Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok güzel haber şükürler olsun RABBİMİZE

RELAX CNM

alkisalkisalkisyaumurcan doktordan güzel haberlerle dönmene çok çok sevindim canım içini ferah tut ve aklına kötü mşeyler getirme herşey çok güzel olucak inşallah sonuna kadar herşey yolunda gidecek buna yürekten inanıyo kendine iyi bakopuyorumnanaktanrum Rabbim emeklerini boşuna çıkarmasın canım

kızlar hepinize vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim. . iyiki böylebir kulup var birbirinin dilinden anlayan insanların destekolması çok moral oluyo bizler için. Mevlam hepimize bebişlerimizi doya doya koklamak nasipetsin. ben seklajdadan fazla kormuyorum bebişime bişey olmasından korkuyorum. ama sizlerden gördüğümkadarıyla çocuk için fazla bi zararı yok değilmi.

yağmurcn senin iyi haberlerine çok cevindim. Allah tamamına erdirecek inşallah

tuba şeker sende uzun zamndır yoktun. seninde iyiolmana sevindim. burayı boş bırakma seklajlı arkadaşların iyi haberleri bizi ikikat mutlu ediyo ve umut veriyor. kızına allah umuzun ömür versin.

samyeli seninde iyidilekleriniçin ayrıca teşekkür ederim. rahim boyutunun nasıl ölçüldüğünü sormuşsun benim hamilelikte hep üsten ulturasonla bakım ölçüm yaptı 12. haftamdayım 3 cm çıkıyo. şimdilik iyi ama doktorum beni hamile kalmadan önce alttan muayene ettiğinde bujiyle rahime giridi ve oşekilde yetmezlik tanısını koymuştu.

canım güzel haberlerine cok sevindim canım allah sonuna kadar güzel götürsün inşallah.sağlıkla alalım bebişlerimi,zi canıjm cinsiyeti neydi bebişinin

canım ne güzel benimde kızım olacak inşallah sağlıkla kucaklarız kızlarımızı

çok şükür canım... çook sevindimmm canımm...

çook şükür canımm. çooks evindim yağmurcan...

canım çook teş.edderim. bende ilk regl imi bekliyorum. gelsin de ozaman gidicem doktora. bakalım ne diyecek? rahim fişlminden falan bahstemişti..

Canım çok sevindim bu habere, Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah..İnşallah serklaja gerek olmadan, sıkıntısız atlatırsın hamileliğini..Yolu da yarılamışsın, göz açıp kapayıncaya kadar 40. haftaya ulaşırsın umarım..

Nehir Duru'muz da iyi teyzesi, 4 ay 1 haftalık olduk maşallah..Bu arada Şubat annelerine Kalbinur'un videosunu koymuşsun, izlerken ağlamamak için kendimi zor tuttum, çok duygulandım..Çok acılar çektin, çok üzüldün, bekledin ama emeğinin karşılığını aldın arkadaşım..Allah o şirin bebeğini sana bağışlasın..Ona 41,5 kez maşallah diyorum annesi..

sağol tatlım.Amin
sen öyle diyince benimde gözümden yaşlar süzülüverdi bile.Annelik daha hassas yapıyor insanı galiba.Bİr elimle yaşları sildim.Çok şükürki yanıbaşımda evladım
Sende bizlerle aynı kaderi paylaşıp yaşadın.
Dilerim rabbimden bundan sonra bebişlerimiz için herşey çok iyi olur.
Kalbinur'dan kocamann öpücük yolluyoruz Duru'ya.

benim26.haftaya rağmen dr uygun bulmamıştı dikişi 2,2,5 cm rahim açıktı
ne günlerdi yahu:S

benim26.haftaya rağmen dr uygun bulmamıştı dikişi 2,2,5 cm rahim açıktı
ne günlerdi yahu:S

acep birgün gelecek ve bizler de hamile kalıp o zorlu süreci atlattıktan sonra ne günler yaşadık diyebilecekmiyiz diye düşündüm senin yazını okuyunca cnm

RABBİM evladına hayırlı uzun ömürler versin inş:Saruboceq:

mrb kızlar nasılsınız.sizler nidilat yada prepar içerken carpıntınız cok oluyormuydu.benim carpıntım o kadar cok oluyorki anlatamam.sizce bu ilacların yan etkisini azaltACAK BıR ıLAC VARMI.KULLANAN OLDUMU

amin inşallah canım.senin için hep dua ediyorum.allah hepimize sağlıkla bebekler nasip etsin.

amin inşallah canım.senin için hep dua ediyorum.allah hepimize sağlıkla bebekler nasip etsin.

çok teşekkür ederim cnm

benimde dualrımda sen varsın ve bu yolda emek harcayan bütün hamiş arkadaşlarım

inş sende başaracaksın bizlerin umudu birkat daha artacak

Kızlar hepinizden Allah razı olsun gerçekten destekleriniz çok sizlede moral buluyorum özellikle sağlıklı doğum yapan arkaşlarım sayesinde ( Rabbim sağlıklı büyütmenizi nasip etsin)
ve diğer arkaşlarımda inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeklerimizi hep beraber kucaklamış oluruz..
ınşallah bşir gün bende NE GÜNLERDı DıYEBıLıRıM OĞLUM yanımdayken

mrb kızlar nasılsınız.sizler nidilat yada prepar içerken carpıntınız cok oluyormuydu.benim carpıntım o kadar cok oluyorki anlatamam.sizce bu ilacların yan etkisini azaltACAK BİR İLAC VARMI.KULLANAN OLDUMU

nidilat veya prepar ani tansiyonu düşüren ilaçlar
çarpıntın oluyor ise sende taşikardiye sebep oluyor demektir.
dr.una söylemişmiydin

emin ol başta çok zor geliyor.Zaman geçtikçe güneşli bir havada sürekli yürüyormuş gibi hissediyorsun.kimi zaman bunalıyorsun,kimi zaman yoruluyorsun.
Bende çok zor hamile kaldım
Ve hiç ummadığım bir andı.Erik erik diye ağlamıştım hamile olduğumu bilmeden.
Hiç korunmadığım halde 10-11 ay sonra hamiş kalmıştım
hiç canını sıkma tatlım
Allah herseyı bellı bır duzende verıyor ınsana
Allah sana saglıklı bir hamılelık,sağlıklı bır bebek,omrunu onlarla surebılecegın guzel evlatlar nasıp etsın

mrb kızlar nasılsınız.sizler nidilat yada prepar içerken carpıntınız cok oluyormuydu.benim carpıntım o kadar cok oluyorki anlatamam.sizce bu ilacların yan etkisini azaltACAK BİR İLAC VARMI.KULLANAN OLDUMU

canım bende de yapmıştı
özellikle 4 saatte bir aldığımda gecenin bir yarısı nefes alamıyorum diye hemşireyi çağırmıştım önce nst ye bağladılar sonra sabahın 4ünde kapı açılıp drum geldiydi
sonra hemen 6 saatte 1 olarak azalttılar

bence de druna danışmanda fayda var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…