- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.881
merhaba kızlar ben ne iyi ne kötüyüm bu hafta kendi doktorumdan gizli gizli zeynep kamile gittim rahim boyu ölçülsün diye devlet hastanesi olduğu için pat diye ne varsa söylüyorlar biraz moralim bozuldu
idrar torbası tam dolu olmadığı için pek göremiyorum ama dedi rahim boyu 33 mm 35 mm arası dedi bir parmak ucuda açık dedi 17 haftamda 25 mm altında sakıncalıymış heralde 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ama bana sadece ilişkiye girme dedi onun haricinde günlük hafif aktivite yapabilirsin dedi zkamil yani kendi dr umla aynı şeyi söylüyor serviks boyu 25 mm altına düşene kadar serklaj yapılmayacak anlaşılan çok korkuyorummm aynı şeyleri yaşamaktan bir yandan diyorum ilki ikiz olduğu halde 21 hafta dayandı ay aklım karşık işte kızlar dualarınıza ihtiyacım var bunuda kaybetmek istemiyorum kolay bulmadım ben miniğimi(
BADEM cim evt bende diyorum dikiş ama kendi dr umda galiba zkamilde ikize bağlıyor zkamil acil bi durumda hemen yatış veriyor ama git dedi 2 hafta sonra gel işte anlamadım zaten 2 haftada bir kontrole gidiyorum en kötü ihtimal kıslaınca yine atılacak ben istiyorum tabi önümüzdeki cumartesi tekrar konuşacğım dr umla
İREM cnm Allah razı olsun Rabbim sanada tekrar göndersin mucizeni arkadaşım
KELEBEK Çok haklısın yaşadıklarını taki ettim İnşallah senin gibi kucağıma alırım sen bir mucizeyi başardın darısı bana ve hamile olan diğer arkaşlarımın başına
YAREN çok sağol sende hep yanımda oldun güzel desteğin için tşkk.. şuanda iş yapmıyorum annemde kalıyorum genelde yatıyorum onun haricinde mutfaktan suyumu almaya balkonda biraz oturuyorum bu zamana kadar böyle geldik inşallah sonuda güzel olur
Destekleriniz için tşkler arkaşlar gelişmelerden haberdar edicem
çok teşakkür ederim arkadaşım inşallah bizde sizin gibi bebişlerimizi kollarımıza alırız aynen benimde dikiş olmasına rağmen nerdeyse 20 li haftalardan beri kasılmalarım başlamıştı 28.haftamda nst de inanılmaz sancılar gözüktü 10 gün kadar prepar serum tedavisi aldım çok zor günler geçirdim halende öyleyim günleri deil saatleri sayarak bugünlere geldim arkadaşlar,bende halen nidilata devam ediyorum iyi geliyor ilacımın bittiği gün yani o gün içmesem resmen kasılıyorum.NERY sen normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı benim doktorum sezeryana pek yaklaşmıyor nedense sizce hangisini tercih ediyimHerkese merhaba..Bayadır giremiyorum..Yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım..Gebeliğimin 26. haftasında normalde 5 cm olan rahim ağzı boyumun 3,5 cm' e düştüğünü farketti doktorum..Bu arada önceki 2 hafta boyunca sürekli rahim ağzımda batmalar hissetmiştim..Doktorum eğer açılma devam ederse dikiş için geç kalırız dedi ve hemen dikiş atıldı..İşte burda başladı yorucu maratonumuz..Her hafta yapılan kontroller, her hafta nst'ye bağlanmalar, günlük olarak almam gereken bir ton ilaç ve maalesef durdurulamayan kasılmalar..Bu arada kasılmalarım 23. haftada başlamış ama ben onların kasılma olduğunu bilmiyormuşum..En nihayetinde zorluklarla ve stres içerisinde, doktorumuzun daha fazla riske atmayalım bu değerli bebeği demesiyle, 37hafta 5 günlükken kavuşulan bir küçük mucize..Şimdi yavruma her baktığımda ya sana kavuşamasaydım ya seni tanıma fırsatını hiç yakalayamasaydım diyorum..İnanın onun masum yüzüne her bakışımda sevinçten ağlamak geliyor içimden..Umarım sizler de bebişlerinize sağlıkla kavuşur, onların cennet kokusunu içinize çekebilirsiniz. Allah herkese bu küçük meleklerinden nasip etsin inşallah..
