- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.481
Hıdennısko benım cadı mamayı kabulmetmıyo,en son golden goat içirdim uykuda bıkac kez kakası o hale geldı dahada ıcırmem...
Efulim evet canım hala çok kaka yapıyo dr bısey demedi,az sut içiyo oda nazlı nazlı dedımmolur dedi,çok kakaya olur dedi hızlı nefes alıyo dedım olur,burnu hep tıkalı olur,olur olur olur tokadı basacaktım he
Kızlar nasılsınız kuzular nasıllar
Benim cadılar iyiler allaha şükür yarın okul başlıyor inşallah çabuk alışırlar ve inşallah hiç hasta olmadan atlatırız bu yıl
Cumayada grip aşımız var allahın izniyle inşallah faydasını görürüz
Allah'ın izniyle çabuk alışacaklardır annesi.
Allah yavrularımızı korusun.
Bu kış inşallah sağlıkla sıhhatle geçsin.
Türkiye'de grip aşılarını Ekim ayında vuruyorlar. Orada erken var demekkki. Acaba kış erken geldiği için mi.
Metal çok sagolasın her sorunuma cevap verıyosun Allah razı olsun abla..bugünlerde çok çaresızım süt içmeyı azalttı biberondan sıkıldı sankı,bende cok yoruluyorum çok aglıyo huysuz..hep kusuyo içtiği azcık sut oda mıdesınde durmuyo..aksam dra göturcem reflumu var enfeksıyonmu var çıksın artık çok bunaldım..zaten tekim yardım edenım yok temızlık yemek utu süt sağma bıberon sterıl etme cok yıprattı benı,kocamada hayrım kalmadı mrb dese şikayet doluyum çok yıprandım...
Dun ıkı saat susmaksızın ağladı sesı nefesı kesıldı o ağladı ben ağladım bazen akıllı deyıp nazarmı degdırıyorum acaba..bu kadar derdime karsın hiç yormazdı annesını hep uyurdu sütünü içerdi agulardı kendı kendıne baka baka yatardı ne zamankı bunu dile getrdm bı haller oldu şimdi bes dk ayrılamıyorm ya kusarsa dıye sutde içmiyor kılosuda az..kuzenımın bebegı 2450dogdu 32gunluk 4100olmuş,kıyas degıl amacım asla ama benım çocuğum nıye almıyor emenler daha cokmu süt içiyo
Canım hamd olsun sağlıkları yerinde. Abinm eşi ve kızıda vardı yarın dönüyorlar. Onlar küçük oğlanda çok yardımcısı.
Annem bakamayacak anladım. Bütün kış geel gel dedi şimdi en çok o yoruyor beni. Seneye sadece eşim ve çocuklarımla tatil yapmak istiyorum. Birkaç gün yanlız kalmak istedim. Eşime daha sonra gel dedim. Bakalım göreceğiz.
Büyük oğlum çok yordu herkesi kardeşini kuzenini kıskandı. Çok inat davranıyor. Herkes bana bakıyor fakat benide dinlemiyor. Bazen hiç istemesemde kolunu bacağını çekiştirdim.
Bu arada Allah senin yardımcın olsun ev üç katlı in çık canım çıkıyor. Sen nasıl yapıyorsun. Gerçi kendi evim olsa her kara bez su biboronu kıyafet koyarım. Burda annem dağınıklığı hiç tahammülü yok. Sürekli gergin o gergin olunca bende geriliyorum. Bu seferde ben neden sürat asıyormuşum neden mutsuzmuşum.
Mlkyyy canm gundemi 5_6 kez yapiyo inanmiyorm benimki ilk dogdugnda okadar yapiyodu sonra gunde ikiye dustu sonra gunde bir simdiyse iki gunde yapiyo yapana kadardaagliyo kabiz degl ama iki gunde yaptigi icin kabiz olur diye korkuyorm bu anarmal mi simdi kilosu iyi canm benmki biraz fazla okadar eylulde boy kilo alimi icin goturecn norml mi diye sen ne zaman goturursn
Benm dogmdn sonra hic bitmedi skintm hemorait beni mahvediyi metal canm yokmu bir onern tualete gitmk isgence tualettn sonra 10 saat sanci cekiyorm sonra diger gun nasil yapacm diye dusunuyorm kremlt fayda etmiyo netten arastrp duruyorm kuftulsaydm su derttn
Kızlar nasılsınız kuzular nasıllar
Benim cadılar iyiler allaha şükür yarın okul başlıyor inşallah çabuk alışırlar ve inşallah hiç hasta olmadan atlatırız bu yıl
Cumayada grip aşımız var allahın izniyle inşallah faydasını görürüz
Metal çok sagolasın her sorunuma cevap verıyosun Allah razı olsun abla..bugünlerde çok çaresızım süt içmeyı azalttı biberondan sıkıldı sankı,bende cok yoruluyorum çok aglıyo huysuz..hep kusuyo içtiği azcık sut oda mıdesınde durmuyo..aksam dra göturcem reflumu var enfeksıyonmu var çıksın artık çok bunaldım..zaten tekim yardım edenım yok temızlık yemek utu süt sağma bıberon sterıl etme cok yıprattı benı,kocamada hayrım kalmadı mrb dese şikayet doluyum çok yıprandım...
