- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.021
selam fıstık ne sormussun gecmıse bı bakayım
beni sorarsan melekçim idare eder bende senin gibi oğluşu kucağıma alana kadar rahat etmicem heralde
selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. herkez iyidir inşallah. ben dün doktardaydım. bebeğin sağlık durumu iyiyimiş.
ikili tarama testi yaptık. ulturasonla baktı ve bu ayın sonunda sekrlaj amaliyatı için hazırlan dedi. ben zaten hamile kaldığımdan berri buna kendimi hazırlama çalışıyordum
ama iş ciddiye binince şu an çok tedirginim doğrusu. doktorum şimdilk herşey normal önlem amaçlı yapıyoruz dedi
ama ben yinede korkuyorum. bebeğime bişey olacak diye sonuçta cerrahi bi işlem. ama hayırlısı inşallah.
olan arkadaşlar korkulacak bişey yok dedikçe yüreğime su serpiliyo biraz. bide düşünüyorum önceki bebişim de hiç bi önlem alınmadı ne oldu sonu hüsran.
bakalım bun da elimizden geleni yapacağız Allah ın izniyle bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inşallah tatlı bebeşimi.
bu arada cinsiyeti için erken ama erkek büyük olasılıkla dedi çok sevindimya öncekide biliyosunuz erkekti allahın taktiri işte.
salihasçım be 12. haftada başlamıştım kullanmaya
ancak erken olduğunu doktorum söylemişti
önlem olsun diyeydi yalnızca
bende hiç bir işe yaramadı ilaç
kasılamalarım başladı ve durmadı
benim sancılarım 17. haftada başlamıştı
24 e kadar dayandı
fizercim hiç korkma dikiş çok sorun değil
hiç korkutma kendini
samyeli rahim ağzı alttan ultrasonla ölçülüyo arkadaşım
üsttende ölçülüyo ama net boy olmuyo
kimse soruma cevap vermemiş bizler hangi ara bu konu için önemsizlerden olduk acaba?
selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. herkez iyidir inşallah. ben dün doktardaydım. bebeğin sağlık durumu iyiyimiş.
ikili tarama testi yaptık. ulturasonla baktı ve bu ayın sonunda sekrlaj amaliyatı için hazırlan dedi. ben zaten hamile kaldığımdan berri buna kendimi hazırlama çalışıyordum
ama iş ciddiye binince şu an çok tedirginim doğrusu. doktorum şimdilk herşey normal önlem amaçlı yapıyoruz dedi
ama ben yinede korkuyorum. bebeğime bişey olacak diye sonuçta cerrahi bi işlem. ama hayırlısı inşallah.
olan arkadaşlar korkulacak bişey yok dedikçe yüreğime su serpiliyo biraz. bide düşünüyorum önceki bebişim de hiç bi önlem alınmadı ne oldu sonu hüsran.
bakalım bun da elimizden geleni yapacağız Allah ın izniyle bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inşallah tatlı bebeşimi.
bu arada cinsiyeti için erken ama erkek büyük olasılıkla dedi çok sevindimya öncekide biliyosunuz erkekti allahın taktiri işte.
mrb arkadaslar sizlere sorularım olacak.dün doktora gittim doktor bserviks boyunda biraz kısalma oldugunu söyledi.3.1cmidi 2.7cm olmus.nstye bagladı hic sancı cıkmadı o yüzden kasılma önleyici ilac vermedi.aha sonra vericegini söyledi.simdi sadece magnezyum kullanıyorum.siz nezaman basladınız nidilat yada prepara.
bu arada yagmurcan sen kullanıyormusun ilac.allah hepimize saglıklaa kucaklayacagımız bebekller nasip etsin.
ben bugün itibari ile 25+2 günlük hamileyim canım.canım sen kaç aylık hamilesin...
selam kızlar 1-2 gündür buraya bakamamıştım
herkes iyi sanırım
ecem çoktandır görünmüyordun canım
kalbinurumuz nasıl yeni videosu yok mu ??
tiwiks siz de iyisiniz herhalde
arkadaşlar rahim boyu muhabbetleriyle ilgili bir yardımıım dokunamıyor üzgünüm
geçen haftasonu ankarada eşimin halasının yanına gitmiştik
kendisi zekai tahir burakta kadın doğumda
bana bir rahim modeli üzerinde yaşadığım olayı gösterdi
normalde rahim ağzının vajinaya doğru uzanan kısmı ölçülen kısım bildiğiniz gibi ve bu kısım gebelik süresince kapalı olması gereken kısım
eğer kısalma olursa yani üst kısımdan açılmaya başlarsa buna hunileşme deniyormuş bu kısma dikiş atılıyormuş ki bu kısım kas yapısındaymış ve kullanılan ipler tonlarca ağırlığı taşıyabilecek dayanımı olan iplermiş
artık serklaj çok büyük yüzdelerde başarı getiriyor dedi
benim durumumu hatırlıyorsanız benim rahim ağzı boyu kalmadığı gibi 3 cm de açılmam vardı 20. haftamda
benim serklajda ancak kasların altında kalan normal doku kısmını dikebilmişler hunileşme yüzünden
bu yüzden en ufak bir ayağa kalkma girişimim kanama ve düşükle sonuçlanacakmış dikkat etmeseymişim
yani zamanında kas dokuya atılan dikiş başarıyı beraberinde getiriyormuş çoğunlukla
salihas canım bende gebelik diyabeti çıkmıştı
önce 1 hafta kadar 2000 kalorilik diyet verip bu diyet sırasında sürekli şeker ölçümü yaparak izlemeye aldık diyetisyen kontrolünde
sonra değerler çok yüksek çıkmayınca doğuma kadar diyetle devam ettim
diyete dikkat etmen önemli çünkü bebekte yüksek doğum ağırlığı yapabiliyor ki bu da bizim için dikişlere daha fazla baskı demek
tatlı yemeyi kesinlikle bırakman ve unutman gerekiyor
meyve tüket tatlı yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?