- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.861
haklısın yarencim karamsar olmamak elde değil ama her kötü şey bizim başımıza gelmicek emin ol sende okadar umutluyumki sanki mücizen sana süpriz yapacak kim bilir..dediğin gibi bizim hamilelikremiz sorunlu olacak..ama herşeyin caresi var biliyorsun bak burada arkadaşlarımız başardılar kucaklarına aldılar yada almak için gün sayıyorlar:ecrin_bebek:.onları okuyunca çokk seviniyorumkaydirigubbakcemile3
evet canım kasık ağrısı için gittim 2,5cm kist çıktı adetimi beklicem bakacaklar doktorlar adetle o kist gidecekmi diye inşallah gider yaaa bide bu çıktı...:sm_confused:
merhaba adetimin 5 . günü ve ben preseede başladım...
selam kızlar bbo sefer başardım bebeğimle beraberim diye yazmyı çok isterdim ama
yine olmadı yine başaramadım
rahim ağzı yatmezliği tahminimden çok daha zor birşeymiş arkadaşlar
teşekkür ederim arkadaşım.
Doktorum şimdi senin yaptırdıgın testleri istedi benden de.
Bakalım ne çıkacak?
Sen testleri nerde yaptırmıştın?
Merhaba arkadasım,cok geçmiş olsun.Butterfly123 ve Ece76,
Ben de Ankaradayim ve sizinle durumlarimiz cok benzer. Gecen sene 24 haftalik ikizlerimi kaybettim (22 haftada serklaj yapilmisti). 2 ay once de kalbi durdugu icin bebegimi aldirmak zorunda kaldim. 6 haftada kalp atisini duymustum ama 7-8 gibi kalbi durmus
Ozelden mesajlasmak ister misiniz? Tecrubelerimizden faydalanabiliriz diye dusunuyorum
saol arkadasim. sana da cok gecmis olsun! senin doktorun kim? sana genetik testleri kurtajdan kac hafta sonra yaptilar? adet gormus muydun? ben henuz adet gormedim ve ben de genetik testleri yaptiracagim...Merhaba arkadasım,cok geçmiş olsun.
Ever durumumuz çok benzer maalesef.
Benim de ilk kaybımdan 1 yıl, son kaybımdan bu yana da 2 ay geçti.
ılkinde rahim ağzı yetmezliği denildi, 2.sinde de bebeğimin kalbi durdu
Şu anda ben Hakan Şatıroğlunun kliniğine gidiyorum.Adetim oldu 2 hafta önce.saol arkadasim. sana da cok gecmis olsun! senin doktorun kim? sana genetik testleri kurtajdan kac hafta sonra yaptilar? adet gormus muydun? ben henuz adet gormedim ve ben de genetik testleri yaptiracagim...
senin doktorun kimdi?saol arkadasim. sana da cok gecmis olsun! senin doktorun kim? sana genetik testleri kurtajdan kac hafta sonra yaptilar? adet gormus muydun? ben henuz adet gormedim ve ben de genetik testleri yaptiracagim...
Butterfly123 ve Ece76,
Ben de Ankaradayim ve sizinle durumlarimiz cok benzer. Gecen sene 24 haftalik ikizlerimi kaybettim (22 haftada serklaj yapilmisti). 2 ay once de kalbi durdugu icin bebegimi aldirmak zorunda kaldim. 6 haftada kalp atisini duymustum ama 7-8 gibi kalbi durmus
Ozelden mesajlasmak ister misiniz? Tecrubelerimizden faydalanabiliriz diye dusunuyorum
Badem maalesef kabul etmek çok zor ve acı,Canım başın sağolsunsenağlama senağlama Serklaja rağmen mi erken doğum oldu? Anlatabilirmisin sakıncası yoksa?
Ama söylediklerimden dolayı bana kızma lütfen arkadaşım, senin iyiliğin için söylüyorum.Canım başın sağolsunsenağlama senağlama Serklaja rağmen mi erken doğum oldu? Anlatabilirmisin sakıncası yoksa?
merhaba kızlar ben ne iyi ne kötüyüm bu hafta kendi doktorumdan gizli gizli zeynep kamile gittim rahim boyu ölçülsün diye devlet hastanesi olduğu için pat diye ne varsa söylüyorlar biraz moralim bozuldu
idrar torbası tam dolu olmadığı için pek göremiyorum ama dedi rahim boyu 33 mm 35 mm arası dedi bir parmak ucuda açık dedi 17 haftamda 25 mm altında sakıncalıymış heralde 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ama bana sadece ilişkiye girme dedi onun haricinde günlük hafif aktivite yapabilirsin dedi zkamil yani kendi dr umla aynı şeyi söylüyor serviks boyu 25 mm altına düşene kadar serklaj yapılmayacak anlaşılan çok korkuyorummm aynı şeyleri yaşamaktan bir yandan diyorum ilki ikiz olduğu halde 21 hafta dayandı ay aklım karşık işte kızlar dualarınıza ihtiyacım var bunuda kaybetmek istemiyorum kolay bulmadım ben miniğimi(
merhaba kızlar ben ne iyi ne kötüyüm bu hafta kendi doktorumdan gizli gizli zeynep kamile gittim rahim boyu ölçülsün diye devlet hastanesi olduğu için pat diye ne varsa söylüyorlar biraz moralim bozuldu
idrar torbası tam dolu olmadığı için pek göremiyorum ama dedi rahim boyu 33 mm 35 mm arası dedi bir parmak ucuda açık dedi 17 haftamda 25 mm altında sakıncalıymış heralde 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ama bana sadece ilişkiye girme dedi onun haricinde günlük hafif aktivite yapabilirsin dedi zkamil yani kendi dr umla aynı şeyi söylüyor serviks boyu 25 mm altına düşene kadar serklaj yapılmayacak anlaşılan çok korkuyorummm aynı şeyleri yaşamaktan bir yandan diyorum ilki ikiz olduğu halde 21 hafta dayandı ay aklım karşık işte kızlar dualarınıza ihtiyacım var bunuda kaybetmek istemiyorum kolay bulmadım ben miniğimi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?