Dun ıkı saat susmaksızın ağladı sesı nefesı kesıldı o ağladı ben ağladım bazen akıllı deyıp nazarmı degdırıyorum acaba..bu kadar derdime karsın hiç yormazdı annesını hep uyurdu sütünü içerdi agulardı kendı kendıne baka baka yatardı ne zamankı bunu dile getrdm bı haller oldu şimdi bes dk ayrılamıyorm ya kusarsa dıye sutde içmiyor kılosuda az..kuzenımın bebegı 2450dogdu 32gunluk 4100olmuş,kıyas degıl amacım asla ama benım çocuğum nıye almıyor emenler daha cokmu süt içiyo
Bence de eşin haklı 😃Efulim ben ne zaman mama versem kıvranıyo çocuğum..gaz yapıyo sma aptamil golden goat bunları denedım olmadı,bende verıyım kılo alsın dıyodum kabul etmedi,kocam attı hepsını 6.aya kadar yok bısey dedı,sütünü sağıp bıberonla vermeyı denedınmı?emmeyı bırakmıyosa sorun degıl bence arada bırıne bırakıp hava alırsın dışarı çıkıp..
Canım kaç kez yazmak istedim Kk hep attı beni gerçi Facebook yazdım ana yine yenileyim.
Senin kızın biboranla anne sütü aldığı için tam doyuyor ve bu yüzden sık kaka yapıyor. Büyük oğlum her beslenmede yapsrdı. bazen bşr bedlenmede iki kere yapardı. 9 kere tsptığımı bilirim. Küçük oğlundada ilk aylar önce anne menesi sonra biboron verdiğimdede sık yapıyordu. Ne zaman sadece anne menesine döndük günde bire düştü.
Sık nefes almasıda normal bilmeme eağmen küçük oğlumda aylarca dinledim. Dr normal desede vesvese yaptım. 4. Aydan sonra geçti.
Burnunu sabahları serum fizyolojikle ac bence. Burun tıkalı olunca emmesi biboronda olsa Nazlı ve yavaş oluyor. Büyük oğlumda korkardım yapmaya. Bunda tıkandımı. Bir tüpü iki deliğe bölüştğrüp sıkıyorum hemen açılıyor.
Allah kolaylık versin b
yüsracığımla buluşmamımızdan sonra buraya terfı ettiğim için çokkk mutluyum
RABBİM HAYIRLISIYLA HERKESIN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSIN İNŞALLAH
metalcım cnm tecrübeli anne olarak şu tıkanık burun açma taktığını anlamadım daha ayrıntılı anlatırmısın
yüsranın da burnu tıkalı dr bırsey yok dedı otrıbebe verdı ama çok işe yaramadı gerçi birkez kullandım kıyamadım kızıma
HTML:
Hoşgeldin Yüsra kızın annesi.
Yüsracık pramatüre olduğu için sık üsye(üst solunun yolu enfeksiyonu) olur canım. Odadan odaya geçince bile kışın büyük oğlum olurdu hemen burnu tıkanır idi. Dr burnunu aç sık emzir başka birşey veremeyiz derdi.
Benim bahsettiğim Gıffer marka serum fizyolojik deyince veriyorlar eczanelerde.
Yüsra kız daha küçük olduğu için 2-3 damla şeklinde verebilirsin gıffer serum fizyolojiği
Sprey şeklinde olanlar sakıncalı küçük bebeklerde. İçinde nasıl uygulanacağı resimle anlatılıyor. Çok kolay
Parmak kadar plastik tüp içinde steril tuzlu su var. Hatta bizim şimdiki Dr cam şişede tuzlu serum aldırdı içeriği aynı dedi onu şırıngayla 5 ml çekip 2,5 ml bir burun deliğine 2,5 diğerine sıkıyorum.
Hasan Basri'nin Dr otri yi tavsiye etmedi. Burun çeperine zarar verirsin dedi amaç büründükten sümüzü yumuşatıyor açmak en iyisi serum fizyolojik dedi. Burnu açık bebek daha iyi emiyor ve sık hasta olmuyor.
Allah tez şifa versin. Çabucak sağlıkla büyüsün.
Kizlr bebegmn ishal oldgnu nasil anlarm kakasi hep siviydida sanki simdi daha sivi once yaparkn pit pit diye cikardi ses simdi curul curul diye cikiyo ne garp tarf rttm dimji:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?