler olsun kaç gündür eskisi gibi yorgun değilim vitaminler iyi geldi
Bugün kızları okula bıraktım eve geldim sildim süpürdüm mutfağı toparladım kahvaltı yaptım sonra da yengemle çarşıya çıktık eve geldim yemek yaptım sonra kızları aldım okuldan çok yorgun değilim çok iyi geldi bana eskiden olsa gözüm kesmezdi çarşıda iki saat dolanmak inşallah daha da iyi olurum
Allahım hepimize güç kuvvet versin
Benimkiler daha öksürüyorlar bakalım bu gecemiz nasıl geçecek
Ay Meryem'in yazdım yazdım attı sistem hepsi gitti. Rabbim kızlarına rahatlık versin. Bu gece Allah'ın iziyle rahat uyurlar.
Benimde hiç işim bitmiyor. Sabah 6:39 gece1:39 bir fiil ayaktayıö her gün aynı iş. Evde duramayacağım evde durdukta ben işleri bitirenden hep iş çıkarırım kendime. Bırakıp çıkı cam. Gözden Irak olunca daha iyi olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?