- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.961
kızlar dr dan geldim rahim boyum aynı en kısa ölçtüğü 32mm ama 35 civarı dedi kkorkulacak birşey dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol ara vermyorum 2 haftada bir gidiyorum inşallah hep böyle devam eder
birde bu sabah çok kötü kalktım bu haftamda düşük yapıyorum minicik bebek elime düşüyor ama nasıl ağlıyorum kalktığımda gözlerimden yaş akıyordu çok kötü oldum
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
yağmurcn canım kontrolün iyi gittiğine sevindim
inşallah böyle devam edeceksiniz
insan kafasında o kadar çok şeyi kuruyor ki rüyalara da yansıyor
hamileliğim sırasında gergin bekleyişler sırasında ben de abuk sabuk rüyalar görüyordum
bebişi karnımdan çıkartıp alıyorlar sonra tedavi edip tekrar içime geri koyuyorlardı falan
ama bak sonuumuz iyi oldu
sizinkiler de böyle olacak inanıyorum[/QU
ssaslan seninle adaşmışızopuyorumnanaktan
maşallah oğluşunda bayağı büyümüş
:enbuyukkk:bizi burda yalnız bırakmadığın için çok çok teşekkür ediyoruz :hooray:
merhaba arkadaşlar
mumudihaba denicek hiç bir şey yok
çok üzüldüm
ama şunu çok ii biliyorum sen çok güçlüsün
biliyorum başarıcaz
ayrıntı yazmamışssın
özelden konuşmak isterdim
bende yalçon hocaya gitmiştim
istediği bütün testleri nerdesyse yaptırdım
1 tane kaldı
tekrar gidicem
tatilden yeni döndük tekrar denemek istiyorum
ama çok korkuyorum
kızlar dr dan geldim rahim boyum aynı en kısa ölçtüğü 32mm ama 35 civarı dedi kkorkulacak birşey dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol ara vermyorum 2 haftada bir gidiyorum inşallah hep böyle devam eder
birde bu sabah çok kötü kalktım bu haftamda düşük yapıyorum minicik bebek elime düşüyor ama nasıl ağlıyorum kalktığımda gözlerimden yaş akıyordu çok kötü oldum
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
diliyorum ki Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın bize
bu bebeğime hamile kaldığımı öğrendiğimde diyordum ki bir şey olursa ilki kadar koymaz ama anladım ki öyle değil rüyası bile berbat rüyamda ilkinden daha fazla acı çekiyordum uyandığımda içlenmiştim kendimi kasmışım aynaya baktım gözlerimin içi kıpkırmızıydı
Allah' ıma dua ediyorum bir daha göstermez inşallah
Bol sabırlar arkadaşlar
Canım benim gerçek hayatta başıma gelen senin rüyana girmiş..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Mumudihaba canım ,senin de aynı şekilde mi olmuştu ?senağlama senağlama
yok cnm benim farklı bir düşüktü bu sefer ki
yağmrcn la msn den konuştuk bana sordu nasıl oldu vs bende biraz anlattım sanırım o düşünceyle yattığı için rüyasında görmüş
sen neler yapıyorsun cnm nasılsın
Çok stres yapmayın kızlar. İnşallah Allah'ın izniyle son haftalara kadar gelebilirsiniz. Hamilelikte streste erken doğumu tetikliyormuş. Düşünmemeye çalışın, kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın ve olumsuz şeyleri okumamaya çalışın.
Allah yardımcınız olsun...
merhaba kızlar bende 2 hamileliğiöde de 20. haftalarda bebekleri kaybettim. 2. bebeğimi kaybeteli 1 ay oldu. doktor ilk reglinde gel muayene edecem dedi.Bugün ilk regl geldi. regl bitsin doktora gidecem.
Hala kafamdan atamıyorum bebeğimiii......
arkadaşım başın sağalsun. şuan nedesem boş yaşayan bilir senin acını. yaklaşık altı ay önce bende aynı şeyleri yaşadım. zaman herşeyin ilacı zamanla allah sabrını veriyor. bineden söylemedilermi. enazından neden belli olsa tetbirini ona göre alırlardı. bende rahim yetmezliği dendi şimdi ikinciye hamileyim sürekli takip altındayım. mevlam böyle acılar tekrar hiçbirimize yaşatmasın bizlerede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasipetsin. moralini fazla bozma burda örnekleri görüyoruz kaçkere düşük yaptıktan sonra kucağına bebişlerini alan arkadaşlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?