- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.221
Canım sütun yetiyorsa gerek yok ek gıdaya emir emmeyi bırakmasa bende gecmezdim keske emseydi,bu aralar merkezi yerlere gitmek sakıncalı uzak durun,bizde ayın 15 de Amasya'ya gidecez ama ayın 24 de kardesimin kep töreni oldug icin biraz erken doncem kaçırmak istemiyorum üstelik okulu tam dibimdeO maşallah ek gıdalara başlanmış. Hadi hayırlı olsun.
Hamd olsun Hasan Basri iyi sadece arada burnu tıkanıyor.
Hidennisco canım Canan hanım rengini iyi gördüm bir dahaki ay başlayalım dedi.
Ek gıda yıda 6 ayda dedi. Erken doğduk ya. Bide anne sütü yetiyor kilo alabiliyor dedi.
Benimde bu gün göğüslerin çok boş. Çok bunaldım sıkıldı. Ne güzel artık eşim gelince dışarı çıkacaktım. Fakat merkezde oturmanın birkez daha sonucunu çekiyoruz. Evimiz hemen arkasında gösteriler var beş akşam ve gece dir. Başlamadan başka bi yere arabayla gitsek eve dönemeyiz . Yolları trafiğe kapatıyorlar. Sanırım sinirlerimde bozuldu gece gündüz ses var. Kapı pencereyide sıkı kapatıyoruz ki çocuklar uyanmasın hemde bazen polis gaz atııor genelde gece geç saatte dagılmayınca. Resmen hapis kaldım.
Meryem kuzuların hasta olmuşlar Rabbim tez şifa versin. Hadi hayırlısıyla gel memleketine.
Rabbim yavrularımıza sağlık versin.
Canım sütun yetiyorsa gerek yok ek gıdaya emir emmeyi bırakmasa bende gecmezdim keske emseydi,bu aralar merkezi yerlere gitmek sakıncalı uzak durun,bizde ayın 15 de Amasya'ya gidecez ama ayın 24 de kardesimin kep töreni oldug icin biraz erken doncem kaçırmak istemiyorum üstelik okulu tam dibimde
Yok artık geceleri emmiyor eskiden uyanıyordu veriyordum simdi uyanmıyor,biberona alıştı birde be hep silikon ucuyla verdim o dahada zor geliyor istemiyor çıplak hiç emmiyor,medalanin çalma bibironu varmış aynı anne göğsü gibi vakumlu çekiyormuş cok geç öğrendim bilseydim bastan onu alırdım
O maşallah ek gıdalara başlanmış. Hadi hayırlı olsun.
Hamd olsun Hasan Basri iyi sadece arada burnu tıkanıyor.
Hidennisco canım Canan hanım rengini iyi gördüm bir dahaki ay başlayalım dedi.
Ek gıda yıda 6 ayda dedi. Erken doğduk ya. Bide anne sütü yetiyor kilo alabiliyor dedi.
Benimde bu gün göğüslerin çok boş. Çok bunaldım sıkıldı. Ne güzel artık eşim gelince dışarı çıkacaktım. Fakat merkezde oturmanın birkez daha sonucunu çekiyoruz. Evimiz hemen arkasında gösteriler var beş akşam ve gece dir. Başlamadan başka bi yere arabayla gitsek eve dönemeyiz . Yolları trafiğe kapatıyorlar. Sanırım sinirlerimde bozuldu gece gündüz ses var. Kapı pencereyide sıkı kapatıyoruz ki çocuklar uyanmasın hemde bazen polis gaz atııor genelde gece geç saatte dagılmayınca. Resmen hapis kaldım.
Meryem kuzuların hasta olmuşlar Rabbim tez şifa versin. Hadi hayırlısıyla gel memleketine.
