- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.721
kızlar size bi sorum olcak...rahim ağzının açıldığı nasıl hissedilir...kasılmalar nasıl oluyo...ben 21 haftalık hamileyim...bebeğim kasığımın biraz üstünde oynuyo...dr hiç rahim boyumdan falan bahsetmedi...ölçtü mü bilmiyorum...ilk bebeğim benim bu...korkuyorum...herkes hiç anlamadan kaybettim bebeklerimi diyo ya...ya ben de anlamıyorsam...çok mu evhamlıyım...
Benim bildiğim hamilelik süres,nce rahim ağzının açıldığı hissedilemiyor, erken doğumlarda bu nedenle oluyor. Çoğu doktor kontrollerinde çıkıyor, kimi hamileliklerde farketmedikleri için erken doğum yapıyorlar. Eğer azda olsa şüphen varsa sakın ihmal etme doktorunla paylaş. Muayenede anlaşılıyor zaten. Açıklık varsa önlem almış olursunuz.
kızlar size bi sorum olcak...rahim ağzının açıldığı nasıl hissedilir...kasılmalar nasıl oluyo...ben 21 haftalık hamileyim...bebeğim kasığımın biraz üstünde oynuyo...dr hiç rahim boyumdan falan bahsetmedi...ölçtü mü bilmiyorum...ilk bebeğim benim bu...korkuyorum...herkes hiç anlamadan kaybettim bebeklerimi diyo ya...ya ben de anlamıyorsam...çok mu evhamlıyım...
Kızlar,
Aslında batıl şeylere inanmam ama bu sefer inanmak istediğimdenmidir, nedir 30 lu haftaların başında manda yoğurdu yemiştim. Ve ondan sonra toparlanmaya başladım, Ya tesadüftü yada gerçekten işe yarıyor bilmiyorum.
Bir inanışa göre manda yoğurdu yiyen hamilelerin hamilelikleri uzun sürermiş. Ben erken doğuracam diye ödüm koparken şimdi yürüyüş bile yapmaya başladım daha bişe yok:)
Allah'a herzaman dua edin, bide manda yoğurdu yiyin derim:)
Merhaba arkadaşlar
Belki bilmek istersiniz ben ve güzel kızım evdeyiz:lepi: Şimdilik ii yiz. Haftaya bir sürü kontrolümüz var.Umarım herşey ii gidir. Şimdiye kadar olan tüm incelemeler ii di. Size bilgi vereceğim. Bu aralar takip edemiyorum ama kızım biraz toparlansın evime döneyim devam edeceğim....
Merhaba arkadaşlar
Belki bilmek istersiniz ben ve güzel kızım evdeyiz:lepi: Şimdilik ii yiz. Haftaya bir sürü kontrolümüz var.Umarım herşey ii gidir. Şimdiye kadar olan tüm incelemeler ii di. Size bilgi vereceğim. Bu aralar takip edemiyorum ama kızım biraz toparlansın evime döneyim devam edeceğim....
ArkadaŞlar yaklaŞık 1 ay Önce 7 haftalık bebeĞİmİ kaybetmİŞtİm.
BugÜn bebeĞİmİn genetİk sonuÇları geldİ.
BebeĞİmde genetİk bİ anormallİk yokmuŞ.
Doktor muhtemelen rahİme tutunamadıĞından veya baĞıŞıklık sİstemİyle İlgİlİ bİ rosundan kaynaklı olabİlİr dedİ.
Ne demek Şİmdİ bu? Sevİneyİm mİ ÜzÜleyİm mİ bİlemedİm.
ınşallah arkadaşım inşallah.canım bizim pataloji sonuçlarıda temiz çıktı
valla bağışıklık sistemiyle ilgili bilgim yok canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarız canım hakkımızda hayırlısı olsun
bu bebek senin 2. bebeğinmiydi arkadaşım?benden başka test istemedi dr.um şimdilik
bende pko var
onun için 3 ay sonra kendiliğinden olmazsa tedaviye gelirsin dedi
önceden genetik testlerinden bahsetmişti ama konuşmadık
boş gebelik pko olanlarda sık rastlanan birşey olduğunu söyledi dr.um
benim de bebeğin kalbi dursaydı kesin genetik baktırırdım
çünkü boş gebelikte bebek yok ama
kalbi durduğunda neden olduğunu araştırmak gerekir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?