- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.201
ben sevmıstım ardanın saclarını,en yakın zaman fotosunu beklıyoruz
bende dun bı cesaret tek basına yıkadım oglumu cok zevklıydı bu sabah da esmle yıkadık :)
kızlar dun kına vardı gıyındım suslendım gıttım butun kurtlarımı doktum cok ıyı geldı
Ek gıdaya başladım 3-4 gündür kayısı kiraz verdim 6-7 kaşık, bugun muz verdim baş parmağın yarısı kadar , hazımsızlık yaptı herhalde bugun ağladı hep
Nasılsınız kızlar kuzular nasıllar benimkiler yine hasta öksürük zaten hep vardı yine burunlar akıyor inşallah ateş olmaz okula götürürüm
Bu hafta çok işim var yarın yaz temizliği yapıcam kadın ayarladım yanlız yapamam
Salı günü valizlerimi hazırlarım belki kızlar hasta olup duruyorlar okulda olmazlarsa hiç bir iş yapamam annemde yok kime bırakacam bu haftada götürürüm okula sonra evde biraz hastalıklardan kurtuluruz inşallah hasta götürmek istemiyorum türkiyeye bir de önce tatile gidecez allahın izniyle hasta olurlarsa burnumdan getirirler tatili olmazsa bir dr a götürsem mi
Allah yardımcım olsun havada kötü parkada götüremem bakalım nasıl başa çıkıcam kızlarla
Meryem konyada oturuyordu ailen yanlış mı hatırladım. Ne zaman tr ye geliyorsun? Geçmiş olsun kuzulara.
Biz de iyi sayılırız geceleri çok sık kalkma dışında...
Hidennisko geçmiş olsun kuzuya acaba kayısı kiraz için daha erken mi karın ağrısı yapar canım ben bile yediğimde karnım ağrır
Burda drlar önce muz elma armuttan başlatıyorlar sonra hftada bir bitane meyve dene diyorlar ek gıda zor bir süreç allah kolaylık versin canım
Canım ben armutla başladım genelde elma havuçtan başlatılıyordu büyük oğlumda. Ama şimdi kayısı veriyorum ağrı yapmadı. Dr ye sor istersen neden başlatayım diye. Muz bence uygun değil başlangıç için. Çok zorlanırsa gliserin kansuk kullanıyorum ben kabızlığına.... Büyükte çatlak olmuştu çok çekmiştik...
Bende dün başladım elma puresiyle,emir artık emmiyor sagarak veriyorum o da nereye kadarEk gıdaya başladım 3-4 gündür kayısı kiraz verdim 6-7 kaşık, bugun muz verdim baş parmağın yarısı kadar , hazımsızlık yaptı herhalde bugun ağladı hep
Yok artık geceleri emmiyor eskiden uyanıyordu veriyordum simdi uyanmıyor,biberona alıştı birde be hep silikon ucuyla verdim o dahada zor geliyor istemiyor çıplak hiç emmiyor,medalanin çalma bibironu varmış aynı anne göğsü gibi vakumlu çekiyormuş cok geç öğrendim bilseydim bastan onu alırdımbenim de sütüm baya azaldı
günde iki kez 120+90 cc mama veriyorum
olsun buna da şükür
gene de günde 4-5 sefer emiyor
gece de emiyor
sen gece emzirmiyor musun, emmeyen çocuk gece uykusunda alıyor bazen denedin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?