- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.001
kızlar akşam gene yatağa yattım, bi ağlama geldi. Kıızmı kaybetmeseydin karnımda 6 aylık olacaktı diye ağladım durdum. sonra uyuyaklamışım. Ben doğum yapalı 1 ay oldu. 3-4 ay daha beklicez.
Allahım sabrını da versin herkese.. ssaslan oğluşunun fotoğrafları varmı?
cnm sen ne zaman kaybettmiştim bebeklerini
bende bir ay önce ikizlerimden ayrıldım 2 mayıs
canım bende 4 mayısda kaybettim kızımı. senin kaç haftalıktı? benim 18+3 dü.
benim ikizlerde biri erkek diğeri kızdı
18 haftayı bitirmiştik
kızlar akşam gene yatağa yattım, bi ağlama geldi. Kıızmı kaybetmeseydin karnımda 6 aylık olacaktı diye ağladım durdum. sonra uyuyaklamışım. Ben doğum yapalı 1 ay oldu. 3-4 ay daha beklicez.
Allahım sabrını da versin herkese.. ssaslan oğluşunun fotoğrafları varmı?
merhabalar herkese
nerycim bebişim iyi teyzesi
senin tatlı kbebişini de kocaman öpüyorum
bu yolda savaşan herkese bol sabır güç ve sonu mutlulukla biten güzel hamişlikler diliyorum
ssaslan çınarda kocaman olmuş şeker mi şeker ısırırım onu ben
melek canım sende işe başladın heeeeeeee nese oğluşa iyibak,
sibelcim canım ayrı düştük ama hep aklımdasın
yağmurcan hadi güzelim inşallah alacaksın yavrunu kucağına
mrb arkadaslar sizlere sorularım olacak.dün doktora gittim doktor bserviks boyunda biraz kısalma oldugunu söyledi.3.1cmidi 2.7cm olmus.nstye bagladı hic sancı cıkmadı o yüzden kasılma önleyici ilac vermedi.aha sonra vericegini söyledi.simdi sadece magnezyum kullanıyorum.siz nezaman basladınız nidilat yada prepara.
bu arada yagmurcan sen kullanıyormusun ilac.allah hepimize saglıklaa kucaklayacagımız bebekller nasip etsin.
ankarada yaşıyosun galiba arkadaşım, doktorun kim acaba?selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. herkez iyidir inşallah. ben dün doktardaydım. bebeğin sağlık durumu iyiyimiş.
ikili tarama testi yaptık. ulturasonla baktı ve bu ayın sonunda sekrlaj amaliyatı için hazırlan dedi. ben zaten hamile kaldığımdan berri buna kendimi hazırlama çalışıyordum
ama iş ciddiye binince şu an çok tedirginim doğrusu. doktorum şimdilk herşey normal önlem amaçlı yapıyoruz dedi
ama ben yinede korkuyorum. bebeğime bişey olacak diye sonuçta cerrahi bi işlem. ama hayırlısı inşallah.
olan arkadaşlar korkulacak bişey yok dedikçe yüreğime su serpiliyo biraz. bide düşünüyorum önceki bebişim de hiç bi önlem alınmadı ne oldu sonu hüsran.
bakalım bun da elimizden geleni yapacağız Allah ın izniyle bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inşallah tatlı bebeşimi.
bu arada cinsiyeti için erken ama erkek büyük olasılıkla dedi çok sevindimya öncekide biliyosunuz erkekti allahın taktiri işte.
ankarada yaşıyosun galiba arkadaşım, doktorun kim acaba?[/QUOT
evet canım ankaradayım. maltepede Lina 1 yaşında Kuruluşumuzun yıl dönümü bu merkezin üstüne tıkla Dr. mine hanım. özel bir klinik sgk anlaşmalı. sen de sanırım ankaradasın sen kime gidiyorsun. ben önceki gebeliğimde fatih üniversitesi hst gidiyordum. keşke ondada buraya gelseymişim. çok memnunum.
kimse soruma cevap vermemiş bizler hangi ara bu konu için önemsizlerden olduk acaba?
mrb arkadaslar sizlere sorularım olacak.dün doktora gittim doktor bserviks boyunda biraz kısalma oldugunu söyledi.3.1cmidi 2.7cm olmus.nstye bagladı hic sancı cıkmadı o yüzden kasılma önleyici ilac vermedi.aha sonra vericegini söyledi.simdi sadece magnezyum kullanıyorum.siz nezaman basladınız nidilat yada prepara.
bu arada yagmurcan sen kullanıyormusun ilac.allah hepimize saglıklaa kucaklayacagımız bebekller nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?