- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.761
Evet arkadaşım,hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok.butterfly bende bir sürü test yaptırdım
sonuçları almadım daha
hakımızda hayırlısı olsun
ne denir ki
selam,
Doğum yaptım, evdeyiz. Hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık varmış 1 saat içindede doğum yaptım. Kızımda bende iyiyiz Allah'a şükür. Doğum esnasında hepiniz içinde dua ettim. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin isteyen herkese versin diye.
Şu an problemimiz sütüm gelmiyor gibi bişey. Bizimki doymadığı için sürekli emmek istiyor. Emziriyorum bende ama henüz süt tam gelmedi. Bide göğüslerim acımaya başladı.
Bir ara kızımın resminişde koyarım.
Not: Bu arada rahim ağzı kısalığı ile ilgili 3 cm altına düşerse tehlikeli diyorlar. Benimki 2 cm e kadar düşmüştü ve serklaj olmadan 40 haftayı doldurabildim. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
selam arkadaşlar 4.5 ay önce oğlum melek olmuştu. bu ayın 24 de doğacaktı bugün öğrendim 5 haftalık hamileyim. ağlayayım güleyimmi bilemiyorum. şuanki duygularımı anlatamam. gerçi hepiniz beni eminim çok iyi anlayorsunuz. ama mevlama şükürler olsun aratmadı Allah ın izniyle busefer bebeğimi sağlıklı bişekilde kucağıma alıp doya doya koklarım inşalah mevlam benimgibi bekleyen bütün annelere nasip eder inşallah. hepimizin duaya ihtiyacıvar lütfen hepimiz birbirimize dua edlim. şimdi çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan. bende de rahim yetmezli demişlerdi öncekinde bakalım bunda ne olacak doktorum çok ayakta durma yorulma dedidi. evde sorun yok ama çalışırkende dikkat etmem gerekiyo. 12 . haftada dikiş atabilir önlem olarak dedi şimdilik rapor vermedi neyapacağımı bilmiyrum ilk haftalardan itibarenmi yatmam gerekyo. bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. doktorum dikişten 10 gün sonra çalışırsın edi ama ben böyle bir riski göze alamıyorum. dikişi olup çalışan oldumu. mevlam hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?