- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.121
canım peki heyet raporunu kaç gün aldın. Sonra o rapor bitince tekrar mı heyet raporu alcan canım. sonra parasını ssk dan alıyorsun dimi?
samyeli sen ssk lısın galiba bende ssk lıyım. ssk da raporlu olduğun zaman rapor bitim tarihinde kaç günlük rapar aldıysan okadarın parasını ssk ya evraklarını verdikten bikaç gün sonra ptt şubelerinden tc no alabiliyosun.
evet canım bende ssk lıyım. bakalım iş yerim rapor heyetlerini kabul edecekmii?
Sen nasılsın, iyimisinz fizercim...?
13.haftada serkilajdan sonra 8 hafta aldım sonra 8 hafta daha aldım.1 temmuzdan sonra öğretmen olduğum için tatıl nedeniyle rapora gerek kalmıyor.canım benim maaş normal sekilde yatıyor .ssklı değilim emekli sandığı.
GÜNAYDIN KIZLARRR
Fizercim sanırım haftan bende küçüktü ve rahim boyun 30mm civarındaydı ben bugğn zeyenp kaşlde dopller için randevu alırken en kısa ölçülen rahim boyumu söyledim 33 mm dedilerki sınırda 30mm de serklaj atılır falan kendi dr da eskiden zeynepkamil dr ydu ve 35 mm civarı ölçtü 1 hafta önce ve normal diyor aklım çok karıştı bu hafta sonu başka bi dr gidicem çünkü bi dr normal bi dr anormal diyor tehlikeli haftalara girdim en azından belki serklaj yapılır??????????
SİZLERDEN RİCAM İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ RİSKLİ GEBELİKLER UZMANI VAR MI?????? ÖZEL MAUYNANE YADA HASTANE OALBİLİR
araştırma yapıyorum bu cumartesi kısmetse başka dr da baktırcam
inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorummm
salihas bebğin hareketlerini nerde hissediyosun( ben göbek deliğimin altında acaba sorun mu herşeyi kafaya takıyorum
GÜNAYDIN KIZLARRR
Fizercim sanırım haftan bende küçüktü ve rahim boyun 30mm civarındaydı ben bugğn zeyenp kaşlde dopller için randevu alırken en kısa ölçülen rahim boyumu söyledim 33 mm dedilerki sınırda 30mm de serklaj atılır falan kendi dr da eskiden zeynepkamil dr ydu ve 35 mm civarı ölçtü 1 hafta önce ve normal diyor aklım çok karıştı bu hafta sonu başka bi dr gidicem çünkü bi dr normal bi dr anormal diyor tehlikeli haftalara girdim en azından belki serklaj yapılır??????????
SİZLERDEN RİCAM İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ RİSKLİ GEBELİKLER UZMANI VAR MI?????? ÖZEL MAUYNANE YADA HASTANE OALBİLİR
salihas bebğin hareketlerini nerde hissediyosun( ben göbek deliğimin altında acaba sorun mu herşeyi kafaya takıyorum
Herkese gunaydınlar.. Herkes ıyıdır umarım.. Yaren nerelerde?
Melekcim nasılsın, bebişin nasıl, karşılaşamıyoruz bir türlü..Bu arada mesajına cevap veren olmamış, benim mesajlarıma da genelde cevap verilmiyor..Sadece destek amaçlı burdayım aslında ama galiba artık desteğe ihtiyaç yok..Herkese güzel, sağlıklı hamilelikler dilerim, Allah evlatlarınızı kucağınıza nasip etsin inşallah..
saol guzelım ıyı olmaya calısıyoruz.. oglus da ıyı.. dıs etlerı kasınıyor sanırım.. sızde durumlar nasıl?
bu arada bende destek amaclı gırıyorum.. senın gıbı dusunuyorum.. gecende Ecem kelebek arkadası aradım ama cvp vermedı
salihas sen 13. haftanda önlem amaçlımı olmuştun serkilajını. herhangi bi açılman varmıydı. benim şuan açılma yok rahim boyutuda normal ama önlem için olacakmışım. dr bana 20 gün rapor verecek sonrası içinde duruma göre bakarız dedi. raporu senmi istedin yoksa doktorunmu gerek duydu canım. kasılma felan oldumu serkilajdan sonra.
GÜNAYDIN KIZLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?