- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.521
Cnm taşınmışsın hayırlı olsunNe guzel kahvaltilr yemklrdn bahsediyosnz bizimkilr kucuk ya nekadr uzak geliyo simdilk sadece emdkleri icin tabi.ya benim skintmda bibernsz uyumamasi salliyorm kucagma aliyorm miz mizlanp duruyo ne zaman bibern versm emzrms bile olsam agzna alir almz uyuyo yoksa uyumuyo tiryakisi oldu birakmick bi eronu sedeve emzirn annelr hic bibern verdinz mi ek gidalara falan gecince sutunz azalinca falan yani sutu olan anne hic mi bibern vermiyo bi ernsz buyurmydu yani ben mi abartiyorm yoksa
Bide kafama takildi benm kizim uc ayi doldurack yani uc aylik olack nete arastrdm artk odasni ayirn ve gecede beslemeyi birakn diyo erkn deglmi siz ne zaman ayirdinz bide geve kizim mutlaka uyanr ve emer emmesi yanls mi yani ek gidauada bir ay sonra baslicm dimi cok sorum var ama kimse girmiyo bende ev tasiyorm kizla zor oluyo giremiyorm cvplari bekliyorm annelrdn
Her çocuk bir değildir , ben oğlumu 15-16 ay civarı ayırdım, gece çok sık uyanıyordu kusuyordu nasıl ayırırdım??Metal canm anlamadn demssn ama soruma cvp vermssn yani bu cocuk einde sonunda anne sutude alsa ilerde yani 6 aydn sonra mama iceckse ve bunu bibernla yapacksa sonuta biberiona alisms olack bosyere canalamiym biraksn diye ozaman az once resmen svastm gundz inatla mama istiyr mememi agzina veriyorm resmn ciglik atiyo okadr sinirlndmki az kalsn doveckttm 3 ayini doldurn bebek 8 saat araliksz,uyir gece beslemenoze getek uyok yatmadn once gec saate vernbaska vermeyn yaziyodu dedigngiide olabilr ama hani ilerleyn aylarda anbelere skinti oluyoms ya gece beslemk simdidn baslayn diyodu her bebekte farklidr ozamn sonucta benim kz ikikz emiyo vetrmesm basar yaygarayi odasni zaten bende simdi ayramam coj harektli ustunu aciyo usutrse hasta olr daha erkn aliba
Senin içtiğin yediğin herşey etkilerKizlar ya kimse girmiyo kime soracz niz sorularmizi ihmal etmeyn lutfen
Bwnm kizim idrari cok sari ve cok kokuyo enfeksiyn olabilrmi baska skinti yada belirti yok nu arada ben yine nidilat kullaniyorm catlagn yani anal fissurn iyilesmesine yardmci oluyoms dirwk sute geciyo gercektn cunku idrarmz ayni kokuyo canm cok yaniyo mecburm kullanmaya o hapi yoksa ameliyt okack cok zor bir hastalik rabbm dusmanimn basina vermesn
sağma makinam elektirikli.Geçen yıl Zeynep için almıştık kullanmak Feyza'ya kısmetmiş.Çok işimize yarıyor.Keşke alabilsen.Manuel kullanmadım ama yorucudur sanırım.Odasını ayırma konusunda şöyle düşündüm şimdi ayırmassam hiç ayıramam.Belki biraz erken oldu ama doğrunun bu olduğunu düşündüm.İlk günler zor oldu.Çıt çıkarsa koşuyordum.Şimdi dinliyorum.Kesilmesse ses öyle gidiyorum yanına.Bebefon çok işime yarıyor.Uyku tulumu giydiriyorum.Kollu ve ayaksız(Torba diye tabir ediliyor.)olanlardan almanı tavsiye ederim.
üstünü açtı derdi olmuyor.Feyza 5-6 arası uynıyor emiyor ve uyuyor.Ben de saat 22.00- 02.00 ve 05.00 sağıyorum.250-300 ml süt çıkıyor.Gündüz yetmedikçe veriyorum.İyi oluyor.Sese benim kız da duyarlı.Biraz yüksek ses çıksa hemen gözlerini açıyor.Gündüzleri eve de yalnızız.Uyuyunca ses çıkartmamak için çok özen gösteriyorum.Belki de hata ediyorumdur.Biraz gürültü ileriki yaşamı için iyi olabilir.Hep sessiz ortamlar aramasın sonra uyumak için.Ayrıca ücretsiz izne ayrıldım.Ev hanımlığı nasılmış bir bakayım.Hoşuma gidermiş.işe dönmek istemezmişim :)
Benim sormak istediğim bir şey var.Odasında sabaha kadar gece lambası yanıyor.Ben kapatalım diyorum eşim yok kapatmayalım diyor.Sizce ne yapmalıyız?
Kimseler gelmemiş bende bir uğradım çıkıyorum.
Canlar Allah'a emanet olun.
Kızlarr nasılsınız bebişler nasıl?metal senın kuzucuklar iyi olmuşlardır ınsallah..hıdennısko senın bebiş nasıl?