Rabbim yavrularımıza sağlık versin.
gece mi hiç uyanmıyor ??
ya aslında bana da 6. aydan önce başlama dedi
kilosu gelişimi iyi dedi ama ben dedim başlayacağım canan hanım siz bana lütfen bir liste verin dedim
o da bari 5. ayın bitmesini bekle dedi ama ben onu da beklemedim
hoş gerçi verdiğimde 5 gün sadece 4-5 kaşık meyve suyu
bugun de elma suyu vericem, 1 hafta sonra 5 dolduğunda da tamamen bir öğün olarak başlayacağım nasip kısmetse
insanların demokratik yollarla hangi yönetici olursa olsun tepkilerini belli etmeleri beni gururlandırıyor, işte o zaman diyorum ki biz demokratik bir ülkede yaşıyoruz
ama kavgalar, bombalar, ölümler, yakıp yıkmalar, zulmetmeler başlayınca içim sızlıyor
benim gönlümden geçen belli ama Allah millletimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin
siz de dikkat edin, çıkmayıverin biraz daha
Saol canım bizde çok sık kalkıyoruZ gece oksürük yüzünden
Evet canım konyada oturuyoruz allahın izniyle 22 haziranda antalyaya iniyoruz orda 4 gün tatil yapıp konyaya evimize gidecez inşallah
Allahım hepimize güç versin kuzulara da şifa versin tez zamanda
Bende dün başladım elma puresiyle,emir artık emmiyor sagarak veriyorum o da nereye kadar
Muz icin erken değilmi ben elma ve havuçlar başlanır diye biliyorum
Aman da engüzel emir oğlan tatillerde gidecekmiş. Sanada iyi gelir farklı mekan ne güzel.
Canım biryere gitmiyoruz zaten evimiz cumhuriyet Parkı'nın yanında gençler her gün saat 17 gibi toplanıyorlar. Geç saatlere doğru daha tiki denen zaten biryerde birşey olsada karıştırsak diyenler geliyor onlar taşkınlık yapıncada polis geliyor. Bize evden çıkamazıyoruz. Gaz maz atarlar diye.
Canım ne zaman uyudunuz bagli genelde öğle uykusunu alıyor o zaman gece 10-11 gibi uyuyup sabah 6-7 kadar uyuyor ama gündüz uykudunu tam alamazsa 8-9 gibi yatıyor gece 1 kere mutlaka kalkıyorgece mi hiç uyanmıyor ??
ya aslında bana da 6. aydan önce başlama dedi
kilosu gelişimi iyi dedi ama ben dedim başlayacağım canan hanım siz bana lütfen bir liste verin dedim
o da bari 5. ayın bitmesini bekle dedi ama ben onu da beklemedim
hoş gerçi verdiğimde 5 gün sadece 4-5 kaşık meyve suyu
bugun de elma suyu vericem, 1 hafta sonra 5 dolduğunda da tamamen bir öğün olarak başlayacağım nasip kısmetse
insanların demokratik yollarla hangi yönetici olursa olsun tepkilerini belli etmeleri beni gururlandırıyor, işte o zaman diyorum ki biz demokratik bir ülkede yaşıyoruz
ama kavgalar, bombalar, ölümler, yakıp yıkmalar, zulmetmeler başlayınca içim sızlıyor
benim gönlümden geçen belli ama Allah millletimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin
siz de dikkat edin, çıkmayıverin biraz daha
Kızlar benim sağ göğsümde süt soldan bariz az, emerken de hissediyordum ama uzun zaman sonra sağdım dün , soldan 90 cc çıktı sağdan 20 cc hemde en son ikisini de aynı anda emzirmiştim
Bugun bende yarım şeftali ve yarım kayısı karıştırıp verdim hepsini yedi :)))
merhaba kızlarrr ilk defa yazıyorum buraya ayy heyecanlandım valla bişey danışacaktım size benim kız bugün tam 46 günlük oldu hastanede 6 aylık olana kadar su verme dediler gerçi dinlemedim verdim bikaç defa çok az ama damla damla sizler verdinizmi kıyamıyorum yaa izmir çok sıcak çokda terliyo susuyodur gibime geliyo ama
Maşallah canım sütun cok iyi,bı göğüste daha fazla süt olurmuşoyle duymuştum,benimde öyleydiKızlar benim sağ göğsümde süt soldan bariz az, emerken de hissediyordum ama uzun zaman sonra sağdım dün , soldan 90 cc çıktı sağdan 20 cc hemde en son ikisini de aynı anda emzirmiştim
Bugun bende yarım şeftali ve yarım kayısı karıştırıp verdim hepsini yedi :)))
Allah Allah oluyor demekkki.