Not: Ben 26. haftadan doğuma kadar Nidilat kullandım..Doğum yaptığım gün ilacı almayı bırakmıştım ve o gün regüler doğum kasılmalarım başladı..Hastaneye gittiğimizde doktorum 2 tane Nidilat verip, sabaha kadar dayanabilecekmisin bakalım dedi ve Nidilattan sonra sancılarım şıp diye kesildi..Yani bu ilacı kullanmasam çok daha önce doğuracakmışım..Sakım ama sakın kasılmayı durduracak ilacınızı ihmal etmeyin..Doktorum Nidilatın bu kadar etkili olduğu başka bir durum daha görmedim dedi..
Yağmurcan, salihas ve hemsin arkadaşlarım umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Twiks, melek, kelebek, ssaslan sizler nasılsınız..
Toprakkut, edamecrin ve yaren sizlerin de en kısa zamanda birer meleğe kavuşamanızı dilerim..
canım benim inşallah bizden sonra sıra sizde Rabbim isteyen herkese inşallah evlat sevgisini tattırır sen burdaki hamişleri hiç yalnız bırakmadın herzaman destek oldun inşallah bizde herzaman senin yanında oluruz,hadi temmuza azkaldı busefer olacak dualarım seninle ve bütün arkadaşlarıma......merhaba kızlar uzun bir aradan sonra sizi burda görmek ne kadar güzel daha sık girin lütfen özletiyorsunuz kendinizi..tiwiks, melek,kelebek,ssaslan,nery cici anneler bebişlerinizi ve sizi çok çok öpüyorum güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum..ben yaklaşık on gündür spor ve diyete başladım ve şu ana kadar 2 kilo verdim 66 kilodan 64 e düştüm hedefim 60 ilk transferdeki kiloma gelmeyi hedefliyorum bir ay sonra kontrole de gidicem bir ayda dört kilo veririm inşallah belki son dondurulmuşlarımıda temmuz sonu gibi deneyebilirim bir ay sonra tekrar tedaviye başlıyorum..inşallah verdiğim kilonunda bir faydası olur diye düşünüyorum..
saliha maşallah sende bayağı olmuşsun inşallah sende sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın canım..aynı şekilde hemşin ve yağmurcanda..birde tuğbaşeker vardı hamiş oda bu aralar yazmıyor inşallah iyidir..
darısı topraktut, edamecrin, benim ve diğer bebek bekleyen arkadaşların başına inşallah hamişlerden sonra bizde bayrağı devralırız..
bu arada ece de bayağıdır girmiyor inşallah oda iyidir, onda bir gelişme varmı acaba merak ettim..
kendinize iyi bakın kızlar sık sık sayfayı ziyaret edin, yazın hepinizi öpüyorum:))
mrb canım benim dikişten sonra iki kere alttan muayene etti oda ölçüm yapmak için ondan sonrada hiç bakmadı,bence daha güzel senin doktorun daha bi tedbirli demekki , sakıncalı olsa bakmazdı heralde,peki dikişten sonra kontrollerde açılman varmı nediyo doktorunyarencim inşallah kiloları verip hamile kalırsın.ben de bugün doktora gidicem kontrole.kendimi iyi hissediyorum ama doktor muayenesinde nolcak bilmiyorum.bir ayda 3 kilo aldım yatmaktan.bide arkadaşlar .her kontrolde alttan muayene oluyomusunuz benim doktor dikişlere bakıyo.korkma bi sakıncası yok diyo sizin doktorunuzda bakıyomu her kontrolde
mrb canım benim dikişten sonra iki kere alttan muayene etti oda ölçüm yapmak için ondan sonrada hiç bakmadı,bence daha güzel senin doktorun daha bi tedbirli demekki , sakıncalı olsa bakmazdı heralde,peki dikişten sonra kontrollerde açılman varmı nediyo doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?