Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hayırlı kandiller arkadaşlar
ben ailemin yanındayım biraz tatil yapıyorum
fazla giremiyorum siteye
ama herkesi takip ediyorum
kelebek çok güzel resim allah mutluluğunuzu daim etsin
yarencim canım yeni tedavin hayırlı olsun artık bebişin gelsin sana bak ben sesleniyorum burdan küçük melek anneni fazla bekletme emi....
salihas az kaldı güzelim sende muradına ereceksin inşallah ...
adını sayamadığım diğer arkadaşlarım bizler hep yanınızda olacağız siz istedikçe ...
herkesi öpüyorum

canım seninde kandilin mübarek olsun ii dileklerin için tesekürler oğlun nasıl iidir umarım.
bugün bebeğimin hareketlerini asağıda hissettim böyle olunca korkuyorum sizlerdede oluyormuydu normalmidir.

kızlar kandiliniz mubarek olsun
rabbim hepimizin dualarını duysun
kelebekçim
maaaşaaalllllaaah
çok güzelsiiiniiiiiiiz
özendim ama ben

bu arada yarencim bademcim
bizde bebek düşünüyoruz önümüzdeki ay
belki aynı dönemd hamilelik olur
ama ben çok korkuyorum kızlar
bana cesaret verin

gülben ergeni duymamıştım
medyatik olunca sanki daha etkili oluyo
mutlu oldum
serem serengilden de çok etkilenmiştim

Canım inşallah biz de bebeklerimize kavuşucaz..Bu kez birbirimize daha çok destek olucaz,daha bilinçli olucaz..Allah hepimizin yanında olsun..:Saruboceq:

Herkesin kandili mübarek olsun :Saruboceqpuyorumnanaktan

böyle güzel birgünde böyle güzel bir haber

RABBİM kararını hayırlı etsin inş

sağlıklı uzun ömürlü bebeğine kavuşursun inş

Allahım bu güzel günde rahim ağzı yetmezlıgınden bebıslerını kaybeden tum arkadaslarımıza kısa zamanda bebıs nasıp etsın
hepınızın yuzu gulsun amin

Şenizcanımcım seni çok özledim yaa en kısa zamanda görüşmek dileğiyle çok çok opuyorumnanaktan seninde kandilin mübarek olsun canım.. böyle güzel bir günde bana söylediğin güzel dileklerin beni çok duygulandırdı canım.. Rabbim sanada yavrunla uzun uzun ömürler nasip etsin:Saruboceq:

Allahım bu güzel günde rahim ağzı yetmezlıgınden bebıslerını kaybeden tum arkadaslarımıza kısa zamanda bebıs nasıp etsın
hepınızın yuzu gulsun amin

opuyorumnanaktankelebekcim sanada çok çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve bize burda verdiğin destek için,a.s. Allah sanada yüreğin kadar güzel uzun bir ömür nasip etsin kızınla ikinizde çok güzel çıkmışsınız canım maşallah

:CüvCüv:inşallah canım sende en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarsın, şu anda sayfada bizler kaldık canım birkaç arkadaş daha var tabi inşallah bizde en kısa zamanda hamiş olucaz hayırlısıyla sorunsuz geçiricez inşallah bu sefer.. korkularımız hepimizde var canım biliyosun ama denemekten başka şansımızda yok bebişlerimize kavuşmak için içini ferah tutmaya ve olumlu düşünmeye çalış en azından senin bir avantajın var bana ve bademe göre normal yoldan hamile kalabiliyosun bizim birde tüp bebek sorunumuz var biliyosun..:Saruboceq:ama herşey gönlümüze göre olsun diyorum bu mübarek günde Allah bizimde yüzümüze bakar inşallah tez zamanda hep birlikte hamiş olup burda birbirimize destek oluruz yinekaydirigubbakcemile5..

bütün arkadaşların kandilini kutluyorum.. hamişlerimize hayırlı ve vaktinde doğumlar, bebiş bekleyenlere bebişler.. annelerimizede yavrularıyla sağlıklı, mutlu uzun uzun ömürler diliyorum canlarımopuyorumnanaktan

Kelebek masallah Kalbınur'a.. cok guzelsınız.. Allahım anne olmak ısteyen herkese bu guzel duyguyu tattırsın..

merhaba arkadaşlar dün gece hepiniz için dua ettim allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasib etsin cümlemize

o zaman ben acile gittiğimde 19. haftada 2 cm. açıklıkta dikiş atılabilirdi ozaman? Neden atmadı kii doktor?

teşekür ederim canımcım amin
Allah hepimize dünyadaki en güzel şeyleri nasip etsin.
Yavrunu bir gün kollarında iken resmini görmeyi umuyorum:Saruboceq:

arkaşlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun Rabbim dularınızı kabul etsin inşallah bu mübarek üç aylarda

kelebek çok güzel bir resim darısı burda tüm hamilelerin ve hamile olmayı bekleyen arkadşlarımın başına
Aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…