- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.601
Canım bizimki de 3000 doğdu, 3 gün sonra 2750 idi..Biraz fazla kilo verdi..Sonra 1 aylık kontrolümüzde 4.260 olmuştu..Ama o zaman kilo aldığını anlamıştım, şimdi 15 gün oldu ve sanki almıyormuş gibi geliyor bana da.. Zaten 15 gündür kusmaları da arttı..15 gün sonra randevumuz var, iple çekiyorum valla..Bebekler için üretilen tartılar var aslında ama alırsak sürekli tartmak isterim, bebişi rahatsız ederim diye korkuyorum..Akışına bırakmak en mantıklısı galiba..
Selam kızlar,
Yeni bebek doğuranlara Allah kolaylık versin, bol bol süt versin, sabır versin.
Problemli hamileleri Allah kolaylıklar versin, rahat ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Hamile olmayı bekleyenlerede Rabbim tez zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin.
Bana gelince geçtiğimiz Çarşamba günü doktora gittim. Plesanta hala tam olarak yukarıya çıkmamış. Bu çarşamba tekrar gideceğim ve doğumun normalmi sezeryanmi olduğnu söyleyecek. Şu an için görünen sezeryan dedi. Ben ikisindende korkuyorumya neyse hayırlısı.
Bu arada miyomda görünmüyor ne durumda bilemiyoruz. Gebelik kesesinin arkasında. Kaybolmuşmudur dedim, doktor yok gebelikte genelde miyomlşar kaybolmaz büyür dedi. Muhtemelen kesenin arka tarafında ve görünmüyor. Normal doğumda bir risk bundan dolayı.
Erken doğumu önleyici ilaçları bıraktım. Magnezyum içiyorum sadece.
Bakalım ÇArşamba herşey belli olacak. Çok heycanlıyım.
biz geldik herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim .....
artık oğlumbenimle güzel bir doğum geçirdim ama sonrasında biraz zorlandım
oğlumda ben de iyiyiz 3.420 gr ve 49 cm doğdu oğlum...
şimdi sarılık derdimiz var biraz değerlerimiz normale dönüyor yavaş yavaş...herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın......oğluma maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum. geçen hafta serkilaj yapıldı. şuanda haftada bir proleton depot iğne vuruluyorum. ayda bir penisilin yapılacak. ama doktor kasılma için ilaç vermedi. sizler serkilajdan hemen sonra ilaç kullanmaya başlamışmıydınız? doktor 4. aydan sonra kullanmaya başlayacağımı söyledi.
sizler nasılsınız. tiwiks bebeğin doğmuş çok sevindim.allah uzun ömürler versin.
bu arada sayfamız çok sessizleşti
kimse girmiyor artık geçen gün bir şey sormuştum o bile kaynamış arada
ameliyattan sonra sürekli kullandığınız ilaçları merak ediyorum
ben progestan hapını vajinal olarak kullanacakmışım
varmı aranızda bu şekilde kullanan ben ilk defa duyuyorum da merak ettim
selam kızlar
ben de memlekete gitmiştim yeni geldim
fklic canım artık erken doğum sınırını aşmışsın
hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
benim bir arkadaşımda da miyom vardı hamilelik sırasında büyümüştü
doğumu sezeryan olarak yaptılar hazır açılmışken miyomunu da aldılar bir problem olmadan sen de aldıracak mısın
en nihayetinde bu miyomlar başa bela hazır masaya yatmışken belki seninkini de aldırırsın
benim oğluş da 2 ay 14 günlük oldu 6kg olmuş gitmeden önce arçelik bebek tartısı aldım netten hem de 39.90 tl
benim oğluş 2970 doğmuştu 3. gün sarılıkla birlikte 2600e kadar inmişti
1. ayda 3900 oldu 2. ay gittiğimizde ise 5450 idi
zaman zaman bana da kilo almıyormuş gibi geldiği oluyor canım ama ay sonunda belli oluyor kilo alımı normal mi değil mi diye
boncuk canım progestanı ben de vajinal olarak kullanmıştım 2 sabah 2 akşam ama dikiş sonrası değil
gebeliğimin başlangıcında hep lekelenmelerim olmuştu 2 ay kadar kullanmıştım
daha önce kullandıysan bilirsin acayip uyku yapıyor progestan
ben akşamyemeğinden sonra koyup biraz uzanıyordum sonra gözlerimi açtığımda saat 12 olmuş oluyordu ve uzandığım yerden kalkıp yatağıma geçip orada uyumaya devam ediyordum
dikişten sonra 2 hafta kadar antibiyotik ve 1 ay kadar da nidilat kullanmıştım dozunu düşürerek
ama malum benimki acil serklaj olduğundan kasılmaların önlenmesi gerekiyordu
twiks hiç ortalarda görünmüyorsun nasıl gidiyor annelik ?
boncuk arkadaşım
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan
dualarım seninle hakkında hayırlısı inşallah
butterfly ankaralı arkadaşım
çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuanda ne diyeceğimi bilemedim:1no2:
ben hacettepe hastanesinde yaptırmıştım arkadaşım
sinan hoca oranın doktoru olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?