Maşallah diğer göğüs 90 Cc çok güzel. İkisinin toplamıda badeye yeter dir.
Benimde öyle göğsüme süt inmesi filan olmuyor. Artık. Derin uykuya dalmıyor ise. Saat başı emmek istiyor. Sanırım süt azaldı. Bende artık günde bir sağım yapıyorum. Onuda gece 24 gibi veriyorum. En azından 3 saat uyuyor. Hamd olsun.
Rabbim evlatlarımızın rızkını bol eylesin.
malesef o 90 cc nin çıkması için badenin 4-5 saat emmemiş olması gerek(
neyse buna şükür günde 2-3 kez bile emse ben razıyım
bade2-3 saatte bir en az 120 cc süt yada mama istiyor
bazen 110 cc sütü içip üstüne 30-40 cc mama veriyorum
ama kilo almadı buna ragmen sanki
ek gıdayı da düzenli olarak vermeye başlayacağım artık dün yarın kayısı yarım şeftali cam rendeden geçirip verdim posalarıyla yiyor :))
bugunde elma ve kayısı vereceğim
ilk başlarda kakası yemyeşil çıkıyordu
sanırım bağırsaklar uyum sağlama başladı bugun sarı yaptı tekrar
kızlar benim adetim bu ay 3 gün gecikti
gecen ay olmuştum ya, bu ay olmama ihtimalim var mı??
acaba düzensizlik olur mu
korkulacak bişi yoktur inşallah :18:
canım emzıren annelerde adet duzensızlıg olurmuş,bende gecen ay 5 gun erken oldum sımdı 3.reglimi beklıyorummalesef o 90 cc nin çıkması için badenin 4-5 saat emmemiş olması gerek(
neyse buna şükür günde 2-3 kez bile emse ben razıyım
bade2-3 saatte bir en az 120 cc süt yada mama istiyor
bazen 110 cc sütü içip üstüne 30-40 cc mama veriyorum
ama kilo almadı buna ragmen sanki
ek gıdayı da düzenli olarak vermeye başlayacağım artık dün yarın kayısı yarım şeftali cam rendeden geçirip verdim posalarıyla yiyor :))
bugunde elma ve kayısı vereceğim
ilk başlarda kakası yemyeşil çıkıyordu
sanırım bağırsaklar uyum sağlama başladı bugun sarı yaptı tekrar
kızlar benim adetim bu ay 3 gün gecikti
gecen ay olmuştum ya, bu ay olmama ihtimalim var mı??
acaba düzensizlik olur mu
korkulacak bişi yoktur inşallah :18:
Kötü bir gece geçiriyoruz öksürük bitmeden şimdiden kızlardan biri iki kere kustu akşam yatmadan küçük bir çikolata yedi sonrada süt içti o mu yaptı acaba inşallah bulaşıcı bir hastalık değildir diğerlerine bulaşmaz
Anladım ama kusacağını örtüsünü önüne koydum son anda yatak çarsaf yıkamaktan kurtuldum zaten uyuduktan sonra belliydi sıkıntısı vardı karnım ağrıyo dedi hep şimdi ilaç verdim uyudu ama bende uyku kalmadı şimdi allah beterinden korusun
Kuzularımızı hastalıklardan koru allahım onlara şifa ver tez zamanda bizlerede güç kuvvet sabır ver allahım onlara bakabilmek için amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?