- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.261
Sağacağım cnm, ama Acıbadem Kadıköy'de o süt sağma odasındaki makine beni deli etti hiç güzel degildi , benimki daha güzel sağıyor İnan
Kızlar haklısınız burası malesef çok sessiz kaldı , açıkçası ülkemdeki bu olayları takip etmekten başka birşey düşünemez ve yapamaz oldum
Metalcim bade 650 gr almış , meyveyi çok seviyor hergün bir öğün yiyor , kötü olan emmeyi bırakacak sanırım
İstemiyor başını çeviriyor( sütüm çok azaldı , benim 1 yaşına kadar emzirme hayallerim sanırım uçuuuup gitti ( sofika olsada yazsa bana tavsiyeler sanırım biberona alıştığı için oldu, emmese de 2-3 saatte bir sağıyorum artık 50-60 ne çıkarsa
Bu hafta sebzeye de gecicem
Chnb sende emme duyumları nasıl ?
Cihan Buğra için hayırlısı ne ise o olsun canım. İnşallah iyi bi etüt bulursunuz. Abi'm oğlu bu sene SBS girdi ondanda dikkat dağınıklığı var. 4. Sınıfa kadar ailesi uğraştı etüt etüt gezdi. Etütler Uğraşmak istemediler. Sonra özel birebir ders aldı yaşlı bi öğretmeni. Onun seviyesini çok güzel anladı. Ve çok faydası oldu. Üç sene farklı dersler için birebir ders aldı. Anca öyle aştılar Bazı şeyleri.
İki oğlanında öğle yıkıyoruz biz kendilerini güvende hissediyorlar. Yanlış ben dizlerine havlu koyuyorum. Ozaman kaymıyor da. Eşim gerek duymuyor.
Kızlar ya süt konusunda akıl verin çok azaldı çokkk, bade emmiyor diye zaten moralim sıfır , bari sağarak verebilseydim(( sık sık sağsam artar mı? Saatte bir mesela (
Chnb tatile eşimin kuzeni ve eşi gelecek çok iyi anlaşırız maşallah bizi germezler yani aksine yardımcı olurlar bana
İnşallah kızlarda cok şımarıklık yapmazlar çünkü başkalarının yanında hiç sözümü dinlemiyorlar inat edip her dediklerini yaptırıyorlar inşallah kızlarımda bende çok güzel bir tatil geçiririz bol bol eğleniriz
Kızlarla ben daha çok ilgeleneceğim türbanlı olduğum için erkekler bayanlar havuzu denizi ayrı olan otele gidiyoruz eşimle zaten durmazlar kızlar beni görmedikleri zaman kıyameti koparıyorlar anne anne diye ama arada babalarına bırakırım inşallah parkta falan oyalar bende rahat rahat yüzerim
Hayırlı cumalar kızlar kuzular nasıllar
Benim kızlar iyiler şükür allaha yarın allahın izniyle yolcuyuz hakkınızı helal edin kızlar inşallah türkiyede de girerim nete vakit buldukca kendinize kuzulara iyi bakın
Dua edin kolay bir yolculuk olsun kızları yol tutuyor inşallah birşey olmaz bu sefer
çok şükür cnm, iyi ikisi de
kızım hastalıktan sonra memeye düştü çok şükür, bize faydası o oldu hastalığın
kızlar ben neredeyse 3 haftadır badeye meyve veriyorum ya, sebzeyi kabul etmiyor(
nasıl yapsam ne etsem??
canan hanım yoğurda geç o zaman demişti, olmadı öyle yapayım
bizim yediğimiz tuzlu salçalı yemekleri seviyor cadı(
çok şükür cnm, iyi ikisi de
kızım hastalıktan sonra memeye düştü çok şükür, bize faydası o oldu hastalığın
kızlar ben neredeyse 3 haftadır badeye meyve veriyorum ya, sebzeyi kabul etmiyor(
nasıl yapsam ne etsem??
canan hanım yoğurda geç o zaman demişti, olmadı öyle yapayım
bizim yediğimiz tuzlu salçalı yemekleri seviyor cadı(
Canlar hamd olsun bende doğumda sonra ilk Regli mi oldum.
Baya baya takmıştım. Perşembe kontrole gidecektim.
Artık Bayram san sonra giderim. Olmayınca dahada bi gerginim sanki.
memeye düşmesi iyi olmuş peki sütün arttı mı?
ben sebze çorbasına azıcık tuz atıyorum yiyor zararı olur mu azıcık tuz atsan?
hayırlı olsun canım reglin...
biz de sağlık ocağına gittik kontrole.
74 cm 9300 kilomuz.baş çevremiz yine en üst noktada. takibe devam dedi. koca kafalı olacak oğlum belli. bu takibe devam demeleri geriyor beni...
Sütüm daha iyi sanki ama gene öyle çok çok değil
Maşallah kilosu çok iyi bizimki almıyor fazla, bu aralar gene mamayı reddediyor( sütüm az ( sebzeyi çok zor yiyor ( en sevdiği şey meyve :)))
Ege de hem koca kafalı doğmuştu hem de hep ilerde gitmişti, korkma
Kızlar memleketten selam
Allaha şükür tatilimizi yaptık dün evimize geldik kazasız belasız
Uçak yolculugumuz çok güzel geçti boşuna kormuşum uslu uslu oturduk
Tatil de çok güzel geçti kızlarım hiç eziyet etmedi sudan çıkmadılar hiç çok eğlendiler
Eve dönüş yolculuğu biraz yorucuydu kızlardan biri hep kustu yol boyunca hamd olsun rabbime evizdeyiz alışmaya çalışıyorlar kızlar
Bu gece uykumuz bölük bölük du yermizi aradık herhalde ama alışırlar herhalde
Kendinize iyi bakın kuzularada yine girerim telden giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?