- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.241
Kızlar Topigmiz durgunlasdi,diger topikte doğuran arkadaslar buraya transfer olmuyor,
Ben bugün Amasya'ya gidiyorum herhalde giremem nete bu arad emir yuvarlanıyor yakındır emeklemesi zaten 6. Ayına giriyor emeklesin artık,sizinkiler başladım emeklemeye?cok tuhaf ama dün oğlum bı kac kez hala dedi gorumcemle ben kimseyi inandiramadik,dün dışarda isim vardi halasına bıraktım döndüğümde hala diyordu ne yaptın karsına geçip saatlerce hala hala mi dedin,diyorum, bakalım anne ne aman diyecek,benim iki gundur cok fena bel sancım var iki gundur emiri anakucagna koyup saatlerce yürüdüm ondan oldu herhalde regli olcakmis gibi karin ve kasik agrisida yasıyorum daha reglime var sanirm duzensiz gidecek reglilerim,benden bu kadar sizde ne var ne yok bebislerimiz nasil?
Canlar nasılsınız.
Bemişler büyüdü havalarda güzelleşince herkes dışarılarda sanırım. Kimse uğramıyor topiğimizde
Eylülgülü
İyi tatiller canım. Maşallah emir oğlumuza. Hasan Basri hamd olsun eli ayağı durmuyor çok hareketli hafif hafif yan döndürüyor popoyu. Fakat baş ve ayaklar geride kalıyor. İnşallah önümüzdeki ay oda fırfır döner.
Hidennisco
Canım nasılsınız bade ege nasıl. Kilo alımızı nasıl. Ek gıdayı alıyorumu. Biz bu ay az kilo aldık gibi görünüyor. Süt sağım işini bir haftadır tamamen bıraktık. Tek meme emiyor uyuya kalıyor. 500 gr almış gözüküyor. Ayın21 kadar daha uzun emzireyim hemde iki göğüsü vereyim eğer fark etmezse. Sanırım bizde ek gıdaya geçeceğiz.
Meryem
Tatile çıktınızmı canım kızların sağlıkları nasıl.
Chnb sofika nereledesiniz.
Yeni doğum yapmış canlar niye uğramıyoruz. Bekliyoruz.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.
malesef o 90 cc nin çıkması için badenin 4-5 saat emmemiş olması gerek(
neyse buna şükür günde 2-3 kez bile emse ben razıyım
bade2-3 saatte bir en az 120 cc süt yada mama istiyor
bazen 110 cc sütü içip üstüne 30-40 cc mama veriyorum
ama kilo almadı buna ragmen sanki
ek gıdayı da düzenli olarak vermeye başlayacağım artık dün yarın kayısı yarım şeftali cam rendeden geçirip verdim posalarıyla yiyor :))
bugunde elma ve kayısı vereceğim
ilk başlarda kakası yemyeşil çıkıyordu
sanırım bağırsaklar uyum sağlama başladı bugun sarı yaptı tekrar
kızlar benim adetim bu ay 3 gün gecikti
gecen ay olmuştum ya, bu ay olmama ihtimalim var mı??
acaba düzensizlik olur mu
korkulacak bişi yoktur inşallah :18:
Afiyet bal şeker olsun bade kızımıza. Maşallah güzel besleniyor. İbrahim Ethem'de anne sütünü alırken bu aylarda 2,5-3 saatte bir 140-150 cc anne sütü alıyordu. Hasan Basri'de olsa içer. Gibi geliyor. Bazen gün içinde iki üç sağım yaparak tek göğüs 150 cc tanamlıyorun alıyor. Karnı tam dıymayınca derin uykuda olmuyor. Sanırım bize kilo alımı olmazsa ek gıdaya geçeriz bu ay.
Ben daha adet olmadım kızlar. 6. Ayda kadın doğum Dr kontrolümüz olacakya. Uzamana kadar olmasam Dr soracağım artık. Benim gibi adet olmayan kalmadı galiba.
Ah hidennisko ah çok bitkinim dediğin gibi yorgunluğa razıyım da üzüntüsü daha kötü kendimi şuçluyorum birde ben bakamıyorum kızlarıma diye yetemiyorum onlara
İyiki siz varsınız biraz içimi döküp rahatlıyorum allah kuzularıma şifa versin banada güç versin
merhaba kızlarrr ilk defa yazıyorum buraya ayy heyecanlandım valla bişey danışacaktım size benim kız bugün tam 46 günlük oldu hastanede 6 aylık olana kadar su verme dediler gerçi dinlemedim verdim bikaç defa çok az ama damla damla sizler verdinizmi kıyamıyorum yaa izmir çok sıcak çokda terliyo susuyodur gibime geliyo ama
İyi yolculuklar canım...
