- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.981
selam kızlar rahim ağzı boyu nasıl ölçülüyor ve kaç haftada bir ölçülmesi gerekiyor
slm canım
ben 20. haftamda kontole gittiğimde doktorum üsten bakmıştı tam görememişti bol su içirtip 2 saat sonra tekrar çağırmıştı idrarıma sıkışık gitmiştim o zaman yine usg ile bakmıştı normal demişti
daha snra 24. haftamda yine üstten usg ile bakarken i anormallik görünce alttan camera ile baktı ve rahim ağzı boyunu ölçtü daha önce kine göre kısalma vardı
yani zaten doktor usg ile bakarken bir anormallik görürse alttan bakma ihtiyacı duyup öçlüyo
Samyelı Allah en kısa zamanda saglıcakla bır bebek kucagına almayı nasıp etsın..
Benımde o haftalarda yukarıdan baktıgında anormallık gorunce alttan bakma geregı duydu..
inşallah canım, senide okudum. sende zorlu bi süreçten sonra bebişine kavuştun.. Nekadarlık oldu şimdi...
Bebeğim bugün 40 günlük oldu. Eşşek sıpası doğduktan sonrada bizi korkutmaya devam etti.
ılk başta göbeği iltihaplandı, kokmaya başladı. Doktora götürdük felan
O arada sarılık oldu, neyseki çabuk atlattık
Sonra 10 günlük felandı sağlık grup başkanlığından aradılar, topuk kanı şüpheli çıkmış tiroid değerleri yüksek çıkmış hemen sağlık ocağına gidin yeniden topuktan kan alsınlar dendi. Neyseki 15 gün kokuyla bekledikten sonra 2. kan normaal çıktı değerleri.
Sonra gözleri iltihaplandı göz doktouna götürdük, onuda atlattık.
Totomuz pişik oldu, yüzümüzde sivilceler çıktı, göğüslerim yara oldu,mastit oldum,vs..
Ama çoğunu atlattık, şimdilik abla kıskançlığımız dışında. 4.5 yaşında büyük kızım. Kardeşini belli etmesede kıskanıyor ve bu aralar zarar verme eğilimine girdi. Bunuda atlatacağız inşallah.
Bu arada kızlarımın birbirleriyle alakaları yok. Ablası esmer, kara kaş kara göz, ufaklık kumral mavi göz.
Becerebilirsem fotoğraflarını ekleyecem bakalım.
Merhaba, cumartesi günü 14.02.2009 da 17 + 2 günlük hamileyken bebeklerimi kaybettim..Çok üzgünüm............senağlamasenağlamasenağlama
2 bebeğimde sapasağlamdı...sancı yüzünden gece yarısı doktora gidecekken evin kapısından çıktığımda foş diye suyum geldi bütün apartman kan ve su oldu..hemen banyoya koştum..kocaman bir pıhtı düştü sandım..henüz banyonun kapısında ayaktaydım ki bir baktım bebeğim elimde ve hareket ediyor...
Arkasından diğer bebeğim de düştü..ikisinin de kalbi atıyordu,heryerleri tamdı,hareket ediyorlardı..avuçlarımda bebeklerim,kordonları ve eşleri içimde o halde kan revan içinde hastaneye acil kürtaja alındım..hemşire meleklerimi zorla aldı elimden...eşimle kendi ellerimizle gömdük..baş uçlarına gül ağacı dikti eşim...Çok acı.....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım ben yeni katıldım, daha yeni okudum. ÇOk geçmiş olsun.. Senin yaşadığın daha zoor. Bende 2 mayısda kızımı kaybettim.
hamile olan arkadaşlar
dikiş atılmış iken
17. haftamda dikişe doğru açılma ve baskı vardı
doktorum normal demişti
sizde böyle bir durum oluşmuşmuydu arkadaşlar
yada şimdi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?