Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Oh oh ne iyi gelmiştir. kİLO DA VERMİŞSİN NE GÜZEL. Ben de 61. küsürlere indim 76 ile başlamıştım.
Spor salonu mantıklı ramazan sonrası.
Dün akşam misafir vardı az bir şeyler yedim gece sütüm oldu yemeyince az oluyor(

KIZLAR sağ olun oğlanı Amerikan traşı ettirdik:))

Metal 2. de daha rahat oluyorsun büyükte bir öğün listedeki yemekleri yemesin sankiçocuğa bir şey olacak sanırdım:)) Bunda rahatım...

Chnb su an yan komşum Antakya da
İlla bize de gelin diyor. Arsus diye bir yer varmış çok güzelmiş :)) eşimi kandırmadım aslında çok istedim. Hem sizi de görürdük

günaydın kızlar
dün dikişim alındı,kızıma bir adım daha yaklaştım
sanırım buraya terfi etmeme az kaldı :)))
inş. kolay,güzel bir doğum olur.eğer herşey yolunda giderse epiduralle normal doğum yapmayı planlıyorum hayırlısı...
geçmişi okumadım inş. anneler ve kuzuları hepiniz çooooooook iyisinizdir.

Nasılsınız kızlar kuzular nasıllar benimkiler yine hasta öksürük zaten hep vardı yine burunlar akıyor inşallah ateş olmaz okula götürürüm
Bu hafta çok işim var yarın yaz temizliği yapıcam kadın ayarladım yanlız yapamam
Salı günü valizlerimi hazırlarım belki kızlar hasta olup duruyorlar okulda olmazlarsa hiç bir iş yapamam annemde yok kime bırakacam bu haftada götürürüm okula sonra evde biraz hastalıklardan kurtuluruz inşallah hasta götürmek istemiyorum türkiyeye bir de önce tatile gidecez allahın izniyle hasta olurlarsa burnumdan getirirler tatili olmazsa bir dr a götürsem mi
Allah yardımcım olsun havada kötü parkada götüremem bakalım nasıl başa çıkıcam kızlarla

Ek gıdaya başladım 3-4 gündür kayısı kiraz verdim 6-7 kaşık, bugun muz verdim baş parmağın yarısı kadar , hazımsızlık yaptı herhalde bugun ağladı hep

Hidennisko geçmiş olsun kuzuya acaba kayısı kiraz için daha erken mi karın ağrısı yapar canım ben bile yediğimde karnım ağrır
Burda drlar önce muz elma armuttan başlatıyorlar sonra hftada bir bitane meyve dene diyorlar ek gıda zor bir süreç allah kolaylık versin canım

Ek gıdaya başladım 3-4 gündür kayısı kiraz verdim 6-7 kaşık, bugun muz verdim baş parmağın yarısı kadar , hazımsızlık yaptı herhalde bugun ağladı hep

Canım ben armutla başladım genelde elma havuçtan başlatılıyordu büyük oğlumda. Ama şimdi kayısı veriyorum ağrı yapmadı. Dr ye sor istersen neden başlatayım diye. Muz bence uygun değil başlangıç için. Çok zorlanırsa gliserin kansuk kullanıyorum ben kabızlığına.... Büyükte çatlak olmuştu çok çekmiştik...

Buarada Arsuz çok güzel gelirseniz bekleriz...eşler de tanışıyor nasıl olsa...

Meryem konyada oturuyordu ailen yanlış mı hatırladım. Ne zaman tr ye geliyorsun? Geçmiş olsun kuzulara.
Biz de iyi sayılırız geceleri çok sık kalkma dışında...

Meryem konyada oturuyordu ailen yanlış mı hatırladım. Ne zaman tr ye geliyorsun? Geçmiş olsun kuzulara.
Biz de iyi sayılırız geceleri çok sık kalkma dışında...

Saol canım bizde çok sık kalkıyoruZ gece oksürük yüzünden
Evet canım konyada oturuyoruz allahın izniyle 22 haziranda antalyaya iniyoruz orda 4 gün tatil yapıp konyaya evimize gidecez inşallah
Allahım hepimize güç versin kuzulara da şifa versin tez zamanda

Bize doktor 10 gün boyunca meyve verin sonra sebzeye geçin dedi
Kayısı ve şeftaliyi ilk sıraya yazmış
Eşimde çok güzel bir kayısı almış verdim , kayısı değil de sanki muz zorladı hem kustu hem kıvrandı yedikten sonra
Kaka rahat yapıyor , muzdan dolayı siyah siyah kıl gibi şeyler çıktı
Oğlumda da olmuştu muzda

Bu arada benim kız çok tembel
Sağa sola bile zorla dönüyor :)))

Meryem gecmiş olsun
Benim oğlum da bugun gene öksürmeye başladı ((

Armut denemedim , 2-3 gün ara vereceğim, sonra armutveririm

Metal sen Demir damlası veriyor musun ?

Bende dün başladım elma puresiyle,emir artık emmiyor sagarak veriyorum o da nereye kadar
Muz icin erken değilmi ben elma ve havuçlar başlanır diye biliyorum

benim de sütüm baya azaldı
günde iki kez 120+90 cc mama veriyorum
olsun buna da şükür
gene de günde 4-5 sefer emiyor
gece de emiyor

sen gece emzirmiyor musun, emmeyen çocuk gece uykusunda alıyor bazen denedin mi hiç?

Yok artık geceleri emmiyor eskiden uyanıyordu veriyordum simdi uyanmıyor,biberona alıştı birde be hep silikon ucuyla verdim o dahada zor geliyor istemiyor çıplak hiç emmiyor,medalanin çalma bibironu varmış aynı anne göğsü gibi vakumlu çekiyormuş cok geç öğrendim bilseydim bastan onu alırdım

O maşallah ek gıdalara başlanmış. Hadi hayırlı olsun.

Hamd olsun Hasan Basri iyi sadece arada burnu tıkanıyor.
Hidennisco canım Canan hanım rengini iyi gördüm bir dahaki ay başlayalım dedi.
Ek gıda yıda 6 ayda dedi. Erken doğduk ya. Bide anne sütü yetiyor kilo alabiliyor dedi.

Benimde bu gün göğüslerin çok boş. Çok bunaldım sıkıldı. Ne güzel artık eşim gelince dışarı çıkacaktım. Fakat merkezde oturmanın birkez daha sonucunu çekiyoruz. Evimiz hemen arkasında gösteriler var beş akşam ve gece dir. Başlamadan başka bi yere arabayla gitsek eve dönemeyiz . Yolları trafiğe kapatıyorlar. Sanırım sinirlerimde bozuldu gece gündüz ses var. Kapı pencereyide sıkı kapatıyoruz ki çocuklar uyanmasın hemde bazen polis gaz atııor genelde gece geç saatte dagılmayınca. Resmen hapis kaldım.

Meryem kuzuların hasta olmuşlar Rabbim tez şifa versin. Hadi hayırlısıyla gel memleketine.

Rabbim yavrularımıza sağlık versin.

Metalcim amin canım allah beterinden korusun ama bu sene bıktım hastalıktan dün gece resmen nöbet tuttum sanki öksürük nöbeti biri başlıyor bitiyor diğeri başlıyor
Birde bugün temzlik yaptık o uykusuz halimle bittim hiç gücüm kalmadı kızların okulu perşemden sonra vermicem şu üç gün iyice dinlenmem gerek ama iş bitmiyor ki yarında allahım güç verirse valizlerimi toparlicam ütü var her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…