E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.921
canım benimmm evde kimse yokmuyduu hastaneye yetişemedinmi yani birde yanlızmıydın
acını hatırlatıyorum ama ne olur kusura bakma hem onlar seni cennette bekliyor annesi
dilerim tekrar hamile kalırsın canım sağlıklı bir şekilde bebeğini yada bebeklerini kucagına alırsın
tamam canım aklına getirme artık bunları yani ilki böyle oldu diye diğerleride böyle olucak değil sakın düşünme rabbim herşeyin hayırlısını verir bundada vardr bir hayır böyle düşün sen şimdi kendini pozitif enerjiyle doldur ya yine düşerse ya yine böyle olursa filan deme ayrıca olursa hamile kalırsan ve serklaj yaptırırsan yinede istirahatini elden bırakma yani nasılsa diktirdim filan deme
kendi kendinin doktoru ol
birde sorum olucak ikizlerine normal yolmaı hamile kaldın yoksa tedavi yöntemiylemi yani çokmu beklemiştin onları şimdide hamile kalmaya çalışıyorum dedin ya zormu hamile kalıyorsun onu merak ettim
birde kocaeli tıp merkezinde hangi doktora gidiyorsun ?
Sezen,arkadaşlar benimde rahim ağzım kısa 23 mm doktorum 24. haftada farketti ve emin olmak için alttan bakmak istiyorum dedi neticede ölçümler filan yapıldı 23mm çıktı serklaj yapılabilir ama bu yöntem ikilemde kalmış bir yöntem dedi
yani bir kısım uzmanlar evet bu operasyon işe yarıyor derken
bir kısım uzmanlarda hayır bu operasyonu yapmakla doğumu tetiklemiş oluyorsunuz der dedi
nitekim ben bir kere yaptım bu operasyonu ondada işe yaramadı dedi ( tabi hastadan hastaya değişir durum istirahat önemlidir heralde )
bana istirahat önerdi dikkat ediceksin dedi hamilelere yürüyüş iyi gelir derler sen kesinlikle yürümiceksin dedi
ayakta fazla kamıcaksın dedi
agır iş yasak cinsellik yasak dedi
yolculuk kesinlikle yasak dedi
bunları uygulamaya çalışıyorum şuanda 26+4 haftalık hamileyim korkuyorum
sizlerde rahim ağzı ölçülerinizibiliyorsanız yazarmısınız
Sezen,
Benim rahim ağzı kısalığı 24 haftada anlaşıldı. 33 mm dedi önce, 27. haftada 20 mmye kaadar düşmüştü. Serklajdan hiç bahsetmedi bile doktorum zaten erken yapılan bişeymiş ben araştırdığımda öğrendim. Herşeyi yasakladı, son 3 ay sadece vcye ve doktora gitmek için kalktım. 40+3 te melek gibi bir kız dünyaya getirdim normal doğumla. Yani bol bol istiraahat et, iş miş yapma. 36. haftayı garantiledikten sonra ayaklanabilirsin, az kalmış biraz daha gayret et. İnşallah sende 40 haftayı görürsün canım.
Hemşin;
kaçıncı haftadasın bilmiorum ama Allah sonuna kadar gidip sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
Tuğba Şeker;
İnşallah serjlajın faydasını görürsün, dinlenmeye ve olumlu düşünmeye çalış. Bebeişini kucağına alınca buradan müjdeyi verirsin.
Saliha;
Bebeğin senden ayrı yerdemi anlayamadım? Yani annen sizde kalmıyormu? Uzun zamandır siteyi takip edemiyorum kaçırmış olabilirim. Eğer öyleyse Allah dayanma gücü versin canım çok zor.
Ece, Butterfly, Yaren,Badem;
İnşallah bu güzel duyguyu Allah sizede tattıracak. Bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bütün bu sıkıntılar unutlucaka. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz.
