Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır yazmadım maşallah kuzularınıza büyümüşler
Biz hastalıklarla uğraşıyoruz hep hastayız allah beterinden korusun çok yoruldum artık
Kuzularım iki gün iyiler sonra yine başlıyor öksürük burun akıntısı ateş ilaç içmekten bıktılar
Dr antibiyotik veriyor iyileşiyolar bir hafta geçmeden yine başlıyor napıcağımı şaşırdım
Grip aşısıda yaptırdık ama şimdiye kadar faydasını görmedik çok yorgunum allahım güç versin
Allahım kuzularımıza şifa versin inşallah son hastalıkları olur

Meryem canm cok gecms olsn bunyeleri zayif demekki
Melek canm bizdede oyle bisey olmadi bi doktora gotr istersn iltihap ates falan yapar aman dikkat

Efulim allah razı olsun canım maalesef premature bebeklerin çoğunun bünyesi zayıf oluyor birde bu yıl kreşe başladık birazda o yüzden sık hastalanıyorlar
Allahım kuzularımıza sağlık versin şifa versin

Tşk ederim kızlar.Dr gittik.Aşı yeri olması gerektiği gibiymiş sorun yok yani.Vücudu verilen verem mikrobuyla savaşıyormuş.Ondan dedi.Kızım çok şükür gayet iyi.Öpüldünüz :)

Malesef canım zor günlerin. Benimde büyük oğlumda öyleydi 5 yaş dan sonra hAmd olsun araları açıldı. Allah sana kuvvet versin üç tane zor gerçektende. Bu gün yine büyük oğlum okuldan geldi boğazım acıyor dedi. Bütün vücudum gerildi. Sanki hastalanmaya hakkı yokmuş gibi. Eskiler tetikliyor sanırım.
Allah kuzularına tez şifa versin sağlık afiyet versin.

Tşk ederim kızlar.Dr gittik.Aşı yeri olması gerektiği gibiymiş sorun yok yani.Vücudu verilen verem mikrobuyla savaşıyormuş.Ondan dedi.Kızım çok şükür gayet iyi.Öpüldünüz :)

Tam yazacaktım BcG aşı yeri öyle oluyor diye sen yazmışsınız.
Geçmiş olsun canım. Sizlerde öpüldünüz

Amin canım inşallah hepimizin kuzularına canım çok yıprandım gerçekten çok üzülüyorum onlar hasta oldukca
Rabbim dermansız dert vermesin beterinden korusun
İnşallah son hastalıkları olur rabbim korusun kuzularımızı

Aklımdan geçtin bugun
Yazmıyor umarım bir terslik yoktur dedim
Seninkiler Nazlı annesi
Sen onlara pekmez, ıhlamur, balık yağı falan icir

Cok sevindim

Kizlr aktf kullanskta nirbirmize yardmci olsk mlkyyy nerelrdesn en yakin senin bebegn benmkine
Bizim kiz 4 buck aylk masaallah harektli bir bebekte pek anlasamiyoz cok uzuluyorm ama kizim artk emmeyi birakti 2 buck aydr makatta catlk yuzundn cok agri cektm ne kizimla ne esimlw nede evimle ilgilenwbildm buarada zaten 3. Aydn itibaren birakmaya calisiyordu son zamnlarda dahada artti ve bende zorlayamz oldm cunku cok canm yaniyordu baska sitelrdn yollar denedm biraktrmamk icin basarilida opmstm ama son iki haftadr agrilarm coktubende zorlayamadm bivern verdm simdi ne yapiyosm aldiramiyorm gogsumu ve cok uzuluyorm sutumde azaldi gunde 3 kez manule pompayla sagiyorm zorla 300 cc cikiyo baska cikmiyo ne yapabilirm yardimniza ihtiyacm var sutumu nasil cogaltrm bebegmi tekrar alistirabilirmiyim memeye yada elektrkli pompa alack durumum yok simdilk ikinci el temin edebilirmiyim

Kizlr yardimniza ihtiyacm var karar verdm calismiyorm ama kizim emmeyi biraktigi icin sutum azaldi bu gidisle cekileck gunde enfazla 300 cc cikiyo elektrkli pompa alsam sutu artar mi yoksa kaderime razi gelip cekilene kadar idare ettignce norml mi sagmaliyim bu aralr elimz cok skisik uygun elektrkli pompa ariyorm baska cocukta rabbim bilir ya dusunmuyorm ikinci el,idare eder beni aranzda pompasi olupta satmk isteyn var mi ne yr apsm kafam cok karisk

