- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.841
Yarencm senden güzel haberlerini bekliyordum yeni öğrendim ve inan ne diyeceğimi bilmiyorum
Umudunu yitirme belki annesine doğal yolardan gelir neden bulmasın beni bulan mucize senide
:çok üzgünüm:canım benim güzel dileklerin için sağol ama benim durumum öyle zorki normal yoldan olma şansım çok düşük Allah tan ümit kesilmez tabiki, ama inşallah birgün mucizem banada sağlıklıca gelirsenağlama
Kızlar İnŞallah hepİnİz kucaĞınıza alır mutlu olursunuz...geÇen sene anneler gÜnÜnden 1 gÜn Önce oĞluŞum doĞmuŞtu...bana hedİye gelmİŞtİ ama ben 3 bebek kaybından sonra sevİnememİŞtİm(bİlİyorsunuz oda erkencİydİ)...ama Çok ŞÜkÜr barıŞım dÜn 1 yaŞına gİrdİ...zaman herŞeyİn İlacı...kendİnİze İİİ bakın
melek arkadaşım erken doğmadığı için bebeğinde sende çok çok şanslısın...
evde yatarak bebeğini karnında tutmayı başarmışsınn...inşallah bizlerede nasip olur hamile kalınca yatarız artık...buradan ayrılma melek...sana ihtiyacımız olacak hamile kalınca:Saruboceq:..kaydirigubbakcemile3
eskiden çekilenler geldi aklıma rahimim 6 cmlere kadar açıktı
23.haftadan itibaren acılmaya baslamıstı
26.haftada suyum gelmıstı
rahim agzı yetmezlıgı yuzunden ne cok cekmıstık
şimdi kızım 3 ay 18 günlük
37+3 te dogdu
hep yatarak gecti
ah ne zordu o gunler
sevgili boncuk ve melek teselliniz için çok teşekkürler ama şu anda herşey öyle boşki benim için ve bu anneler günü benim için en zor anneler günüydü hep kaybettiğim bebeklerim aklımdaydı geçen sene anneler gününde benimle beraberlerdi heyecanla onların gelmesini ve bu yıl onlarla ilk anneler gününü kutluyacağımı düşünüyodum, sonra bu hafta da eğer hamile olduğumu öğrenirsem bugün benim için dahada anlamlı olacaktı. belkide acılarım hafifleyecekti ama şimdi her ikiside yok kendimi bugün çok buruk ve boşlukta hissediyorum
Canım nasıl tuvalete düştü bebeğin? eşi ile birlikte mi düştü tuvalete ? benim de iki bebeğim banyoda ayakta elime doğdular ama plesantaları içimdeydi.Göbek kordonları da plesanta ile içimde sıkıca duruyorlardı , göbek kordonları da kısmen dışardaydı,yani elimle tutmasam da bir yere düşmeleri mümkün değildi o an..Göbek kordonları kesilmeden benden ayrılmaları mümkün değildi..Göbek kordonlarından kesti sonra dr kürtaj masındayken..:sm_confused:
canım benim de hastanede kesildi. daha önce yazmıştım ama tekrar belirtiyim. ağrılarım vardı. 2 3 kez lavobaya gittim. sonra rahmin ağzına bir şey dayandığını hissettim. bebek ters geldi ayağını gördüm. kayınvaldem bende kalıyordu ozaman onu çağırdım hemen lavobadan kaldırdı. beni ama tam evde çıkacağız sıkıştım dedim lavaboya gittim oturuşumla birlikte bebek geldi.yani ben bebeğin ayağı çıkmış vaziyette beş 10 dk dolaştım. sonra lavobaya gidince bebek çıktı.. ben bakamadım. müdahele edimedi evde yani göbek kordonu hastanede kesildi.. ve diğer bebek için eşini almadılar zaten. benim durumum için doktor çok ilginç dedi. çünkü bebeği düşürdğükten sonra rahim hiç açılmamış gibi kapandı.ikincisindede aynısı oldu kürtajım çok zor oldu. ben senin hikayenide okudum badem çok üzüldüm..hatta özelden mesaj atacaktım sana.. bende senin gibi bir bebeğim kucağımda hastaneye gittim.ama görmeyim diye sardılar bakamadım.. şimdi tek isteğim yeniden hamile kalabilmek.. ama şuna inanıyorum ki bu sefer araştırıyorum ve sadece doktorlara bırakmayacağım kendimi.. çünkü alttan muayene yapılmadı.. her şey nasip ama doktor olan biz değiliz doktorların her ihtimali düşünmeleri gerek.. heleki ikiz gebelikte..işte böyle canım..
Canım benziyor durumumuz..Allah sabır versin bizlere...
amin canım. senin problemin neydi .şu an sende mi normal yolla olması için mi deniyorsun..tüp bebek tedavisi şu an öyle gözüme büyüyo ki...inşallah bizde norml yolla kalırız..........
seni anlayabiliyorum yaren bu mayıs ayı için benim öyle güzel hayellerim vardı ki aylar önce .. bebeklerim yaşasaydı bu ay doğumum olacaktı..senin gibi anneler gününü kutlayacağımı hayal ediyordum.. olmadı.. evet canımız yanıyor.. içimizde kimselerin anlayamayacağı bir hüzün var . bir boşluk var.. ama inanıyorum ki bizlerde bir gün anne olacağız.şükür ki hamile kalabiliyoruz..asla çocuk sahibi olamazsınız diye kapılar yüzümüze kapanmıyor.ki öyle insanlar bile hamile kalabiliyor..sabır ve zamana ihtiyacımız var... üzme kendini canım..
