Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Melek canm aynen oyle bir agusu yetiyocok cektm halada cekiyorm ama onun bana gulusu tepki verisi beni yaninda istemesi resmen sevgi gostermesi cektigm butun acilari unutturuyo arkadaslr cok cektn sen hamileliktn ya ins hayrli evlat olur diyolr tek temennimde bu hayrli evlat olsnda dort gozle bekledm iki degl onkezde kalksa gidecm yanina

Cnm taşınmışsın hayırlı olsun
Giremiyorum eskisi kadar , çok üzülüyorum aslında ama badeyle uykusuz gündüzler kabus gibi 😪
Her çocuk bir değildir , ben oğlumu 15-16 ay civarı ayırdım, gece çok sık uyanıyordu kusuyordu nasıl ayırırdım??
Bizim Dr 10 aylıkken demişti , artık gece beslenmesine gerek yok diye
Şimdi kızımı ayırsam havalar soğudu , odası biraz serin, ısınsın , Mayıs gibi ayıracağım yaklaşık 16 aylık olacak kız da

Senin içtiğin yediğin herşey etkiler
Enfeksiyon olduğunu altı açıkken çiş yapmasını bekle yanma olur ağlar

Ay ne güzel bir düzen maşallah , karanlıkta uyuması daha faydalı diyeceğim ama seninki durumdan memnun gibi görünüyor

Kızlar benim kız çok tembel, bütün gün oturt yerinden kıpırdamıyor, sağa sola yelteniyor ama hiç niyeti yok, hep mızıldanıyor bu yüzden sürekli ben birşeyler yaptırmak zorunda kalıyorum
Birde gece sağa sola dönmüyor , mıkırdanıyor, ben poposundan tutup çeviriyorum , normal mi bu kadar ağır ve tembel olması ayın 16 sında 9 ay bitecek

Hidennisko canm sagol cvplar icin benm kiz uc aylik simdidn donmeye calisiyo ama boyke gider mi bilmem bazi bebeklr oyle oluyo canm iki yasini doldurnca yuruyenlr var dusun sorun yoktr sanmam sendn destek aliyi annesi ona guveniyo herhalde:)

efulim nasılsn canım bayadr gorusemedık nasılsn?pc degıl tablet kullanmama rağmen buraya gırmye usenıyorum,telden facedekı gruba yazmk kolay oluyo,hata edıyoruzda..kızın nasıl buyudumu

İyi bayramlarrrrr.... Bu bayramla birlikte Allah herkesin gönlündekini hakkındA HAYIRLI EYLESİN...

Hepinize iyi bayramlar
Allahım yavrularımızla eşlerimizle nice bayramlar kutlamayı nasip etsin inşallah

Mucize bebişlerin Kahraman anneleri bayramınız mübarek olsun.
Yavrularınıza Rabbim sağlıklı huzurlu nice bayramlar nasip etsin b

Kızlarr nasılsınız bebişler nasıl?metal senın kuzucuklar iyi olmuşlardır ınsallah..hıdennısko senın bebiş nasıl?

Pazartesı kontrolumuz var 4.ay asımız var ne cabuk gecıyo zaman..en cok kılosunu merak edıyorum

Mlkyyy canm bende seni merak ediyordm nerelrdeydn kizim iyi cok sukur asisina var benmkinin daha kasim sonu seninki erkn deglmi benmkimi gec anlamadm 4. Aya girms artk ek gida deneyecn mi ben iki gun once yogurt denedm bugun hero baybinin elma muz karismini denedm artk mama olarkta ari mama alacm dogru yaparmiyim bilmiyorm ama emzirmktn baska sey denwmk cok guzel kizim yogurt yiyince cok mutlu oldm her ay kontrolemi goturuyosn ben gotrmedm hic bende kilosnu merak ediyorm kendi derdime dustm buralarada giremz oldm dogmdn sonra biturlu duzelemedm hayatm hic normala donmedi kendmi hastalikli gibi hissediyorm surekli bunalmdaym cok kotuym makatta catlak olusmstu biturlu duzelmedi ameliytlik kadar kotuym oturp kalkamiyorm tualete gitmk tam bir iskence artk hayatm normale donsn istiyorm cok mutsuzm icerdeki yirtkta duruyo esimle artk kardes gibiyz ne olack durumum bilmiyorm

Kimseler gelmemiş bende bir uğradım çıkıyorum.
Canlar Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
Kimseler gelmemiş bende bir uğradım çıkıyorum.
Canlar Allah'a emanet olun.