Canım çok geçmiş olsun.Popo çatlağı çok zormuş.Yengem de yaşadı ama seninki içeride değil mi.O sıcak suya oturup kremler sürüyordu.
Iararla meme vermeye devam et bence.Bazen feyza da bırakıyor.Emmek istemiyor.Sağdığım sütü biberonla akşamları yatmadan önce veriyorum.Biberon kolayına gidiyor galiba.Zorluyorum.Öyle böyle emzirmeye devam ediyorum.Benim makinam elektirikli.150 TL almıştık.İşimi görüyor.Kiralanıyor da sanırım.Mlkyy kiralamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Umarım biran önce sağlığına kavuşursun.Allah yardımcın olsun.

Melek canm cok sagol ins gecer anamdn emdigm sut burnumdn geldi cok zor catlat disa dogru oluyo krem sicak su falan cok denedm sonra istanbuldn krem getrttm ins gecerde kurtulurm benm tek derdm bu degl benim icerdede yirtik var dogumda kesti galiba dojtr onun icin mecbur ameliyt olacm diskim vajinama geliyo cunku aslinda tam vajinayada degl benim dogumda atiln dikisn biri tutmamsti doktr kendiligndn kapanr dedi kapanmadi oradn siziyo yani anlauacagn 3 tane yirtigm var
Benim kiz yeni degl canm 3 aydr birakmaya calisiyo en bastn beri sutle mana birl ik te verdm tatilde annemlrdn sonra kqynanmlara gecince cok degsti surekli agladi gaz sancisida vardi ogun bugundr zaten zorla emiyodu simdi hic emiyo gece cok uyaniyo bu aralr ozamn veriyorm,aliyo ama cok emmiyo gundzde ik i kere zorluyorm cekip cekip agliyo emmiyo yani anck gogsum doluysa aglayark emiyo dolu deglse zaten hic almiyo napacm sasirdm

kızlar ya dun kızımın kakasında kan pıhtısına benzer seyler vardı sabahta bayagı azdı ama yınede vardı acaba neden olabilir süt ürünlerıne alerjisi olsa daha önce cıkmzmıydı ben cok yogurt yerim bide maması azalınca bir kackez 30ccineksütüne su katark vermstm ozaman bisey olmamstı dunde bikere verdm ondn mı acaba

Canim gecmis olsun
Bazi aleejiler gizli seyiredermis belli bir depolanma sonrasi patlak verirmis bebegin kac aylik
Benimde alerjik bir bebegim var

Canm kizim 5 aylik az onca cok az bir kaka yapmsti sariydi herhangi bisey yoktu anlamadm seninkinin neye alerjisi var canm kaka tahlilindn mi anlasilack kan alsnlr istemiyorm benm igneyr fobim var asiya bile goturemiyorm damardn zor buluyolr kizimn canini cok acitrlr zaten cok kiymtlidr canm

Kizlr nerdesnz ya giriyorm yoksunz sorularm oluyo kimse girmiyo mlkyyy gurbetci merra ayni donemde dogum yatk yoksunz diger bayanlarda yardmci olur ama ayni donem olunca dahada iyi ol uyo girin lutfn eski gunleri ozledm
Nu aralrbenim kizin idrari cok kokuyokaka yapms gibi tahliltemz iktubaska biseymi var acaba napacm bilmiyorm ek gidayada basladkbu arada su iciremiyorm ondn mi acaba

Canım aktif girmeyi çok isterim ama olmuyor , benim kız telefonu elimde görünce almak istiyor, uyanıkken hiç alamıyorum , uyuyunca da iş güç

Nasıl oldun? Bu arada bebrğini emzirmekten vaz geçme , ben rüyalarımda görüyorum emziefiğini .. Sütün içinde bol su iç sık sık sağ, biliyorum bebeğin emmesi gibi olmuyor ama yapacak birşey yok

Canım daha çok küçük neden imek sütü veriyorsun ??? 30 cc de versen 2 cc de versen aynı şuanda vücutları çok hassa s

Ya ne bileym ek gida kagidi vermsti doktr orada mama alamaynlr icin inek sutu sulandirilms verilr yaziyodu bende mamasi bitince mecbur kalp verdm ama kakasiondnonce ve sonrahala yesil

Efulim nasılsın?canım çok yazamıyorum,telden gırıyorum genelde,ondada forum zor oluyo,facebooktan takip edıyorum kızları

Kızın nasıl?son durum ne,inek sutu verme canım,kızım Simay buyuyo,ama yavaş yavaş,daha 6 kilo😪😣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…