E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.201
merhaba kızlarr
fizercim samyelicim sağol kızlr anca internete girme fırsatı buldum , bildiğiniz gibi cumartesi dr a gittim kendi dr ma idrara sıkışık bir şekilde rahşm boyunu ölçtü ve en kısa 3.02 cm olarak ölçtü ve rahime parmak oturmasının sebebinin 9 ay önce doğum yapmama bağladı tabi kasılmalarım olursa söylememi istedi hemen birde zkamilde alttan baktırdığıma kızdı fazla kurcalatma dedi birşey görsem ben bakarım bundan kolay ne var dedi 10 temmuz ayrıntılı ultrasona giricem tekrar zkamilde o zaman uzman dr bakar güvenirsin dedi şimdi sabırsızlıkla 10 temmuzu bekliyorum.. Bugün çok kötüyüm sabahtan beri çıkarıyorum artık en son çıktı( şimdi biraz daha iyiyim ama kucarken korkuyorum kese patlaycak falan diye ilk doğumum kusarken patlamıştı kesem ( yavrumada çok alıştım ikizlerim bu kadar hareketli değildi bu kıpır kıpır maşallah durmuyo teyzeleri gece gündüz geziyo karnımda minik olmasına rağmen baya kuvvetli oğluşum :)) ona bişey olmasında yani hiçbirimizin bebeklerine bişey olmasın
fizercim sen ne yaptın serklaj
Sağlıkla büyüsün bebişin annesinin karnında opuyorumnanaktan:Saruboceq:merhaba kızlarr
fizercim samyelicim sağol kızlr anca internete girme fırsatı buldum , bildiğiniz gibi cumartesi dr a gittim kendi dr ma idrara sıkışık bir şekilde rahşm boyunu ölçtü ve en kısa 3.02 cm olarak ölçtü ve rahime parmak oturmasının sebebinin 9 ay önce doğum yapmama bağladı tabi kasılmalarım olursa söylememi istedi hemen birde zkamilde alttan baktırdığıma kızdı fazla kurcalatma dedi birşey görsem ben bakarım bundan kolay ne var dedi 10 temmuz ayrıntılı ultrasona giricem tekrar zkamilde o zaman uzman dr bakar güvenirsin dedi şimdi sabırsızlıkla 10 temmuzu bekliyorum.. Bugün çok kötüyüm sabahtan beri çıkarıyorum artık en son çıktı( şimdi biraz daha iyiyim ama kucarken korkuyorum kese patlaycak falan diye ilk doğumum kusarken patlamıştı kesem ( yavrumada çok alıştım ikizlerim bu kadar hareketli değildi bu kıpır kıpır maşallah durmuyo teyzeleri gece gündüz geziyo karnımda minik olmasına rağmen baya kuvvetli oğluşum :)) ona bişey olmasında yani hiçbirimizin bebeklerine bişey olmasın
merhaba kızlarr
günaydın arkadaşlar bende cumartesi ayrıntılı ultrasona giricem.kendimi iyi hissediyorum ama .rahim ağzı yetmezliğinde bişey olursa aniden oluyo hep tedirginim.bayadır alttan bakmıyo doktorum.dikiş ne durumda diye.soruyo sadece akıntı ağrı falan varmı diye.allaha şükür iyiyim bebeğimin hareketlerinide 1 haftadır falan hissediyorum.yağmurcan senin iyi olmana çok sevindim badem samyeli yaren topraktut sizlerinde hamilelik müjdenizi en kısa zamanda duyarız inşallah ve bu yolda hep birlikte ilerleriz
Evet yarın negatif sonucu alacağım.....
ayyy kızlar ben buraya girmeyeli baya olmuşşş...özlemişim sizleri tekirdağdaydım 20 gündür.. denize giremedim fazla o koca pis deniz analarının yüzündensengözlerimebaksanab dinlendim geldimm bende ekim kasım gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bakalımm artıkk..
yarencim hemşomm uzun zamandır görüşemiyoruzz...nasılsın canım iyimisinn.:teselli:.
yağmurcan hiç korkma artık bak doktorun seni rahatlatmışş ayrıntılı usg az kalmış hadı hayırlısı canım kusmaların sıcaktandır yada üşütmüş olabilirsin hamilelikte normaldirkaydirigubbakcemile5..doktorun evde yatmanı söylmişmiydi yağmur..
bademcim senden gelişmeleri alamadım ne sonucu bekliyorsun..tüp bebekmi?:uhm:ayy işte arayı uzatınca böyle oluyor...
Evet yarın negatif sonucu alacağım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?