- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.501
Metal canm ben abadrttm galiba gunde ikiez yapiyo sari rengide aslinda ilk ayki gibi gani bir ara iki gunde bir yapmaya baslasti ya ben ondn sasrdm galiba norml hethalde baska birbelirti yok cunku
Canım kakanın rengi ve kıvamı ishal tanımı için yeterli değildir , günde 2-3 kez hatta 4 kez küçük bebeklerde normaldir , fakat herhangi bir kötü koku, sümüksü yapı Dr gitmeyi gerektirirKizlr bebegmn ishal oldgnu nasil anlarm kakasi hep siviydida sanki simdi daha sivi once yaparkn pit pit diye cikardi ses simdi curul curul diye cikiyo ne garp tarf rttm dimji:)
Annelr ek gidaya ne zaman basladinz 4.ayda biraz baslanr biseylern tadina baktirilr falan diyolr doyack kadat degl siz,naptinz 4. Ay 3 ay+1 gundn mi basliyo yoksa 4ay +1 demi yani 3 ayi doldurdu diyoz ya ozaman mi baslanr 4. Ayi doldurncami
kızlar ya bebişlere gün içinde neler yediriyorsunuz bizimkiler kahvaltıyı çok zor yiyor bıktılar sanırım hep aynı şeyden başka ne yapabilirim? sabah 8de kahvaltımız var 11 de meyde 13 14 arası çorba akşam üzeri kaşık mama veya yoğurt yatmadan öncede muahllebi veriyorum ama hergün aynı olunca bıktılar galiba başka ne yedirebilirim kilo alımları çok az çok zor yemek yiyorlar dişlerimizde hala çıokmadı vitaminsizliktenmi acaba çok taktım bu ara ya yardımcı olurmusunuz...
Cnm tesekkur ederım öncelıkle cevabın ıcın yarın denıyecegım tarıfını bızım bırde söyle bısorunumuz var arda kasıkla yemegı şevıyor beren tektek oyuzden cokzor oluyor..dıslerı ıcınde dr 1.5 yasına kadar normal dedı ama ben rahat degılım beklıyecegız artık yapcak bısey yok.Canım benim büyük oğlumda tam 12-13 aylık idi. Kahvaltıdan bıkmıştı. Dr bize mulipanun kahvaltı kaşık manalarını demişti. İki günde bir verdim farklı çeşitlerinden ama sonra onlarıda yemeyince. Kahvaltıyı süsledim. Omlet yaptım. Ağzı burun saç yaptım ekmek peynir zeytin salatalık domates ile. Oyun zannetti biraz yedi. Ama en zorlamaları. Allah yardımcın olsun. Bide ben o aylarda öğlen çorba değilde kabak patates havuç küçük küçük doğrayıp ilaveten az pirinç bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yemek gibi pişiriyordum. Yedirirkende karıştırıp değil tektek veriyordum. Verirken her parçayı hafif çatalla ezebilirsin. Hem hepsinin tadınıda ayrı ayrı almış oluyorlar. Bunu bize Dr tavsiye etmişti. Mesele benim oğlum hiç kahvaltıyı karışık yemedi. Onuda hep tek tek verdim. Diş için Dr ne diyor. Bizimde geç çıkmıştı. 31+5 haftalık doğduk ilk diş 8 ay sonunda çıkmıştı. Senin kuzuların çok küçük doğdu annesi. Yakında çıkar bence.
Ne guzel kahvaltilr yemklrdn bahsediyosnz bizimkilr kucuk ya nekadr uzak geliyo simdilk sadece emdkleri icin tabi.ya benim skintmda bibernsz uyumamasi salliyorm kucagma aliyorm miz mizlanp duruyo ne zaman bibern versm emzrms bile olsam agzna alir almz uyuyo yoksa uyumuyo tiryakisi oldu birakmick bi eronu sedeve emzirn annelr hic bibern verdinz mi ek gidalara falan gecince sutunz azalinca falan yani sutu olan anne hic mi bibern vermiyo bi ernsz buyurmydu yani ben mi abartiyorm yoksa
Bide kafama takildi benm kizim uc ayi doldurack yani uc aylik olack nete arastrdm artk odasni ayirn ve gecede beslemeyi birakn diyo erkn deglmi siz ne zaman ayirdinz bide geve kizim mutlaka uyanr ve emer emmesi yanls mi yani ek gidauada bir ay sonra baslicm dimi cok sorum var ama kimse girmiyo bende ev tasiyorm kizla zor oluyo giremiyorm cvplari bekliyorm annelrdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?