Hala dedi demek:)) Neyse bol bol bırak gez anlaşacaklar demek...
Biz daha emeklemedik. Ama epey hareket ediyor dönüyor. 2 kere de düştük aman dikkat edin dönüyorlar aniden birden düştü göz açıp kapayıncaya dek...
Canım maşallah Hasan Basriye de... Döner yakında :))
Oğlanın karne nasıl? Bizimkinin hepsi 5. Ama öylesine. Tatil mi okuldan daha çok ödev var anlamadım gitt(
Bence adette düzensizlik olur... Benim düzene girdi aslında. Ciddi manada korunma yöntemi bulmak ne zor...
canım az kaldı tr ye gelmene...İnşallah geçer hastalıklarda...
Ben anne sütü verirken vermedim su. Ne zaman başladık mamaya ek gıdaya o zaman verdim yani 4. ayda...
Metalcim chnb saolun biz iyiyiz şükür hastalıkalar şükür geçti allahın izniyle cumartesi öğle yolcuyuz allahım kazasız belasız gelmeyi nasip etsin inşallah bütün yolculara
Uçağımız saat 15 de değişmezse allahın izniyle türkiye saatiyle 19.30 da antalyadayız alanya gitcez tatile inşallah çok güzel geçer çok özledim türkiyeyi
Siz nasılsınız kızlar oh havalar güzel tabi orda gezersiniz
Burası yağmurlu kızları biraz parka götürdüm 15 dakika duramadık yağmur başladı kızlar gitmeyelim daha yeni geldik diyorlar
Nesrin teyzesi bizimde karnemiz çok güzel. Allah başarılarını daim eylesin.
Öğretmenimiz ben ce çok ders vermedi. Daha çok okumayı be yazmayı unutmasınlar hızlansın diye her gün 20 sayfalık kitap okunacak 4-5 cümle ile konusu deftere yazılacak.
Ayrıca günlük yazacaklar. Bide tatil kitabı var o bitecek. Öğle kalın kitap değil zaten son iki hafta çoğunu yapmışlardı. Matematiği bana bırakın dedi.
Antakyada fırtınalı hava. Çamaşır asarken uçmasam bir gün...
Alanyaya balayına gitmiştik güzel geçsin inşallah... Birkaç tane de kalın giyecek al belli olmuyor havalar...
O h oh. aZ OLSUN ÖDEVLER. Bizim dün akşam öğretmen aradı üzüldü aslında okuldan almamıza. Eşim devlette bir öğretmen bulmuş. Okul yarım gün yarım gün etüde verecek ödevleri yaptırsınlar biz de yüz göz olmayalım diye...
2 seferdir Ahmet Ardayı kucssğımda yıkıyorum ağlamıyor. Tabureye oturup kucağıma alıp yıkıyorum... Ağlıyorsa banyoda bebeler tavsiye ederim...
Kızlar haklısınız burası malesef çok sessiz kaldı , açıkçası ülkemdeki bu olayları takip etmekten başka birşey düşünemez ve yapamaz oldum
Metalcim bade 650 gr almış , meyveyi çok seviyor hergün bir öğün yiyor , kötü olan emmeyi bırakacak sanırım
İstemiyor başını çeviriyor( sütüm çok azaldı , benim 1 yaşına kadar emzirme hayallerim sanırım uçuuuup gitti ( sofika olsada yazsa bana tavsiyeler sanırım biberona alıştığı için oldu, emmese de 2-3 saatte bir sağıyorum artık 50-60 ne çıkarsa
Bu hafta sebzeye de gecicem
Chnb sende emme duyumları nasıl ?
Metalcim benim de sütüm bu yüzden azaldı zaten, bade gece 8 de yatıyor 2-3 gibi kalkıyor sonra ta sabaha bir daha, İnan böyle uyuduğu zamandan 1 hafta sonra sütüm azaldı , dün gece kıpırdandıkça aldım emzirdim
Bizim kız da gündüz aç bıraksam hiç ağlamaz o durumda yani
Bir de çok hareketli değil yere yatırmadığım sürece dönmeye hiiiççç niyetli değil cadı) herhalde yakmıyor diyorum ından acıkmıyor
Bu arada şükür hastalandım , ödüm kopmuştu))
Kızlar ya süt konusunda akıl verin çok azaldı çokkk, bade emmiyor diye zaten moralim sıfır , bari sağarak verebilseydim(( sık sık sağsam artar mı? Saatte bir mesela (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?