- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.801
Selam kızlar,
Bebeğim ilk 2 gün ememediği için sarılık oldu. Neyseki sarılığı atlattık gibi bişey. Ama şimdide göbeği iltihaplandı. Baticon ve bir krem verdi doktor onu kullanıyoruz. Geçmesse ağızdan antibiyotik tedavisine başlanacakmış canım çok sıkıldı.
Aşılarını sağlık ocağında yaptırmaya karar verdik. Aşılar daha taze oluyormuş.
Birde 4.5 yaşındaki kızım her nekadar bize belli etmesede kardeşini çok kıskanıyor ve huyu çok değişti. Elimden geldiği kadar onunla çok fazla ilgilenmeye çalışıyorum ama eve yeni bir b ireyin gelmesini kabullenemedi sanırım.
Sizlerde iyisinizdir umarım. Çok fazla takip etme fırsatı bulamadım. İnşallah hamişlerin bebişleri iyidir. Allah yardımcınız olsun kızlar.
canım cok gecmıs olsun. sarılıgı hemen hemen hepımız asadık. ve dogan bebeklerın buyuk cogunlugu yasıyor. Ben bebegım sarılık oldugunda ona uzulurken baska sebeplerden 1 hafta antıbıotık tedavısı gordu.. ıyı olsunlar yeterkı..uzulme dıyemem anne olup uzulmemek elde degıl ama sutunu etkıler..hep umutlu ol bızı haberdar et.
merhaba arkadaşlar.banada rahim ağzıyetmeliği teşhisi konuldu.dünakşam serklaj yapıldı umarım herşey yolunda gider.
umarım guzelım saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ılk basta moralın yuksek olsun. bu durumun yuzde ellısı moralle alakalı.bebegın senı hısseder unutma
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sayfaya giremiyordum.. aramıza katılan yeni arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum, eski arkadaşlardan da giren pek yok sayfayı bayağı ihmal etmişiz..
fklic gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..
tugba şeker sende aramıza hoşgeldin, serklajında hayırlı olsun inşallah sende serklajın sayesinde hamileliğini son haftalarına kadar sorunsuz götürürsün..bana da hamile kalırsam serklaj uygulanacak..
benimde aylardır beklediğim transferim bugün yapıldı çok şükür inşallah 8 mayısta size hayırlı haberimi veririm..
cnm arada gırıp okuyorum ama cok vakıt bulamıyorum. ıs bası da yaptım benneyaptımki
guzel haberlerını beklıyoruz.
yarencim güzel haberlerini bekliyoruz canım.
tuba serkilajın hayırlı olsun sonuna kadar inşallah.bende serkilajlıyım sen hangi ilacları kullanıyosun.ben yatıyorum canım sende yatıyormusun.
yolun yarısına gelmıssın canım..bundan sonrası hızla gecer ınsallah.
tuğbacım sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum
sıkntı yapmadan rahat rahat yat arkadaşım
salihascım sizde bayağı büğümüşssünüz maşallah
tadını çıkar arkadaşım
senın ıcınde dua edıyorum..
tubacım ben ayda bir penisilin iğne yAPTIRIYORUM.progestan iceren proleton adlı igne yaptırdım(birer hafta arayla 4 hafta)gecen hafta magnezyuma basladım günde bir defa .kan ve vitamin ilaclarım var.kasılma önleyicileri banada vermedi doktor ama ilerde belki verebilirmiş şimdi gerek görmedi.
doğum yapmış olan arkadaslar sizler ne zanan baslamıştınız kasılma önleyicilere .
edamecrin cok sağol ccanım.allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.en kısa zamanda seninde güzel haberlerini almak dileğiyle.
nıdılat ve prolutona 26.haftada basladım. 10 hafta kullandım ama nıdılatı ben gunde 6 kez kullanmak zorunda kaldım.. eskıler benı bılır benım rahım agzı boyu ılk olculdugunde 2.5 cm ıken 1 hafta sonra 0 dı. hıc kalmamıstı. rahım agzı yetmezlıgı de 26.haftada fark edılınce dogumu tetıkler artık dıye serklajda yapılamamıstı.. sukur 36.haftaa kadar dayandı bebegım.
Amin cnm
bende problem olup olmadığı belli değil yani teşhis koylmadı
ilk gebeliğimde ikizlerimi kaybettim sancısız açıldı rahim kese dışarı sarkmıştı hastanede doğumu bekledim ve kese patladı sıkışıp.. birini 21 haftda eşi bırakıldı kardeşi için oda 23 haftda suyu geldi ama teşhis falan koyulmadı hiç birşey denemedi bana şu yüzden faln diye herkes ikiz gebeliğe bağladı ama rahimin ağrısız açılması 5 cm beni endielendirdi.. sadece belimde ağrılar oluyordu yürüyünce oda az bilmiyorum işte
her gittğimde rahim boyu ölçülüyor buna göre karar verilecek
açıkcası benim dr serklaja inanmıyor galiba bugüne kadar hiç yapmadım diyor 15 zeynep kamilde çalışmış anlamadım şuanda kontrollü gidiyoruz .. 2 haftada bir gidiyorum yarında var bakalım ne diyecek yarın inşallah herşey yolundadır
ınsallah canım.