E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.141
benim doktorum rahim boyunu ölçmedi direk elle muayene yapıp serklaj kararı verdi acaba benim ki tamamen mi silinmişti hiç ultrasonla bakmadı.CADIARZU
saol guzelım ıyı olmaya calısıyoruz.. oglus da ıyı.. dıs etlerı kasınıyor sanırım.. sızde durumlar nasıl?
bu arada bende destek amaclı gırıyorum.. senın gıbı dusunuyorum.. gecende Ecem kelebek arkadası aradım ama cvp vermedı
Tamamen silinse doğumun başlar.....Benim tamamen silinmiş doğum yaparken..mafoldumben mafoldumben
sağol yarencim bana bunuda diyen çok kafanı bulandırma diye bakalım hafta sonu kendi dr ma gitmeyi karar verdim ve zeynepkamilde ne nedendiyse hepsini söylicem ( söylememiştim) bakalım bu sefer ne olcak hafta sonunu iple çekiyorum ....... Bu arada trasnferin olabilirmiş hayırlısıysa olsun o zaman bir aya ben senden de çok umutluyum tekrar hamile kalıp başaracaksın bu sefer içimdn böyle geliyor
yarencim inşallah hayırlısı olur senin için. Nasıl kilo verdin. maşşalah. Benimde vermem lazım. Uğraşıyorum hala.
badem seninde transferin hayırlı olsun canım.. inşallah seninde hamiş haberini alırız.. test günün ne zaman canım:))
benim rahimim tamamen silinmişti tatlım 5 cmde açıklığım vardı
yani illa doğum gerekmiyor
:sinifsinif:
Ama farkedilmiş ve ayağa kalkmadan hep yatmışsın değil mi canım?ben kesenin yerinden kaydığını farkettim..ayağa kalktım yürüdüm ve doğum oldu...mafoldumben mafoldumben
bir de bende kasılmalar olmuştu...
tabi hep yattım
yatağa zincirli gibi
ah ah önemli olan farkedebilmek galiba
Allah sanada bundan sonrası için herşeyin en hayırlısını en güzelini en sağlıklısını nasip etsin emi opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinizin regaip kandili kutlu olsun. mevlam hepimizin dualarını kabul bebişlerini sağlıklı ve salih evlat olmalrını nasip etsin. hamile kalmak isteyenlerede Allah en kısa zamanda onlarada bebiş nasip etsin.
bu arada yeni bir zaferimizdaha var biliyormusunuz. akşam haberlerde izledim gülben ergenin doktoru konuştu 16. haftada 3 cm açıkla serkilaja alınmış ve ikizlerini 7. ayında buşekilde dünyaya getirmiş. hayırlısı demi arkadaşlar bizimkiler tek çocukla daha uzun kalır ve kimbilir tam haftasında doğururuz inşallah.
günaydın kızlar,
bademcim inşallah bu ay hayırlı haberlerini allırız...
kelebekcim senin kzın nasıl? nekadarlık oldu şimdii..
ONu kokla benim için...
işte kızlar bizopuyorumnanaktan
işte kızlar bizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?