Pazartesı kontrolumuz var 4.ay asımız var ne cabuk gecıyo zaman..en cok kılosunu merak edıyorum
Kızlar ya topic gercekten çok sessiz , renklendirelim burayı
Mlky kızın kilosu nasıl çıktı merak ettim
Bizim badiş çok yaramaz bu aralar 😁
Metal benim oglumda yeni dis çıkarıyor alttan iki dis çıkıyoruz hitabesi çıktı diğerinize çıkartacakta arada kanıyor normal mı bu anlamdim bıraz zor çıkarıyor galibaCanım.
Badecik çok tatlı oldu. Duduşunun kenarındaki çikolatayı yerim ben onun.
Hadan Basri'de 2-3 gündür aynı bade gibi uykuları gün içinde yarım saate düştü. Sanırım dişlerden. Bütün damakları kabardı fakat çıkamıyorlardı. Bir günde iki tane patladı. Şimdi sırada 4 tane daha var belli.
Hasan basri oturmayı sevmiyor. Varsa yoksa yaramazlık peşinde. Heryere ulaşmak karıştırmak çekiştirmek istiyor.
Geçen gün kuzenimin evinde bu günde abimlerde uyumadı bile salonları rekli cıvıl cıvıl parlak şeyleri gördükçe köpek yavrusu gibi heyecandan hızlı hızlı nefes alıp gözlerini kocaman acıyor.ve hepsini ellemek istiyor.
Yandım sanırım ben.
Metal benim oglumda yeni dis çıkarıyor alttan iki dis çıkıyoruz hitabesi çıktı diğerinize çıkartacakta arada kanıyor normal mı bu anlamdim bıraz zor çıkarıyor galiba
Birde cok yaramaz oldu her bukdugnu ekleyim ağzına atma derdinde,1.5 aydır siral
iyor ama elinden tutunca gitmiyordu ilk adım arabası aldım ne kadar guzel biseymis oğlum cok sevdi onunla geziyor evde simdi elinden tutuncada gitmeye başladı bakalım ne zaman türeyecek
Hidenisko bade biraz kilolu bebek kilolu bebekler tembel olurmuş öyle duymuştum bence başka nedeni yok
Bende bizimkine tembel diyordum ben ve esım 8 aylikken yurumusuz bize hiç çekmemiş,aman saglikli olsunlarda acelemiz yokMaşallah emir oğlumuza.
Zaten erken de dönmeye başlamıştı. Biz biraz daha geç geliyoruz bazı şeyleri.
Bizimkisinde aklı fikri ayakta durmakta. Fakat bacaklar çabuk yoruluyor. Çarpışacaklar diye çok da bastırmıyorum. Birde ne çok hareketli eli çabuk yürürse nasıl başa çıkarım bilmiyorum.
Bende bizimkine tembel diyordum ben ve esım 8 aylikken yurumusuz bize hiç çekmemiş,aman saglikli olsunlarda acelemiz yok
Ya sorma bende bütün gün yiyorum her bi yerini , Allah esirgesin evlat işte baldan tatlı, inşallah topikteki tüm arkadaşlar bu sevgiyi en kısa zamanda tadarCanım.
Badecik çok tatlı oldu. Duduşunun kenarındaki çikolatayı yerim ben onun.
Hadan Basri'de 2-3 gündür aynı bade gibi uykuları gün içinde yarım saate düştü. Sanırım dişlerden. Bütün damakları kabardı fakat çıkamıyorlardı. Bir günde iki tane patladı. Şimdi sırada 4 tane daha var belli.
Hasan basri oturmayı sevmiyor. Varsa yoksa yaramazlık peşinde. Heryere ulaşmak karıştırmak çekiştirmek istiyor.
Geçen gün kuzenimin evinde bu günde abimlerde uyumadı bile salonları rekli cıvıl cıvıl parlak şeyleri gördükçe köpek yavrusu gibi heyecandan hızlı hızlı nefes alıp gözlerini kocaman acıyor.ve hepsini ellemek istiyor.
Yandım sanırım ben.
Metal benim oglumda yeni dis çıkarıyor alttan iki dis çıkıyoruz hitabesi çıktı diğerinize çıkartacakta arada kanıyor normal mı bu anlamdim bıraz zor çıkarıyor galiba
Birde cok yaramaz oldu her bukdugnu ekleyim ağzına atma derdinde,1.5 aydır siral
iyor ama elinden tutunca gitmiyordu ilk adım arabası aldım ne kadar guzel biseymis oğlum cok sevdi onunla geziyor evde simdi elinden tutuncada gitmeye başladı bakalım ne zaman türeyecek
Hidenisko bade biraz kilolu bebek kilolu bebekler tembel olurmuş öyle duymuştum bence başka nedeni yok
bizimkine göre kilolu bı bebek Maşallah badeyeYa sorma bende bütün gün yiyorum her bi yerini , Allah esirgesin evlat işte baldan tatlı, inşallah topikteki tüm arkadaşlar bu sevgiyi en kısa zamanda tadar
Bizimki de seviyor ellerinden tutup gezmeyi, ama biraz sonra yorulup popişi yere koyuyor
Ya aslında bade çok kilolu gibi gelmiyor bana ama görenler tombik diyor, bu aylarda iyice tatlı oluyorlar
Bade baya bir sözcük söylüyor hemde baya bilinçli
Baba, gel gel, atta diyor dede de diyor ama o bilinçli değil
Sanırım erken konuşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?