:1hug:çok haklısın canım, inşallah bizimde yavrularımızla kutlayabileceğimiz anneler günümüz olur..belki bizde birgün kendiliğinde de hamile kalabileceğiz senin sebepsiz infertiliteymiş birde bakmışsın aniden hamile kalmışsın, bende pco var oldukçada inatçı kendiliinden hamile kalma ihtimalin biraz zor demişti ama ben ümidimi yitirmemeye çalışıyorum benimde ilk tüp bebek denemem tutmuştu ama dondurulmuşlar tutmadı.. beş embriyom daha var şu anda doktor iki ay sonra deneyebiliriz dedi, onlarıda biran önce denemek istiyorum, senin dondurulmuşun yokmuydu canım, tekrar ne zaman düşünüyorsun tedaviye başlamaya?
:çok üzgünüm:canım benim güzel dileklerin için sağol ama benim durumum öyle zorki normal yoldan olma şansım çok düşük Allah tan ümit kesilmez tabiki, ama inşallah birgün mucizem banada sağlıklıca gelirsenağlama
temmuz ağustos gibi düşünüyorum tedaviye başlamayı..yazları ankarada oluyorum çünkü..eylül çok ters bir zaman bana..nasip .. şu aralar rahat olmaya çalışıyorum ama ne kadar rahat olursam oluyum.. içimde bir şeyler sanki can çekişiyor.. aklımın bir köşesi hep anne olacağımın günün hayalinde.. yaşım 29 .. sonradan birde yumurtlama problemi olur diye korkuyorum...
mrb canım öncelikle çok geçmiş olsun üzülme diyemicem ama her nolursa olsun nolur umudunu kaybetme mucizen gelecek tabiki enkısa zamanda,bence burdaki arkadaşların içinde en çok kaybı olan ben üç bebeğimi kaybettim yıkıldım bütin ümitlerim tükendi bitmiş bir insan olarak 4.kez hamile kaldım son şansım dedim ama yüce yaradanıma binlerce kez şükürler olsunki beni bu zamana getirdi 32.haftama geldim canım düşünsene hiçbir umudum yokken ve neler çektim buzamana gelene kadar 20.haftamda dikiş olmasına rağmen açıklık başlamıştı rahim boyum kısalmıştı ama geldim işte mevlam nasip eder inşallah sonuna kadar gitmemi nediyim bunada hamd olsun,umudunu hiç bitirme sadece bide bol bol dua et canım mevlam sanada nasip etsin inşallah her isteyenede........
ewt canım malesef arada bakabiliyorum pek sayfaya giremiyorum,serklajın çok faydasını gördüm benim ilk serklajımdı zamanında atıldı artı bide hergün kansulandırıcı iğnem var,ama inan bugüne gelebilmem sanırım mucize doktorum bile öyle söylüyo geçen seneki hamileliğim 22.haftamda sonlanmıştı bu zamana gelebilen ilk bebeğim canım ama dediğim gibi çok zor bi süreçti açıklığım vardı,hamileliğimin ilk başından beri çok yüksek enfeksiyonum var buzamana kadar antibiyotik kullandım ve halen erken doğum riskim çok yüksek çok sık kasılmalarım var iki günde bi hastanedeyim nst ye takıyolar bebeğin kalp atışı ve kasılmalarıma bakıyolar işte böyle canım umarım sonuna kadar gidebilirim,canım o yüzden umutlarınızı hiçbir zaman yitirmeyin benki bu zamana geldim inanki sizde başaracaksınız çünkü anladımki aşılmayacak bi sorun deil cidden serklaj serklaj başkada bişe demem birazda istirahat canım tamammı sakın üzülme nolur kendine iyi bak....hepimiz başaracaz eninde sonunda annelik hiç kolay deil:1hug:merhaba hemşin uzun zamandır sayfaya girmiyordun bu haftalara gelebildiğine çok sevindim canım inşallah 38. haftayıda sorunsuz bir şekilde görürsün canım bu arada durumun nasıl şu anda hamileliğin nasıl geçiyor serklajın nasıl faydasını gördün galiba umarım herşey gönlünce olur arkadaşım ve bebeğini sağlıklıca kucağına alırsın sende diğer arkadaşlar gibi..
burda olmanız bize çok moral oluyor sizi gördükçe umutlarımız yeşeriyor..başaran arkadaşların desteğine ihtiyacımız var herzaman:hooray:
bir şey merak ettim benim de 18 haftalıktı su kesem boşaldı bebeğim rahim içindeydi.sonra suyu boşaldığı için karnımda öldü normal doğum yaptım. doktorlar neden böyle bir şey oldu belirleyemediler enfeksiyon dendi rahim ağzı yetmezliği dendi ama bir nedeni yokta dendi. şimdi yazdıklarınızı okuyorum demek ki benim de rahim ağzı yetmezliğim var o yüzden 2 düşük yaptım ama bunu gittiğim proflar hiç söylemedi şimdi bir ay sonra yeniden gebeliği düşünüyorum bunun tedavisi olan rahim ağzına dikiş atılıyormuş bu şekilde gebeliğini tamamlayan ve gebeliğin kaçıncı haftasında atıldığı hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın...gebelikten önce bu rahim ağzı boyu ölçülüyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?