E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.681
yamurcan hamileliğinin şu anda yolunda gitmesine çok sevindim arkadaşım, inşallah son haftalarına kadar sağlıklı bir şekilde yürütürsün.. ama bana sorarsan canım ne olursa olsun serklajı mutlaka yaptır ihmal etme bence sonunçta önlem amaçlı yapılabiliyor işini şansa bırakma da sen gerisi allaha kalmış sonuçta yaptırmamış olsan ilerki haftalarda iyide olsan bu seferde acaba yaptırsamıydım diye doğuma kadar tedirginlik yaşarsın yada bir sorun çıksa yine aynı konudan kendini suçluyacaksın bu sefer keşke yaptırsaydım diye bence işi şansa bırakma baştan önlemini al derim arkadaşım, bak bende prof gidiyorum oda bana aynı şeyi yapmayı düşünüyor işimizi bu sefer şansa bırakamayız hamile kalırsan yaparız diyor..Birde şu doktorunun dediği ilk gebelikte 23 e kadar geldiğine göre tek gebelikte 35 e kadar gelebilirsin teorisine de pek güvenme derim çünkü bu konu daha öncede kızlar arasında konuşulmuştu ve ben bu soruyu da sordum oda her zaman öyle olacak diye ne öyle bir kaide var, ne de bilimsel olarak ispatlanmıştır dedi, ayrıca burda sorun rahimde değil ağzındadır diyor rahim kolejen bir yapıdadır bebek büyüdükçe oda esner buraya kadar bir sorun yok, ama ağız taşımayınca yukarıdaki yükü kaldıramadığı zaman açılmayla birlikte denge bozulur ve gebeliği bozar dedi.. umarım anlatabilmişimdir canım.. ona göre iyi düşün kararını ver canım öptüm:)
canım 8 haftadan sonra tekrar rapor verecek cünkü rapor vermemesi demek urfaya geri dönmek demek olur ki o dönemde cok zor .yaz tatiline kadar verecek raporu.izmirde kalabilmem için.canım sende serkilaj olmadığı için daha zor veriyorlardı raporu ama sende dediğin gibi keyfimizden rapor almıyoruzki ne yapalım.sürekli yatıyormusun sende serkilajı gerektirecek sorunun olmamasına cok sevindim.allah hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
kızlar benim doktorum ünv.doçent özel yeri yok sadece ünv.içinde özel muayene yapıyor.bu nedenle cok yoğun sizce baska bir doktorlada irtibat halinde olayımmı ne dersiniz.özellikle yeni annişlerimiz ne dersiniz.
aramıza yeni katılan arkadaşlara cok gecmiş olsun.tekrar hamile kalıp bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza almanız dileğiyle.
arkadaşlar boncuk26 tan haber alan varmı inşallah sonuç iyi çıkmıştır
merhaba
yazmak istedim ama yazamadım elim gitmedi
zaten başından beri içime doğuyordu içimde bir huzursuzluk vardı
maalesef cumartesi günüde göremedik bebeği ve kesede sınırları aşmıştı
kürtaj oldum
hayırlısı diyorum üzerimde acayip bir soğukkanlılık var
ya bi gün patlayacağım
yada daha acısını yaşayınca insan daha sabırlı olabiliyor
nasip değilmiş sanırım 4-5 ay ara vereceğiz
merhaba
kürtaj oldum
ya bi gün patlayacağım
merhaba
kürtaj oldum
ya bi gün patlayacağım
Canım yaa aynı sorunları yaşayarak bu haftalara gelmem hem senin adına hem de kendi adıma sevindirdi beni. Sürekli idrar t ahlili yaptırıyorum zaten. İlaçlarımı da hiç aksatmıyorum. Senin neden oluyordu ağrıların doktorun birşey söyledimi. 3 hafta sonra raporum bitecek tekrar rapor vermeye zorlanıyor heyet ağrılarım olursa çalışamam hep dua ediyorum tez zamanda geçsin diye. Senin hala geçmemiş baksana. Şiddeti azaldımı yoksa hep aynı yoğunluktamı devam etti.
Senin bebeş hangi gün geliyor. Doğum bekleyen birtek sen kaldın. Allah hayırlısıyla kurtarsın.
Boncuk,merhaba
kürtaj oldum
ya bi gün patlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?