- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.621
ben hacettepe hastanesinde yaptırmıştım arkadaşım
sinan hoca oranın doktoru olduğu için
Çok geçmiş olsun. İnsan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor. Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allahtan umut kesilmez.Arkadaslar merhaba, bİr bebeĞİm daha melek oldu(
İlk bebeĞİm 18. Haftada rahİm aĞzı yetmezlİĞİnden kaybettİm.
Bu seferkı de 7. Haftada kalp atıŞının durması nedenİyle alındı.
Çok mutsuz ve umutsuzum.
Napcam, kİme gÜvenİcem bİlemİyorum(
çok geçmiş olsun. Insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor. Allah sabır versin. Inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allahtan umut kesilmez.
Benim hamileliğimin başından beri tehlikeli ve riskliydi. Ha düştü düşecek yok erken doğacak diye hop oturduk hop kalktık. Ama herşey allahtan. O istediği için bugünlere gelebildik şükür. Sende umudunu kaybetme çok dua et canım.
sen sınan hocayla mı devam ettırceksın tedavını arkadasım?
Sana ilaç vermişti dimi?
teşekkür ederim arkadaşım, hep hep dua ediyorum.
Ama hep bi terslik çıkıyo, allah böyle yazmış napalım.kader deyip susmaktan başka yapacak bişeyim kalmadı.
Sen bebek 8. Haftaya kadar görünmedi demişsin. Benim bebeğim 6 hafta 2 günlükken görünmüştü,kalbi de atıyodu.1 hafta sonra gittiğimde kalbi atmıyodu ve gelişimi de 6 hafta 4 günlük olarak kalmıştı.
2 doktora göründüm o gün, ikisi de alınması gerek dedi.şimdi sen böyle anlatınca, yoksa beklesemiydim,düzelirmiydi bebeğim diyorum,kafayı yiycem galiba(
Arkadaslar merhaba, bİr bebeĞİm daha melek oldu(
İlk bebeĞİm 18. Haftada rahİm aĞzı yetmezlİĞİnden kaybettİm.
Bu seferkı de 7. Haftada kalp atıŞının durması nedenİyle alındı.
Çok mutsuz ve umutsuzum.
Napcam, kİme gÜvenİcem bİlemİyorum(
Boncuk arkadaşım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan
Dualarım seninle hakkında hayırlısı inşallah
Butterfly Ankaralı arkadaşım
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuanda ne diyeceğimi bilemedim:1no2:
teşekkür ederim arkadaşım.
Doktorum şimdi senin yaptırdıgın testleri istedi benden de.
Bakalım ne çıkacak?
Sen testleri nerde yaptırmıştın?
BONCUK, benimde 8. haftamdayken bebeği görebilmişti doktor. 3 doktor değiştirdim 5 haftayla 8 hafta arasında. Sende bir başka doktora daha göster eger c.teside göremesse kendi doktorun. İnşallah başka doktora gerek kalmazda c.tesi bebişini görebilirsiniz canım.
canım bende şu anda 7 haftalığım bakalım cumartesi göremezsek 1 hafta daha isteyeceğim dr.umdan
dr.dan dr.a ultrason değişikliği olur sanırım canım benim dr.umun ultrasonu 4d ultrason çok net görünüyor zaten ama bilmiyorum şimdilik cumartesiyi bekliyorum o günden sonra başka dr.ada bakabilirim belki teşekkür ederim canım a.s. inş. gerek kalmaz
dr.um banada eğer boş gebelikse genetiksel bişey olabilir dedi
bende o anda şaşkınlıktan soramadım
genetik bişey olsa bizim bebeklerimiz ilkinde nasıl o kadar hafta durdular
benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde genetik bakılıyor
ece canım sana genetik testlerimi yapılmıştı
ne yapılmıştı tam hatırlayamadım
o an ne yapacağımı şaşırdım ben de. Aldırmasam ne olur diye sordum. Kanama olur, enfeksiyon falan olabilir, bence alalım dedi.
Valla doktorum da üzüntüden şaşkınlık geçirdi yani.çünkü ben ilkinde çok büyük yıkım yaşamıştım. Bu kayıp beni çok üzdü gerçekten dedi.
Testlere bakalım, ona göre hareket ederiz dedi.
3 ay beklememi istedi.
dr.um banada eğer boş gebelikse genetiksel bişey olabilir dedi
bende o anda şaşkınlıktan soramadım
genetik bişey olsa bizim bebeklerimiz ilkinde nasıl o kadar hafta durdular
benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde genetik bakılıyor
ece canım sana genetik testlerimi yapılmıştı
ne yapılmıştı tam hatırlayamadım
canım ya çok geçmiş olsun Allah tekrar bi hamilelik nasip eder inşallah,bence sendede kan pıhtılaşma sorunu vardır,benim bu hamileliğimde çıktı ortaya şimdi hergün bir iğne ve aspirin kullanıyorum belkide bu haftaya gelmeme vesile oldu gerçi tehlike devam ediyo ama işte bir ümit,nasipleri varsa bebeklerimiz inşallah doğarlar canım üzülme
Boncuk arkadaşım doktorun beta hcg testi istemedi mi?..Boş gebeliği bilmiyorum ama benim de ilk gebeliğim 8. haftada sonlandırılmıştı..Kalp atışı gözlenmediğinden..Beta hcg'nin belirli oranlarda artması gerekiyor, geç döllenme olup olmadığı böyle anlaşılıyor..2. gebeliğimde her hafta bu testi yaptırdım..5. hafta 2.500, 6. hafta 8.200, 7. hafta 40.000 küsür, sonraki hafta 100.000'i bulmuştu..Bu şekilde katlanıyor..Her hafta, bir öncekinin yaklaşık 4 katı oluyor anlayacağın..Gebelik durmuşsa ya da boşsa bu rakam artmıyor..Geç döllenmeyse artmaya devam ediyor..
Boncuk arkadaşım bana bu testler yapılmıştı
Faktor 5 leıden (sorun var)
Protrombin 20210 a mutasyon
mthfr 677t mutasyonu (sorun var)
mthfr 1298 mutasyonu (sorun var)
Anti-kardiolipin
Anti-phospoholipid
Anti-ds-dna
Anti- nükleer antikor(sorun var)
Anti-parietal antikor
Anti-Düzkas Antikoru
Kompleman 3
kompleman 4
Glukoz
folik asit
vitamin b12
tsh
ft4
homosistein
anti tpo-AB(SORUN VAR)
ececim sağol canım kaydettim bunları bilgisayarıma boş gebelikse bende yaptırırm özel hastanedemi yoksa özel labratuardamı yaptırılıyor bu testler canım
yada başka biyerdemi sen nerde yaptırdın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?