- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.901
merhaba canım bugün bakmadı diğer kontrolde açılma yok demişti.hep yatıcaksın diyo bunün kasılma önleyici ilacıda sordum ileriki haftalarda vericekmiş.bidahaki kontrolde alttanda bakıcakmış.doktorumdan memnunum ben ama bebğim için endişeleniyorum işte kilo almicaksın dedi.bundan sonrayediklerime dikkat edicem.tuzuda azaltıcaksın dedi. senn bebiş baya büyümüş maşallah
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra sizi burda görmek ne kadar güzel daha sık girin lütfen özletiyorsunuz kendinizi..tiwiks, melek,kelebek,ssaslan,nery cici anneler bebişlerinizi ve sizi çok çok öpüyorum güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum..ben yaklaşık on gündür spor ve diyete başladım ve şu ana kadar 2 kilo verdim 66 kilodan 64 e düştüm hedefim 60 ilk transferdeki kiloma gelmeyi hedefliyorum bir ay sonra kontrole de gidicem bir ayda dört kilo veririm inşallah belki son dondurulmuşlarımıda temmuz sonu gibi deneyebilirim bir ay sonra tekrar tedaviye başlıyorum..inşallah verdiğim kilonunda bir faydası olur diye düşünüyorum..
saliha maşallah sende bayağı olmuşsun inşallah sende sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın canım..aynı şekilde hemşin ve yağmurcanda..birde tuğbaşeker vardı hamiş oda bu aralar yazmıyor inşallah iyidir..
darısı topraktut, edamecrin, benim ve diğer bebek bekleyen arkadaşların başına inşallah hamişlerden sonra bizde bayrağı devralırız..
bu arada ece de bayağıdır girmiyor inşallah oda iyidir, onda bir gelişme varmı acaba merak ettim..
kendinize iyi bakın kızlar sık sık sayfayı ziyaret edin, yazın hepinizi öpüyorum:))
Merhaba Ece,Yarencim merhaba
Ben iyiyim teşekkür ederim çok giremiyorum ama girdikçe takip ediyorum
Ben de bir gelişme yok arkadaşım doktor zaten bana hazirandan sonra deneyebilirsin demişti şimdilik asprin folik asit ve becozym c kullanıyorum allahtan hayırlısı çok korkuyorum inşallah hayırlsıı olur hakkımızda
Sana da bol şans diliyorum umarım bir gün biz de bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla
Güzel haberlerini bekliyorum
Bütün arkadaşları öpüyorum teker tekera.s.
21 haftalık kaybım var canm onda dikiş yoktu birden bire sancı başladı hastaneye gittik ve doğum başlamış dediler.şimdi doktor ilk bbekte normal değil dedi 21 haftalık düşük rahim ağzı yetmezliiğinden şüphelendi 13. haftada serklaj uygulandı.hep dua ediyorum allahım bana bağışla diye.senn gibi 30. haftalara geliriz inşallah.doktor dikiş konusunda çok umutlu senelerdir yapıyomuş insanlara.bence bu kasılma ilaçlarıda çok önemli.ikisi beraber çok umut verici olabiliyo bencede.allahım isteyen herkese nasib etsin anne olmayı
arkadaşlar benimde rahim ağzım kısa 23 mm doktorum 24. haftada farketti ve emin olmak için alttan bakmak istiyorum dedi neticede ölçümler filan yapıldı 23mm çıktı serklaj yapılabilir ama bu yöntem ikilemde kalmış bir yöntem dedi
yani bir kısım uzmanlar evet bu operasyon işe yarıyor derken
bir kısım uzmanlarda hayır bu operasyonu yapmakla doğumu tetiklemiş oluyorsunuz der dedi
nitekim ben bir kere yaptım bu operasyonu ondada işe yaramadı dedi ( tabi hastadan hastaya değişir durum istirahat önemlidir heralde )
bana istirahat önerdi dikkat ediceksin dedi hamilelere yürüyüş iyi gelir derler sen kesinlikle yürümiceksin dedi
ayakta fazla kamıcaksın dedi
agır iş yasak cinsellik yasak dedi
yolculuk kesinlikle yasak dedi
bunları uygulamaya çalışıyorum şuanda 26+4 haftalık hamileyim korkuyorum
sizlerde rahim ağzı ölçülerinizibiliyorsanız yazarmısınız
Bademcim doktorumdan çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum çok güzel anlatıyo
zaten kendisi beni serklj hakkında bir prof. yönlendirdi benden daha bilgili birisi görsün birde o değerlendirsin dedi alttan çektiği usg çıktılarını ve durumumu anlatan bir dosya hazırladı ve üniversitenin özel bölümü olan ünibelde bir profle görüştüm oda serklj lık bir durum görmediğini istirahat etmem gerektiğini zaten ileri haftalarda oldugumu söyledi
15 gün önce doktora gittiğimde doktorum rahim agzımda herhangi bir kısalma olmadıgını söyledi
yani durumum o kadarda vahim değil sanırım birde ben şu usg çıktısına bir daha bakayımölçüm tam olarak ne kadarmış yanlış söylüyor olabilirm
canım yukarıdaki mesajımı değiştirdim kendi topiğindede benim mesajımı alıntı yapıp soru sormuşsun görmemişim şimödi gördüm orayada yazdım sanırım yanlış cümleler kurmuşum buyüzden editledim :))
doktoruma çok güveniyorum ve gerçekten kendisinden çok memnunum mesela gecenlerde sancım olmuştu doktorumu aradım hemen gel dedi doğum sancısı olabilir dedi ve gittiğimmde rahim ağzımda kısalma yada açılma görmediğini söyledi doğum sancısı diye çok korkmuştum ama değilmiş rahatlayabilir dedi
ama sancımın nedenini öğrenmedende bırakmadı beni ve yaptığı araştırmalar sonucunda sağ böbreğimde büyüme varmış sancalarımın sebebi buymuş 15 haziranda kontrolüm var o zaman tekrar değerlendiricek gerekirse katatrel takılıcak birde iğne filan yapıcağını söyledi herhangi bir durum olursa ara beni konuşalım dedi
ama yinede annelik buya korkuyo insan
BADEM slm canım
merakettim nedir son durumun nasılsın
ablamın düşükleri biri 6 diğeri 7 haftalıktı kanındaki antikorların fazla çalışması nedeniyle kaybetmiş bebeklerini
bademcim bu rahim ağzı kısalığı çoğul gebeliklerde daha riskli oluyormuş öyle duymuştum şuanda hamilesin sanırım çoğul değil dimi
ablamın düşükleri biri 6 diğeri 7 haftalıktı kanındaki antikorların fazla çalışması nedeniyle kaybetmiş bebeklerini
bademcim bu rahim ağzı kısalığı çoğul gebeliklerde daha riskli oluyormuş öyle duymuştum şuanda hamilesin sanırım çoğul değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?