Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
salihas ikimizin doktoruda bence hamilelikten önce koydukları için rahim yetmezliği teşhisini temkinli yaklaşıyorlar. senin doktorunda rahim kısalması fazla olmadığı halde serkilajı ugulamış anlattığına göre.illede hamileyken konmuyo buteşhis önceside önemli beni için demişti benim doktorum. doğru aslında önceden buteşhis bize konmasaydı şimdi burahim boyutu normal diye hiçbir önlem almayacaklardı belkide değilmi canım.

yağmurcuğum haklısın aslında önceki hamileliğinde yaşadıklarını düşünürsek kaygıların normal aslıda canım. ama yinede bukadar sorun etme bence bak burda hiç dikişatılmadan doğumunu tamamlayan arkadaşlar var mesala kelebek onun hikayesi gerçekten çok ilginç değilmi. inşallah seninde herşey yolunda gidecek sitrese girip dahafazla kendini yıpratma artık. bol bol dnlenmene bak bence. cumartesi hayırlı haberlerini alacağız inşallah.

tatlımcım inan haberim yok aradın mı beni :1shok:
hiç görmedimde ya
ayyy kusura bakma canım nolur
bunadımmı ne vereliniortak

opuyorumnanaktansağol canım iyi dileklerin için inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:

yarencim inşallah hayırlısı olur senin için. Nasıl kilo verdin. maşşalah. Benimde vermem lazım. Uğraşıyorum hala.

valla canım eskiden olsa çok rahat veriyordum biraz yememden kısınca ama artık çok zor kilo vermeye başladım..:icecream: bu sefer sadece diyet değil spor da yaptım hergün bir saat yürüyorum çalıştığım için işten gelince biraz birşeyler atıştırdım ve yürüyüşe çıktım biraz da aletli jimlastik yaptım..kaydirigubbakcemile2 çok çok az yedim yani bazen diyet listelerindekinden bile daha az yedim.. başka türlü veremiyorum çünkü canım..ama daha iki kilo daha vermeyi düşünüyorum bir ay daha devam edicem yani..:teytey: bu arada bende bugün doktora gittim doktorumda verdiğim kilolardan memnun oldu, ve pazartesi lucrine başlıyorum inşallah bu sefer bir sorun çıkmadan transferimi yaptırır ve olumlu sonuç alırım kızlar dua edin ne olur:Saruboceq:

benim rahimim tamamen silinmişti tatlım 5 cmde açıklığım vardı
yani illa doğum gerekmiyor
:sinifsinif:

Ama farkedilmiş ve ayağa kalkmadan hep yatmışsın değil mi canım?ben kesenin yerinden kaydığını farkettim..ayağa kalktım yürüdüm ve doğum oldu...mafoldumben mafoldumben

bir de bende kasılmalar olmuştu...

tabi hep yattım
yatağa zincirli gibi
ah ah önemli olan farkedebilmek galiba
Allah sanada bundan sonrası için herşeyin en hayırlısını en güzelini en sağlıklısını nasip etsin emi opuyorumnanaktan

tabi hep yattım
yatağa zincirli gibi
ah ah önemli olan farkedebilmek galiba
Allah sanada bundan sonrası için herşeyin en hayırlısını en güzelini en sağlıklısını nasip etsin emi opuyorumnanaktan

Bitanem ben belki haftada 2-3 kez bile dr agittim..hep çok iyi bebekler deyip yolladılar..bir dr bile bakmadı ki hiç rahim ağzına..benim de böyle bir olaydan haberim yoktu tabi..değilse yerimden asla kalkmazdım...canım öyle yandı ki..hele iki bebeği kendi evimde ayakta canlı canlı doğurmak çok zor..bebeklerim için hala gözyaşı döküyorum...

sağol güzel dileklerin için.. Allah senin bebeğinin ömrüne ömür katsın inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar,
bademcim inşallah bu ay hayırlı haberlerini allırız...
kelebekcim senin kzın nasıl? nekadarlık oldu şimdii..
ONu kokla benim için...

günaydın kızlar hepinizin regaip kandili kutlu olsun. mevlam hepimizin dualarını kabul bebişlerini sağlıklı ve salih evlat olmalrını nasip etsin. hamile kalmak isteyenlerede Allah en kısa zamanda onlarada bebiş nasip etsin.

bu arada yeni bir zaferimizdaha var biliyormusunuz. akşam haberlerde izledim gülben ergenin doktoru konuştu 16. haftada 3 cm açıkla serkilaja alınmış ve ikizlerini 7. ayında buşekilde dünyaya getirmiş. hayırlısı demi arkadaşlar bizimkiler tek çocukla daha uzun kalır ve kimbilir tam haftasında doğururuz inşallah.

amin canım hepinizin kandili mübarek olsun.
dün bende duydum haberi insallah dediğin gibi bizim bebekler tam zamanında doğar.

günaydın kızlar,
bademcim inşallah bu ay hayırlı haberlerini allırız...
kelebekcim senin kzın nasıl? nekadarlık oldu şimdii..
ONu kokla benim için...

tatlımcım meleğim 5 ay 2 günlük oldu
büyüdük maşallah
ben ona o bana çokşeyler kattık
dilerim hepimiz böyle zaferleri elimize alırızzemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…