- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.101
Teşekkür ederim arkadaşlar..şimdiden mağnezyuma başladım bile...hamile olup olmadığımı bilmeden...edam ecrin canım senin serklajın olmuştu demi? herhangi bir ilaç vermişmiydi dr?
evet canım az kaldı 1 temmuzda atılacak inşalah. ben özelde attıracam. devlet hastanesine bukonuda doğrusu güvenemedim. şimdi serklajdan sonrası için korkmaya başladım. ben çalışıyorum raporla idare edecem ama doktorum raporluk bi durum yok çalış derse ozamn neyaparım onun düşüncesindeyim şimdi.
peki canım 3. hamileliğinde dikiş oldumu?
Canım bana mı dedin ?
Eğer olursa 2. hamileliğim olucak..
Tek hamileliğim var benim o da ikizlerime olan hamileliğim....Bu günlerde doğacaklardı ama Şubatta doğum oldu rahim ağzı yetmezliğinden...mafoldumben mafoldumben
Canım ben yanlış anladım ozaman. İnşallah hamileliğin çabuk olur.Durum nasıl şimdi? Hamilemisin?
sen genede ara ara rapor alırsın bence.. Ama çoğunluk istirat veriyorlar...
maşallah kızına canım.allah bizlerede gösterrsin o günleri.sende yattınmı ilaç kullandınmı kasılma önleyici canım
canım ben martta serkilaj oldum o zamandır raporluyum.bence doktor sanada verir rapor cünkü ben hep yatıyorum.istirahat cok önemli diyor doktorum.
canım sen serkilajdan önce çalışıyormuydun. yoksa hamile olduğundan berri raporlumusun. benim doktorumda gerekirse verir diye düşünüyorum. bukonu da oda çok titiz davranıyo. ben 10 haftalık kende ufak bi düşük tehlikesi atlattım 10 günlük hemen rapor verdi. bunda da öyle olur herhalde.
canım bende 9.haftalarda hafif bir kanama atlatmıştı.3-4 gün rapor aldım.daha sonra serkilaj sonrası aldım heyet raporunu öncesinde calışıyordum.
canım peki heyet raporunu kaç gün aldın. Sonra o rapor bitince tekrar mı heyet raporu alcan canım. sonra parasını ssk dan alıyorsun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?