Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Çok güzel bir haber ne mutlu sana. Hep güzel haberlerle gelmen dileğiyle... Allaha emanet olun.

canım kızının durumuna cok sevindim.bundan sonraki kontrolleride iyi geçer inşallah.sabrının meyvesini alıyorsun.allah sanada güc versin canım.

reyhancım hoşgeldin
çok sevindim arkadaşm ççooooook
kızını çok merak ediyodum
gelişmeleri bize bildir mutlajka
kızının adı ne oldu arkadaşım

selam

bu topik biraz sessiz kalmış bu aralar
inşallah hepiniz iyisinizdir

fklic'ten haber var mı ?

reyhan hoşgeldin.seni ve kızını merak etmiştik.bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim.

çalışmaya başladım .1 ay oldu. bu nedenle fazla takip edemedim.uzuzn zamandan sonra çalışmak çok zor geldi.beyzam 3 ay 20 günlük oldu.onu bırakmak çok zor geliyor bana.hala alışamadım.cumartesi doktora gittik ilkdefa .sürekli doktora bağımlı yaşamak istemedim.kan alacaklar diye kıyamadım kızıma.çok şükür herşey yolunda.yanlız rota aşısını kaçırmışız.zehirli ishal.özel bir aşı.90 günden önce yapılmalıymış. yaptırmadıysanız doktorunuza sorun arkadaşlar.siz yaptırın gerekiyorsa.

Selam kızlar. ınşallah hepiniz iyisinizdir. Ben soğuk almışım, griple boğuşuyorum. ılaçta kullanamıyorum. Bu arada 5.5 aylık doğurucam diye korkarken 40 haftayı bitirdik hala doğurmadım. Yarın hastaneye hazırlıklı gelin dedi doktor. Bebeğin suyu azaldıysa, kalp atışları yavaşsa suni sancı verip normal doğurtmaya çalışacaklarmış. Eğer hersey yolundaysa Pazartesiye kadar bekletecek, pzt. suni sancı verecek. ınşallah ozamana kadar kendi sancım gelir. Vede şu gribi atlatabilirim inşallah. Birde doğumhanede üşürsem uzun süre toparlanamam çünkü.

Umarım sizlerde herşey yolundadır. Bebeği olanlar Allah hastalık dert şifa vermesin bebeklerinize.
Hamile kalmayı bekleytenlere Allah bir an önce sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Hamile olanlara da sonuna kadar problemsiz gidebilmelerini nasip etsin.

Benim için dua edin valla çok tırsıyorum:)

fklic canım inşallah bir daha buraya yazdığında bizlere bebişinin müjdesini veriyor olursun
heyecanla bekliyor olacağız

Kızlar dualarınız için çoook teşekkür ederim...
Bende hepiniz için dua ediyorum Allah hepinizin gönlündekini en kısa sürede bağışlasın...:Saruboceq:
Bu haftaki tüm kontrollerde kızım maaşallah çok ii çıktı...
Şimdilik tek sorunumuz steril bir ortam sağlayabilmek
ve en az 1 ay enfeksiyon kapmamak...
Prensesim şuanda 2400 gr ve boyuda 46 cm normal de doğuma 3 haftam var
ve umarım bu üç haftada normal bebek gelişimini yakalarız.
Buarada kızımın adı Beren anlamı kadife tenli,kuzu ve güçlü kuvvetli demekmiş
benimde prensesimin kuvvete ihtiyacı olduğu için bu ismi tercih ettim.Babası ise ona Ezel ismini verdi.
Beren Ezel umarım Allahım sana sağlıklı uzun mutlu bir ömür bağışlamıştır...

Arkadaşlar merhaba,
Artık pek kimse gemiyor bu sayfaya.
Ben tahlil sonuçlarımı aldım bugün.
Protein S değerim düşük çıktı.
Bir de MTHFR Heterozigot çıktı.
Henüz doktorumla konuşmadım ama anladığım kadarıyla kan pıhtılaşma sorunu var.
E biliyosunuz bir de rahim ağzı yetmezliğim de var.
Bakalım neler olacak,hayırlısı olsun:))

arkadaslar merhaba:)erken dogum riski biraz gerilerde kalmis gibi ama bende histeroskobi gecirdim.merak ettigim birsey var acaba rahim agzi boyunuz kacti?yani uzunlugu iyi olsada histeroskobi gecirmis olmak erken dogum riskimi acaba?

KIzlar,
Sanırım sancılarım başladı. Birkaç saat sonra yazamassam hastanedeyim demektir. Benim için dua edi n nolur.

fklic canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senide bir avazta kurtarsın inşallahh
eee darısı başımıza inşallahhhhhhhhhh sende bizim için dua etseydin amaaa

fklic canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senide bir avazta kurtarsın inşallahh
eee darısı başımıza inşallahhhhhhhhhh sende bizim için dua etseydin amaaa

Maşallah yağmurcn 13. haftana girmişsin sende. Umarım sorun yoktur dikiş atıldımı? Nasıl gidiyor gebelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…