Merhaba Ece,
Seni görmek ne güzel:))
Doktor ne kadar süreyle kullan demişti bu ilaçları sana?
Yani denemeden önce 3-4 ay kullan gibi bişi dedi mi?
Bana 15 hazirandan sonra deneyebilirsin dedi doktorum, ilaçları da 15 hazirandan itibaren kullan dedi.
Acaba daha erkenden mi başlamam gerekir diye düşündüm ben de?
Hemşin;
kaçıncı haftadasın bilmiorum ama Allah sonuna kadar gidip sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
Tuğba Şeker;
ınşallah serjlajın faydasını görürsün, dinlenmeye ve olumlu düşünmeye çalış. Bebeişini kucağına alınca buradan müjdeyi verirsin.
Saliha;
Bebeğin senden ayrı yerdemi anlayamadım? Yani annen sizde kalmıyormu? Uzun zamandır siteyi takip edemiyorum kaçırmış olabilirim. Eğer öyleyse Allah dayanma gücü versin canım çok zor.
ınşallah bu güzel duyguyu Allah sizede tattıracak. Bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bütün bu sıkıntılar unutlucaka. ınşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz.
Çok teşekkür arkadaşım güzel dileklerin için, senin de herşey gönlünce olsun.Hemşin;
Tuğba Şeker;
İnşallah serjlajın faydasını görürsün, dinlenmeye ve olumlu düşünmeye çalış. Bebeişini kucağına alınca buradan müjdeyi verirsin.
Saliha;
İnşallah bu güzel duyguyu Allah sizede tattıracak. Bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bütün bu sıkıntılar unutlucaka. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz.
Sezen,
Benim rahim ağzı kısalığı 24 haftada anlaşıldı. 33 mm dedi önce, 27. haftada 20 mmye kaadar düşmüştü. Serklajdan hiç bahsetmedi bile doktorum zaten erken yapılan bişeymiş ben araştırdığımda öğrendim. Herşeyi yasakladı, son 3 ay sadece vcye ve doktora gitmek için kalktım. 40+3 te melek gibi bir kız dünyaya getirdim normal doğumla. Yani bol bol istiraahat et, iş miş yapma. 36. haftayı garantiledikten sonra ayaklanabilirsin, az kalmış biraz daha gayret et. İnşallah sende 40 haftayı görürsün canım.
Bana sadece aspirin ve folik asit verdi arkadaşım,Merhaba arkadaşım teşekkür ederim seni görmek de çok güzel:)
Bana tam olarak hamilelikten şu kadar önce başlaman gerek falan demedi ilaçları
Benim son kaybım sezeryanla olmuştu o yüzden hazirandan sonra deneyebilirsin dedi
Arkadaşım ama anladığım kadarıyla vücudumu hazırlamak için başlattı gebelikten 3-4 ay önce çünkü becozym c yi yazarken dedi ki bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmemiz gerekiyor dedi ve hamile kalırkalmaz da clexan 0.2 olacaksın dedi
Sen de mi aynı ilaçları kullanacaksın?
selam arkadaşlar uzun zamandır takip edemedim. 10. haftama girdik ama biraz sorunlu oldu düşük riski atlattık. dr rahimde kanama farketti çok şükür onu istiraahatle atlattık işe başladım. ensonki muayenede rahim boyutunu 3 cm dedi. şimdilik iyi dedi. ama burdaki arkadaşlara bakırum da 20 haftalarda bile daha uzun olan arkadaşlar var. 10. haftada 3 cm çok kafamı karıştırdı. 12. haftada dr tekrar ölçecek gerekirse serklaj dedi. çok tedirginim. sizce 3 cm iyimi fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
selam canım...
ilerleyen haftalarda rahim ağzında kısalma olmazsa 3cm iyi
ama kısalmaya devam ederse o zaman doktorunun dediği gibi zaman çok ilerlemeden serklaj yaptırırsın umarım kısalma olmaz ve serklaja gerek kalmaza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?