- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.181
ister kızın ister darılın ama.. burada bebeğini kaybetmiş ya da bebek sahibi olmak için çabalayan insanların gözüne bu fotoları sokmanın hiç bir anlamı yok arkadaşlar.. nispet yapar gibi ne bu şimdi...
yaptığının cok yanlıs oldugunu dusunuyorum burda bana kalbınurun gerek vıdeo gerekse resmını soran bır cok arkadasım oldu
nedır senı bu kadar rahatsız eden
arkadaslar baska rahatsız olanınız varsa soyleyın bastan sıbeldı bana soran vıdeo vs..
cok ayıp oldu bu yaptıgın
kımseye nıspet yapmadım ben asla yapmadım
zaferın sonucuydu benımkı
ayıp..
daha beklemeyın benı bu konuya
hepınızın yolu acık olsun
amin canım teşekkür ederim
sen beni aramışsın tatlım geçen okudum :S
yaptığının cok yanlıs oldugunu dusunuyorum burda bana kalbınurun gerek vıdeo gerekse resmını soran bır cok arkadasım oldu
nedır senı bu kadar rahatsız eden
arkadaslar baska rahatsız olanınız varsa soyleyın bastan sıbeldı bana soran vıdeo vs..
cok ayıp oldu bu yaptıgın
kımseye nıspet yapmadım ben asla yapmadım
zaferın sonucuydu benımkı
ayıp..bende rahım agzı yetmezlıgı olanlardandım
daha beklemeyın benı bu konuya
hepınızın yolu acık olsun
ben fikrimi söyedim canım...
sayfaya küsmene gerek yok..
birbirimizin düşüncelerine saygılı olabiliriz değil mi?
[ımg]http://img208.imageshack.us/img208/8995/ecem036.jpg[/ımg]
işte kızlar bizopuyorumnanaktan
maşallah size.bende bebeğimi kaybetmiştim ama sizi görünce cesaretlendim.şimdi 35.haftamıza girdik.
Ecem canım çok güzel görünüyorsunuz fotoda..Aslında böyle tartışmalara gerek yok, evet bebeğini kaybetmiş ya da bebek sahibi olmak için çabalayan pek çok arkadaş var bu topikte..Ama bence bu arkadşların hepsi de, bu fotonun arkasındaki niyetin farkında..Destek amaçlı olarak sayfaya konulmuş, uzun süreli ve meşakkatli bir yolculğun ardından elde edilen zaferi gösteriyor Kalbinur..Belki Fusyamanya arkadaşın hassas bir dönemine gelmiştir bu resim, yoksa masumca bir fotoğrafı nispet olarak değerlendirmek çok üzücü olur..
sevgili kelebek
gerçekten senin samimiyetine inanıyorum kızınla san sağlıklı uzun ömürler diliyorum
birbirimize destek olduğumuz için herbirimizin başarısıyla bizlerde umutlanıyoruz
eğer kelebek başardıysa inş bende başarabilirim diye heyecanlanıyoruz
biz senin arkandayız sende bizim olduğuna sonuna kadar inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?