- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.941
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. inşallah gerek kalmaz. bakalım ielrleyen zaman gösterecek. tedbiride elden bırakmamak lazım. önceki bebişimde yaşadıklarımı unutmuş değilim. sen de çok dikkat et yatmak zorama inan bebişine allah göstermesin bişey olursa odaha kötü. senin ilk gebliğin galiba rahim kısalığın zamanında farkedildiği için şanslısın. biz ilk bebişlerimizi fark edilemediği için kaybettik. inşallah sen kucağına alacaksın bebişini bize de güzel bi örnekle moral olacaksın.
inşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi
evet ilk hamileliğim :CüvCüv:
sen erken doğumlamı kaybettin bebeğini :teselli:
Offf Sezen hamile hamile bir de koca evin temizliğini mi yapıyorsun:1no2:
Eviniz büyük,maddi durum da fena değil gibi..Bence arada kadın tutsanız temzilik için ? benneyaptımki
evet canım malesefef 20. haftamda bebişim melek oldu. benim doktrum farkedemedi herşey yolunda diyordu. hiç bi zaman rahim boyutunu ölçmemişti. senin doktrun bu konuda çok bilgili anladığım kadarıyla. şimdiki doktorumdan bende memnunum oda bu konuda bilgili. şimdi oğlumu kaybedeli 5 ay oldu. 24 nisanda doğacaktı. o tarihte kardeşini gönderdi bize mevlam bu bebişime uzun ömürversin. benimgibi bekleyen tüm hamiş arkadaşlarında kucağına bebişlerini almak nasipetsin. çocuk isteyen arkadaşlarında en kısa zamanda hamiş olurlar inşallah.
yağmurcan nasıl gidiyor hamilelik..istirahat ediyorsun dimi dikkat et canımm kendine...kaç haftalık oldunuz...
badem başka bi yerde ovulayon kiti kullandığını yazmışsın canım nasıl memnunmusun çizgiler belirleniyorumuu:sm_confused:.
yarencim diyete spoara başladın hadi hayırlısı bizde bi başlayabilseydik...2 kilo vermişsin 10 gündealkisalkisalkis..darısı benim başıma
görüşmek üzeree:teytey:
Canım bu günlerde ovulasyon testim negatif çıkıyor,umarım çatlayıp bir sperm ile buluşmuştur..:1rolleyes: Beklemedeyim şu an..Sonucu öğrenmek için....:Saruboceq:
yağmurcn herşeyin yolunda gitmesi çok güzel senin adına sevinidim
acaba benim anlattklarımdan mı etkilendin sonra konuşuruz çünkü sana acı tecrübelerini hatırlatıyor olabilir
senin ve bebeğinin psikolojısinin yerinde olması başarımızı artırır
canı gönülden başaracağına inanıyorum ki bizlerede ümit olsunnnnnnnn
çokkkkk öptüm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?