- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.641
butterfly
bu öyle bir istek ki hiçbir zorluk hiçbir olumsuzluk bizleri yıldıramıyor
annelik içgüdüsü herhalde dünyadaki en güçlü duygudur.
Biliyorsun arkadaşım benim hikayemi de ilki 4aylık, ikincisi 5 aylıkken yitirdim meleklerimi
hem de hareketlerini bile hissetmeye başlamışken
bir daha yapamam cesaretim yok diyordum o günkü acımla göğsümdeki ateş hiç sönmedi çünkü ama inan bana zaman geçince o özlem daha ağır basıyor ve bir kez daha deneme gücünü kendinde buluyorsun
hiç korkmuyor muyum.... Sana korkumu anlatamam arkadaşım
ama inşallah sen de en kısa zamanda toparlayacaksın çok haklısın seni çok iyi anlıyorum ikinci bir kayıp insanı çok yıkıyor lütfen kendine iyi bak ve inşallah tahlil sonuçların senin için en hayırlı ve de çözümü olan sonuçlar olsun arkadaşım:1hug:
Boncuk benim doktorum Hacettepe hastanesindeydi
Bu tetkikleri o istedi başka genetik tetkikler de varmıdır bilmiyorum
Benden bunları istedi hikayeme göre ve bu tahlilleri hacettepe hastanesinde yaptı.
İnşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım
o an ne yapacağımı şaşırdım ben de. Aldırmasam ne olur diye sordum. Kanama olur, enfeksiyon falan olabilir, bence alalım dedi.
Valla doktorum da üzüntüden şaşkınlık geçirdi yani.çünkü ben ilkinde çok büyük yıkım yaşamıştım. Bu kayıp beni çok üzdü gerçekten dedi.
Testlere bakalım, ona göre hareket ederiz dedi.
3 ay beklememi istedi.
Esincim ne olur içini ferah tut. Duyacaksın bebişinin pıt pıtlarını.
butterfly canım insan böyle bir durumda ne diyeceğeini bilemiyor
allah sana başetme gücü versin
inşallah sebebini kesin olarak öğrenir de bir daha aynı sebepten kayıp yaşamazsınız
bazı şeyler kaderimize yazılmış ve yaşamak zorunda kalıyoruz
burada hepimiz kayıplar yaşadık bu yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz
inşallah hepinizin yolculukları bizler gibi sonuçlanır
boncuk hcg artışı ve kese büyümesi normal mi peki?
Arkadaslar merhaba, bİr bebeĞİm daha melek oldu(
İlk bebeĞİm 18. Haftada rahİm aĞzı yetmezlİĞİnden kaybettİm.
Bu seferkı de 7. Haftada kalp atıŞının durması nedenİyle alındı
Çok mutsuz ve umutsuzum.
Napcam, kİme gÜvenİcem bİlemİyorum(
canım geçmiş olsun çok üzüldüm senağlama
bende aynı durumdayım yaklaşık
benim ilk bebeğim 26 haftalıktı
bu da kalp atışı duyulmadı boş gebelik gibi görünüyor şuanda 7 haftalığım
1-2 hafta daha bekleyeceğiz bakalım[/QUOTE
boncukcum sanırım geç döllenme ile oluşmuştu hamileliğin biraz daha bekle hersey güzel olacak inşallah canım.
kızlar benim kasıklarımda biraz ağrılar oluyor sizce serkilajdan sonra bunlar normalmi.bugün proleton yapılacak.baska bir hap kullanmıyorum.
İyi geceler kızlar uzun süredir giremiyordum. Herkesin derdi binbirtürlü burda. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Benim 5 gün önce kanamam oldu. Kremit rengi doktorda yatmamı istedi. Canım çok sıkılıyor. Heran olumsuz bişeyler yaşamaktan korkuyorum. Karın ağrılarım hala geçmedi. Raporumu kavga dövüş 1 ay daha uzattı doktorum. Heyettekiler rapor vermek istememişler. Şu kasık ağrılarımdan kurtulamadım halaa.
butterfly geçmiş olsun arkadaşım ikinci kez aynı şeyi yaşamak çok üzücü umarım bu son olur ve bu sefer sorununu öğrendikten sonra önlemini alarak yeniden hamile kalırsın canım.. insan kayıplarından sonra kendini toparlaması çok güç oluyor biliyorum ama kendine biraz zaman tanımalısın ve tekrar umutla yeniden başlamalısın inşallah bu sefer herşey gönlünce olur bebişine sağlıklı bir şekilde kavuşursun canım.. Allah yardımcın olsun.
kızlar benim kasıklarımda biraz ağrılar oluyor sizce serkilajdan sonra bunlar normalmi.bugün proleton yapılacak.baska bir hap kullanmıyorum.
boncukcum inşallah bebeğin sana tutunur canım.. umarım korktuğun şey olmaz ama olursada kendini yıpratmamaya çalış herşeyden önce hakkında hayırlı olan ne ise o olsun canım..
İyi geceler kızlar uzun süredir giremiyordum. Herkesin derdi binbirtürlü burda. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Benim 5 gün önce kanamam oldu. Kremit rengi doktorda yatmamı istedi. Canım çok sıkılıyor. Heran olumsuz bişeyler yaşamaktan korkuyorum. Karın ağrılarım hala geçmedi. Raporumu kavga dövüş 1 ay daha uzattı doktorum. Heyettekiler rapor vermek istememişler. Şu kasık ağrılarımdan kurtulamadım halaa.
boncukcum inşallah bebeğin sana tutunur canım.. umarım korktuğun şey olmaz ama olursada kendini yıpratmamaya çalış herşeyden önce hakkında hayırlı olan ne ise o olsun canım..
canım ben serklajdan 15 gün sonra kontrole gitmiştim ama korkma 4 haftada bence normal,insan çok panik oluyo dimi serklaj sonrası ben haftada bir acile gidiyodum yok suyu geldi yok oynamadı off çok zor ama geçecek canım hiç panik olma rahat ol önemli olan 20li haftalardan sonra buarada sürekli yatıyonmu canım ben halen yatmaya devammrb arkadasım nasılsın.neler yapıyorsun senin transferinde bir gelişme varmı nezaman yapılacak canım.en kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle.
mrb edacım.canım inşallah önemli bir sorun yoktur.şimdi geçtimi kanaman ne durumdasın .bende 8 haftalık rapor aldım.hersey gönlünce olsun canım.inşallah herşey yolunda gider.
kızlar doktorum üniversitede olduğru için randevu alabilmek cok zor oluyor.serkilajdan 4 hafta sonraya randevu alabildim.sizler serkilajdan sonra ilk muayeneyi ne zaman olmuştunuz.4 hafta cokmu gec.doktorum yapabileceği bir seyolmadığını ve sorun olmadığı sürece 4 hafta normal dedi ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?