Kızlar ya topic gercekten çok sessiz , renklendirelim burayı

Mlky kızın kilosu nasıl çıktı merak ettim

Bizim badiş çok yaramaz bu aralar 😁

Kızlar ya topic gercekten çok sessiz , renklendirelim burayı

Mlky kızın kilosu nasıl çıktı merak ettim

Bizim badiş çok yaramaz bu aralar 😁

Canım.
Badecik çok tatlı oldu. Duduşunun kenarındaki çikolatayı yerim ben onun.
Hadan Basri'de 2-3 gündür aynı bade gibi uykuları gün içinde yarım saate düştü. Sanırım dişlerden. Bütün damakları kabardı fakat çıkamıyorlardı. Bir günde iki tane patladı. Şimdi sırada 4 tane daha var belli.

Hasan basri oturmayı sevmiyor. Varsa yoksa yaramazlık peşinde. Heryere ulaşmak karıştırmak çekiştirmek istiyor.
Geçen gün kuzenimin evinde bu günde abimlerde uyumadı bile salonları rekli cıvıl cıvıl parlak şeyleri gördükçe köpek yavrusu gibi heyecandan hızlı hızlı nefes alıp gözlerini kocaman acıyor. ve hepsini ellemek istiyor.
Yandım sanırım ben.

Metal benim oglumda yeni dis çıkarıyor alttan iki dis çıkıyoruz hitabesi çıktı diğerinize çıkartacakta arada kanıyor normal mı bu anlamdim bıraz zor çıkarıyor galiba
Birde cok yaramaz oldu her bukdugnu ekleyim ağzına atma derdinde,1.5 aydır siral
iyor ama elinden tutunca gitmiyordu ilk adım arabası aldım ne kadar guzel biseymis oğlum cok sevdi onunla geziyor evde simdi elinden tutuncada gitmeye başladı bakalım ne zaman türeyecek
Hidenisko bade biraz kilolu bebek kilolu bebekler tembel olurmuş öyle duymuştum bence başka nedeni yok

Maşallah emir oğlumuza.
Zaten erken de dönmeye başlamıştı. Biz biraz daha geç geliyoruz bazı şeyleri.
Bizimkisinde aklı fikri ayakta durmakta. Fakat bacaklar çabuk yoruluyor. Çarpışacaklar diye çok da bastırmıyorum. Birde ne çok hareketli eli çabuk yürürse nasıl başa çıkarım bilmiyorum.

Bende bizimkine tembel diyordum ben ve esım 8 aylikken yurumusuz bize hiç çekmemiş,aman saglikli olsunlarda acelemiz yok

Bende bizimkine tembel diyordum ben ve esım 8 aylikken yurumusuz bize hiç çekmemiş,aman saglikli olsunlarda acelemiz yok

Yok canım maşallah emire yaşını ayakta karşılayacak desene.
Bizim abimiz 15. Aydan sonra yürüdüğü için biz hiç acele etmiyoruz. Ne zaman isterse o zaman yürüsün

Ya sorma bende bütün gün yiyorum her bi yerini , Allah esirgesin evlat işte baldan tatlı, inşallah topikteki tüm arkadaşlar bu sevgiyi en kısa zamanda tadar

Bizimki de seviyor ellerinden tutup gezmeyi, ama biraz sonra yorulup popişi yere koyuyor

Ya aslında bade çok kilolu gibi gelmiyor bana ama görenler tombik diyor, bu aylarda iyice tatlı oluyorlar
Bade baya bir sözcük söylüyor hemde baya bilinçli
Baba, gel gel, atta diyor dede de diyor ama o bilinçli değil
Sanırım erken konuşacak

bizimkine göre kilolu bı bebek Maşallah badeyeBizimkide dedeyi bilinçsiz söylüyor ama yinede dedesinin cok hosuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…