Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ister kızın ister darılın ama.. burada bebeğini kaybetmiş ya da bebek sahibi olmak için çabalayan insanların gözüne bu fotoları sokmanın hiç bir anlamı yok arkadaşlar.. nispet yapar gibi ne bu şimdi...

yaptığının cok yanlıs oldugunu dusunuyorum burda bana kalbınurun gerek vıdeo gerekse resmını soran bır cok arkadasım oldu
nedır senı bu kadar rahatsız eden
arkadaslar baska rahatsız olanınız varsa soyleyın bastan sıbeldı bana soran vıdeo vs..
cok ayıp oldu bu yaptıgın
kımseye nıspet yapmadım ben asla yapmadım
zaferın sonucuydu benımkı
ayıp..bende rahım agzı yetmezlıgı olanlardandım
daha beklemeyın benı bu konuya
hepınızın yolu acık olsun

Son düzenleme:
kelebek bu konuyla ilgili olumsuz tek bir arkadaş yorum yapmış açıkçası beni rahatsız etmedi tek bir kişi için desteğini neden bırakıyorsun bi kere sizin içinizden geçirdiğiniz dualarınız yeter

canım nedemek bir daha gelmem buraya öyle sey olurmu.biz bir coğumuz resmi ne kadar beğendimizi yazmıştık.hem kalbinur bizim zaferimizin simgesi değilmi.bazı arkadasların yorumları nedeniyle sayfaya küsmek olmaz.

evt kelebek bak diğer arkaşlarımızda katılmadğına göre sorun yok
herkesin fikri bizim zorumuza gitmeyen diğer arkaşların zoruna gitmiş olabilir
saygı çerçevesinde herkes yorum yapabilir diye düşünüyorum
kimse küsmesin lütfen sayfa ya

bu sıtede bır cok yerde bebek fotosu var.. Rahatsız olan topıge ugramaz.Ben de gorunce cok sevındım fotoları.. Burda bır cok arkadasımız bızler daha yolun basındayken bıze bu surecte destek oldular..bızde hamılelıgımızle ve logusa halımızle dua ettık. Ben dogumda bıle burdakı bır cok arkadası aklımdan gecırıp dua ettım..
Bence bızımle bu zamanları paylasan ıyı nıyetlı ınsanlar gocunmaz aksıne gurur duyarlar. Demekkı rahım agzı yetmezlıgı yasayanlar bu gunlerı gorebılıyorlar dıye..

ben fikrimi söyedim canım...
sayfaya küsmene gerek yok..
birbirimizin düşüncelerine saygılı olabiliriz değil mi?

düşüncene saygı duymuyorum duyamıyorum
burda en çok zorlananlardan biri bendim
4-5 ayımı geçirdim yatakta kalkmadan yahu
her an kızımı kaybetme korkusuyla geçirdim tüm hamileliğimi,çantam kapının bir kösesinde bekledi hep..
hiç bir şey bilmeden sen bana kalkmış nispet yapıyorsun diyorsun
ben nispet yapıcaklardan biri değilim..
kimseninde böyle düşünmesine izin vermem

Ecem canım çok güzel görünüyorsunuz fotoda..Aslında böyle tartışmalara gerek yok, evet bebeğini kaybetmiş ya da bebek sahibi olmak için çabalayan pek çok arkadaş var bu topikte..Ama bence bu arkadşların hepsi de, bu fotonun arkasındaki niyetin farkında..Destek amaçlı olarak sayfaya konulmuş, uzun süreli ve meşakkatli bir yolculğun ardından elde edilen zaferi gösteriyor Kalbinur..Belki Fusyamanya arkadaşın hassas bir dönemine gelmiştir bu resim, yoksa masumca bir fotoğrafı nispet olarak değerlendirmek çok üzücü olur..

sağol tatlım
beni bilen biliyor canımsın ya
kimseye nispet yapmadım şu güne kadar yapmamda,hepiniz iyiki varsınız
sizin desteğinizle geçirdim ben günlerimi,ne diyeyim isteyen isteğini düşünsün
ben hepinzin arkasndayım

sevgili kelebek

gerçekten senin samimiyetine inanıyorum kızınla san sağlıklı uzun ömürler diliyorum

birbirimize destek olduğumuz için herbirimizin başarısıyla bizlerde umutlanıyoruz

eğer kelebek başardıysa inş bende başarabilirim diye heyecanlanıyoruz

biz senin arkandayız sende bizim olduğuna sonuna kadar inaniyorum

bıtanem cok sagol
ben hepınızı cok sevıyorum
ben basardıysam tabıkı sızlerde basarırsınız
hepınızın duacısıyım
ıyıkı varsınız canımsınızopuyorumnanaktan

günaydın kızlar burası baya sessiz kalmış umarım herkez iyidir. yağmurdan bihaber yokmu cumartesi doktora gidecekti merak ettim.
kelebek kızınıda senide görmek bize zaferin nasıl bişey olduğunu gösteriyo. sakın bizi bırakma. bundan rahatsı olan arkadaşıda anlıyorum acısını mutlaka daha atlatamamıştır. benbile hala önceki kaybımla yaşıt çocukları görünce içim eriyor. hatta karnı burnunda hamileleri yürüyüşte çarşıda pazarda görüyüm çok kıskanıyorum. ama inşallah bizde seningibi bigün Allah ın izniyle kucağımıza bebişlerimizi alacağız arkadaşım.

mrb kızlar, ya evet yağmurdan haber yok dimii. Merak ettim valla yaa. Dün kk da konuştuğum bi kızla tanıştık. Tesadüfen olmuş. Facebookta fotolardan tanımış beni. Pıknikteyken tanımıdı. çok mutlu oldum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…